forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 20, 2025 11:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7275 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 243  Следваща

Следите ли ги тези турнири, като Левски не участва?
Да 58%  58%  [ 208 ]
Не 23%  23%  [ 81 ]
Само ШЛ 18%  18%  [ 65 ]
Само УЕФА 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 356
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 2:00 pm 

Пак не разбра важното в поста ми, бойо, но какво да се прави...
Жалко, че не гледам такива тъпи мачове-а повярвай гледам през интернет какво ли не, за да направя разликата, но съм сигурен, че мача не е бил по-добър по нищо от нашия. Шотландски футбол па нема да гледам никога :wink: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 6:24 pm 

bring_da_pain написа:
То нали навремето имаше идея Селтик и Рейнджърс да се преместят във Висшата лига, понеже в Шотландия тъпчели от сума ти години на едно и също място. Не им разрешиха, обаче. :D

Напротив, разрешиха им, но ако започнат от 4-та дивизия, което ще е загуба на време и спонсори и пари.
Примерно отбора на Кардиф е уелски, но са започнали от 4-та дивизия и сега си играят из долните английски нива(мисля че Чемпиъншип)...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 8:09 pm 
Аватар

А най-голямата преебавка ще бъде, че няма да могат да играят в ЕКТ. Точно сега беше скандалът с Кардиф, които дори и ФА къп да спечелят :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 8:59 pm 
Аватар

parvanoff написа:
Пак не разбра важното в поста ми, бойо, но какво да се прави...
Жалко, че не гледам такива тъпи мачове-а повярвай гледам през интернет какво ли не, за да направя разликата, но съм сигурен, че мача не е бил по-добър по нищо от нашия. Шотландски футбол па нема да гледам никога :wink: .

Ако говориш за "вечно недоволните" - не съм го коментирал , просто не смятам , че е релевантно. И там има недоволни, като играят без желание отборите, просто рядко се случва, да не кажа почти никога. А аз лично далеч не съм от вечно недоволните - ето сега ти казвам, че съм доволен от новия терен, от това, че се правят непрестанно подобрение по базата , като игрища, седалки, табло, че мога да си купя абонаментна карта, че не спорим цигански със съдиите, доволен съм от публиката, че се спря с бомбите, че се правят хубави неща със знамена, факли, че ходят много хора по гостуванията. Бех доволен и това, че бехме спрели да купуваме псевдо играчи на килограм (изключвам евтините от Б група, шуменския и боби стойчев), но това за съжаление се промени. Недоволен съм обаче от това, че този сезон от 6те най-важни мача имаме 6 загуби, което никога не е било. Недоволен съм, че все още хора като Агент Николай и Наско Сираков за в Левски. Че треньорът е мишка и го е страх да каже каквото и да е, че играчите ни не мразят чорбата колкото трябва. Недоволен съм и че лопатата продължава да се използва. Има си и добри и хубави неща, не само в Левски, а във всичко в живота и е нормално да искаме лошите да се променят, иначе нема развитие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 10:31 pm 

