forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 9:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 8:57 pm 

Искам Лукарели до Нашият Юноша Валери Домовчийски нима толкова много искам? Ние бяхте там където сега отива Шахтьор така че .....
Коментари ти си луд и т.н не приемам къде са 5 -те милиона от класирането на Левски в групите през миналия сезон а по-малкото от стигането ни до четвъртфинал в УЕФА пре по миналия?
Господа разберете шефс в Левски влачат никого не сме купили няма как да стане самите футболисти си омръзват в отбора вече сами един на друг.
За Шахтьор влзена Нери Кастильо и ккаво стана с Кастильо и Лукарели 50 милиона тичат по националния стадион на Украйна едва ли някакви си Украинци са много по богати от нас, ми много ясно че не са просто нашите са по крадливи.
Някой ако има да казва нещо по това което пиша ще приема коментари само тогава когато ми обясни къде са парите от групите на Шампионската лига?.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 9:00 pm 

nikec написа:
Искам Лукарели до Нашият Юноша Валери Домовчийски нима толкова много искам? Ние бяхте там където сега отива Шахтьор така че .....
Коментари ти си луд и т.н не приемам къде са 5 -те милиона от класирането на Левски в групите през миналия сезон а по-малкото от стигането ни до четвъртфинал в УЕФА пре по миналия?
Господа разберете шефс в Левски влачат никого не сме купили няма как да стане самите футболисти си омръзват в отбора вече сами един на друг.
За Шахтьор влзена Нери Кастильо и ккаво стана с Кастильо и Лукарели 50 милиона тичат по националния стадион на Украйна едва ли някакви си Украинци са много по богати от нас, ми много ясно че не са просто нашите са по крадливи.
Някой ако има да казва нещо по това което пиша ще приема коментари само тогава когато ми обясни къде са парите от групите на Шампионската лига?.

закъснял си с въпросите. Но отговори няма и да получиш, никой не можа да си отговори.
А в твърденията бъркаш, и то как бъркаш. Откъм бюджет не можеме и обувките да им чистим на Шахтьор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 9:01 pm 
Аватар

Цитат:
едва ли някакви си Украинци са много по богати от нас

Да, Ринат Ахметов разполага с "едва" 4 милиарда долара лично богатство. Не е кой знае колко повече от Батков..

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 9:29 pm 

Подценявайте се то затова България е на тва дередже защото позволяваме няколко хиляди от милионна България да отмъкват от нас и да си пълнят гушите все повече и повече.
Вие си знаете ама само ще кажа за тия които не са от нашият край преди време когато бях малък ни идваха на гости Румънци бяха някви чернички, с одърпани дрехи, абе типични селяни а вижте сега всяка събота и неделя ходят до Русе изкупват всичко що е по метро и там незнам си кфи магазини и си отиват виждал съм как в камион товарят плазма след плазма и прашат за Румъния та тия са по добре от нас нали? Ми ще са по добре защото тия които ги управляват ги лъжат и мамят но им оставят и по малко а ние тука сме направо на произвола на съдбата нестава с 300 лв. аз да си плащам сметки да ям и да искам да водя и някакъв личен живот, затова примирявайте се скоро не Ринат Ахметов ще ви се струва голям богаташ ами дори Тодор Батков.
И едно допълнение до всички тези звезди на Шахтата треньора на Залцбург Джовани Трапатони беше поставил Нико Ковач и Кристиян Циклер които преди време бяха в Байерн така че големите пари на Ринат даже се видяха в 80 мин където след кански мъки се добраха до измислена дузпа която в последствие реши всичко в мача жалко е просто как играта мултимилионерите на Ринат бяха смешни просто парите които тикнаха на съдията струваха сигурно повече от един Лукарели. Не мерси не искам звезди и без това нямам пари да си платя билета който ще ми иска господин Батков ако доведе подобна звезда искам си Ники Димитров, Домо, Антонио Павлов, Ивелин Попов, Мариян Огнянов, Лъчо Балтанов за тях гладен ще стоя но пари ще намеря защото ще знам че не са наемници като тия от Шахтьор и няма да играят за пари а за собствената слава и славата на клуба.
Аре че пак прекалих извинявам се за офтопика за парите на Ринат но просто бях предизвикан.
Лека вечер.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 9:55 pm 

