forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 1:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 5:55 pm 
Аватар

:arrow: http://sportal.bg/article/?ID=55373

Стоилов: В Левски има футболисти, които могат да заместят всеки
08 юли 2007 | 17:08

Старши-треньорът на Левски Станимир Стоилов не се притеснява, че някой от основните футболисти от състава може да бъде продаден през лятото. Както е известно вчера собственикът на шампионите адвокат Тодор Батков намекна, че в най-скоро време предстои трансфер на играч на "сините" в голям отбор зад граница. "Това, че някой щял да бъде продаден - няма проблем. Левски има футболисти, които могат да заместят всеки. Даже имам
прекалено голям брой играчи. Не е страшно. Другите трябва да се притесняват от нас, ние няма от какво да се притесняваме", заяви Стоилов на летището преди заминаването на отбора за втория подготвителен лагер в Австрия. Специалистът все още не е решил дали Левски да покани на
проби френския нападател Сирил Шапюи. "Вчера погледах малко играта на Шапюи, но все още не съм взел някакво решение за него", заяви Стоилов.
Наставникът на Левски се надява в Австрия отборът да натрупа така необходимия игрови опит. "Надявам се да сме свършили работа на първия лагер. Сега по-важното е отборът да започне да изчиства игровите връзки и да играем добър футбол. На този етап няма да има промени в съперниците. Можеше и по-добре, можеше и по-зле. Нормални противници. Всяка година играем срещу такива отбора. Засега ни носи успех. Това са отбора на нашето ниво", заяви той. "Съперниците са средноевропейски отбори, каквото очаквам да бъде нивото на Тампере и евентуално на съперника в третия квалификационен кръг. Полските и чешките са сериозни отбори",
допълни Стоилов.

Той се надява след лагера в Австрия да избистри стартовия състав. "Имам отбор с доста равностойни играчи. Това е факт и това видях. Ще ми бъде изключитeлно трудно при определянето на стартовия състав. В тези мачове ще потърсим различни варианти и чак за мачовете с Тампере и за началото на шампионата ще се опитаме да изчистим основния състав", коментира Стоилов. "В първенството ще трябва да използвам по-често ротации, защото, особено в началото на сезона се събират доста мачове. Доволен съм от всички футболисти. Твърде е рано да кажа кой ще започва мачовете. След като свърши лагера в Австрия, ще имаме яснота кой е в най-добро състояние, за да стартира в титулярния
състав", допълни той.

От другата седмица пък щабът на Левски започва със същинското разузнаване на Тампере Юнайтед, който се очаква да бъде съперникът на "сините" във втория квалификационен кръг на Шампионската лига.
Към състава във вторник ще се присъединят юношите Атанас Курдов, Лъчезар Балтанов, Мариян Огнянов, Тодор Стоев, Александър Киров и Стефан Станчев. Шестимата ще пътуват за Австрия по-късно, тъй като в понеделник ще вземат участие във финалния двубой на държавното първенство срещу лит(*кс-етрополе при родените 1988 година. Мачът е на националният стадион "Васил Левски" 19,30 часа. "Чакам юношите в Австрия във вторник сутринта. Там на лагера те ще имат няколко дни, в които да отдъхнат и ако се наложи, ще играят в някои от срещите. Важното сега е да дойдат и да се готвят с нас. Като се върнат, ще им дадем още малко почивка, за да може да вземат малко въздух преди началото на новия шампионат", обясни Стоилов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 6:01 pm 
Аватар

Факт е, че позицията на която играе Рабе(х) е централен защитник. Потвърди го и Бензукан като обясняваше колко добре щели да си паснат. Доколко поли-моли-мултивалентен е, може да коментира човек, който най-малкото е следил играта му в няколко мача. Аз не съм и не мога да го направя. Съмнява ме и някой друг от този форум да го е правил. Единствено
hidden767 написа:
"тези, които разбират"

явно могат да го направят. Въпросните разбирачи или разбират какво "звездите им го говорят" или имат някакви страхотни разбирачески сънища с подтичващи мароканци в тях.

edit: Дори и това да е вярно и да става и за дефанзивен халф, при положение, че Мъри тегли толкова четки на двете си двойки халфове, чии ще го дири в халфовата линия?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 6:20 pm 
Аватар

shalala написа:
Факт е, че позицията на която играе Рабе(х) е централен защитник. Потвърди го и Бензукан като обясняваше колко добре щели да си паснат. Доколко поли-моли-мултивалентен е, може да коментира човек, който най-малкото е следил играта му в няколко мача. Аз не съм и не мога да го направя. Съмнява ме и някой друг от този форум да го е правил. Единствено
hidden767 написа:
"тези, които разбират"

явно могат да го направят. Въпросните разбирачи или разбират какво "звездите им го говорят" или имат някакви страхотни разбирачески сънища с подтичващи мароканци в тях.

edit: Дори и това да е вярно и да става и за дефанзивен халф, при положение, че Мъри тегли толкова четки на двете си двойки халфове, чии ще го дири в халфовата линия?

