forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 9:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 4:58 pm 
Аватар

Може да дойде жена му! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 4:59 pm 
Аватар

Scaramouche написа:
Няма начин тая курва да дойде при нас! Не го искам тоя педал! Този го мразя повече и от Барби! Точно бездарник е думата за него! :evil:

Споко, за кво му е да идва ?
При положение, че го иска клуб от Примера Дивисион .. :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 5:12 pm 
Аватар

anta написа:

Т'ва вече звучи добре :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 6:18 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
anta написа:

Т'ва вече звучи добре :smt007

Тва вече звучи мноооооооооооого добре! :smt016 :smt016 :lol:

А иначе за самият манчо- :smt078 :smt078

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 7:43 pm 
Аватар

Цитат:
Боян Табаков се разбра с Левски, подписва след лагера в Кипър

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 7:48 pm 
Аватар

Цитат:
Посети ли някой мач на Блекбърн?

Странното е, че първият двубой, на който отидох, не беше на Блекбърн. Евертън – Манчестър Сити. Едва след това изгледах победата с 2:1 на моя отбор над Болтън.

Ти за пръв път ли си на проби в чужд тим?

Да и бях много притеснен. Въпреки това се влюбих в този отбор. Бях като малко дете, което получава шоколад или играчка. Радвах се, че мога да се докосна до магията на Англия.

:smt006

Не беше ли казал миналата година, че ако му се наложело да играе за чорбата щял, щото бил професионалист ?

Хичо и той само бълнува за Арсата и колко искал да отиде и за магията на футбла и т.н. Само Курдов рече, че съжалява, че не е могъл да поиграе за Левски при мъжете и Перуката дрънка във всяко интервю колко обичал Левски и хвали публиката :oops:

Обаче от интервюто на Домо най ми `аресА :

Цитат:
Как ти се сториха феновете в Англия, след като вече си гледал два мача?

За привържениците на Острова е говорено толкова, че аз няма какво ново да кажа. Усетих обичта към любимия им отбор, подкрепят го докрай, уникални са.

Уникални са а ? Не като нас да ви освиркваме след титаничната битка с Тампере, нещастно загубена :?

А това за Манчев - що се хабите да го коментирате. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 8:33 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Цитат:
Боян Табаков се разбра с Левски, подписва след лагера в Кипър

За 3 години ще е договора му :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 9:59 pm 
Аватар

Браво!Явно съм останал с грешни впечатления за момчето!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 10:08 pm 
Аватар

BlueKiller написа:
Браво!Явно съм останал с грешни впечатления за момчето!

Рано е, все пак. Но сега остава Мъри да му даде така желания жанс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 11:46 pm 
Аватар

BlueDreams написа:
БОЯН ТАБАКОВ: ЕДИН ЧОВЕК МИ КАЗА ДА ПОСЛУШАМ СЪРЦЕТО СИ

Юношата на Левски Боян Табаков, около когото се развихри сага преди да подпише договор с клуба, разкри, защо е парафирал със „сините”.

„С баща ми размислихме и в крайна сметка реших да подпиша с Левски. Говорих с един човек и той ми каза да послушам сърцето си. Така и направих, и подписах с Левски”, отбеляза обещаващият нападател Табаков специално за Гонг.

„Става въпрос за мой близък човек, но няма да кажа повече”, остана загадъчен Боян Табаков. „Всичко зависи от мен, ако покажа, че заслужавам, ще получа шанс да се докажа. Не знам дали ще замина за Кипър, но от утре се готвя с отбора”, продължи голмайсторът от школата на Левски.

„Сега съм по спокоен, след като подписах договор с Левски. Предполагам, че има интерес от чужди тимове към мен. С подписването на договор интересът не вярвам да се промени. За предложения трябва да питате клуба”.

„Чух се със Станимир Стоилов преди да подпиша, а и след това. Разговорът ми с него може да се каже, че също ми повлия”, завърши подписалият договор за три години с Левски Боян Табаков.

Браво на пича!!! Чувам някой да каже нещо от сорта, че Левски му е на сърцето веднъж на 1000години вече..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 11:52 pm 

Ами мисля, че проблема с липсата на централни нападатели е решен вече.
Валери го бройте отписан. Хичо ще се напъне още малко защото Арсенал ще го наблюдават и през пролетта.
Какво ще правим с бековете (Вагнер контузен, Живко без алтернатива от дясно)? Май ще се наложи да купуваме Ёрдан Минев и да връщаме Фиданин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 12:42 am 
Аватар

Black Jack написа:
Манчев е бездарник! Сто пъти предпочитам Мартин Камбуров или Генков пред него!

