al3kz написа:
levskarqt72 написа:
Факт е, че нападатели и халфове от школата едва ли биха се справили по-зле от тримата бразилци, а и като се има предвид, че сезонът беше изгубен, нямаше да навреди да се залага на тях. Има някакъв подем в играта им, но не е като сериозно да вдигат нивото на отбора.
Съгласен съм, че защитата не е проблемна, но има много неясноти кои точно ще са титуляри за евротурнирите. Рабех малко ме притеснява, че си изкарва доста картони, вече на два пъти го изгониха в първенството, дано не си патим в напечени мачове в евротурнирите. Цецо Димитров май измества Божката Митрев, но и на двамата ще им трябва време докато заместят пълноценно Петков, ако и него го трансферират.
И като пуснеме нашите "мега", "ултра", "хипер" и тем подобни глупости талантЕ, които дори не могат да бият ония смешници с кафяво-червените екипи, които тренират на разорани селски поляни та какво? Мислиш, че ще успеем ли? Забравете тая мисъл, че в България има таланти или поне в нашата школа. Най-много на 5 години да излезе някой от Пловдив или Пирин, това е ( или ако някой успее да ритне топката на външен го продават по чужбинско, където първия сезон примерно е супер дупка, и вече като мине година и нещо при един НОРМАЛЕН треньор, става супер играч, извода е, че в България 99% от треньорите са пълни смешници ). Ако залагаме на нашия извънземен Огнянов, нищо добро не ни чака, вижте го, че три мача не знае къде се намира, 40 минути си обработва топката в полето ( справка автогола на Видима ). Тоя сезон не е за нищо друго освен за обиграване и бразилейросите да разберат къде са попаднали, за да не може следващия сезон да се чудят защо ги ритат така.
Имаш право в това отношение, макар че не съм толкова убеден, че младите са зле. И съм изцяло съгласен, че нещата с наставниците не са много розови при нас (но и почти навсякъде), след като Ян Деркс напусна. Но според мен е задължително Левски като символ на българщината да има ядро от български играчи, някои от които са и кадри на школата. Огнянов не е толкова зле, нужна му е игрова практика, макар че няма същата тактическа грамотност като бразилците.
Да видим какъв ще е състава за евротурнирите, трудно е да се предскаже..
Валери едва ли ще е особено мотивиран, ако се върне (освен за мачовете от евротурнирите), мисля си, че Херта може да го купят или преотстъпят. При това положение, взимането на Христов няма да е грешка.