forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 9:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 2:14 pm 
blue order написа:
и все пак не забравяйте,че ние не сме акционери в АД,които искат по-добри резултати и титли,НИЕ СМЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ и го подкрепяме независимо от спортно-техническото или финансовото му състояние.

Много добре казано :!:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 2:28 pm 

south написа:
Интересно ми е, привържениците на изграждането на Левски "като европейски клуб" дали се замислят, че не всичко зависи от отбора и ръководството. Защото как се поддържа постоянна форма при 3-4 истински мача годишно в първенството? Как ще се компенсира - яко контроли през зимата и лятото ли?

Ами добре - нека не настигаме Фенер и Динамо Киев... Нека настигнем поне Стяуа. Тяхното първенство не се различава много от нашето,нали? И там 3 отбора са водещи (Стяуа,Динамо,Рапид),а останалите са пълни анонимници. Но тези трите събраха такъв коефициент,че в момента Румъния е пред Германия (на 5-то) място в ранглистата на УЕФА... Пък и Динамо Киев как след като играят в слабо първенство (с два силни отбора) са силен клуб? Сигурно има начини... Тва с трудно подържаната форма отдавна се дискутира,но нали Батков уж измисли стратегия за оправянето на този проблем - контроли срещу европейски отбори в срядите,когато нямаме мачове (след като отпаднем от евротурнирите). Кво стана,що не играхме такива контроли?

Нека ръководството направи всичко,КОЕТО ЗАВИСИ от него,а за това което не зависи няма да им се сърдим,бъди сигурен. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 2:44 pm 
Аватар

Ако бяхме нормална държава, хора като Тодор Батков НЯМАШЕ да съществуват. Толкова по-зле за тези, които продължават да се заблуждават, че Батков е с нещо по-различен от Гришата, Черепа или Илия Павлов...Един дол дренки перачи на руската мафия са всичките и каквито и заслуги да се опитват да им приписват, такива хора никога не могат да ми станат симпатични на мен

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 2:59 pm 
Аватар

Сан Бабила написа:
Какъв е проблема да се извади 1мил. евро за играч,когато треньора недвусмислено казва,че му трябва спешно? Да не би да ги нямат? Щом имат за Астри за ушев,ще имат и за трансфери... Не е проблема нито у вилата на Баждека,нито у простотиите,които ръси Батков пред медиите за свинете,за "бритиш хомосекшуъл"-а и така нататък...

Може би трансферният пазар не е сергия - плащаш и вземаш. Нали Порто също го искаше въпросния Рабех, като е толкова добър, а те са толкова по-богат отбор от нас, защо не го взеха?
А за бритиш хомосекшуъл и т.н... колко хора го кълняха въпросният педер и продължават да го правят. Голяма работа, че го бил казал пред медиите, плати си човека глобата и готово. Аз лично като го чух това нещо тогава се изкефих, стори ми се, че и с повечето ми познати и приятели с които ходя на мач също беше така. Затова, че реди свинете... евала, нека свинете да се правят на ощипани госпожици и да обясняват колко е некултурно и как развалял реномето на отбора и т.н... Пред кой го разваля? УЕФА? Същите, които искат да направят футбола театър? Ми да го духат!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 3:29 pm 

parvanof, защо пишеш в одаична форма?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 3:37 pm 
Аватар

Smirnoff написа:

според мен е с няква малка резолюция (640х480) и редовете са му по къси...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 3:45 pm 
Аватар

Smirnoff написа:

ми "военен"...кво да го праиш.... :smt056

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 3:52 pm 
Аватар

баткО бая бутилки е пресушил.... :lol: :lol: :lol:

Цитат:
Валери Домовчийски струва пет милиона евро, това съобщи в обширно интервю за Гонг собственикът на Левски Тодор Батков.

„Валери е футболист на Левски. Смятам, че трябва да престанем с тези спекулации – взимат го, не го взимат, харесват го, идват да го гледат, не идват, самолетът се развали…”, заяви босът на българските шампиони.