Абсолютно НЕ съм съгласен с теб! Камбуров незнам с какво ти харесва повече и като качества не го надминава и като обстановката където е играл преди време!
За Цецко незнам какво да ви кажа?! Нито в Локото ми праеше впечатление а сега пък хич. Незнам дали му дават и вода да им носи, освен ако не е на някои приятелски мач където мое да порита малко!!(такива са ми наблюденията за него мое и да бъркам ама маи не...)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 1:20 am 
Аватар

Айде Генчлербирлигиистанбулспоранкарагоджуизмиркопрюконяспор да отправя оферта към Домовчийски и Ники Димитров и да ги взима, че много се размечтаха за розово бъдеще... ако все пак не се усетят има и други варианти Амкар Перм, последния в Кипър, първите два отбора отзад-напред в Израел и т.н. и не на последно място - имаме нужда от играчи, чийто жизнен път се е докоснал поради неква причина с Хасково и околията... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 2:01 am 

Мн съм радостен, че Табаков подписа проф. дог. :8) Просто чудесна новина :smt041

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 1:34 pm 

Рейнджърс показа на Левски как да се държи с Блекбърн

Неумението на Марк Хюз да преценява по-набързо качествата на футболистите вбеси и ръководството на Глазгоу Рейнджърс. Мениджърът на Блекбърн ядоса шотландците, след като поиска още време, за да реши какво да прави с дошлия на проби футболист на "рейнджърите" Амди Файе. От Рейнджърс веднага наредиха на играча си да се прибира, защото не може да стои цяла вечност при "Роувърс". По същия начин Хюз процедира и с Валери Домовчийски. Две седмици не стигнаха на мениджъра да вземе някакво твърдо решение по случая с нападателя на Левски. В момента Домо си е в София и "сините" продължават да чакат какво ще го измъдри Марк Хюз. Той уж иска българина под наем, но пък не праща никаква официална оферта.

sportline.bg :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 3:57 pm 
Аватар

Цитат:
Илиян Стоянов за Чиликов: Той е боклук и мишок

Защитникът на Санфрече (Хирошима) Илиян Стоянов разкри пред вестник "Меридиан мач" интересни подробности около преговорите на неговия клуб с Георги Чиликов. Кюстендилецът не спести разочарованието си от постъпките на бившия си съотборник в Левски и в типичния си стил каза доста любопитни и скандални неща.

Илияне, вече се прибра в Япония, но няма да имаш българин за съотборник, защо?

- Чиликов е един боклук и мишок и ме изложи пред цяла Япония. Той ми се молеше, още докато беше в Португалия, да му намеря отбор в Япония, защото в Насионал получавал малко пари. Каза ми, че взел само 1000 евро премия за класиране в УЕФА и че не получавали премии за победи, а само заплата и това не му стигало да издържа семейството си. Той нямаше пари да ми се обади, само ми клипваше и аз го търсих от Япония. Разочарован съм тотално от него, защото ме предаде. Още преди да се прибера в България, настоях пред шефовете и треньора на Санфрече Петкович, които искаха да купят нападател, да го вземат него. На практика спрях трансферите на един словенец и на македонския национал Илчо Наумовски заради Чиликов. Откакто бе отишъл в Насионал, той ми стенеше, ако мога да му помогна. Когато го направих, бе много доволен, но се оказа, че ме е лъгал и е действал зад гърба ми.

Защо мислиш така?

- Преди да тръгна за Япония, твърдеше, че иска да дойде при мен в Хирошима. Още повече че бе подписал някакъв договор с шефовете ми. Пристигнах в Япония и ми казаха, че всичко около Чиликов е пропаднало и той отива в Далиен. Аз му звънях от Париж и той ми каза, че урежда нещата с Насионал и идва, а всъщност си е вадил виза за Китай. Съжалявам, че не послушах всички, които ми казваха, че не си заслужава да му помагам. Бяха прави. Аз нямаше да взема една стотинка, ако той беше дошъл в Япония. Просто исках да помогна на българин. Такъв човек съм. Треньорът и изпълнителният директор ми се обаждаха няколко пъти и не знам какво да им кажа. Когато тръгнах от София, всичко бе наред. Сега шефовете ми могат да му спрат правата за 2 години и сигурно ще го направят. В моите очи той си го заслужава.

Каква е твоята версия, че той е предпочел да отиде в Китай?

