forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 5:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 10:00 am 
Аватар

levskarqt72 написа:
Факт е, че нападатели и халфове от школата едва ли биха се справили по-зле от тримата бразилци, а и като се има предвид, че сезонът беше изгубен, нямаше да навреди да се залага на тях. Има някакъв подем в играта им, но не е като сериозно да вдигат нивото на отбора.
Съгласен съм, че защитата не е проблемна, но има много неясноти кои точно ще са титуляри за евротурнирите. Рабех малко ме притеснява, че си изкарва доста картони, вече на два пъти го изгониха в първенството, дано не си патим в напечени мачове в евротурнирите. Цецо Димитров май измества Божката Митрев, но и на двамата ще им трябва време докато заместят пълноценно Петков, ако и него го трансферират.

И като пуснеме нашите "мега", "ултра", "хипер" и тем подобни глупости талантЕ, които дори не могат да бият ония смешници с кафяво-червените екипи, които тренират на разорани селски поляни та какво? Мислиш, че ще успеем ли? Забравете тая мисъл, че в България има таланти или поне в нашата школа. Най-много на 5 години да излезе някой от Пловдив или Пирин, това е ( или ако някой успее да ритне топката на външен го продават по чужбинско, където първия сезон примерно е супер дупка, и вече като мине година и нещо при един НОРМАЛЕН треньор, става супер играч, извода е, че в България 99% от треньорите са пълни смешници ). Ако залагаме на нашия извънземен Огнянов, нищо добро не ни чака, вижте го, че три мача не знае къде се намира, 40 минути си обработва топката в полето ( справка автогола на Видима ). Тоя сезон не е за нищо друго освен за обиграване и бразилейросите да разберат къде са попаднали, за да не може следващия сезон да се чудят защо ги ритат така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 10:08 am 
Аватар

Са на мача в Пловдив дигаме плакат: "Какалов - умри, Христов - добре дошъл при нас!" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 10:43 am 
Аватар

Mr.Smith написа:
Trent написа:
П.П.: Жеан Карлос като ни спечели дузпа с паданията си (в ШЛ) друго ще говорите за него :lol:

А кой ще я вкара :?:

Дееба, за тва не се бех замислил....затапи ме :cry:

Цитат:
Левски отвлече Георги Христов

А с помощта на някоя баска организация ще отвлечем и Роналдиньо :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 10:51 am 
Аватар

t0p4o написа:
Веско Минев и Деко няма какво да ги коментираме..те просто не са за този отбор. Весо що годе бива в чисто дефанзивен план, но той пасове не може да дава, дори и на 10 метра, а това да се включи напред да помогне на Хичо просто за него е непозната работа. Тези, които в момента плюят Зе Соарес си го правят по инерция, защото започна хипер мега неадекватно. Но все пак се раздвам, че някой е забелязал, че за последните 4 мача има към 10-ина асистенции за разлика от мега таланта ни и бъдещ таран на Арсенал просто е абсолютно неадекватен тоя полусезон. Иначе тоя ниския също играе добре и може би трябва Хичо да седне на пейката поне за 1 мач, да слезне малко на земята. Жеан колкото и да го плюете е най-грамотния нападател в българското първенство в момента. Че прави пропуски-прави. Че започна вече да вкарва по-често - дам. Но най-важното е, че САМ си създава доста положения, а не дреме в наказателното поле, отделно 1-1 със защитник е неуловим.
Деко кво да говориме за него...колко години го чакаме да започне да играе...има някакви проблясъци последните мачове..ама не са му за първи път. Във важен мач не може да се разчита на него.

П.С.
Ако Вагнер и Бензукан оздравеят и Томашич остане не ни трябват защитници, трябва ни 1 опорен и един атакуващ халф/крило, нападател при наличието на Еньо, Жеан, младите Иса, Табаков и евентуално Валери, не мисля, че ни трябва още някоя перла, която да чакаме да се адаптира.

До преди послеписа ти съм 99% съгласен с теб. Минев чисто дефанзивно не е зле, но в офанзивен план е трагичен, което го прави негоден за съвремения футбол. Жеан не мога да го нарека към момента най- грамотния нападател, но за мен е наистина добър.