Ако някой даде за Домовчийски 5 млн.евро,значи се нуждае спешно от сериозна медицинска намеса.А този пич-президента на Бела нали беше на бат Наско кумец или нещо подобно.Кво се прави на голям мъж."Сафарито" винаги може да вземе без пари футболист от Петрич,но явно в момента е на мястото на африканските биволи,т.е. на мушката и не смее да прави нищо.Конкретно за трансферите-пълна трагедия и в двете посоки/привлечени-продадени?/-то май няма такива.Как да играят с мерак тези футболисти,като след толкова мачове в европейските турнири не бяха продадени.Става въпрос за тези около 30-те години-Мечо,Йовов,Топчо,Петков.Все пак са в края на кариерата си и заслужаваха да поиграят 2-3 г. навънка!Не ми е ясно точно какво става в отбора,но едно е ясно-агонията не може да продължава още дълго!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 10:15 pm 
Аватар

nikec написа:
Подценявайте се то затова България е на тва дередже защото позволяваме няколко хиляди от милионна България да отмъкват от нас и да си пълнят гушите все повече и повече.
Вие си знаете ама само ще кажа за тия които не са от нашият край преди време когато бях малък ни идваха на гости Румънци бяха някви чернички, с одърпани дрехи, абе типични селяни а вижте сега всяка събота и неделя ходят до Русе изкупват всичко що е по метро и там незнам си кфи магазини и си отиват виждал съм как в камион товарят плазма след плазма и прашат за Румъния та тия са по добре от нас нали? Ми ще са по добре защото тия които ги управляват ги лъжат и мамят но им оставят и по малко а ние тука сме направо на произвола на съдбата нестава с 300 лв. аз да си плащам сметки да ям и да искам да водя и някакъв личен живот, затова примирявайте се скоро не Ринат Ахметов ще ви се струва голям богаташ ами дори Тодор Батков.
И едно допълнение до всички тези звезди на Шахтата треньора на Залцбург Джовани Трапатони беше поставил Нико Ковач и Кристиян Циклер които преди време бяха в Байерн така че големите пари на Ринат даже се видяха в 80 мин където след кански мъки се добраха до измислена дузпа която в последствие реши всичко в мача жалко е просто как играта мултимилионерите на Ринат бяха смешни просто парите които тикнаха на съдията струваха сигурно повече от един Лукарели. Не мерси не искам звезди и без това нямам пари да си платя билета който ще ми иска господин Батков ако доведе подобна звезда искам си Ники Димитров, Домо, Антонио Павлов, Ивелин Попов, Мариян Огнянов, Лъчо Балтанов за тях гладен ще стоя но пари ще намеря защото ще знам че не са наемници като тия от Шахтьор и няма да играят за пари а за собствената слава и славата на клуба.
Аре че пак прекалих извинявам се за офтопика за парите на Ринат но просто бях предизвикан.
Лека вечер.

Виж сега .. предполагам, че може и до утре да си говорим за румънци, камиони и плазми, но докъдето и да стигнеме с разговора, пак ще е несъпоставимо да поставяме Левски до Шахтьор. Приеми го просто. Тук не става дума за морал, чест, крадливост, а чисто и просто за пари. За много пари. Жив и здрав. ;)

