forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 2:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1445 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 7:09 pm 
Аватар

Толко мизерен (полу)сезон, като игра и резултати не сме имали от 11 г. - втората Олимпия и чорбата шампиони с Гочето. Но тогава поне беше един от великите обрати в дербито 0:2-3:2, когато копеленцето Платен Благоев свири дузпа за прасетата и ни открадна победата в последните минути. Тоя мач го помня и до ден днешен, а от тая есен след 2 години няма да си спомням нищо, освен дървото дето го ядохме от финландските кънкисти. Толко скучен и безидеен Левски аз не помня, с Илиян Симеонов Чушката и Тошко Зайцев изглеждахме по-добре.

П.П. Всъщност мача 3:3 май беше 1-2 години по-късно, се тая, футболистите си беха същите

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 7:37 pm 

да им еба и свинския късмет :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 8:13 pm 

С Чушката отпред бяхме много по-напористи и вкарвахме далеч повече голове, да не говорим, че и враговете далеч повече ги биваше. Тази година е трагедия пълна, след като в най-нещастната ни форма от 15 години никой не ни надигра, но доста ни излъгаха понеже сме слаби.

Но както е казал Апостола, да си кажем кривиците в очите :
ЗА ЧИЙ хуй бе Мъри разкара Бабангида и оставихте Курдов да замине та сега няма кой да играе Валери като е в слаба форма ? И мислиш ли че Екундайо е толкова зле, че да не го пробваш за едно полувреме поне, след 4-5 ялови мача на Валери ? Колко закучени мачове срещу селски отбори решиха Коприваров и Ангелов миналите сезони, когато Валери пак се уплашваше от селските бекове ?

Аре на пролет да се стягаме и да мачкаме свинята здраво насред кочината. Ше ги *** и юбилярите :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 12:40 am 
Аватар

Fozzy написа:
С Чушката отпред бяхме много по-напористи и вкарвахме далеч повече голове, да не говорим, че и враговете далеч повече ги биваше. Тази година е трагедия пълна, след като в най-нещастната ни форма от 15 години никой не ни надигра, но доста ни излъгаха понеже сме слаби.

незнам само дали си вЕрваш.....през оная година всеки мач беше взиман на мъка (освен дербито)...с Чушката отпред ПРОПУСКАХМЕ далеч повече...

http://www.levski.bg/Levski/cms/info/bg ... -site.html

ясно си личи че имаме 46 гола за целия сезон тогава.........сега имаме дотук 26 гола при това в последните 3 мача не сме вкарали гол!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 12:51 am 

UL написа:
ясно си личи че имаме 46 гола за целия сезон тогава.........сега имаме дотук 26 гола при това в последните 3 мача не сме вкарали гол!

А гола ни в 4-ят мач е от дузпа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 11:51 am 
Аватар

3941 написа:
Black Jack написа:
Сега просто трябва да приемем, че сме четвърти по сила в България, и че първия в класирането е поне две класи над нас!!! Всичко останало е чорбаризация!!!

Докато всички останали отбори в България играят с 10 защитника срещу нас и не смеят да пробват каквото и да е друго няма да приема че някой е дори равен по класа с нас!!! Това в пълна степен се отнася и до цеца опълченска разбира се.
Не мога да разбера защо се излагате!Какво ви е виновна защитната игра на другите?Това,че ние не можем да пробием по-сгъстена защита,какво оправдание е?Много пъти съм давал един пример ще го дам и сега,та дано някой си вземе поука!След като бихме локото с 8:0 Илиян Илиев ни каза буквално следното:Още като ги видях с колко защитници излизат и ми стана ясно,какво ще става!!!!!!ТОЛКОВА!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 12:14 pm 

3941 написа:
Black Jack написа:
Сега просто трябва да приемем, че сме четвърти по сила в България, и че първия в класирането е поне две класи над нас!!! Всичко останало е чорбаризация!!!

Докато всички останали отбори в България играят с 10 защитника срещу нас и не смеят да пробват каквото и да е друго няма да приема че някой е дори равен по класа с нас!!! Това в пълна степен се отнася и до цеца опълченска разбира се.