Като те гледам, май само ти и още 1-2 в тоя форум продължавате да си говорите със звездите, повечето сме си в час

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 6:35 pm 
Аватар

STALKER ти май цяла есен ще стискаш палци да се провалим, за да напишеш тук "аз ви казах..."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 6:44 pm 
Аватар

STALKER написа:
Като те гледам, май само ти и още 1-2 в тоя форум продължавате да си говорите със звездите, повечето сме си в час

Извинявам се на всички вас, които сте в час, че след всички постигнати успехи и последният, определян от доста хора като най-успешен за всички времена сезон на Левски, аз продължавам да вярвам в отбора и неговото спортно-техническо ръководство. :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 6:52 pm 
Аватар

Абе аз едно нещо не мога да разбера - нали се кланяте на Мъри сите, какви успехи ни е донесъл, колко доверие му имате. Еми, човекО твърдо иска един шибан играч. И некой си пита ушите обаче.

Е го е горния. Нали вярваш на спортно-техническото ръководство бе, готин. Тогава защо си чешеш пръстетата само. Нямало къде да играе - щом Мъри го иска, значи има нещо предвид.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 6:57 pm 
Аватар

shalala написа:
STALKER написа:

Извинявам се на всички вас, които сте в час, че след всички постигнати успехи и последният, определян от доста хора като най-успешен за всички времена сезон на Левски, аз продължавам да вярвам в отбора и неговото спортно-техническо ръководство. :)

Шо се правите на луди бе? Къде е казал някой, че не вярва на отбора и треньора? Всички критики са към Батковци и Баждековци, доказани мошеници и некадърници, които забавят развитието на ФК Левски!

Boyo, явно си заспал на слънце...Сложи си студен компрес на челото... :smt119

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 7:09 pm 
Аватар

Всеки случай тези дето бързо скочиха върху трансферите и финансите се компрометираха сериозно с някои счетоводно-финансови освен спортни прибързани изцепки

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 7:43 pm 
Аватар

Баси, тука верно има яко клакьори за батката Тодор......... Или не моете да четете, или четете както дявола чете Евангелието.
Кур за Батков и Баждека, които само ломотят и лапат, а не ги е еня за отбора. Никой не е против Мъри или срещу играчите! Дови ми да слушам как ние все чакаме някой, който дори сам не знае, че се интересуваме от него. Аман от шуробаджанащина! Кур за перекендетата баткови.

Аре са чакаме двама нови от Луната!!!!Само мир да има!!!!
Не стига, че ядрото ни е на години, не стига, че некои не са за Левски, не стига, че всеки втори бяга без договор (вкл. юношите), а и нямаме нужда от нови играчи. Е нема логика адвокатчетата! Нема!!!! Освен, ако батката не е намерил вълшебната пръчка(в гъза си :lol: )!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 8:59 pm 
Аватар

Щехте да видите вие истерия, ако батковия Тодор не беше с такова влияние в медиите, дип че са му дигат параван на далаверите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 9:07 pm 
Аватар

Не виждам къде е истерията, ама айде.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 9:51 pm 
Аватар

Безрезервната подкрепа към отбора требва ли да включва и подмазване на ръководството (Батката и Баждека)? Който си мисли, че да си затваряме очите за гафовете на некои хора е от полза за Левски, дълбоко се лъже! Колкото по-директно и остро се поставят нещата, толкова по-добре!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 9:56 pm 
Аватар

STALKER написа:
Безрезервната подкрепа към отбора требва ли да включва и подмазване на ръководството (Батката и Баждека)? Който си мисли, че да си затваряме очите за гафовете на некои хора е от полза за Левски, дълбоко се лъже! Колкото по-директно и остро се поставят нещата, толкова по-добре!

Кой пък е говорил за затваряне на очи...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 08, 2007 10:13 pm 
Аватар

А какво очаквате да каже след Мустака, който се изтъпанва пред журналята и изтропва: Можехме да вземем Рабех, но не ни трябват защитници ...!?! :shock: :smt107 Нали се сещаш, че всеки един следващ коментар на Мъри за Рабех или някво друго недволоство от селекцията веднага ще се раздуха в медиите, като разцепление в клуба..."Мъри скочи срещу Батков за селекцията" го виждам като заглавие на ММ още на следващия ден! А Мъри освен голям треньор е и голям психолог и дипломат, той много добре знае, че последното нещо което е необходимо на отбора са разни раздори в клуба! За това и понякога изказванията му звучат доста меко и непоследователно, но аз съм склонен да го разбера!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 3:07 pm 
Аватар

Курдов подписа за 4 години с Байер (Леверкузен)

Младият нападател на Левски Атанас Курдов подписа 4-годишен контракт с Байер (Леверкузен) преди час, разкри gong.bg. Очакваше се играчът да сключи договор с бившия отбор на Димитър Бербатов тази вечер, но в последствие сложи подписа си върху контракта сега. Капитанът на юноши старша възраст на ”сините” ще говори пред журналистите, чак след тазвечершния финал на републиканското първенство срещу лит(*кс-етрополе от 19:30
часа на националния стадион ”Васил Левски”.

