nikec написа:
Момчета гледам в момента мача на Шахтьор (Донецк) и Залцбург от Австрия, има един футбалер в Украинския отбор и той се казва Кристиано Лукарели та ще се радвам някой ден звезда от подобен характер да дойде в България щом Ринат Ахметов може да си позволи да взема така звезда като Лукарели значи и Батков може

.
Така аз си казах мнението за Сръбчето, гледах клипчето от Тубето за Джанис Окас гледал съм го и наживо по телевизията няма лъжа няма измама но съм напълно съгласен с едно мнение от малко по-нагоре където пича казва че не се знае от преди колко години е и в каква форма е в момента въпросния футболист. Така че налагайте юноши стига с тия знайни и незнайни чужденци защото заради такива избягаха нашите таланти да не стане така в момента някъде по пейките на 19 годишните от Левски да стои новия Попов да чака да чака и да си замине защото не са му дали шанс.
Младите са БЪДЕЩЕТО.
Забравете ако трябва първенството нека сме 5-6 но да се налагат младите след две години пак ще мачкаме само че с тях.
Стига па с тия юноши бе,видехме ги колко са добри и те! Реално от юношите трима или четирима стават за нещо... Останалите не са по-добри от който и да е от чужденците ни например. Време е някои хора да се осъзнаят,че в Левски не всичко е толкова перфектно... Направиха се груби грешки от ръководството,треньора,а и играчите... За едно лято изгубихме огромния аванс пред другите в България и позициите си в Европа. Само от глупост...
Разберете,че голям футбол се прави с пари. Ако не много,то поне достатъчно за да се взимат футболисти през двата трансферни прозореца в годината и да им се плащат прилични заплати. Левски изпусна толкова много нападатели това лято,които бяха съгласни да дойдат при нас и всеки от които щеше да наниже по 2-3 гола на Тампере... Всъщност Левски от години изпуска добри футболисти. Откакто Батков е в клуба това е така. Та ние дори в България отстъпваме на всичките си конкуренти като трансферна политика - и свинете,и Литекс,и Локо София,че даже и Славия правят по-добра селекция от нас и продават на по-силни клубове играчите си. Който искахме през последните години все не го взимахме,с изключение на Джаейоба и Сърмов може би... Батков сипеше по интервютата,че "В България няма играч от класата на Левски" и нямало кой да вземем,но всъщност не е така. Достатъчно добри играчи имаше,които щяха да са ни полезни.
Да не говорим какви чужденци изпуснахме,а хората не искаха толкова много пари! Убеден съм,че Левски разполагаше с достатъчно пари да ги купи. Дори можеше да вземе един Тристан за 1 година,да влезем в ШЛ,пък те парите от заплатата му (той трансферна сума нямаше) щеше да ги избият... Но не... Постоянно излизаха със смешното оправдание,че ако вземат скъп играч ще се развали добрата атмосфера в отбора,защото сега всички получавали приблизително еднакви заплати. Смешно е това нещо! Никъде по света не е така и не съм видял някъде да се е развалила атмосферата. Всеки получава,колкото заслужава. Какъв е тоя комунистичеки принцип - всички да са равни... Как в Манчестър Юнайтед Рууни и Кристиано Роналдо получават с пъти повече от Дарън Флетчър и Джон О'Шей да речем,а атмосферата не се е развалила?
Абсолютни Андрешковци държат Левски в момента... Купиха нов автобус,направиха ново табло на стадион,от който искаме да се местим,купиха си нови джипове всичките,построиха си нови вили,а нови играчи не взеха... И за тва сега ще трябва да градят всичко наново. Аз лично предпочитам да се разкарат Батков и Баждеков,да дойде нов собственик и той да гради. Защото тия идиоти ги видяхме,че квото и да изградят са способни за 2 месеца лятна пауза да го съсипят...