keepdiggin написа:
И аз изгледах мача м/у Мароко и Холандия и смея да твърдя, че Юсеф (така му е името, а не Юсуф) и Шаки са типични защитници в стил Левски и неслучайно Мъри толкова настояваше за тях, особено за Рабех.Двамата разиграват много умело и умеят да изнасят топката.Сигурен съм, че Мъри ще пробва някой от тях по време на сезона и на десния бек, но като се имат предвид добрите им качества според мен няма да им представлява никакъв проблем да играят там.Тасевски още не сме видели на какво е наистина способен, но скоро и това ще стане.Личи си обаче, че е играч с подчертани офанзивни качества, но аз съм последния, който някога ще упрекне Мъри за начина, по който използва футболистите си.Самият Дарко каза, че в защита не действа особено добре и според мен, като го поставя на поста на дефанзивния халф Мъри търси подобряване именно там при него.Като цяло мисля, че трансферите на Левски до този момент са добре преценени и направени.Ясно е също така и че Мъри когато взима нов футболист иска той да е или със сериозни качества и веднага да влезе в тима или да има възможност да се работи с него и в бъдеще да се наложи евентуално.Не си мислете, че е толкова лесно да се намери футболист, който да се хареса на Мъри и да не струва много.Ясно е, че в момента ситуацията е такава, че Левски не може да даде например 3 млн евро за нападател.На Мъри му доведоха тамън двама, но и двамата си заминаха.Щом играч играл в ПСЖ, Бордо, Франция и ШЛ не впечатли Мъри, представете си какъв нападател иска той.Затова моето мнение е, че нападател ще се вземе, но се действа много внимателно, както и трябва.Търси се истинска класа, а за това е нужно време и най-вече бих казал късмет.Не всеки се блазни при мисълта да играе в България.При положение, че Бабангида си заминава, без нов нападател няма да се мине.Моето единствено притеснение е не дали ще дойде нападател, а дали ще е достатъчно качествен.
П.С. Нека Левски наистина се провали и тогава да го критикуваме.2 по-слаби мача нищо не означават.Никой никъде не може да държи постоянна форма цял сезон.Сега Левски има нужда само от своите фенове, а ицо, гризли и домо не са забравили как се играе, спокойно, така че вторник всички на Герена!!!
кво време...кви пари...или вадиш парата и купуваш класен нападател....или се ослушваш...накрая пак даваш парата...но не знаеш кво си взел....баткО на кафевО......ако тази година се провалим ще тежи на неговата съвест....както и на футболерите..дето много им се вдигна самочувствието май......

Ти колко пари мислиш да се извадят за нападател, да не би да искаш да цакаме томовата "най-скъпа селекция правена в България"