forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 22, 2025 9:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 1:26 pm 

L.O.V.E. Machine:
В тозои сайт -http://www.dimadimaraja.com/forum/showthread.php?p=241842
Мненията за преминаването на Рабе при нас са доста противоположния.Един(chakchenko) казва,че това е много добре з него,защото имаме амбиции за Шл,а и миналата година сме играли и имаме възможност пак да влезем.Следвщият обаче(Sellou) е доста разочарован.Казва,че сме вленал веднъж,но може да повторим този успех още 2-3 пъти и след това нищо.Според него студа,трудностите в езика и липсата на комуникация(явно не знае за Шакиб) ще направят живота му тук ужасно труден.На следващата страница има инофмармация за Бензукан,но нищо особено-на добър път,късмет и т.н,но не правят драми от това,че ги напуска

В другият форум-http://www.lionsdelatlas.net/forum/
Има доста разочаровни от трансфера му,AliLoU казва,че е огромна глупсот да играе в толкова слабо първенство като българското
В другите форуми говорят някаква смесица между арабски,френски и малко английски ин нищо не хващам

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 1:34 pm 
Аватар

С две думи - да го духат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 1:44 pm 

L.O.V.E. Machine написа:
С две думи - да го духат :lol:

Определено ги е яд,че е дошъл при нас :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 3:18 pm 

Цитат:
Елин Топузаков почти сигурно ще бъде продаден в Япония след мачовете с Тампере Юнайтед. Капитанът на Левски дори вече е дал своето съгласие, след като стана ясно, че сините си осигуриха услугите на втория марокански централен защитник Юсуф Рабе. Новото попълнение от ФАР Рабат идва в София в сряда, за да подпише личния си договор, след като двата клуба се разбраха.
При наличието на двамата африканци Топузаков трудно ще намери място в титулярния състав и затова е решил, че е дошло време да продължи кариерата си в чужбина. На този етап най-реален е интересът от Япония, но не става дума за ДЖЕФ, където в момента в немилост е Илиян Стоянов.

donbalon :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 3:23 pm 
Stand Tall написа:
Цитат:
Елин Топузаков почти сигурно ще бъде продаден в Япония след мачовете с Тампере Юнайтед. Капитанът на Левски дори вече е дал своето съгласие, след като стана ясно, че сините си осигуриха услугите на втория марокански централен защитник Юсуф Рабе. Новото попълнение от ФАР Рабат идва в София в сряда, за да подпише личния си договор, след като двата клуба се разбраха.
При наличието на двамата африканци Топузаков трудно ще намери място в титулярния състав и затова е решил, че е дошло време да продължи кариерата си в чужбина. На този етап най-реален е интересът от Япония, но не става дума за ДЖЕФ, където в момента в немилост е Илиян Стоянов.

Бе тея са на кале,в Япония дали има СинСити?-Нема,значи нема и трансфер :lol: :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 4:11 pm 

сега изгледах мача Холандия - Мароко(0:2), който се е играл около месец преди европейското първенство тая година, на което Холандия стана Евро шампион. Мога да кажа че съм очарован от Рабех, а също и от Бензукан. Не знам от колко време играят заедно в тая формация, но имат страшен синхрон. Която топка мине през единия, другия е веднага там за покрие. Практически Холандците немаха 1 положение за гол през целите 90 минути.

Ако си спомняте последните години на Мъри като футболист... Рабех изпълняваше горе-долу същата роля в националния отбор на Мароко - изнася топката и я подава или с дълъг пас към нападателите или с остър пас по земя към халфовете. Това разбира се са само тактически инструкции и едва ли и при нас ще играе точно същата роля, но е важно да се види че има сигурност при разиграванията и пасовете. Иначе е изключително сигурен отзад с едно малко изключение - високите топки като че ли го мъчат малко. Има самочувствието и спокойствието да се измъква от трудни ситуации с дрибъл или пас, а не да чисти на посоки, което в общи линии е слабост на Топчо.

Ще пусна по-късно едно видео от тоя мач с повечето му намеси.

edit: левия бек на Мароко също беше доста стабилен. Не го знам как се казва, но ако Мъри има нужда от човек на тоя пост(в момента няма), си мисля че има готов човек :lol:

edit2: Салахедин Сбай се казва и вече са го прилапали от Шарлероа... :roll:

Последна промяна pe3ucTop на Вто Юли 31, 2007 4:20 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 4:19 pm 

Да... Направо да вземем целия марокански отбор...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 4:39 pm 
Аватар

Все един ще стане суперзвезда и ще го шътнем за милиони като купим целия им младежки национал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 4:48 pm 
Аватар

Stand Tall написа:
Цитат:

Топчо може, но само в комплект с Емил Ангелов, това е офертата... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 5:10 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
edit: левия бек на Мароко също беше доста стабилен. Не го знам как се казва, но ако Мъри има нужда от човек на тоя пост(в момента няма), си мисля че има готов човек :lol:

edit2: Салахедин Сбай се казва и вече са го прилапали от Шарлероа... :roll:

да, и ще сме единственият отбор в света с три добри леви бека, и нито един читав десен ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 5:37 pm 

Мне... Виж Челси... ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 5:54 pm 

Честно казано, радвам се че ще продадат Топчо. Време му е на човека да излезе да порита навън. Пък и го заменяме с млад и перспективен играч, което е супер. Топчо е лъв и винаги е бил такъв сърцат, но истината е, че наистина чисти на посоки и понякога прави много рискови намеси, които са водили до изгодни фалове. А ако Рабе прави тъй чисти и сигурни шпагати както Бензукан смятам, че ще сме доста по-сигурни отзад. Топчо в крайна сметка е прехвърлил разцвета си, тъй че смятам, че е е едно добро решение за играча и за клуба - Подмладяваме, и надявам се подобряваме защитата, а Топчо ще играе за добри пари и ще има възможност да размята разните му там кльощави японци във въздуха :lol:
А за първенството и арабите ... ми прави са хората, толкова мачове ги играем ходом срещу разните сборни ученически формации от типа на Беласица, Марек и прочие. Каква красива утопия ми изглежда да ходя след 15 години по модерни стадиони, да давам стабилни пари за билети, но да гледам бърз, ненакъсан и комбинативен футбол. Ама май по-скоро ще се наложи да ида в Англия, отколкото да чакам това да се сбъдне :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 10:25 pm 

http://youtube.com/watch?v=Mq7HUSyOSi8
http://www.dailymotion.com/pe3ucTop/video/4474003

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 11:21 pm 
Аватар

След днешния мач се чудя дали Рабех няма да се замисли дали да подпише, все пак той идва главно заради възможноста да играе в Европа. Дано не му мисли много.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2007 11:55 pm 

ае стига глупости са :arrow: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 12:34 am 
Аватар

Рабех пред "Тема спорт": Рафа ме искаше в Ливърпул

Новото попълнение на Левски Юсеф Рабех разкри детайли от трансфера си в шампиона на България и всички перипетии, които съпътстваха сделката. Специално за “Тема Спорт” мароканецът разказа за проблемите с ръководството на предишния си клуб – ФАР, както и мотивите да приеме предложението на Станимир Стоилов вместо това на Бешикташ.

Левски

Впечатли ме настойчивостта на ръководството, която ми вдъхна по-голямо доверие при преговорите. Все пак съм млад футболист и едно грешно решение можеше да съсипе цялата ми кариера. Разговарях дълго и с Шакиб Бензукан. С него сме много близки приятели и предпочитам да играем в един отбор. Той ми разказа за София и за Станимир Стоилов. Останах очарован от всичко, което чух. Знам, че Левски е голям отбор и е настоящият шампион на България. В интернет проверих представянето на тима в европейските турнири и бях впечатлен от успехите в последните две години. Явно ръководството гради нещо сериозно и съм щастлив, че ще бъда част от него.

Трансферът

Имах доста разногласия с ръководството на ФАР Рабат. Бешикташ изпрати далеч по-добра финансова оферта и шефовете ми я приеха веднага. Турците предложиха 1,2 милиона евро и ръководството започна да ме натиска да отида в Истанбул. Аз обаче исках в Левски заради Шакиб. Накрая нещата вървяха към провал, защото категорично отказах да ходя в Турция. Пратениците на Бешикташ останаха три дни в Рабат и ме убеждаваха да приема, но бях непреклонен. Президентът на ФАР разбра, че няма да променя решението си, и проведе откровен разговор с мен. Той ми каза, че все пак аз трябва да избера бъдещето си и преговорите с Левски се развиха за един ден.

Франция

След световното първенство за младежи през 2005 доста европейски клубове проявиха интерес към мен. Първият бе Бордо, но там по-скоро проучваха възможността да ме вземат под наем. Миналото лято от Ланс ме поканиха на проби; аз обаче не съм такъв футболист. Беше смешно, защото в този момент главният скаут на Олимпик Марсилия преговаряше за директен трансфер. Не искам да звуча арогантно, но се уважавам достатъчно, за да не ходя на проби. Смятам, че вече съм натрупал достатъчно опит. Марсилия искаше да ме вземе под наем с фиксирана трансферна сума. Обсъдих възможността с най-близките си и предпочетох да сменя клуба, но да остана в Мароко. Така преминах от ФЮС във ФАР.