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 11:06 pm 
Аватар

Абе дайте нещо за ебане стига с тея трансвери

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 11:23 pm 
Аватар

Levskara написа:
Абе дайте нещо за ебане стига с тея трансвери

ако си навит на психоложката, даваме ти я ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 12:46 am 

nikec написа:
Момчета гледам в момента мача на Шахтьор (Донецк) и Залцбург от Австрия, има един футбалер в Украинския отбор и той се казва Кристиано Лукарели та ще се радвам някой ден звезда от подобен характер да дойде в България щом Ринат Ахметов може да си позволи да взема така звезда като Лукарели значи и Батков може :wink: :roll:.
Така аз си казах мнението за Сръбчето, гледах клипчето от Тубето за Джанис Окас гледал съм го и наживо по телевизията няма лъжа няма измама но съм напълно съгласен с едно мнение от малко по-нагоре където пича казва че не се знае от преди колко години е и в каква форма е в момента въпросния футболист. Така че налагайте юноши стига с тия знайни и незнайни чужденци защото заради такива избягаха нашите таланти да не стане така в момента някъде по пейките на 19 годишните от Левски да стои новия Попов да чака да чака и да си замине защото не са му дали шанс.
Младите са БЪДЕЩЕТО.
Забравете ако трябва първенството нека сме 5-6 но да се налагат младите след две години пак ще мачкаме само че с тях.

Стига па с тия юноши бе,видехме ги колко са добри и те! Реално от юношите трима или четирима стават за нещо... Останалите не са по-добри от който и да е от чужденците ни например. Време е някои хора да се осъзнаят,че в Левски не всичко е толкова перфектно... Направиха се груби грешки от ръководството,треньора,а и играчите... За едно лято изгубихме огромния аванс пред другите в България и позициите си в Европа. Само от глупост...

Разберете,че голям футбол се прави с пари. Ако не много,то поне достатъчно за да се взимат футболисти през двата трансферни прозореца в годината и да им се плащат прилични заплати. Левски изпусна толкова много нападатели това лято,които бяха съгласни да дойдат при нас и всеки от които щеше да наниже по 2-3 гола на Тампере... Всъщност Левски от години изпуска добри футболисти. Откакто Батков е в клуба това е така. Та ние дори в България отстъпваме на всичките си конкуренти като трансферна политика - и свинете,и Литекс,и Локо София,че даже и Славия правят по-добра селекция от нас и продават на по-силни клубове играчите си. Който искахме през последните години все не го взимахме,с изключение на Джаейоба и Сърмов може би... Батков сипеше по интервютата,че "В България няма играч от класата на Левски" и нямало кой да вземем,но всъщност не е така. Достатъчно добри играчи имаше,които щяха да са ни полезни.

Да не говорим какви чужденци изпуснахме,а хората не искаха толкова много пари! Убеден съм,че Левски разполагаше с достатъчно пари да ги купи. Дори можеше да вземе един Тристан за 1 година,да влезем в ШЛ,пък те парите от заплатата му (той трансферна сума нямаше) щеше да ги избият... Но не... Постоянно излизаха със смешното оправдание,че ако вземат скъп играч ще се развали добрата атмосфера в отбора,защото сега всички получавали приблизително еднакви заплати. Смешно е това нещо! Никъде по света не е така и не съм видял някъде да се е развалила атмосферата. Всеки получава,колкото заслужава. Какъв е тоя комунистичеки принцип - всички да са равни... Как в Манчестър Юнайтед Рууни и Кристиано Роналдо получават с пъти повече от Дарън Флетчър и Джон О'Шей да речем,а атмосферата не се е развалила?

Абсолютни Андрешковци държат Левски в момента... Купиха нов автобус,направиха ново табло на стадион,от който искаме да се местим,купиха си нови джипове всичките,построиха си нови вили,а нови играчи не взеха... И за тва сега ще трябва да градят всичко наново. Аз лично предпочитам да се разкарат Батков и Баждеков,да дойде нов собственик и той да гради. Защото тия идиоти ги видяхме,че квото и да изградят са способни за 2 месеца лятна пауза да го съсипят...

Последна промяна Сан Бабила на Чет Авг 30, 2007 1:18 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 12:54 am 

Ей аман от разбирачи....
вади кинти и купи отбора, критикари бол - все едно ГА чета.