„Домовчийски е един от изявените ни таланти, от младите звезди в състава. Ако някой има интерес към него, да заповяда на преговори. Мисля, че за по-малко от пет милиона евро няма да го продадем. Ако някой иска да вземе Валери – пет милиона му е цената!”, категоричен бе Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 3:54 pm 

targovishte написа:
„Домовчийски е един от изявените ни таланти, от младите звезди в състава. Ако някой има интерес към него, да заповяда на преговори. Мисля, че за по-малко от пет милиона евро няма да го продадем. Ако някой иска да вземе Валери – пет милиона му е цената!”, категоричен бе Батков.
[/quote]

Що ли ми се струва че валутата е сбъркана от журналистите :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 3:56 pm 

Дано няма и той клауза ,при някакво смешно предложение от друг отбор ...да го вземат :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 3:58 pm 

Smirnoff написа:

Обичам да гледам едновременно мненията и хората, които са ги писали
и се стремя поне от мен да не идва разпъване. Може и да не се разпъне,
като си ги подреди форума, но не искам да рискувам. Ако те дразни ще
си оставя форума да определя ширината :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 4:12 pm 
Аватар

няма абсолютно никакъв риск да се разпъне, стига да не използваш на подпис някоя прекалено голяма (дълга) снимка, или да сложиш прекалено много символи без интервал..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 5:10 pm 
Аватар

Цитат:
- Нашествието на слоновете не ме притеснява. лит(*кс-етрополе разполагат с перлата в короната на трансферите - Георги Чиликов. В момента преговаряме с трима класни защитници. Не очаквайте да ви шокират с нещо. И тримата са национални играчи, не са нито наркомани, нито криминално проявени, които стрелят с пистолети и арбалети, за да бъде трансферът им някаква сензация - заяви Батков.

Гаврите дето си прави с чорбата са безценни :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 7:35 pm 

shalala написа:
Сан Бабила написа:
Какъв е проблема да се извади 1мил. евро за играч,когато треньора недвусмислено казва,че му трябва спешно? Да не би да ги нямат? Щом имат за Астри за ушев,ще имат и за трансфери... Не е проблема нито у вилата на Баждека,нито у простотиите,които ръси Батков пред медиите за свинете,за "бритиш хомосекшуъл"-а и така нататък...

Може би трансферният пазар не е сергия - плащаш и вземаш. Нали Порто също го искаше въпросния Рабех, като е толкова добър, а те са толкова по-богат отбор от нас, защо не го взеха?
А за бритиш хомосекшуъл и т.н... колко хора го кълняха въпросният педер и продължават да го правят. Голяма работа, че го бил казал пред медиите, плати си човека глобата и готово. Аз лично като го чух това нещо тогава се изкефих, стори ми се, че и с повечето ми познати и приятели с които ходя на мач също беше така. Затова, че реди свинете... евала, нека свинете да се правят на ощипани госпожици и да обясняват колко е некултурно и как развалял реномето на отбора и т.н... Пред кой го разваля? УЕФА? Същите, които искат да направят футбола театър? Ми да го духат!

Ми аз тва казвам - НЕ Е проблем кво е говорил Батков :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 7:38 pm 

targovishte написа:
баткО бая бутилки е пресушил.... :lol: :lol: :lol:

Цитат:
Валери Домовчийски струва пет милиона евро, това съобщи в обширно интервю за Гонг собственикът на Левски Тодор Батков.

„Валери е футболист на Левски. Смятам, че трябва да престанем с тези спекулации – взимат го, не го взимат, харесват го, идват да го гледат, не идват, самолетът се развали…”, заяви босът на българските шампиони.

Айде,фенките от форума да събират по 5 милиона и да го взимат,нали даваха зор :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 9:13 pm 

.