Ливърпул

Това е едно от нещата, за които най-много съм съжалявал през живота си. Точно подписвах с ФАР, когато Рафаел Бенитес прояви официално интерес към мен. Мениджърът на Ливърпул ми се обади, но новият ми отбор не искаше да ме продава, защото трябваше да заместя капитана, който напусна същата седмица. Все пак животът е пред мен, възможно е един ден Ливърпул отново да прояви интерес.

Найбет

В Мароко приятелите ми ме наричат Малкия Нури, защото Нуредин Найбет е моят идол. Той направи впечатляваща кариера и ми харесва начина, по който я разви. Първо отиде в Нант, адаптира се и се наложи, след това стана звезда в Депортиво ла Коруня и се превърна в един от най-добрите защитници в света. Накрая успя дори да играе в английската Висша лига. Аз също върша нещата стъпка по стъпка. Знам, че Левски не е Ливърпул, но клубът е идеален за моето развитие. Ръководството ме приема добре, ще играя, а няма да тренирам с резервите например.

Хидиуед и Киси

Мурат е мой близък приятел. Чух се с него тази седмица. Той ми разказа, че българското първенство е доста оспорвано, хората са топли като мароканците, а Левски е голям отбор. Хидиуед игра за два ваши клуба, доколкото си спомням, а освен това научи и езика. Мисля, че той е уважаван в България, надявам се аз също да си изградя положителна репутация. С Киси бяхме съседи, но не сме толкова близки. Той напусна Мароко твърде млад и изгубихме контакт. Но ако имам възможност, с удоволствие бих се срещнал с него в България.

Националният отбор

В момента съм футболист на европейски клуб и имам право да пропускам приятелските срещи на олимпийския състав, на който съм капитан. На 9 август има контрола с Мали, но оставам в София. Това е договорено с федерацията. Бензукан също няма да получи повиквателна. Освен това най-вероятно от новия сезон ще играя главно за мъжката формация, но времето ще покаже.

Бензукан

Шакиб ми е като брат и съм ужасно щастлив, че отново ще бъдем заедно. Така и двамата ще се адаптираме по-бързо. Говоря с него всеки ден по телефона и основната ни тема е Шампионската лига. В Мароко турнирът е много популярен и се надявам Левски да влезе в групите. Миналата година отборът е успял да се класира, така че този сезон трябва да го направим отново.

Визата

Нямам представа защо се получиха тези проблеми с документите. Днес (вчера – бел. ред.) за втори път ми отказаха виза. Но тези неща не зависят от мен. Предполагам, че до петък всичко ще е наред и ще съм на българска територия.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 12:40 am 
Аватар

Да му издават виза за момчето,че е останало лепило,да не облепим и некоя друга сграда :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 11:49 am 
Аватар

Топузаков заминава за Япония
Сря, 2007-08-01 10:12

Капитанът на Левски Елин Топузаков е на път да напусне клуба след 12 години на „Герена“. Защитникът е дал съгласието си пред ръководството да бъде продаден в Япония.

Оферта за него има от Санфрече (Хирошима), където мениджър е сърбинът Михайло Петрович. Очаква се сделката да бъде финализирана след реванша с финландския Тампере.

В момента националът се възстановява от контузията, която получи на лагера в Австрия и не пътува със съотборниците си за снощния мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Не е изключено обаче Топчо да бъде използван при нужда в реванша и това да бъде своеобразния му бенефис за „сините“. Очаква се от евентуалната му продажба в клубната каса да влязат най-малко 500 000 евро.

Текст: "Меридиан мач"

dano ne e istina

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 12:14 pm 
Аватар

angysarmy написа:

Капитанът на Левски Елин Топузаков е на път да напусне клуба след 12 години на „Герена“. Защитникът е дал съгласието си пред ръководството да бъде продаден в Япония.

Оферта за него има от Санфрече (Хирошима), където мениджър е сърбинът Михайло Петрович. Очаква се сделката да бъде финализирана след реванша с финландския Тампере.

В момента националът се възстановява от контузията, която получи на лагера в Австрия и не пътува със съотборниците си за снощния мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Не е изключено обаче Топчо да бъде използван при нужда в реванша и това да бъде своеобразния му бенефис за „сините“. Очаква се от евентуалната му продажба в клубната каса да влязат най-малко 500 000 евро.

dano ne e istina

едва ли има нещо вярно....ММ :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 12:25 pm 

донбалон още вчера писаха за това :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 12:34 pm 
Аватар

Рабе няма да го видим днес в България , нали ? 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 2:16 pm 

Бе еби му майката, аз никога не съм смятал топчо за незаменим играч и съм бил за негова продажба, ама след вчерашния мач.... на тоя отбор му трябват лидери, няма кой да поведе отбора. Накрая ще станеме като чорбата, на хартия силни а във важните мачове курец...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 2:20 pm 
Аватар

targovishte написа:
angysarmy написа:

dano ne e istina

едва ли има нещо вярно....ММ :idea:

