forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 9:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 4:54 am 
Аватар

Тоя си е играч от всякъде.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 5:15 am 

то май и тристан искаше същитите кинти ако добре си спомням

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 6:37 am 

shalala написа:
И колкото и да е изненадващо май е свободен агент :lol: ...или поне първо като го искахме лятото е бил такъв.

Е,ти очакваш ли Батко да извади пари за трансфер? Малко ли е,че заплата ще му плаща после :lol:

Кога и да го гръмнат тоя пияница,все че е късно :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 9:23 am 
Аватар

В Джими е истината... 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 9:28 am 

абе в youtube-то всеки може да изглежда нечовек... даже Копи :lol:

но тоя наистина мяза на футболист... поне владее елементарната техника да прехвърли легнал вратар, а не да се мъчи да я провира покрай него, като наш Бабангида... 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 10:24 am 

PoKi написа:
http://youtube.com/watch?v=-RdefmCpIDI е го кипарецО на клипче не е лош... дано го вземем 8)

Грегори Купе дали не гледаше като наакан, салед като го прехвърли.... Този играч трябваше да е при нас преди мачовете с Тампере! Сега все тая дали ще вкарва на Видима и Вихрен... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 1:04 pm 
Аватар

Тоя да го взимаме щото ми харесва определено

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 1:09 pm 
Аватар

Tuchkata написа:
Тоя да го взимаме щото ми харесва определено

Е щом на тебе ти харесва,значи ще го вземем.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 1:09 pm 
Аватар

Жалко че на клипчето не пишеше отделните кадри от коя година са. Щото времето си тече и това което си бил преди 2 години примерно няма нищо общо с това което си сега.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 1:12 pm 
Аватар

То времето за трансфери си изтича .. 2 дена още и после зимата пак. :lol:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 1:57 pm 
Аватар

"Докато Станимир Стоилов е треньор, няма да дам футболист на Левски под наем. Той е отличен специалист, но с андрешковски манталитет. За негово добро е да изкорени селското в характера си. Може да убеди Батков да даде 1,5 милиона евро за някакви мароканци на местен клуб, а на българските държи сметка, че го товарели. Но все пак съм на мнение, че андрешковското, така добре описано от Йордан Йовков, при него е поправимо", заяви в скандално интервю пред Sportal.bg президентът на Беласица Костадин Хаджииванов. "Определил съм цена за Ду Бала и тя не е висока. Не могат да ми търсят сметка и да ми разправят "ама ти за колко си го купил". За колкото толкова. Левски като плаща на Домовчийски 3 000 лева заплата, защо му иска пет милиона. Убеден съм, че Ду Бала е по-добър от Домовчийски, а цената му е доста ниска дори за България", сподели босът на петричани по повод мераците на Левски да вземе бразилския нападател до петък, когато затваря трансферния прозорец. "Мисля, че няма да се разберем с Левски. Нищо лично. Просто бизнес. Всичко опира до финикийските знаци. Аз съм рискувал с този футболист. Беласица го адаптира към родното първенство и го изгради като отличен играч. После да идват някои и да си правят експерименти на гърба на нашия клуб и с наши играчи - няма да стане. Мъри съсипа Диану. Преди това Левски провали кариерата и на Вава. Разправя, този бил селски футболист, онзи не ставал. Значи играч като Диану не ставал, след като направи отличен мач срещу Спартак Москва, а някакъв Борко Стойчев от Хасково ставал. Пак ви казвам. Левски не може да намери по-добър треньор от Станимир Стоилов, той е работохолик, подрежда футболистите правилно, старае се, не е като други големи треньори, които правят разни номера, но флопито му тропа. Трбва да го пооправи. За негово добро е. Питам ви, защо искат наш футболист след като разполагат с централен нападател за 5 милиона, а друг купиха за 500 000 от Локо Пд. Собственикът на Левски Тодор Батков е коректен човек. Може би най-коректният от всички президенти в А група. Но прави голяма грешка. Трябва да следи по-изкъсо нещата. В България няма клуб, който да върви ако даде пълна свобода на треньора. Това го казвам от 11 годишен опит. Не да му редиш състава. А да го държиш изкъсо. Не да го гониш при първата загуба, но от време навреме да му набиваш каската. Иначе започват да правят глупости", бе съвсем откровен в разбиранията си за футбола президентът, който за последните две години е пласирал най-много футболисти в родните грандове Левски и лит(*кс-етрополе.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 2:14 pm 
Аватар

Коцето има да връща пари на фирмата,да го дава тоя будала,а да не се прави!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 2:28 pm 
Аватар

Коцето, да ми яде хуя :idea: По-големи селтаци от него и бандата им "президентчета " от югозапада няма. Само заради това изказване Беласица треа си тръгнат поне със седмица от София. Мъри може да е всякакъв, но се доказва с работа , а не с приказки :idea: Левски ще го има и без Мъри, но ако го няма Коцето , пернишките селянчета ще си правят дерби със отбора на с.Ключ в "Я" регионално -селска група :!: А,този ДуБала да си го вземе у тях да оправя жена му с големия черен хуй и без него ще ес оправим :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 3:36 pm 
Аватар