Последна промяна A Dying Wish на Пон Мар 11, 2013 4:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 9:32 pm 

parvanof написа:
Smirnoff написа:

Обичам да гледам едновременно мненията и хората, които са ги писали
и се стремя поне от мен да не идва разпъване. Може и да не се разпъне,
като си ги подреди форума, но не искам да рискувам. Ако те дразни ще
си оставя форума да определя ширината :wink:

Не ме дразни, бе, пич, просто по-трудно се чете, някак изреченията се сливат. Но, ако ти е по-удбно няма проблем...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 11:06 pm 
Аватар

Ако дам 5 000 000 за Домо, мое ли после да го накарам да ми прибере реколтата от къра?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 11:23 pm 

DUPNICA SOUTH-WEST написа:
Ако дам 5 000 000 за Домо, мое ли после да го накарам да ми прибере реколтата от къра?

Култово! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2007 12:50 pm 

Много смешно... Абе вие възрастни хора ли сте или пишлигарчета в 5 клас :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2007 6:24 pm 
Аватар

Carthagen написа:
Много смешно... Абе вие възрастни хора ли сте или пишлигарчета в 5 клас :?:

Ти мигача осстави на нас :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2007 9:42 pm 
Аватар

STALKER написа:
Ако бяхме нормална държава, хора като Тодор Батков НЯМАШЕ да съществуват.

Най-малкото, доносници като него сега трябваше да делят една килия с Кондьо... :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2007 10:26 pm 
Аватар

От кога и Батко стана доносник?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2007 10:45 pm 
Аватар

Не очаквах, че този факт за него няма да се знае... :roll:

Ще трябва да хвана баща ми някой път да разкаже по-подробно тогава (или някой друг запознат ще разясни ситуацията :wink: )

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2007 10:48 pm 
Аватар

Аз сериозно за него не съм чел/чувал такова нещо. Само за Георги Марков.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2007 10:53 pm 
Аватар

Доносник не знам, но КЛЕВЕТНИК е със сигурност и съвсем официално...Справка - аферата "фондация Демокрация - 200 000 от Миша Чорни"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2007 4:05 pm 
Аватар

Един ден преди първият ни официален мач, дойде време за равносметка. Или по-точно казно, с какво разполагаме.

Вратар - Георги Петков, Божидар Митрев, Георги Георгиев.

Централни защтитници - Топузаков, Бензукан и Томашич. Освен тях може да се използват и Симеон Иванов, Борислав Стойчев и Тодор Стоев

Ляв бек - Вагнер и Веско Минев. Беше пробван и Коприваров, но според мен е малко не сериозно той да замести някой от тях двамата. По-скоро за заместване ще дойде някои от централните защитници

Десен бек - Живко Миланов. Борислав Стойчев също е упорито налаган на този пост въпреки че е централен защитник, така че той ще е най-вероятния заместник на Живко. Също така и Мечо и Балтанов бяха изпробвани, но и тук важи същото като при Коприваров.

Централни/опорни халфове - Ричард, Тасевски, Сърмов и Боримиров са безспорните номер едно на този пост. Към тях може да прибавим и Мечо, Зизов и Миров Иванов

Атакуващ халф/втори нападател - Бардон, Валери, Йовов, М. Иванов, Мечо, Е. Ангелов, Зизов и Огнянов. Също така на този пост могат а играят и Сърмов и Боримиров, но е малко вероятно.

Ляв халф/нападател - Йовов, Ники Димитров и Коприваров. Другите алтернативи са Валери, Миро Иванов както и Мариян Огнянов
.
Десен халф/нападател - Мечо и Лъчо Балтанов. Освен тях Валери и Миро Иванов също могат да играят, както и Тасевски.

Централен нападател Джайеоба, Ангелов и Валреи. Освен тях Йовов, Бардон и Мариян. Същото така Александър Киров, които дори и не знам как изглежда.

За мен /сигурно ще го повторя за 10-ти път/, най-големите ни проблеми ще са от дясно и в атака. Никаква алтернатива нямаме нито на Живко, нито на Мечо. За атаката толкова неща се изписаха, че няма смисъл да коментирам. Освен това ще добавя, че прие една контузия или наказание на Вагнер, нещата също няма да са много розови от ляво - Минев за мен все още е футболист със съмнителни качества.
Няма какво да се лъжем, напусакането на Пелето няма да се отрази добре на отбора, още повече че не се взеха футболисти на постовете на които играеше.

