forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 22, 2025 8:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 1:10 am 

targovishte написа:
keepdiggin написа:
И аз изгледах мача м/у Мароко и Холандия и смея да твърдя, че Юсеф (така му е името, а не Юсуф) и Шаки са типични защитници в стил Левски и неслучайно Мъри толкова настояваше за тях, особено за Рабех.Двамата разиграват много умело и умеят да изнасят топката.Сигурен съм, че Мъри ще пробва някой от тях по време на сезона и на десния бек, но като се имат предвид добрите им качества според мен няма да им представлява никакъв проблем да играят там.Тасевски още не сме видели на какво е наистина способен, но скоро и това ще стане.Личи си обаче, че е играч с подчертани офанзивни качества, но аз съм последния, който някога ще упрекне Мъри за начина, по който използва футболистите си.Самият Дарко каза, че в защита не действа особено добре и според мен, като го поставя на поста на дефанзивния халф Мъри търси подобряване именно там при него.Като цяло мисля, че трансферите на Левски до този момент са добре преценени и направени.Ясно е също така и че Мъри когато взима нов футболист иска той да е или със сериозни качества и веднага да влезе в тима или да има възможност да се работи с него и в бъдеще да се наложи евентуално.Не си мислете, че е толкова лесно да се намери футболист, който да се хареса на Мъри и да не струва много.Ясно е, че в момента ситуацията е такава, че Левски не може да даде например 3 млн евро за нападател.На Мъри му доведоха тамън двама, но и двамата си заминаха.Щом играч играл в ПСЖ, Бордо, Франция и ШЛ не впечатли Мъри, представете си какъв нападател иска той.Затова моето мнение е, че нападател ще се вземе, но се действа много внимателно, както и трябва.Търси се истинска класа, а за това е нужно време и най-вече бих казал късмет.Не всеки се блазни при мисълта да играе в България.При положение, че Бабангида си заминава, без нов нападател няма да се мине.Моето единствено притеснение е не дали ще дойде нападател, а дали ще е достатъчно качествен.

П.С. Нека Левски наистина се провали и тогава да го критикуваме.2 по-слаби мача нищо не означават.Никой никъде не може да държи постоянна форма цял сезон.Сега Левски има нужда само от своите фенове, а ицо, гризли и домо не са забравили как се играе, спокойно, така че вторник всички на Герена!!!

кво време...кви пари...или вадиш парата и купуваш класен нападател....или се ослушваш...накрая пак даваш парата...но не знаеш кво си взел....баткО на кафевО......ако тази година се провалим ще тежи на неговата съвест....както и на футболерите..дето много им се вдигна самочувствието май...... :idea:

Ти колко пари мислиш да се извадят за нападател, да не би да искаш да цакаме томовата "най-скъпа селекция правена в България" :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 1:18 am 
Аватар

keepdiggin написа:
targovishte написа:
keepdiggin написа:
И аз изгледах мача м/у Мароко и Холандия и смея да твърдя, че Юсеф (така му е името, а не Юсуф) и Шаки са типични защитници в стил Левски и неслучайно Мъри толкова настояваше за тях, особено за Рабех.Двамата разиграват много умело и умеят да изнасят топката.Сигурен съм, че Мъри ще пробва някой от тях по време на сезона и на десния бек, но като се имат предвид добрите им качества според мен няма да им представлява никакъв проблем да играят там.Тасевски още не сме видели на какво е наистина способен, но скоро и това ще стане.Личи си обаче, че е играч с подчертани офанзивни качества, но аз съм последния, който някога ще упрекне Мъри за начина, по който използва футболистите си.Самият Дарко каза, че в защита не действа особено добре и според мен, като го поставя на поста на дефанзивния халф Мъри търси подобряване именно там при него.Като цяло мисля, че трансферите на Левски до този момент са добре преценени и направени.Ясно е също така и че Мъри когато взима нов футболист иска той да е или със сериозни качества и веднага да влезе в тима или да има възможност да се работи с него и в бъдеще да се наложи евентуално.Не си мислете, че е толкова лесно да се намери футболист, който да се хареса на Мъри и да не струва много.Ясно е, че в момента ситуацията е такава, че Левски не може да даде например 3 млн евро за нападател.На Мъри му доведоха тамън двама, но и двамата си заминаха.Щом играч играл в ПСЖ, Бордо, Франция и ШЛ не впечатли Мъри, представете си какъв нападател иска той.Затова моето мнение е, че нападател ще се вземе, но се действа много внимателно, както и трябва.Търси се истинска класа, а за това е нужно време и най-вече бих казал късмет.Не всеки се блазни при мисълта да играе в България.При положение, че Бабангида си заминава, без нов нападател няма да се мине.Моето единствено притеснение е не дали ще дойде нападател, а дали ще е достатъчно качествен.