:arrow: Сметките показват ,че вече от изходящи трансфери гоним 1 млн. евро... Адски добре работи ПФК Левски АД :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 3:08 pm 
Аватар

336 мнения и само 74 човека са я видели? Знам какво да си мисля :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 3:11 pm 
Аватар

Гурела написа:
336 мнения и само 74 човека са я видели? Знам какво да си мисля :shock:

STALKER добави всички мнения по темата от онази "Селекция" , за т'ва така се получава...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 3:12 pm 
Аватар

Има в опция във форума за разцепване на теми. Сталкера е изрязал темата за трансферите и тя става нова, тоест без посещения.

Иначе аз се питам Курдов ако е с договор с Байер, като какъв ще играе днес?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 3:27 pm 

под наем 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 3:29 pm 
Аватар

"Можехме да вземем Тиенри Анри още преди един месец, но имаме достатъчно нападатели"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 3:30 pm 
Аватар

Kryten написа:
Има в опция във форума за разцепване на теми. Сталкера е изрязал темата за трансферите и тя става нова, тоест без посещения.

Иначе аз се питам Курдов ако е с договор с Байер, като какъв ще играе днес?

Надявам се като лъв.
Доколкото разбрах, той довечера щял да подписва. И много ме притеснява да не се "пази" в този мач. В смисъл, ще си каже: "За кво да рискувам? Ще взема да се контузя и да неподпиша с Байер. И всичкото това заради няква шампионска титла, на няква младежка формация".
От друга страна пък, щяло да има мениджъри на Байер. За да го гледат за последен път ли? Не знам.
Важното е да бием.

Иначе евала за темата. Очаквам сериозен дебат да се завърже!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 3:31 pm 
Аватар

Вече е подписал... :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 3:33 pm 
Аватар

ТерзО написа:
Вече е подписал... :idea:

По дарик в 12:30, директно от Австрия казаха, че довечера ще подписва.
Не знам на кой да вярвам?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 3:37 pm 
Аватар

Преди час някъде е подписал...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 3:46 pm 
Аватар

Ей... и да е подписал, какво? Има текстове в договорите, които гласят: Договора влиза в сила от 00.00 часа на ..... 2007 година и е със срок от ....... години и изтича на 00.00 часа на...... година. Нищо не пречи да е с утрешна дата. Или от 30 юли, или там от когато им е подготовката на аспирините.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 3:51 pm 

Или ще се пази довечера или ще се раздаде изцяло в последният си мач със синята фланелка :wink: Да се надяваме,че едва ли ще се пази точно срещу лит(*кс-етрополе в последният си мач

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 4:58 pm 
Аватар

Boyo написа:
много бързо забравяте, че винаги сме "славно отпадане в трети кръг" , и това 1:17 е много повече от всички предни участия в ШЛ...

Ако мислим за новите попълнения в стил "тоя май не си заслужава", когато тренера изрично го иска в редиците ни, тогава шансовете за прогрес не са много големи...и аз не съм фен на попълнения тип "Гаучо", но все пак в преценката на Мъри можем да имаме доверие, нали...?

Цитат:
Вие сте сигурни, че ще се провалим. Локваме темата и говорим пак декември :)

Такива мисли са абсурд... :? Когато стане време всички, кой на стадиона, кой пред телевизора, стиска палци и се надява на победа, ако ще и с Юнайтед да играем...Аз специално със старта на сезона забравям всякакви такива приказки за БаткО, ШматкО и т.н. и гледам само играта...

Цитат:
...аз продължавам да вярвам в отбора и неговото спортно-техническо ръководство.

Успехите ги дължим единствено на Мъри и съответните футболисти, играли на терена...с не много големи инвестиции (с оглед на приходите от ШЛ) БаткО има мегдан сега да ни направи пълни господари на България (както беха Базел в Швейцария). Аз искам да ви видя, живот и здраве да влезнем пак в групите, тогава как ще оправдавате МустакО, че не дава кинти за играчите искани от Мъри?! Как??? Лъчо, Хичо и останалите може да са големи таланти, ама стига бе дееба, те даже и Аякс, че са люпилня за вундеркиндове КУПУВАТ от време на време... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 5:06 pm 

между другото имаме ли някакъв процент от бъдещи продажби на Курдов и Ники Михайлов :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 5:08 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2007 5:16 pm 
Аватар

TicoTorres написа:
между другото имаме ли някакъв процент от бъдещи продажби на Курдов и Ники Михайлов :roll:

Със сигурност...макар че тоя процент беше бая малък за клуба, създал играча...Пирин май взеха само 20-30 хилки от трансфера на Бербо в Тотнъм, а Чорбата далеч повече, щото по договор имаха солиден процент - всичко опира до това дали БаждекО е мислил в преспектива или ще вземем само жълти стотинки, дето и за глоби нема да стигнат... :oops: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]