Кой пък толкоз велик сме изпуснали ? Един бразилец дето сега е при еврейте с НУЛА гола, и един куц французин ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 12:59 am 
Аватар

Fozzy написа:
Ей аман от разбирачи....
вади кинти и купи отбора, критикари бол - все едно ГА чета.

Кой пък толкоз велик сме изпуснали ? Един бразилец дето сега е при еврейте с НУЛА гола, и един куц французин ?

куция бразилец е с 2 гола от 3 мача :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 1:01 am 
Аватар

Е.. че нашите нападатели по-малко ли имат ? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 1:17 am 

bring_da_pain написа:

Цели 0 гола от 5 мача :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 1:30 am 

Абе nikec, успокой се малко, щото с всяко следващо мнение ръсиш все по-голяма глупост. Какъв Лукарели, какъв Кастильо бълнуваш? :shock: Лукарели струваше на Шахтьор 8 млн. евро, а Кастильо-17 или 18 млн. евро. Значи общо 26 мнл. евро! Е ти къде отиваш може би с нашите мизерни 5 млн. от ШЛ? Тея цифри са абсолютно нереални за България и няма да са реални поне в следващите 20-25 години. Съгласен съм, че печалбата ни от ШЛ беше разпиляна, съгласен съм, че по Ганьовски изпуснахме исторически шанс, за да могат да се оядат някои, но украинци и руснаци никога не можем да ги стигнем поне като бюджет. Друг е въпросът, че не всичко е до пари. Ето румънските клубове са по-бедни от украинските, но поне според мен са по-силни (тва, което направи Стяуа с Динамо К. миналата година, го доказва). За съжаление с нашия собственик-неандертал не можем да стигнем дори и тях.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 9:34 am 
Аватар

Fozzy написа:

Кой пък толкоз велик сме изпуснали ?

E това е въпроса. Или по-точно, защо Том е в Литекс, а Неи е в чорбата?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 2:14 pm 
Аватар

Сан Бабила написа:
bring_da_pain написа:

Цели 0 гола от 5 мача :lol:

Е... Дайо вкара на Литекс. :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 2:38 pm 

Black Jack написа:
Fozzy написа:

Добре какво е направил Ней за да е "велик" аз от 2-та мача който съм му гледал срещу Литекс и Омония единственото запомнящо се е калитарския кол в незнам си коя секунда а от там е един черен некадърник, Дайо е с класи по-добър от тая "перла" тва че оня глупак Томов е казал че е перлата на отбора не означава нищо той каза и че ще станат шампиони ама......... Чиликов е 2-3 пъти по-добър от него.... Същото и при Удоджи когато играеше в Сандански или там кои бяха забравих, никой не говореше нищо за него а сега когато тича по-тъч линията на Българска Армия вече е най-доброто крило в България :?

За Том съм съгласен той побърка и чорбарите и нас..... той е за Френското, Немското, Италиянското първенство но не и за Българското

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 2:44 pm 

щото са се стиснали като запечени гъзове и ги е страх, да не направят грешки и Мъри трябва да е 1010101010% сигурен, че играчът "ще пасне на игровата схема на Левски".
Edit : The Blue Champions, недей ни говори за Дайо, че целия форум ще те изяде с парцалите. Тоя човек сам се оплита в собствените си кълчища от бразилска техника всеки път. И един читав шут не съм го видял да бие.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 2:49 pm 
Аватар

ПФК Левски води разговори за евентуалното привличане на бившия национал на Коста Рика Маурисио Райт.

За последно дефанзивният полузащитник игра в гръцкия АЕК, но в момента е без отбор. Ако финансовите претенции на Райт не са големи, то най-вероятно той ще облече екипа на "сините", твърди БТА.

Идването на костариканеца на Герена ще зависи и от това дали шампионите ще
продадат Ричард Еромоигбе, към когото има определен интерес. Маурисио Райт е 36-годишен с 62 мача за националния тим на Коста Рика. Участник на Мондиал 2002, където отбелязва един гол при победата над Китай с 2:0. Играл е още на Копа Америка през 1997 и 2004 година.