П.С. Нека Левски наистина се провали и тогава да го критикуваме.2 по-слаби мача нищо не означават.Никой никъде не може да държи постоянна форма цял сезон.Сега Левски има нужда само от своите фенове, а ицо, гризли и домо не са забравили как се играе, спокойно, така че вторник всички на Герена!!!

кво време...кви пари...или вадиш парата и купуваш класен нападател....или се ослушваш...накрая пак даваш парата...но не знаеш кво си взел....баткО на кафевО......ако тази година се провалим ще тежи на неговата съвест....както и на футболерите..дето много им се вдигна самочувствието май...... :idea:

Ти колко пари мислиш да се извадят за нападател, да не би да искаш да цакаме томовата "най-скъпа селекция правена в България" :wink:

лично аз ще съм доволен на 1...2 М евро...напълно поносима сума...отговаряща на името на отбора..... :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 1:33 am 

targovishte написа:
keepdiggin написа:
targovishte написа:
keepdiggin написа:

лично аз ще съм доволен на 1...2 М евро...напълно поносима сума...отговаряща на името на отбора..... :idea:

Аз досега 2 пъти си спомням да са се вадили седемцифрени суми за играчи в България и 2-та случая са бих казал трагично-комични - Гаучо (Левски) и Лео Лима (лит(*кс-етрополе) :oops: Но пак казвам според мен не е важна цената, а качеството, ако ще да е и свободен трансфер, важното е да се вписва в схемата и да може да вкарва, другото е без значение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 1:37 am 
Аватар

Георги Чиликов 2,5мил $

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 1:40 am 
Аватар

Blue_Blood написа:
Георги Чиликов 2,5мил $

чилика го купиха за 1 М лева навремето....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 2:02 am 
Аватар

2.5 го взеха ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 3:19 am 
Аватар

Dr. Martens написа:
2.5 го взеха ...

2,5 за пред Чорни, реално... доста по-малко :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 3:54 am 

:smt116

Каза главния счетоводител на Левски.... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 3:56 am 
Аватар

14/88 написа:
:smt116

Каза главния счетоводител на Левски.... :lol:

АХАХАХАХАХХАХАХАХАХА
ААХХА ХАХ АХХАХ АХА
А ХАХ ХАХ А
А Всъщност са го купили за кило ракия и едно прасе!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 10:08 am 
Аватар

Е има и позитивен пример - Илиян Илиев за 1 млн долара :)

Обаче главният проблем не са парите - лесно ще извадим 2 млн евро за качествен играч, въпросът е че добрият играч, който струва 2 млн евро няма да иска да дойде в Левски. Поне за момента - след още 2-3 участия в шл може и да се променят нещата. Иначе да даваме толкова пари за къквто и да е футболист е лудост. Едно, че нещо много се напълнихме с чужденци и по-добре да дадат 2 млн евро на 5-6 супер тренери да тренират децата. И второ, да пуснеш играч за два милиона евро срещу командата на Рилецо е абсурд. Все едно в Мимас да продават тостове с черен хайвер измежду мръсните дюнери :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 10:28 am 
Аватар

Малко не е за тук тоя въпрос май - ама някой да знае какво стана последно с Мариян Христов? (Само да не вземе някой да ми цитира как с Йовов паднали на карти от бат Бойко - това се минах вече да го чета).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 10:32 pm 

Boyo написа:
Е има и позитивен пример - Илиян Илиев за 1 млн долара :)

Обаче главният проблем не са парите - лесно ще извадим 2 млн евро за качествен играч, въпросът е че добрият играч, който струва 2 млн евро няма да иска да дойде в Левски. Поне за момента - след още 2-3 участия в шл може и да се променят нещата. Иначе да даваме толкова пари за къквто и да е футболист е лудост. Едно, че нещо много се напълнихме с чужденци и по-добре да дадат 2 млн евро на 5-6 супер тренери да тренират децата. И второ, да пуснеш играч за два милиона евро срещу командата на Рилецо е абсурд. Все едно в Мимас да продават тостове с черен хайвер измежду мръсните дюнери :)