Що се отнася до послеписа ти, ако Томашич остане не ни трябват защитници и според мен. Валери трябва да бъде продаден моментално щом се върне. А иначе ни е необходим още един нападател и един приличен халф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 2:07 pm 
Аватар

al3kz написа:
levskarqt72 написа:
Факт е, че нападатели и халфове от школата едва ли биха се справили по-зле от тримата бразилци, а и като се има предвид, че сезонът беше изгубен, нямаше да навреди да се залага на тях. Има някакъв подем в играта им, но не е като сериозно да вдигат нивото на отбора.
Съгласен съм, че защитата не е проблемна, но има много неясноти кои точно ще са титуляри за евротурнирите. Рабех малко ме притеснява, че си изкарва доста картони, вече на два пъти го изгониха в първенството, дано не си патим в напечени мачове в евротурнирите. Цецо Димитров май измества Божката Митрев, но и на двамата ще им трябва време докато заместят пълноценно Петков, ако и него го трансферират.

И като пуснеме нашите "мега", "ултра", "хипер" и тем подобни глупости талантЕ, които дори не могат да бият ония смешници с кафяво-червените екипи, които тренират на разорани селски поляни та какво? Мислиш, че ще успеем ли? Забравете тая мисъл, че в България има таланти или поне в нашата школа. Най-много на 5 години да излезе някой от Пловдив или Пирин, това е ( или ако някой успее да ритне топката на външен го продават по чужбинско, където първия сезон примерно е супер дупка, и вече като мине година и нещо при един НОРМАЛЕН треньор, става супер играч, извода е, че в България 99% от треньорите са пълни смешници ). Ако залагаме на нашия извънземен Огнянов, нищо добро не ни чака, вижте го, че три мача не знае къде се намира, 40 минути си обработва топката в полето ( справка автогола на Видима ). Тоя сезон не е за нищо друго освен за обиграване и бразилейросите да разберат къде са попаднали, за да не може следващия сезон да се чудят защо ги ритат така.

Имаш право в това отношение, макар че не съм толкова убеден, че младите са зле. И съм изцяло съгласен, че нещата с наставниците не са много розови при нас (но и почти навсякъде), след като Ян Деркс напусна. Но според мен е задължително Левски като символ на българщината да има ядро от български играчи, някои от които са и кадри на школата. Огнянов не е толкова зле, нужна му е игрова практика, макар че няма същата тактическа грамотност като бразилците.
Да видим какъв ще е състава за евротурнирите, трудно е да се предскаже..
Валери едва ли ще е особено мотивиран, ако се върне (освен за мачовете от евротурнирите), мисля си, че Херта може да го купят или преотстъпят. При това положение, взимането на Христов няма да е грешка.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 2:09 pm 

Според мен ни трябват само един Бардон който да прави финалните пасове и един вътрешен халф който да играе до Сърмов щото се вижда как и Деко и Дарко не се справят ... иначе сме го докарали на отбор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 2:24 pm 

Цитат:
Ако Вагнер и Бензукан оздравеят и Томашич остане не ни трябват защитници, трябва ни 1 опорен и един атакуващ халф/крило, нападател при наличието на Еньо, Жеан, младите Иса, Табаков и евентуално Валери, не мисля, че ни трябва още някоя перла, която да чакаме да се адаптира.

+ Жорката Христов :!: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 3:22 pm 
Аватар

levskarqt72 написа:
И съм изцяло съгласен, че нещата с наставниците не са много розови при нас (но и почти навсякъде), след като Ян Деркс напусна школата.... Огнянов не е толкова зле, нужна му е игрова практика, макар че няма същата тактическа грамотност като бразилците...