Лъжа ееееееее,
езика си чешат, лъжа еееее...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 2:42 pm 
Аватар

Цитат:
ЛЕВСКИ ВЗИМА СТОЯН КОЛЕВ
Валентин Грънчаров 1 август 2007 14:28
Левски ще вземе бившия вратар на Локомотив (Пловдив) Стоян Колев, това съобщи собственикът на „сините” Тодор Батков на връщане в полета от Финландия.
„Имаме нужда от вратар. Ще се свържем с мениджъра на Колев – Боби Божинов и се надявам да се разберем”, сподели босът на шампионите.
В момента Стоян Колев е свободен агент, тъй като трансферът му в италианския Тревизо пропадна.

Преди 1 седмица същия този Колев разправяше че нямал агент в момента :roll: - май Батков пак говори наизуст.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 3:22 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Бе еби му майката, аз никога не съм смятал топчо за незаменим играч и съм бил за негова продажба, ама след вчерашния мач.... на тоя отбор му трябват лидери, няма кой да поведе отбора. Накрая ще станеме като чорбата, на хартия силни а във важните мачове курец...

И мен това много ме притеснява. Топчо е ВЕЛИК капитан, и истински лидер на отбора. Има страхотен хъс и голямо сърце. Точно заради това не искам да го продаваме.
Помните какво стана след като Гонзо отиде в Рен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 5:56 pm 
Аватар

Такива приказки "време му е да порита в чужбина" никога не са ми харесвали....искам и ние да имаме един Мат Льо Тисие или Паоло Малдини (въпреки, че сравнението не е напълно точно - Топчо не е наш юноша), който да играе дълги години в отбора и да си завърши кариерата при нас...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 7:46 pm 

Цитат:
Шефилд Юнайтед няма да привлече Домовчийски
4,5 млн. евро спряха Шефилд Юнайтед да купи Валери Домовчийски. Това е цената, която собственикът на Левски Тодор Батков е поискал за младия нападател според "Тема Спорт".
Освен това скаутите не са били впечатлени от изявите на футболиста в мача за Суперкупата срещу Литекс.
Интерес към Валери имаше и бившият отбор на Светослав Тодоров Портсмут. Цената на играча обаче е твърде висока смятат повечето специалисти.

Нормално,5 милиона евро трябва да си луд да дадеш за Валери :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 8:19 pm 
Аватар

Цитат:
РАБЕХ ИЗПУСНА САМОЛЕТА ЗА ЛЕВСКИ
Валентин Грънчаров 1 август 2007 15:49

Мароканският младежки национал на Мароко Юсеф Рабех няма да пристигне днес в София, както бе планирано, тъй като футболистът не е успял да си купи билет за полета от родината си за Рим.

Очаква се утре Рабех да се присъедини към Левски. 22-годишният защитник ще премине медицински изследвания и ще подпише договор за четири сезона. Шампионите на България ще заплатят за защитника малко над 700 хиляди евро.

В края на миналата седмица ръководствата на Левски и досегашният клуб на Юсеф ФАР Рабат подписаха договор за преминаването на капитана на олимпийския отбор на Мароко при шампионите на България.

:roll: :roll: :roll:
Утре да не стане да се развали самолетО или да си загуби паспортО... Нека поне това да не се дъни...
Ако няма пари за билет да съберем ние да му купим, а?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 8:59 pm 
Аватар

ultra varna division написа:
Цитат:
РАБЕХ ИЗПУСНА САМОЛЕТА ЗА ЛЕВСКИ
Валентин Грънчаров 1 август 2007 15:49

Мароканският младежки национал на Мароко Юсеф Рабех няма да пристигне днес в София, както бе планирано, тъй като футболистът не е успял да си купи билет за полета от родината си за Рим.

Очаква се утре Рабех да се присъедини към Левски. 22-годишният защитник ще премине медицински изследвания и ще подпише договор за четири сезона. Шампионите на България ще заплатят за защитника малко над 700 хиляди евро.

В края на миналата седмица ръководствата на Левски и досегашният клуб на Юсеф ФАР Рабат подписаха договор за преминаването на капитана на олимпийския отбор на Мароко при шампионите на България.

:roll: :roll: :roll:
Утре да не стане да се развали самолетО или да си загуби паспортО... Нека поне това да не се дъни...
Ако няма пари за билет да съберем ние да му купим, а?

Да почнем да лЕпим плакати за събиране на средства. :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 01, 2007 9:26 pm 
Аватар

Цитат:
ЖИГИЧ ПОДПИСВА С ФЕНЕРБАХЧЕ

Това значи ли че пропадна привличането на нападател над 1,90 от балканска държава? :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]