Приближаваш се до истината. Ще ти го кажа по друг начин. Ти може и да си недоволен, но ще отидеш да гледаш отбора, ще очакваш всеки мач да бие, дори да не е във форма и ще ръкопляскаш при всяко добро отиграване, но няма да ги освиркваш при първия грешен пас или изтървано положение. Сега разбра ли мисълта ми. И друго. Ти казваш много сме зле-всички отбори в България са зле, как може уникално слабия отбор на щека да стане шампион или пък доко сф да е пред нас в класирането. Но я погледни резултатите на всички отбори в турнирите. Слабите доко, колкото и слаби да са смачкват фейенорд-един от водещите отбори в холандия. Чорбата не искам да я обсъждам. Когато ние правихме пробивите в евротурнирите пак се говореше за суперслабите отбори /особено след мача с публикум/, пак си има супернаредените мачове, а латекса също играе равностойно на хамбургер и примери още бол-не ми се изреждат. Как може да сме толко уникално слаби, а да постигаме нещу у еуропата-ми начи май не сме били толкО слаби-ти как смяташ. Идват тука австрийски съдии и казват, че играем по-добре от отборите в австрия. Ти ми казваш кои са австрия-ми погледни ги в икономическо и секво друго отношение са светлинни години пред нас или това няма значение. България все още е на 16-то място в евротурнирите, а в икономическо отношение кретаме на опашката на европата. Левски не за първи път пада от щека и за да си сигурен може да видиш и статистиката-а си паднахме нещастно-не бяха по-добри от нас. Същото и с латекса-изтърваваме дузпа по дяволите и още не едно и две положения. Дали са ни били заслужено. Но за някои, колкото и да се мъчат да го отрекат е най-важна победата и купите, иначе нямаше да го има този плач. И пак казвам-какво да кажат феновете на берое, дето са много пъти по малко от феновете на нашия отбор, отбора им върви много по-зле от нашия, като игра въобще не искам да ги коментирам, а посещаемостта им е горе долу като нашата. Ми феновете на селтик да спрат да ходят по мачове като няма да са шампиони-там второто място е баси неуспеха, при два силни отбора в шампионата. Незнам каква е посещаемостта в австрия, но цените на билетите със сигурност не са от 50 цента или 1 евро-дигане, което предизвика някои леки недоволства :shock: Дори и да играем слабо, за което аз не съм съгласен, то си плащаш и слабо за слабата продукция. Ние сме некви суперамбицирани да сме най-най-най във всичко в света, но това не значи, че като не се получи /което си е нормална логика/, трябва по пет човека да ходят на мач. Ми така няма да се оправим никога. Аз затова съм горд и щастлив, че посещаемоста ни е толкова голяма все още, въпреки че все още процеса за промяна на мисленето е в начална фаза. Вижда се, че и играчите оценяват това. Да се надяваме, че скоро все повече хора ще отиват на стадиона, за да имат щастието да видят как играе Левски, защото някои хора все още не оценяват щастието, което имат, че живеят толкова близо до любимия отбор. Но с такъв песимизъм, нема да стане, братко, нема...нема да се напълни скоро стадиона...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 10:50 pm 
Аватар

Първанов, с всичко което казваш съм съгласен. Но пак пропускаш една основна думичка - постоянство
По-често не сме равностойни на Фейенорд и Хамбургер, от колкото сме равностойни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 1:22 am 
Аватар

Първанов, за някои от нещата, които казваш съм съгласен, но не можеш да ме убедиш, че този сезон не е тотален провал. Да, ако гледаш мачовете един по един, то за всеки мач можеш резонно да кажеш - лош късмет нещо, малко не достигна, терена, съдията, то Мъри това и си разправя. Ама това важи за един-два мача, като се съберат 6 поредни загуби не може да се говори за лош късмет. Иначе разликата между провалът и успехът никога не е толкова голяма привидно, но всъщност е. Четвъртфинала за УЕФА като почнеш да гледаш мач по мач - за всеки може да кажеш, че сме имали късмет, ама заклевам се, Йовов като я мушна на Марсилия и веднага бех сигурен , че мачът свършва едно на нула, ако да имаше още 30 мин до края. Просто играехме добре, сега играем трагично. Относно другите държави - ми няма какво да се лъжем, епизодично бием некой средняшки отбор, провалите са с пъти повече (а фейнорд беше предния сезон, сега играха с Рен локото). Както казах, в Австрия футболът не е популярна игра отдавна, а ние тука се водим футболна страна уж. Икономиката не е единственото, иначе требваше щатите да са световни всека година. А в БГ зле са не отборите, тоест не играчите като умения, зле е отношението към футбола. Като имат ден и Академик разпиляват Милан, Кривия на юве им счупи кръста и в двата мача. Но няма никакво постояноство. Футболът не се приема като една безкрайна битка, спектакъл за феновете, не - ние сме царе на сметките: тоя кръг нема да се напрягам щот съперника е слаб и ще бия лесно, другия нема да се напрягам, щот гостувам на силен и така или иначе ще ме бие, после третия ще го излъжа с 0:0 с катеначо. Аз и ти сме на стадиона, щото сме безкрайни наивници и си мислим, че днешния мач ще е по-различен, че следващото първенство най-накрая ще се променят нещата, ама много хора спряха да идват щото им писна. Преди двайсет години в А група и за купата на мачовете няма празно място на стадиона, сега ходят по хиляда човека. Левски - лит(*кс-етрополе над 30 години се е играл пред 50 хиляди души, сега са 12-13.