А не е ли по-абсурдно да пуснеш Йовов като таран срещу отбор като Челси?! Не е ли по-абсурдно, че шампионът на България и уж тим с претенции има само един читав нападател в лицето на Домовчийски и трепери всяка година за здравето му?! Не е ли по-абсурдно, че всяка година Мъри повтаря едни и същи неща за "старата слабост" и все още никой не ебава да си мръдне пръста?! 2-3 влизания в ШЛ ни трябвали... друг път! Литекс без да са го помирисали тоя турнир взеха Новакович, който се превърна в топ-реализатор и накрая дори го продадоха на печалба. Ама то се търси, а нашите не търсят футболисти, а търсят оправдания, че не вземат такива. Ей така мина покрай нас завръщането на Камбуров и трансфера на Балдовалиев за !60 000 лева! в Локомотив София. Ами Бошко Балабан, който се завърна в Динамо Загреб? Дали някой е влязъл в контакт с него или е недостоен за нашето внимание?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 10:34 pm 
Аватар

Чакай сега, пак опираме до познатото - Кой ще ги гледа ? Саид Ибраимов ли ? Тая работа така не става...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 11:02 pm 
Аватар

L.O.V.E. Machine написа:
Чакай сега, пак опираме до познатото - Кой ще ги гледа ? Саид Ибраимов ли ? Тая работа така не става...

Абсолютно. Скаутската ни система е мега зле. Всъщност май няма такава. Само един Саид Ибраимов, който е супер бездарен. Научават за играчи от предложения на менаджери, които естествно ги интересуват само парите и да лапнат процент. Все едно не сме 21 век и не сме в Европа. :evil: :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 11:09 pm 
Аватар

Тоя Саид да ходи на сафари с Наско! Саид да търчи пред джипката, а Наско да го пушка! :smt067 :smt028

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 11:50 pm 
Аватар

Smirnoff - аз лично смятам, че вече сме на абсолютен максимум по чужденци и не искам повече да стават като бройка... А нали не вярваш, че тея са в локото за 60 000 лева само? Това е малко като трансфера на стилян в селтик

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 12:30 am 

Boyo написа:
Smirnoff - аз лично смятам, че вече сме на абсолютен максимум по чужденци и не искам повече да стават като бройка... А нали не вярваш, че тея са в локото за 60 000 лева само? Това е малко като трансфера на стилян в селтик

Няма формула за това колко трябва да са чужденците в един отбор. Колкото трябват-толкова. На Левски му е неоходим качествен нападател и ако няма вариант за български такъв, чужденец ще е. А и едва ли е толкова трудно да бъде шитнат Джайеоба някъде и така да се запази бройката. Що се отнася до 60-те хиляди тва са някакви догадки. И аз мога да отговоря пак с догадка, че повече от 120 000 лева не са дали. Ако не се лъжа, тоя Балдовалиев за 12 мача вкара 11 гола през пролетта. Мисля, че си струва.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 7:35 am 
Аватар

Англичани пак идват за Валери

Пратеници на английския Портсмут са в София, за да гледат отново изявите на Валери Домовчийски, твърди "Тема спорт". Нападателят бе до последно под въпрос за срещата с Тампере, но за радост на Станимир Стоилов състоянието му се подобри значително. Англичаните вече се запознаха с качествата на таланта по време на първия мач в Тампере. След срещата те са искали да започнат веднага преговори за трансфера му, но собственикът на Левски Тодор Батков ги е посъветвал да дойдат да го видят и в София.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 1:29 pm 
Аватар

Soul_Collector написа:

Пратеници на английския Портсмут са в София, за да гледат отново изявите на Валери Домовчийски, твърди "Тема спорт". Нападателят бе до последно под въпрос за срещата с Тампере, но за радост на Станимир Стоилов състоянието му се подобри значително. Англичаните вече се запознаха с качествата на таланта по време на първия мач в Тампере. След срещата те са искали да започнат веднага преговори за трансфера му, но собственикът на Левски Тодор Батков ги е посъветвал да дойдат да го видят и в София.

ми кво ще гледат...той Валери няма да играе....или поне няма да е в стратовия състав...... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 1:33 pm 

Батков ще каже струва 10 милиона лири :wink: Момчето се поизчерпа в Левски според мен,купуваме добър нападател,продаваме Валери и налагаме Мариянчо както беше с Валери преди години

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 3:59 pm 
Аватар

targovishte написа:
Soul_Collector написа:

ми кво ще гледат...той Валери няма да играе....или поне няма да е в стратовия състав...... :roll:

я прочети по-добре :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 4:04 pm 
Аватар

Окото му е хванало само тва в зеуеното :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 8:14 am 
Аватар