То и миналата бяха с 10 защитника и по-миналата... :roll: Да не би тази тактика да е забранена?Това,че ние 3 години не са научихме как да играем в такъв мач никой не ни е виновен.Да и видял да имаме удар от над 17-18 метра?Ето начин да се преодолее тази сгъстена защита :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 1:58 pm 

Каквото и да ми говорите защитната игра си е защитна. Погледнете малко мачове от испания, англия и въобще белите държави да видите как играят рединг срещу ливърпул или мидълзбро срещу арсенал, или хетафе срещу реал мадрид и ще видите за какво става дума. А наш'те псевдоотбори освен, че играят на ниви, освен че са с 40958603 души отзад, освен че правят 95683 нарушения и в повечето мачове лежат по терена, по подразбиране са вечно недоволни от съдията и се стига дотам, че и съдиите да ни режат. А сега седнете хубаво на некое меко фотьолче и се замислете дали тези 548354 фактора не биха повлияли на един мач. Срещу слабия няколко пъти топката отскачаше точно преди играч да нанесе удар-гледам дарко си води топката по тревата и по едно време тя сама подскача и той прай некъв абсолютно смешен пас. Йовов обикновенно играе на скорост и постоянно се хлъзга. Аде, слабия не играха защитно срещу нас, но по спомен само те и доко пд не играха защитно срещу нас. При по-добро желание съдията можеше да отсъди 3 дузпи за Левски и 1 за слабия. Съответно не даде и няколко игри с ръка на слависти, а даде поне един измислен фаул за слабия точно пред наказателното ни поле. Ми ако слябия го бяха изпълнили като хората и те щяха да ни бият и щяхте да ревете още повече. Ала как да отсъди дузпа за Левски, като после 58630546 журналисти и два пъти повече хора ще скочат, че това е поредната измислена дузпа за отбора ни, се едно, че като има дузпи за Левски да не ги дават, защото са били станали много :wink: И какво чорбарско има да се погледне реално на нещата и да се види, че съдията ни реже. Естествено, че когато ни реже ще го псувам.
Разбира се това не пречи да виждам и слабостите ни. Всички тука ми говорят, че Левски играят по един и същи начин и отборите ни научили играта. Арсенал играят от 10 години по един и същи начин, но как така пък :shock: :shock: :shock: не научиха играта им да га ева-с други думи не смятам, че сте прави. Проблема е, че тази година не ни се получава играта, както през миналата-основно не ни вървят пасовете и започваме да играем с много центрирания. Нещо се загуби колективното и забелязвам доста играчи, които искат да излъжат по 49586345 човека преди да подадат топката или да бият. Играчите ни се били пренаситили-как може да се пренаситиш, когато имаш какво още да постигаш-бил ли си щека с повече от 3 гола, за да се наситиш, зел ли си точка или победа в шампионската лига, станал ли си носител на купата на уефа. Не, не са се пренаситили, просто нямат амбиция играчите-по-голямата част от тях смятат Левски за трамплин към повече пари, а не към повече спортни успехи и това е проблема, но това трудно ще се промени.
Оттук идва и въпроса дали трябва да се издигат плакати против играчите-има различни мнения и това е нормално-на вкус и цвет, тавариш нет. Аз ще си кажа моето мнение. Едните казват, че трябва да се напишат плакати против играчите-това е доказано, че ефект нема-вижте прословутите курви от чорбаспор, колкото и да ги псуват се си играят слабо /оставете факта, че това си е техен манталитет и нема смисъл да се приравняваме с тях/. Другите смятат, че трябва да се напише плакат за безрезервна подкрепа-това също се доказа, че не върви. Според мен трябва да се издигнат плакати от типа:
"Да играеш за ЛЕВСКИ е ЧЕСТ"
"За да заслужиш любовта на хората, трябва да носиш ЛЕВСКИ в сърцето си"
"Не парите а сърцето е това, което те издига над посредствеността"
"Да отдадеш живота си на ЛЕВСКИ е щастие, което застига малцина"
"Много са играчите на ЛЕВСКИ, но малко са Гунди, Котков, Соколето, Патрата"
"Гунди, Котков, Соколето, Патрата завинаги в нашите сърца"
Предполагам, че футболистите ще разберат посланието на тези думи. Разбира се това си е мое мнение. Ето и една идея за скандиране-така както се вика 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 гооооол-да се изберат с гласуване седем легенди на Левски и да се казва примерно Гунди, Котков, Теко, Сокола, Патра, Павка, Кукуш - Лееееееевскиииии. Мисля, че няма да е трудно да се наложи в сектора. Мисля, че е време да се покаже на футболистите, че да носиш свещенния екип е привилегия, която трябва постоянно да защитават.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 2:14 pm 
Аватар