И да, купите са важни, в махалата се играе за спорта, красотата във футбола е битката за победата - ако я няма, остават 11 човека дето си подават една топка безцелно. Много хора спекулират с това, че нас левскарите не ни интересували купите. Първо, това едно време се казваше през комунизма, тъй като тогава бяхме в неравнопоставено отношение спряма чорбата, които най-малкото си почваха сезона с 10 точки преднина заради военните отборчета. Но пък ние им го връщахме за купата! Другото, по-същественото, което се има предвид е, че е по-важно е да дадеш всичко от себе си, да твориш на терена, да се постараеш да създадеш спектакъл за публиката, пък ако си успял да надиграеш съперника, купата е просто добра награда за усилията. Това е истинският смисъл на "не купите са най-важни" - но това можеш да го кажеш за Сашо Костов, Соколов, Гунди, Емо Спасов, или в по-ново време - Илиан Илиев, Гетов, Сираков, Кайзера, Кривия. Вчера ако Рейнджърс дори и да не бяха спечелили купата, феновете им щеха да са доволни, защото стана страхотен мач, в който и двата отбора се бориха яко и очевидно дадоха всичко от себе си, няма как да си недоволен от това, дори и да си загубил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 1:27 am 
Аватар

Black Jack написа:
Първанов, с всичко което казваш съм съгласен. Но пак пропускаш една основна думичка - постоянство
По-често не сме равностойни на Фейенорд и Хамбургер, от колкото сме равностойни.

Това, за което говориш другото му име е професионализъм. Хубаво е да го има, но мисля, че цялата страна е далеч от това понятие. Твъъъърде далеч...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 11:44 am 
Аватар

В сряда е ЕвропейскиО мач! NON MOLLARE MAI !!! :lsfc3

A roma MERDAAA!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 3:47 pm 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=39885 :smt007 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 4:52 pm 
Аватар

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/sport/football.html?in_article_id=532948&in_page_id=1779&in_page_id=1779&expand=true

Цитат:
Take Dimitar Berbatov, the striker I hate to love. The Bulgarian may well be the second footballer to make laziness a north London art-form – the other has shrugged off to Catalonia – but the lad is cool. And talented to boot.

The striker's 81st-minute volley was as sumptuous as it was crucial and the way he tucked away his spot-kick following Gomes's weird mind-games screamed: "I'm SO not English," louder than his poncey Alice-band ever could.

Opredeleno samo v bulgarskite medii go hvalqt .. v England daje go smqtat za slab futbolist. :cry:

(sorry za kirlicata, v klub sum, a tuk nqma fonetika)

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 5:06 pm 
Аватар

Е с този цитат по - скоро го хвалят, мен ако питаш. Те ингилизите така ги пишат малко завъртяно коментарите си - вземи например Сид Лоу, като пише за испанското.
Слаб футболист определено не е, дори е на много добро международно ниво. Ама чак от световна класа или един от най - добрите в Премиършип - тука вече малко се оливат нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:22 pm 
Аватар

Anarion написа:
Е с този цитат по - скоро го хвалят, мен ако питаш. Те ингилизите така ги пишат малко завъртяно коментарите си - вземи например Сид Лоу, като пише за испанското.
Слаб футболист определено не е, дори е на много добро международно ниво. Ама чак от световна класа или един от най - добрите в Премиършип - тука вече малко се оливат нещата.