Учудвам се, че тука не заварвам нито едно мнение от след мача. Или е играла модераторска метла или хората са си изливали мислите другаде.
Мисля си, че след вчерашния мач е време за бързи покупко/продажби. И не защото съм разочарован от играта на този или онзи а защото трябва да се даде на футболистите това което те всъшност искат. Петков отдавна чака трансфер и дори има закана че зимата ще го продават - е какъв е смисъла да се чака зимата като може и сега? Същото е и с другите за които има оферти и в момента си мислят "е какво аджеба да диря тука 1 година срещу Бела и Вихрен, вместо да отида някъде където ще играя срещу силни отбори, за повече пари и при по-добри условия". Това е момента в който трябва да стане прословутото подмладяване и обстоятелствата дори го подпомагат. А ако стане е много ясно че продаването върви ръка за ръка с купуването, щото ако продадем Гошо примерно оставаме в шантавата ситуация с 2-ма вратари под 20г а това е несериозно.
Картите са в ръцете на ръководството а времето е малко. В събота почва първенството а решения трябва да се взимат ... спешно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 9:42 am 
Аватар

Левски иска Какалов

08 август 2007 | 05:10

Левски пожела нападателя на Ботев (Пловдив) Георги Какалов, пише „Меридиан мач”. Ръководството на „сините” вече е влязло в контакт с президента на пловдичани Димитър Христолов, за да се информира за цената на голаджията. На този етап шампионите не искат да задвижват сделката с официални преговори, защото не е ясно, дали Емил Ангелов ще бъде продаден в Китай. В момента на „Герена” има само двама чисти нападатели – Валери Домовчийски и Екундайо Джайеоба.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 9:44 am 
Аватар

:lol: А сакалиев не го ли искаме :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 9:46 am 
Аватар

Вие се майтапите, ама Какалов не е лош футболист, въпреки фанелките които вадеше.
Може да помислят и за Еньо Кръстовчев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 10:41 am 

Меридиан Мач :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:52 am 
Аватар

Цитат:
Фенербахче краде играч на Левски

Боян Табаков заминава на проби при легендата Зико
И Фенербахче се нареди сред отборите, дръзнали да откраднат футболист на Левски. В турския гранд вчера на проби пристигна 17-годишният нападател на "сините" Боян Табаков.

Голаджията, родом от хасковското село Жълти бряг, е бил следен от фенерите почти 1 година преди да го извикат край Босфора. Табаков, който е и капитан на юношеския национален отбор, не е уведомил шефовете си на "Герена" за намерението да се пробва в турския шампион. Снощи играчът направи първа тренировка с юношите старша възраст на "жълто-сините".

До края на седмицата старши треньорът на представителния тим, бразилската легенда Зико ще може лично да се увери в качествата на българина, както и да реши дали да му бъде предложен договор. За Истанбул Боян е заминал с баща си, който за кратко е играл в Хасково редом със старши треньора на Левски Станимир Стоилов. Интересното е, че Табаков - старши е наричан от приятели и съотборници Зико.

Ако се стигне до трансфер на юношата, турците ще се бръкнат с не повече от 80 хиляди евро, научи "Топспорт". Сумата се формира по таблицата, приета от УЕФА, за футболисти ненавършили пълнолетие. Във Фенербахче преди години се подвизава екзекуторът на "петлите" Емил Костадинов.)

Вече няма сили да коментирам

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 11:54 am 
Аватар

Цитат:
Боян Табаков заминава на проби при легендата Зико
И Фенербахче се нареди сред отборите, дръзнали да откраднат футболист на Левски. В турския гранд вчера на проби пристигна 17-годишният нападател на "сините" Боян Табаков.

Голаджията, родом от хасковското село Жълти бряг, е бил следен от фенерите почти 1 година преди да го извикат край Босфора. Табаков, който е и капитан на юношеския национален отбор, не е уведомил шефовете си на "Герена" за намерението да се пробва в турския шампион. Снощи играчът направи първа тренировка с юношите старша възраст на "жълто-сините".

До края на седмицата старши треньорът на представителния тим, бразилската легенда Зико ще може лично да се увери в качествата на българина, както и да реши дали да му бъде предложен договор. За Истанбул Боян е заминал с баща си, който за кратко е играл в Хасково редом със старши треньора на Левски Станимир Стоилов. Интересното е, че Табаков - старши е наричан от приятели и съотборници Зико.

Ако се стигне до трансфер на юношата, турците ще се бръкнат с не повече от 80 хиляди евро, научи "Топспорт". Сумата се формира по таблицата, приета от УЕФА, за футболисти ненавършили пълнолетие. Във Фенербахче преди години се подвизава екзекуторът на "петлите" Емил Костадинов.

Ако е истина, да го шиба башибозука тва малко лайно! Докога с тия проблеми с юношите?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:03 pm 
Аватар

Докогато бъдещето им в Левски почне да изглежда сигурно!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]