Бу Дала може и да не го бъде :lol:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Последна промяна bring_da_pain на Сря Авг 29, 2007 3:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 3:43 pm 

Вън Мъри от Левски искаме Ду Бала :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 3:51 pm 

аз пък си мисля, че има верни моменти в изказването на Хадзуров. Валери няма да го продадеме за 5 милиона. В крайна сметка наистина искаме ненормални пари за всичките си футболисти (по този начин им съсипваме трансферите на запад и накрая ни се смеят прасюгите, че изнасяме само за Анадола), а искаме да взимаме на безценица. В крайна сметка, този Ду Бала ако е читав футболист да го взимат! Та ако си струва, какво като е от български клуб. Не ми пука, че ще им понапълнят кесията на Бела. Повече от 4-500 хиляди лева надали му искат на тоя пич. А това не е особено сериозна и ангажираща инвестиция за един дори посредствен футболен клуб. Валери не е толкова добър, колкото ни се иска. А Дайо го държиме сякаш от състрадание само. Няма нападатели! Ако няма да купят един читав, да взимат 2-3ма рискови от вътрешното, се един ще се окаже човек. Чорбата им се подигравате, ама то и Батков им се подиграваше за селекцията. Ама май ще се окаже, че са взели някои нелоши футболисти. Съмнява ме някой да го признае, защото тука повечето са със сините очила и който каже нещо против свети Мъри или Левски се обявява за предател и бързо бива псуван от "истинските" фенове. Разликата обаче е, че "истинските" идват на акъла на останалите, но със закъснение. Както и да е, това е друга тема

Последна промяна NITR0 на Сря Авг 29, 2007 3:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 3:54 pm 
Аватар

Не знам дали точно Ду Бала би ни решил проблемите, ама със сигурност да имаш трима нападатели за избор, е по-добре отколкото да имаш едва двама. (бахти и откритието, де ...)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 4:07 pm 
Аватар

NITR0 написа:
Чорбата им се подигравате, ама то и Батков им се подиграваше за селекцията. Ама май ще се окаже, че са взели някои нелоши футболисти. Съмнява ме някой да го признае, защото тука повечето са със сините очила и който каже нещо против свети Мъри или Левски се обявява за предател и бързо бива псуван от "истинските" фенове. Разликата обаче е, че "истинските" идват на акъла на останалите, но със закъснение. Както и да е, това е друга тема

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 7:11 pm 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=20059

Енерги Котбус се отказа да привлече нападателя на Левски Емил Ангелов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 7:15 pm 
Аватар

Ех, не му е за пръв път .. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 7:36 pm 
Аватар

Това нашто е ебати жалката пародия на трансфери... Батков на кале :!: Или който там се занимава с тези неща.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 7:43 pm 
Аватар

И отново изтъкват, че бил много скъп. Е може ли такава простащина?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 7:45 pm 
Аватар

Kryten написа:
И отново изтъкват, че бил много скъп. Е може ли такава простащина?

На това се вика реализъм, не простащина :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 7:50 pm 

Момчета гледам в момента мача на Шахтьор (Донецк) и Залцбург от Австрия, има един футбалер в Украинския отбор и той се казва Кристиано Лукарели та ще се радвам някой ден звезда от подобен характер да дойде в България щом Ринат Ахметов може да си позволи да взема така звезда като Лукарели значи и Батков може :wink: :roll:.
Така аз си казах мнението за Сръбчето, гледах клипчето от Тубето за Джанис Окас гледал съм го и наживо по телевизията няма лъжа няма измама но съм напълно съгласен с едно мнение от малко по-нагоре където пича казва че не се знае от преди колко години е и в каква форма е в момента въпросния футболист. Така че налагайте юноши стига с тия знайни и незнайни чужденци защото заради такива избягаха нашите таланти да не стане така в момента някъде по пейките на 19 годишните от Левски да стои новия Попов да чака да чака и да си замине защото не са му дали шанс.
Младите са БЪДЕЩЕТО.
Забравете ако трябва първенството нека сме 5-6 но да се налагат младите след две години пак ще мачкаме само че с тях.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 7:52 pm 
Аватар

nikec написа:
щом Ринат Ахметов може да си позволи да взема така звезда като Лукарели значи и Батков може

:smt073 :smt074

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 7:54 pm 
Аватар

Видехме ги младите.
И последно кое искаш от двете? Някой като Лукарели или някой юноша?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 8:04 pm 

Немците се отказаха от Бабангида

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 8:08 pm 
Аватар

kNoCkOuT написа:
nikec написа:
щом Ринат Ахметов може да си позволи да взема така звезда като Лукарели значи и Батков може

:smt073 :smt074

Това верно е за смях .. къде тръгнахме да се мериме с руснаци и украинци. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 8:22 pm 

абе псв още ли се интересуват от Домовчийски, някой чул ли е нещо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 29, 2007 8:55 pm 
Аватар

Руснаците и украинците са далееееееееч пред нас.... Като бюджет и клубна политика. И като организирани сбивания. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]