- Дали са не повече от 30 000 евро повече, които явно ще си разделят шефовете в лит(*кс-етрополе. Същите мениджъри, които го уреждат за Далиен, са им пратили и този сърбин Настич и вероятно за мижави комисионни за избрали да го пратят в Китай.

Да, но той можеше да е по-твърд и да предпочете по-добрите личния условия, които са му давали от Санфрече...

- Не го е направил. Чувам, че има дългове към много хора. Към мениджъра си Лъчо Танев и т.н. очевидно не се е чувствал в силна позиция да отстоява своето.

Коловати кърти мивки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2008 10:30 pm 

Бардон току що вкара 2 гола за 3:2 срещу Ашдод, а за Ашдод единия от головете го вкара Макриев.
Апоел Тел Авив сагуби с 1:0.
Арис Лимасол направи 0:0 като гост на Омониа Никозия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 12:44 am 

Selqnina s koleloto написа:
Цитат:
Илиян Стоянов за Чиликов: Той е боклук и мишок

Защитникът на Санфрече (Хирошима) Илиян Стоянов разкри пред вестник "Меридиан мач" интересни подробности около преговорите на неговия клуб с Георги Чиликов. Кюстендилецът не спести разочарованието си от постъпките на бившия си съотборник в Левски и в типичния си стил каза доста любопитни и скандални неща.

Илияне, вече се прибра в Япония, но няма да имаш българин за съотборник, защо?

- Чиликов е един боклук и мишок и ме изложи пред цяла Япония. Той ми се молеше, още докато беше в Португалия, да му намеря отбор в Япония, защото в Насионал получавал малко пари. Каза ми, че взел само 1000 евро премия за класиране в УЕФА и че не получавали премии за победи, а само заплата и това не му стигало да издържа семейството си. Той нямаше пари да ми се обади, само ми клипваше и аз го търсих от Япония. Разочарован съм тотално от него, защото ме предаде. Още преди да се прибера в България, настоях пред шефовете и треньора на Санфрече Петкович, които искаха да купят нападател, да го вземат него. На практика спрях трансферите на един словенец и на македонския национал Илчо Наумовски заради Чиликов. Откакто бе отишъл в Насионал, той ми стенеше, ако мога да му помогна. Когато го направих, бе много доволен, но се оказа, че ме е лъгал и е действал зад гърба ми.

Защо мислиш така?

- Преди да тръгна за Япония, твърдеше, че иска да дойде при мен в Хирошима. Още повече че бе подписал някакъв договор с шефовете ми. Пристигнах в Япония и ми казаха, че всичко около Чиликов е пропаднало и той отива в Далиен. Аз му звънях от Париж и той ми каза, че урежда нещата с Насионал и идва, а всъщност си е вадил виза за Китай. Съжалявам, че не послушах всички, които ми казваха, че не си заслужава да му помагам. Бяха прави. Аз нямаше да взема една стотинка, ако той беше дошъл в Япония. Просто исках да помогна на българин. Такъв човек съм. Треньорът и изпълнителният директор ми се обаждаха няколко пъти и не знам какво да им кажа. Когато тръгнах от София, всичко бе наред. Сега шефовете ми могат да му спрат правата за 2 години и сигурно ще го направят. В моите очи той си го заслужава.

Каква е твоята версия, че той е предпочел да отиде в Китай?

- Дали са не повече от 30 000 евро повече, които явно ще си разделят шефовете в лит(*кс-етрополе. Същите мениджъри, които го уреждат за Далиен, са им пратили и този сърбин Настич и вероятно за мижави комисионни за избрали да го пратят в Китай.

Да, но той можеше да е по-твърд и да предпочете по-добрите личния условия, които са му давали от Санфрече...

- Не го е направил. Чувам, че има дългове към много хора. Към мениджъра си Лъчо Танев и т.н. очевидно не се е чувствал в силна позиция да отстоява своето.

Коловати кърти мивки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Коловати си прав, онова леке много яко го е злепоставил ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 12:59 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Бардон току що вкара 2 гола за 3:2 срещу Ашдод, а за Ашдод единия от головете го вкара Макриев.
Апоел Тел Авив сагуби с 1:0.
Арис Лимасол направи 0:0 като гост на Омониа Никозия.

Не ви харесвала трансферната ни политика... Много си е фетска. Разширяват ни се футболо-географските интереси, любопитството ни нараства, общата култура се развива. Ако не сме такива доминатори на еврео-средиземноморския пазар... бихме ли имали такъв интерес относно борбата за оцеляване в Израел и Кипър...

