Каквото и да ми говорите защитната игра си е защитна. Погледнете малко мачове от испания, англия и въобще белите държави да видите как играят рединг срещу ливърпул или мидълзбро срещу арсенал, или хетафе срещу реал мадрид и ще видите за какво става дума. А наш'те псевдоотбори освен, че играят на ниви, освен че са с 40958603 души отзад, освен че правят 95683 нарушения и в повечето мачове лежат по терена, по подразбиране са вечно недоволни от съдията и се стига дотам, че и съдиите да ни режат. А сега седнете хубаво на некое меко фотьолче и се замислете дали тези 548354 фактора не биха повлияли на един мач. Срещу слабия няколко пъти топката отскачаше точно преди играч да нанесе удар-гледам дарко си води топката по тревата и по едно време тя сама подскача и той прай некъв абсолютно смешен пас. Йовов обикновенно играе на скорост и постоянно се хлъзга. Аде, слабия не играха защитно срещу нас, но по спомен само те и доко пд не играха защитно срещу нас. При по-добро желание съдията можеше да отсъди 3 дузпи за Левски и 1 за слабия. Съответно не даде и няколко игри с ръка на слависти, а даде поне един измислен фаул за слабия точно пред наказателното ни поле. Ми ако слябия го бяха изпълнили като хората и те щяха да ни бият и щяхте да ревете още повече. Ала как да отсъди дузпа за Левски, като после 58630546 журналисти и два пъти повече хора ще скочат, че това е поредната измислена дузпа за отбора ни, се едно, че като има дузпи за Левски да не ги дават, защото са били станали много

И какво чорбарско има да се погледне реално на нещата и да се види, че съдията ни реже. Естествено, че когато ни реже ще го псувам.
Разбира се това не пречи да виждам и слабостите ни. Всички тука ми говорят, че Левски играят по един и същи начин и отборите ни научили играта. Арсенал играят от 10 години по един и същи начин, но как така пък

не научиха играта им да га ева-с други думи не смятам, че сте прави. Проблема е, че тази година не ни се получава играта, както през миналата-основно не ни вървят пасовете и започваме да играем с много центрирания. Нещо се загуби колективното и забелязвам доста играчи, които искат да излъжат по 49586345 човека преди да подадат топката или да бият. Играчите ни се били пренаситили-как може да се пренаситиш, когато имаш какво още да постигаш-бил ли си щека с повече от 3 гола, за да се наситиш, зел ли си точка или победа в шампионската лига, станал ли си носител на купата на уефа. Не, не са се пренаситили, просто нямат амбиция играчите-по-голямата част от тях смятат Левски за трамплин към повече пари, а не към повече спортни успехи и това е проблема, но това трудно ще се промени.
Оттук идва и въпроса дали трябва да се издигат плакати против играчите-има различни мнения и това е нормално-на вкус и цвет, тавариш нет. Аз ще си кажа моето мнение. Едните казват, че трябва да се напишат плакати против играчите-това е доказано, че ефект нема-вижте прословутите курви от чорбаспор, колкото и да ги псуват се си играят слабо /оставете факта, че това си е техен манталитет и нема смисъл да се приравняваме с тях/. Другите смятат, че трябва да се напише плакат за безрезервна подкрепа-това също се доказа, че не върви. Според мен трябва да се издигнат плакати от типа:
"Да играеш за ЛЕВСКИ е ЧЕСТ"
"За да заслужиш любовта на хората, трябва да носиш ЛЕВСКИ в сърцето си"
"Не парите а сърцето е това, което те издига над посредствеността"
"Да отдадеш живота си на ЛЕВСКИ е щастие, което застига малцина"
"Много са играчите на ЛЕВСКИ, но малко са Гунди, Котков, Соколето, Патрата"
"Гунди, Котков, Соколето, Патрата завинаги в нашите сърца"
Предполагам, че футболистите ще разберат посланието на тези думи. Разбира се това си е мое мнение. Ето и една идея за скандиране-така както се вика 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 гооооол-да се изберат с гласуване седем легенди на Левски и да се казва примерно Гунди, Котков, Теко, Сокола, Патра, Павка, Кукуш - Лееееееевскиииии. Мисля, че няма да е трудно да се наложи в сектора. Мисля, че е време да се покаже на футболистите, че да носиш свещенния екип е привилегия, която трябва постоянно да защитават.