За точно тази част от мнението ти реакцията ми е -> :shock:

Тоя вездесъщ Деркс не само ти, ами и още доста хора го величаят и ми е много чудно на каква база са толкова възхитени от него. Само защото е холандец, означава че е новият Кройф ли? Махна се (изгониха го) от нас, отиде в школата на селяците и поне за момента не виждам да са цъфнали и вързали, въпреки че след нас може би те наливат най-много пари за школа.
А пък грамотните тактически бразилци, като дойдоха в България и тримата един през друг се надпреварваха да казват, как точно начина на игра в Европа трябва да учат и че в Бразилия точно на тактиката най-малко наблягат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 5:45 pm 

Сините шефове дават двама играчи и кеш за халф на Локо (Сф)

http://levski.gol.bg/article.php?id=31605

Ръководството на Левски е предприело нова офанзива по привличането на халфа на Локо (Сф)Иво Иванов. 23-годишният халф е силно желан от треньора на сините Станимир Стоилов.

За да види Иванов в син екип обаче Мъри ще трябва да изпревари за подписа му вечния враг лит(*кс-етрополе. Неотдавна Стойчо Младенов намекна за интерес към халфа.

Станимир Стоилов изяви желание да привлече Иванов още по време на зимната пауза, но шефовете на железничарите категорично отказаха да го пуснат на “Герена”.

През идващия трансферен прозорец сините шефове ще извадят доста сериозна сума за бившия младежки национал.

Сините шефове дори са обявили, че са склоненни да прати двама от своите футболисти в “Надежда”, които по-рядко получават шанс за изява, а отделно от това и да доплати за правата на юношата на Спартак (Пл).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 5:46 pm 
Аватар

Къв е тоя и струва ли си ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 5:50 pm 
Аватар

Двамата сигурно са Иса и Веско Минев :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 5:52 pm 
Аватар

Малко страничен въпрос - Коприваров продадохме ли го или го пуснахме под наем на венци

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 6:06 pm 
Аватар

3941 написа:
Малко страничен въпрос - Коприваров продадохме ли го или го пуснахме под наем на венци

мисля,че е продаден
наскоро се оказа,че имал контузия още от Левски, но нашите го отебали и не го лекували и сега ще почива известно време - поне такива бяха изявленията от Славия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 6:13 pm 
Аватар

shalala написа:
levskarqt72 написа:
И съм изцяло съгласен, че нещата с наставниците не са много розови при нас (но и почти навсякъде), след като Ян Деркс напусна школата.... Огнянов не е толкова зле, нужна му е игрова практика, макар че няма същата тактическа грамотност като бразилците...

За точно тази част от мнението ти реакцията ми е -> :shock:

Тоя вездесъщ Деркс не само ти, ами и още доста хора го величаят и ми е много чудно на каква база са толкова възхитени от него. Само защото е холандец, означава че е новият Кройф ли? Махна се (изгониха го) от нас, отиде в школата на селяците и поне за момента не виждам да са цъфнали и вързали, въпреки че след нас може би те наливат най-много пари за школа.
А пък грамотните тактически бразилци, като дойдоха в България и тримата един през друг се надпреварваха да казват, как точно начина на игра в Европа трябва да учат и че в Бразилия точно на тактиката най-малко наблягат.

Явно наистина съм подходил наивно..мислех си, че Деркс е голям специалист за нашите стандарти (нямам информация от първа ръка, но много приятели го хвалеха, по тази причина наистина си рекох, че е добър специалист). Не беше ли обаче благодарение на подготовката под негово ръководство, че Миланов, Коприваров и Домо бяха наложени в първия състав?

А Литекс имат Момчил Цветанов и вратарите Тодоров и Евгени Александров, наистина не са много младите надежди, които налагат.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 6:20 pm 

Let There Be Rock написа:
Къв е тоя и струва ли си ?