Това за Дарко и аз го забелязах - правим добра атака и тъкмо да подаде топката скочи от някоя бабуна и той я удари с кората на майната си. :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 2:17 pm 

Aspirina написа:
Абе аз предлагам Локо Мз да ги направим сателит да им вземем вратаря - Левашки и нападателите. Головата им разлика на сезоня е 27:7. :oops:

сещаш ли се че най-силния им съперник е миньоро :oops: :oops: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 6:53 pm 
Аватар

гил галад написа:
3941 написа:
Black Jack написа:

Не мога да разбера защо се излагате!Какво ви е виновна защитната игра на другите?Това,че ние не можем да пробием по-сгъстена защита,какво оправдание е?Много пъти съм давал един пример ще го дам и сега,та дано някой си вземе поука!След като бихме локото с 8:0 Илиян Илиев ни каза буквално следното:Още като ги видях с колко защитници излизат и ми стана ясно,какво ще става!!!!!!ТОЛКОВА!

Разбира се че имаме големи слабости в играта от където идват и не добрите резултати. Това с 10-те защитника го споменавах не за да оправдая тези слаби резултати а за да опонирам на black jack че защитаващите се с 10 човека отзад отбори са с 2 класи над нас.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 8:03 pm 

parvanoff написа:
Според мен трябва да се издигнат плакати от типа:
"Да играеш за ЛЕВСКИ е ЧЕСТ"
"За да заслужиш любовта на хората, трябва да носиш ЛЕВСКИ в сърцето си"
"Не парите а сърцето е това, което те издига над посредствеността"
"Да отдадеш живота си на ЛЕВСКИ е щастие, което застига малцина"
"Много са играчите на ЛЕВСКИ, но малко са Гунди, Котков, Соколето, Патрата"
"Гунди, Котков, Соколето, Патрата завинаги в нашите сърца"
Предполагам, че футболистите ще разберат посланието на тези думи. Разбира се това си е мое мнение. Ето и една идея за скандиране-така както се вика 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 гооооол-да се изберат с гласуване седем легенди на Левски и да се казва примерно Гунди, Котков, Теко, Сокола, Патра, Павка, Кукуш - Лееееееевскиииии. Мисля, че няма да е трудно да се наложи в сектора. Мисля, че е време да се покаже на футболистите, че да носиш свещенния екип е привилегия, която трябва постоянно да защитават.

Много хубава идея. Ако сме публика на място трябва да го направим. Не го ли направим си заслужаваме всичката мъка, която ни предстои

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 12:55 am 
Аватар

бая години откакто гледам футбол, толкова слаб полусезон не сме имали. имаме изиграни 17 мача - една победа срещу един много слаб ботев пловдив и пълна трагедия във всички останали мачове. и в най-слабите ни като класиране сезони, вкл споменатият сезон с чорбата шампиони с гочето, имахме моментни проблясъци, силни мачове

защитната игра въобще не е оправдание, винаги са ни играели защитно повечето отбори, но като имаш идея как да атакуваш не е проблем. с такива извинения само себе си лъжем, че не било толкоз зле.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 2:40 pm 
Аватар

Първанов,много хубави идеи накрая,но мен поне много ме дразнят многото повторения на големи цифри,които пишеш!По-добре е все пак да има някаква мярка и в това!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 4:08 pm 

parvanoff, съдията може да ни реже, но това би имало значение, ако става дума за един гол. Ние сме Левски София! Отбори като Славия, Видима-Раковски или Спартак Варна трябва да ги бием с по 3-4 гола минимум. Хайде ми кажи, ако си вкараме тия 3-4 гола (та дори и само 2 да са) как съдията би имал каквото и да е влияние върху крайния резултат? Дори да не даде съчествуваща дузпа, дори да отсъди смешен фаул, от който да ни вкарат гол, дори да го удари гръм....все тая... За отбор от нашия ранг това не трябва да има значение. Като разбира се имам предвид играта и победите (трябва да мачкаме подобни отбори), а не да си траем, докато гледаме как ни режат разни безобразници.