Он се ебава :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 12:51 am 
Аватар

Изображение

Некви много гъзарски "олд скуул"горнища са пуснали от Адидас за феновете на Ливърпул и червения цвят, жалко че не попадам в нито едната от двете категории :smt006 :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 1:12 am 
Аватар

Горнищата са яки. Кур за Ливърпул!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 1:28 am 
Аватар

яки са, требва и баждека да напраи такива, едно време и ние имахме класически адидаски екипи :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 3:35 pm 
Аватар

Днеска мача ще го дават ли някъде ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 3:39 pm 
Аватар

STALKER написа:
Изображение

Некви много гъзарски "олд скуул"горнища са пуснали от Адидас за феновете на Ливърпул и червения цвят, жалко че не попадам в нито едната от двете категории :smt006 :|

Точно такива гледах оня ден (не беха само на ливерпул имаше поне 20 вида) :smt005

Само 1 нормално имаше(без нищо само старата емблема) ма нещо не ми се даваха 90 евро :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 3:43 pm 

Aspirina написа:
Май по ТВ7 шото те държат италианското първенство...

Байерн /Мюнхен/-Волфсбург; Лацио-Рома | Футболсряда | 21:30

Комбинирано предаване от полуфинала за купата на Германия и среща от 29-ти кръг на италианската серия "А"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 3:45 pm 
Аватар

Как така комбинирано предаване, бе, тия луди л иса, мощно кур за немския футбол :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 4:54 pm 
Аватар

ТВ7 искат да подръжават на БНТ с тия комбинирани предавания. Остава да направят и едно импровизирано студио с водещ хокейния спец Ценко Симов и гост-коментатори Геле Станков и Киро Качаманов :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 5:02 pm 

The Blues написа:
Мани ги ТВ7 пълни циркаджии... Аз ако отида по-добре ше коментирам мачовете :mrgreen:

Глупости, много добре си коментират там

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 5:38 pm 

Morning Glory написа:

shte se karame :smt006

Trea te globia nekolko pesni za tia dumi :smt003 :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 6:19 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Morning Glory написа:

Аре бе, ти ги псуваш повече от мен :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 6:26 pm 
Аватар

21:15 - Lazio -:- Roma

FORZA LAZIO

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 6:29 pm 

Morning Glory написа:
Citizen_Kane написа:
Morning Glory написа:

Аре бе, ти ги псуваш повече от мен :lol:

Pri men e ot liboffff be :smt003 :smt003 :smt003

Jorkata sushto go psuvame,nekoi daje mu treskat glavata v stukloto na reisa kum verona,ama ianche sme mu fenove :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 6:48 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:

Jorkata sushto go psuvame,nekoi daje mu treskat glavata v stukloto na reisa kum verona,ama ianche sme mu fenove :smt007

Мани го Жорката. Той са се е покрил тука и лющи гаджето. За 1 месец ще си навакса пропуснатото и ще си „вземе зимнинка“, та да му държи влага до следващото идване :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 7:05 pm 

Довечера поне ще се нагледаме на красив футбол :smt006 И жестока атмосфера :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 7:25 pm 

Morning Glory написа:
Citizen_Kane написа:

Мани го Жорката. Той са се е покрил тука и лющи гаджето. За 1 месец ще си навакса пропуснатото и ще си „вземе зимнинка“, та да му държи влага до следващото идване :mrgreen:

E,kak nema se pokrie kato za 3 meseca v anglia e napravil mazoli ot chikii deeba :smt003 :smt003 :smt003

To v toia nottingham edinstvenoto ot jenski rod bilo rikshata :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 7:28 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Morning Glory написа:
Citizen_Kane написа:

E,kak nema se pokrie kato za 3 meseca v anglia e napravil mazoli ot chikii deeba :smt003 :smt003 :smt003

To v toia nottingham edinstvenoto ot jenski rod bilo rikshata :smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7275 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 243  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]