Иво Иванов е точно дефанзивния халф който ни трябва. Двамата със Сърмов ще мачкат. Мисля, че двамата за които говори са Иса и Джоузеф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 6:25 pm 
Аватар

Изображение, Жорката Христов/ но не певеца/ тук изглежда като последният вожд на апахите Мескалиерос - Големият Кучи Гъз :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 6:34 pm 
Аватар

Лятото като дойде се постригва "канадска ливада" и почва яко протеини и блъскане :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 6:40 pm 
Аватар

За Дарко се отнася същото ! Нула номер :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 7:13 pm 

Снимка на титулярите + Мъри за новия сезон:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 7:46 pm 
Аватар

Валери ако се върне в никакъв случай не требва да е нападател - халфче или крило нещо :)

Отзад сме добре, но нема резерви

Иначе, за да имаме некъв шанс в следващото първенство требва моментално изгонване на тройката братовчеди на Пеле , на шуменския Паспарту и на Минев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 7:49 pm 
Аватар

братчедите смятай как ще ги изгонят само 6 месеца след като са ги взели

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 7:52 pm 
Аватар

Чорни ще намери купувач, некъде в Сибир най-добре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 7:52 pm 
Аватар

Boyo написа:
требва моментално изгонване на тройката братовчеди на Пеле

Поясни ако може....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 7:54 pm 
Аватар

Имам предвид, че няма да тръгнат да ги продават толкова скоро, иначе купувачи все ще се намерят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 8:36 pm 
Аватар

Trent написа:
Mr.Smith написа:
Trent написа:
П.П.: Жеан Карлос като ни спечели дузпа с паданията си (в ШЛ) друго ще говорите за него :lol:

А кой ще я вкара :?:

Дееба, за тва не се бех замислил....затапи ме :cry:

Имало и по зле от нашите :smt005 :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=6nd1T_nzjhE :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 10:32 pm 
Аватар

aquadark написа:
Снимка на титулярите + Мъри за новия сезон:

Изображение

Добра селекция определено... с какъв модел бутонки ще играят :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 11:09 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Сините шефове дават двама играчи и кеш за халф на Локо (Сф)

http://levski.gol.bg/article.php?id=31605

Ръководството на Левски е предприело нова офанзива по привличането на халфа на Локо (Сф)Иво Иванов. 23-годишният халф е силно желан от треньора на сините Станимир Стоилов.

За да види Иванов в син екип обаче Мъри ще трябва да изпревари за подписа му вечния враг лит(*кс-етрополе. Неотдавна Стойчо Младенов намекна за интерес към халфа.

Станимир Стоилов изяви желание да привлече Иванов още по време на зимната пауза, но шефовете на железничарите категорично отказаха да го пуснат на “Герена”.

През идващия трансферен прозорец сините шефове ще извадят доста сериозна сума за бившия младежки национал.

Сините шефове дори са обявили, че са склоненни да прати двама от своите футболисти в “Надежда”, които по-рядко получават шанс за изява, а отделно от това и да доплати за правата на юношата на Спартак (Пл).

Това изобщо не го вярвам, но все пак се чудя, кои са тези двамата...все пак това са Локо Сф, а не Локо Мз. и те не са приритали за Иса или Джоузеф, че да ни дадат Иво Иванов за двама кадри от наща школа.
Абе какво ли го мислиме...то от километър си личи, че статията е глупост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 12:49 am 

Изображение

:smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 1:58 pm 
Аватар

aquadark написа:

Изображение

:smt003

извинявам се за офтипика, но ква е идеята на аватара ти? :roll:

Последна промяна knave на Сря Апр 16, 2008 4:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 4:17 pm 
Аватар

Цитат:
Христолов: От Левски могат само да се снимат с Георги Христов

В Ботев са постъпили оферти от пет чуждестранни отбора за Георги Христов. Това съобщи президентът на "жълто-черния" клуб Димитър Христолов.

Той отказа да назове имената на тези тимове с мотива, да не се разконцентрира нападателя на "канарчетата" за предстоящите важни мачове.

Президентът на Ботев добави само, че предложенията са достатъчно сериозни, но ще бъдат разглеждани след края на първенството.

"Колкото до информациите, че Левски ще вземе или е взел Георги Христов ще кажа, че те могат да се снимат само с него. Категоричен съм, че нашият голмайстор ще играе в България в Ботев и ще бъде продаден само в силен чуждестранен отбор за много пари", заяви бе Дмитър Христолов.

Според него информациите за трансфер на Георги Христов в български отбори се пускат, за да бъде разконцентриран Ботев за предстоящите мачове.

Митя Селския от Реал М надолу не ще и да чуе за Христов :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]