Това за мен е най-оптималния състав към този момент

...............................Петков...............................

Миланов........Томашич........Топузаков......Вагнер

........................Тасевски.......Ричард..................

Мечо.........................Бардон.....................Йовов

.................................Валери.............................

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2007 4:18 pm 

vale_pika написа:
Един ден преди първият ни официален мач, дойде време за равносметка. Или по-точно казно, с какво разполагаме.

Вратар - Георги Петков, Божидар Митрев, Георги Георгиев.

Централни защтитници - Топузаков, Бензукан и Томашич. Освен тях може да се използват и Симеон Иванов, Борислав Стойчев и Тодор Стоев

Ляв бек - Вагнер и Веско Минев. Беше пробван и Коприваров, но според мен е малко не сериозно той да замести някой от тях двамата. По-скоро за заместване ще дойде някои от централните защитници

Десен бек - Живко Миланов. Борислав Стойчев също е упорито налаган на този пост въпреки че е централен защитник, така че той ще е най-вероятния заместник на Живко. Също така и Мечо и Балтанов бяха изпробвани, но и тук важи същото като при Коприваров.

Централни/опорни халфове - Ричард, Тасевски, Сърмов и Боримиров са безспорните номер едно на този пост. Към тях може да прибавим и Мечо, Зизов и Миров Иванов

Атакуващ халф/втори нападател - Бардон, Валери, Йовов, М. Иванов, Мечо, Е. Ангелов, Зизов и Огнянов. Също така на този пост могат а играят и Сърмов и Боримиров, но е малко вероятно.

Ляв халф/нападател - Йовов, Ники Димитров и Коприваров. Другите алтернативи са Валери, Миро Иванов както и Мариян Огнянов
.
Десен халф/нападател - Мечо и Лъчо Балтанов. Освен тях Валери и Миро Иванов също могат да играят, както и Тасевски.

Централен нападател Джайеоба, Ангелов и Валреи. Освен тях Йовов, Бардон и Мариян. Същото така Александър Киров, които дори и не знам как изглежда.

За мен /сигурно ще го повторя за 10-ти път/, най-големите ни проблеми ще са от дясно и в атака. Никаква алтернатива нямаме нито на Живко, нито на Мечо. За атаката толкова неща се изписаха, че няма смисъл да коментирам. Освен това ще добавя, че прие една контузия или наказание на Вагнер, нещата също няма да са много розови от ляво - Минев за мен все още е футболист със съмнителни качества.
Няма какво да се лъжем, напусакането на Пелето няма да се отрази добре на отбора, още повече че не се взеха футболисти на постовете на които играеше.

Това за мен е най-оптималния състав към този момент

...............................Петков...............................

Миланов........Томашич........Топузаков......Вагнер

........................Тасевски.......Ричард..................

Мечо.........................Бардон.....................Йовов

.................................Валери.............................

Според мен Дядо Боре може да играе на постана Тасевски и ще е с 2 класи над него.. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2007 4:27 pm 
Аватар

A що никой не брои Сърмов за играч? Той е на доста високо ниво и смятам, че тази година и той и Тасевски ше се борят много сериозно с дядо Боре, които си мисля, че вече ше започне да сяда за по-дълги периоди на скамейката...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2007 4:33 pm 
Аватар

Shakespirt написа:
A що никой не брои Сърмов за играч? Той е на доста високо ниво и смятам, че тази година и той и Тасевски ше се борят много сериозно с дядо Боре, които си мисля, че вече ше започне да сяда за по-дълги периоди на скамейката...

Напълно съм съгласен че Сърмов, е голям играч, и е едно от малкото ни стойнстни попълнения през последните 2-3 години, още повече че е млад и може да се развива. Но все си мисля, че Мъри ще дава повече шанс на Тасевски. Има вариант при който Тасевски да играе от дясно а Сърмов по средата, но това е само при контузия или наказание на Мечо. Някак си не вярвам Телкийски да е резерва, Мъри го харесва много. И аз мисля че Боримиров монго рядко ще играе този сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]