36... :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 2:54 pm 
Аватар

Стига ве , гравитираме само около свободни агенти на 43123232 възраст и то само ако нямат големи финансови претенции. 8) Това , ако не е чифутщина здраве му кажи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 2:55 pm 

ахаххахахахаххаха
Сега като шитнат Ричи и в центъра ставаме много oldschool.
Тея млади момчета, Маурисио и Дядо Боре просто ще горят в играта... докъм 60тата минута :roll:
Некаква обърквация е станала, някой ще иде ли до Леге да им подаде една схема на футболните постове, може да видят, че Нападтел <> Дефанзивен полузащитник

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 3:04 pm 
Аватар

Да вземем Кафу , и той е на 36 , но поне е добър. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 3:07 pm 
Аватар

BrAiNHaCk написа:

да зееме пеле напрао, той е на 60, ма поне е МНОГО добър :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 3:19 pm 
Аватар

36 годишен деванзивен полузащитник. Боже :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 3:20 pm 

BrAiNHaCk написа:

или Костакурта :lol: между другото той играе ли още,щото си спомням че вече имаше бели косми :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 3:26 pm 
Аватар

The Blue Champions написа:
Black Jack написа:
Fozzy написа:

Добре какво е направил Ней за да е "велик" аз от 2-та мача който съм му гледал срещу Литекс и Омония единственото запомнящо се е калитарския кол в незнам си коя секунда а от там е един черен некадърник, Дайо е с класи по-добър от тая "перла" тва че оня глупак Томов е казал че е перлата на отбора не означава нищо той каза и че ще станат шампиони ама......... Чиликов е 2-3 пъти по-добър от него.... Същото и при Удоджи когато играеше в Сандански или там кои бяха забравих, никой не говореше нищо за него а сега когато тича по-тъч линията на Българска Армия вече е най-доброто крило в България :?

За Том съм съгласен той побърка и чорбарите и нас..... той е за Френското, Немското, Италиянското първенство но не и за Българското

По въпроса за Дайо: Самото слагане на думичката футболист, до името Екундайо Джаеоба предизвиква смях. Не знам какво трябва да се случи с нашият отбор, за да разберат някой хора, че ЛЕВСКИ има крещяща нужда от продажба на свой и покупка на чужди играчи. Особенно на някой постове, като централен нападател и ляв защитник.

По въпроса за Неи: Според мен той има качества. Времето ще покаже до колко съм прав.

По въпроса за 36 годишния дефанзивен "младеж": Нищо не може да ме учуди вече от наща трансферна политика.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 3:30 pm 
Аватар

Джими е подписал с Кардиф миналата седица.....ей сега БаткО загази :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 3:38 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Не знам какво трябва да се случи с нашият отбор, за да разберат някой хора, че ЛЕВСКИ има крещяща нужда от продажба на свой и покупка на чужди играчи. Особенно на някой постове, като централен нападател и ляв защитник.

:shock: Все си мислех, че поне в защита сме си ок, още повече отляво...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 3:41 pm 
Аватар

shalala написа:
Black Jack написа:
Не знам какво трябва да се случи с нашият отбор, за да разберат някой хора, че ЛЕВСКИ има крещяща нужда от продажба на свой и покупка на чужди играчи. Особенно на някой постове, като централен нападател и ляв защитник.

:shock: Все си мислех, че поне в защита сме си ок, още повече отляво...

Исках да кажа десен, моя грешка. Но като му гледам изявите на Минев не е лошо да се подсигурим и с един ляв.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2007 3:49 pm 
Аватар

Левски води разговори за евентуалното привличане на бившия национал на Коста Рика Маурисио Райт. За последно дефанзивният полузащитник е играл в гръцкия АЕК. В момента той е свободен агент.

И за кво ни е тоя ? Ако искат да съберем всички малоумнции със свободен трансфер и да се прекръстим на ПФК Приют !

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]