Ако шефчетата ни реализират некъв ударен трансфер и из Прибалтика и ни провокират да следим - има ли право петия литовски отбор да джитка в предварителен за Интертото - почвам петиция да им изготвим некъв доживотен собственически договор.

Всяко зло - за добро... по-оптимистик требе да гледаме...

;-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 1:03 am 
Аватар

:shock:
Ти да напишеш мнение извън "Антифутбол" - това направо е сензация. Трябва да се одбележи. Отивам да си сипа едно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 1:45 am 
Аватар

Приемам упрека ти за напълно адекватен и основателен!

Вече всеки понеделник ще бистря проблемите в трансферната ни политика и ще разкривам скандали с комисионни, мениджърски интереси, как изпуснахме Кабат, защо не взехме Тристан...

Четвъртък и неделя - грешките в схемите на Мъри. Къде сбърка спецО и как трябваше да нареди средните хора, за да сме по-ефективни в завършващата фаза. Защо не пусна Матераци, кви беха тия смени... къде му е оставката... ?

Сряда - ще сканирам най-скандалните статии за деня на Меридиан Мач и ще анализирам има ли известна доза необективност в новия труд на мистър Атанасов.

Петък и събота - време за разтуха. Ще ви светвам - кво си поръча Лъчко Балтанов в Най и защо остави само 30 стотинки бакшиш, след като от портфейла му надничаха две банкноти от по 10 долара, ще си смени ли джантите на Ауди-то Боримиров и ще сложи ли ксенон, различават ли се хигиенните навици на Шакхиб и Юсуф от тези на Зе и Вагнер...

Спирам спам-а в Анти-то и почвам сериозно да се занимавам, че си е ебало майката...

;-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 1:47 am 
Аватар

BLUES(Finland) не го продаваме в други раздели,той носи анти футболно сърце :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 2:09 am 
Аватар

Бай Иване, и двамате знаем, че това далеч не зависи от теб. Имам си клауза в договора, според която бих могъл да премина във всеки друг раздел на форума, ако някой ти предложи дамаджана и четвърт със сливова. Левски се опари от Котбус с тая minimum fee release clause, а по всичко изглежда, че и ти ще видиш колко неблагоразумно бе да ми я включваш в договора. В момента пазарната ми цена съответства на поне три бидона червено вино, барабар със сланинката... Напоследък се раздавам пълноценно в Анти-Футбол, но обичта на феновете не стига - в 'Европейски Турнири' ще изкарам доста ненатоварен сезон, а вече съм на години и живуркането ми звучи примамливо... Беше ми много приятно, ама форумът е до време, та трябва да мисля и за семейството... Благодаря на всички!

;-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 2:25 am 
Аватар

:lol: :lol: Благодарни сме за всичко,което даде,но не забравяй,че който е избягал от Антифутбол,не е прокопсал,освен това се очертава Митал да остане без работа и смятах ,с помоща на една част от неговите роднини,около стотина,заедно с него да се засили Антифутбол,можеше и Лупи да го вземем,но при него вероятноста да попадне в панделата никак не е малка и затова го го харизахме на лит(*кс-етрополе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 3:13 pm 
Аватар

http://donbalon.eu/news1120.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 4:52 pm 
Аватар

Ей мамка му, точно се надявах некой негър да ни бъде представен до дни, а то к'во стана... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 5:14 pm 
Аватар

"Левски приключи със селекцията". Че ние въобще почвали ли сме я?

BLUES(Finland), след като се пречупи и прописа извън "Антифутбол", ми се възобновиха надеждите, че мога да прочета и някой сериозен пост от твоя страна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 6:22 pm 
Аватар

Тоя Хичо ми писна да му гледам интервюта как се прехласва по шибания Арсенал, Арсен Венгер и путки майни! Ебати тъпака!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 6:49 pm 

STALKER написа:
Тоя Хичо ми писна да му гледам интервюта как се прехласва по шибания Арсенал, Арсен Венгер и путки майни! Ебати тъпака!

А по кой да се прехласва ако не по тях?На Мъри(колкото и да го уважавам и подкрепям не е като Арсен Венгер)?Шибаният Арсенал(и аз не го харесам) е на Острова,а не в България!Колкото по-нависоко се целят футболистите ни,толкова по-добре ще се представят в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2008 8:16 pm 
Аватар

Цитат:
Колкото по-нависоко се целят футболистите ни,толкова по-добре ще се представят в Левски.

ха! Това пък ако знаеш колко е неправилно - няма нищо по-демотивиращо от нереално достижимата цел.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]