Тези оправдания са глупави. Защото играта ни не върви, и това съвсем не се дължи на факта, че не отсъждат някаква си дузпа, или на "нивите". Помним мачове, в които сме играли на тези "ниви", обаче сме били с цифра на нула... :roll:

ПП: И аз също трябва да отбележа, че идеятата ти за транспаранти е чудесна. :wink: :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 4:14 pm 
Аватар

Вината е само и единствено вътре в отбора, няма никви конспирации и тем подобни глупости, докато не го разберат Батков и сие ще си я караме както последния месец...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 8:33 pm 
Аватар

Темата май най-добре да е за следващият шампионат :lol: ,тоя нещо не ми е интересен :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 2:41 pm 

Mimsun LC написа:
parvanoff, съдията може да ни реже, но това би имало значение, ако става дума за един гол

Написах, че факторите са много, а и не може постоянно да си с 5 класи над другите-така се губи стимула и мотивацията. Мисля, че в момента не сме с класи над другите, а и споменах, че почти винаги с латексО и чорбата са ни трудни мачовете. Разбира се има и изключения от правилото, но те не са последните 2 години. Има много фактори, които влиаят на играта на един отбор и моето мнение е, че не бива да се разсъждава едностранно. Разбира се, че има разлика в играта на някои играчи и това според мен се дължи точно на мотивацията, но и тотално да се оплюва всичко не е правилно. Все още не мога да си обясня обаче, защо липсваше мотивация в мача с тампере. Някой ден може би и това ще излезе на яве, но другото са само догатки.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 2:44 pm 
Аватар

Надали е липсвало мотивация, просто си помислиха, че ония сами ще се бият. Подцениха здраво първия мач, втория не тръгна добре - и така

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 2:53 pm 

parvanoff написа:
Mimsun LC написа:
parvanoff, съдията може да ни реже, но това би имало значение, ако става дума за един гол

Написах, че факторите са много, а и не може постоянно да си с 5 класи над другите-така се губи стимула и мотивацията. Мисля, че в момента не сме с класи над другите, а и споменах, че почти винаги с латексО и чорбата са ни трудни мачовете. Разбира се има и изключения от правилото, но те не са последните 2 години. Има много фактори, които влиаят на играта на един отбор и моето мнение е, че не бива да се разсъждава едностранно. Разбира се, че има разлика в играта на някои играчи и това според мен се дължи точно на мотивацията, но и тотално да се оплюва всичко не е правилно. Все още не мога да си обясня обаче, защо липсваше мотивация в мача с тампере. Някой ден може би и това ще излезе на яве, но другото са само догатки.

Добре, така вече съм съгласна. :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:34 pm 
Аватар

нЕма такъв ташак Светкавица:цеца 1:0 , жалко...че не беше мач от първенството на "Б" група :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 1:05 am 
Аватар

Може и смешно да звучи, ама аз казвам, че ЛЕВСКИ ще направи дубъл през 2008 г. :idea: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 1:09 am 

Нищо смешно няма, и аз така смятам.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 1:52 am 
Аватар

Как беше - пауър ъф дъ браун :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 3:11 am 
Аватар

aquadark написа:
Нищо смешно няма, и аз така смятам.

Аз си мисля, че това е само на теория вероятно, ама ако стане обещавам да черпя бира :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 3:13 am 

абе ние са ако спечелим купата взимаме ли място у зона УЕФА ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 3:23 am 
Аватар

The Blue Champions написа:
абе ние са ако спечелим купата взимаме ли място у зона УЕФА ?

:smt044

Е то бива бива песимизъм, ма това вече на нищо не прилича. Да не мислиш, че ще сме извън тройката, че да ни се налага да минем през купата за УЕФА.

