vale_pika написа:
Един ден преди първият ни официален мач, дойде време за равносметка. Или по-точно казно, с какво разполагаме.
Вратар - Георги Петков, Божидар Митрев, Георги Георгиев.
Централни защтитници - Топузаков, Бензукан и Томашич. Освен тях може да се използват и Симеон Иванов, Борислав Стойчев и Тодор Стоев
Ляв бек - Вагнер и Веско Минев. Беше пробван и Коприваров, но според мен е малко не сериозно той да замести някой от тях двамата. По-скоро за заместване ще дойде някои от централните защитници
Десен бек - Живко Миланов. Борислав Стойчев също е упорито налаган на този пост въпреки че е централен защитник, така че той ще е най-вероятния заместник на Живко. Също така и Мечо и Балтанов бяха изпробвани, но и тук важи същото като при Коприваров.
Централни/опорни халфове - Ричард, Тасевски, Сърмов и Боримиров са безспорните номер едно на този пост. Към тях може да прибавим и Мечо, Зизов и Миров Иванов
Атакуващ халф/втори нападател - Бардон, Валери, Йовов, М. Иванов, Мечо, Е. Ангелов, Зизов и Огнянов. Също така на този пост могат а играят и Сърмов и Боримиров, но е малко вероятно.
Ляв халф/нападател - Йовов, Ники Димитров и Коприваров. Другите алтернативи са Валери, Миро Иванов както и Мариян Огнянов
.
Десен халф/нападател - Мечо и Лъчо Балтанов. Освен тях Валери и Миро Иванов също могат да играят, както и Тасевски.
Централен нападател Джайеоба, Ангелов и Валреи. Освен тях Йовов, Бардон и Мариян. Същото така Александър Киров, които дори и не знам как изглежда.
За мен /сигурно ще го повторя за 10-ти път/, най-големите ни проблеми ще са от дясно и в атака. Никаква алтернатива нямаме нито на Живко, нито на Мечо. За атаката толкова неща се изписаха, че няма смисъл да коментирам. Освен това ще добавя, че прие една контузия или наказание на Вагнер, нещата също няма да са много розови от ляво - Минев за мен все още е футболист със съмнителни качества.
Няма какво да се лъжем, напусакането на Пелето няма да се отрази добре на отбора, още повече че не се взеха футболисти на постовете на които играеше.
Това за мен е най-оптималния състав към този момент
...............................Петков...............................
Миланов........Томашич........Топузаков......Вагнер
........................Тасевски.......Ричард..................
Мечо.........................Бардон.....................Йовов
.................................Валери.............................
Според мен Дядо Боре може да играе на постана Тасевски и ще е с 2 класи над него..