По принцип е така - първият в ШЛ, втори и трети в УЕФА, носителя на купата също в УЕФА, ако един от тройката е носител на купата то в такъв случай 4-тия е в УЕФА . :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 19, 2007 5:19 pm 

Феновете продължават да бягат от стадиона

Феновете на Левски бяха №1 през есента, за разлика от отбора им.Левски събра най-много публика, едва 7550 души гледаха домакинствата на Марек.Тенденцията привържениците, които посещават футболни мачове в "А" група, да намаляват се затвърди и след този сезон. Едва 321 750 зрители изгледоха 119 срещи от елита. Това прави средно по 2700 души на мач. За сравненение средноевропейска футболна сила като Чехия, която е близка до България като население, ни превъзхожда близо два пъти по брой зрители средно на мач в местната Гамбринус лига. Естествено тази тъжна статистика е отражение на продукта, който се предлага в тъй наречената майсторска футболна група у нас. Феновете логично се отдръпнаха от стадионите най-малко поради две причини - мизерните условия и липсата на качествен футбол и най-вече на голове.
Средно по 8750 зрители изгледаха четирите домакински мача на Левски в първенството през есента. Всъщност сините изиграха 6 мача в София, но 2 от тях бяха при закрити врати. Отново най-посетеният мач в първенството беше Левски - лит(*кс-етрополе. По традиция близо 17 000 зрители на дербито видяха много предпазливост и малко футбол. Все пак феновете на сините се оказаха най-привилегировани и видяха средно по 3 гола на мач. Това обаче едва ли ги е стоплило особено, след като в последните 3 срещи от сезона срещу градските конкуренти Левски не успя да отбележи. Изводът - привържениците на шампиона бяха с класи над отбора си и му осигуриха първото място поне в това класиране. Не толкова толерантни към тима си обаче се оказаха феновете на кандидат-шампиона лит(*кс-етрополе. След като рекордното за годината посещение на мач у нас от 20 000 зрители видя драматичното отпадане на червените срещу Тулуза в УЕФА, феновете тотално изоставиха отбора си в първенството. Армейците събраха същата аудитория и в шестте си (б.а. - лит(*кс-етрополе игра срещу Беласица без публика) домакински двубоя от "А" група. Стара истина е, че феновете са най-добрият барометър за класата на един отбор. Едва 13-те гола, отбелязани от червените в седемте срещи на Армията, обясняват липсата на публика. Хората на Стойчо Младенов все пак компенсират головата си немощ със 100% успеваемост у дома - 7 победи от 7 мача.
Иначе традиционни футболни градове като Бургас и Пловдив отредиха на Черноморец и Локомотив място в тройката по посещаемост. Въпреки че двата отбора бяха наказани за по един мач без публика. Момчетата на Димитър Димитров играят открит и офанзивен футбол, което е гаранция за повече зрители. Привържениците на Локо (Пд) пък са едни от най-верните и многобройни в България. На Лаута обаче се забеляза сериозен отлив на хора. Освен всичко друго феновете на червено-черните явно не са самоубийци, предвид че стадионът на клуба е пред срутване. Другият пловдивски отбор, който също се слави с многобройните си фенове - Ботев ще скочи напред в класацията през пролетта. Тогава жълто-черните посрещат Локомотив (Пд), Левски и лит(*кс-етрополе.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 20, 2007 10:42 am 

Според мен е несериозно да се говори за дубъл. Далеч по-вероятно е да направим нулебъл.
След като приземиха отбора е време и някои наши фенове да слязат на земята. Нещата в Левски не вървят изобщо,играта ни е слаба. На гостуванията сме трагични...
Интересно ми е къде точно напролет свинете ще загубят целия си аванс и как ние ще вземем 15 от 15 победи? Имаме 2 гостувания в Пловдив и едно във Варна на Тича,където почти винаги губим точки.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 20, 2007 11:35 am 
Аватар

На свинята и стигат две ремита и една загуба от общо 13 мача до двубоя с нас. Трепем ги на "Кочината" и не дубъл, ами и требъл може да направим.
Да се разберем - за мен титлата никога не е била някакъв фетиш и самоцел. Вярвам, и за повечето то вас е така. Ония са по колекционирането на титлички, купички, вазички, ритончета и пр. - "на всяка цена", "само за победа" и пр. Обаче отсега да отпиша шансовете на отбора - няма да стане.
Цитат:
We shall go on to the end...we shall fight on the seas and oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air...we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender

Е това го пуснах миналия път, като трябваше да ги гоним. А дано върже и тоя път. Това ми е и мнението дали първенството вече е приключило.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1445 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]