targovishte написа:
е аз мисля...че сме нещо повече от Уигън например....или поне ми се иска да е така...идеята ми беше..че хората отдавна действат...купуват...продават....без значение къде....в Англия ли...в Румъния ли.....в Азърбейджан дори....само нашите началници се правят на много ларж....и ходят по нервите на милионите левскари....ако и сега пропуснем възможността да направим поредната крачка нагоре....ще последва неминуем спад....поне в Европа ще така почти сигурно.....

Уигън със сигурност имат по-голям бюджет от нашия, а Сибиерски, ако дойде тук със заплатата, на която е свикнал на Острова, ще трябва да останем само с него и още един футболист, за да не фалираме. Подобни трансфери в Левски са просто нереалистични. Проблемът на нашата политика идва от другаде-не се привличат силни млади играчи от България-като Генков, Занев, Ивелин Попов, Въндев и т.н. Сега например, както Локото са пред финансов колапс, е идеалният момент да се започнат преговори за Въндев-оная мутра Наков ще го шитне за жълти стотинки. Ама де толкова акъл? Естествено нищо не пречи да се търсят подобни играчи и в страни като Македония, Беларус, Черна гора. И те имат школи, и те раждат таланти, при това на добри цени. Как например тези Сатурн са намерили тва момче Симон Вукчевич? Ами, много просто-ТЪРСИЛИ СА! А нашите пияници какво правят през това време-блеят и правят трансфери по кумова линия. Та, футболистите, за които говоря, действително държат цена, но все пак и като трансферна сума, и като заплата, и като нагласа са си баш за Левски. Ето това наричам аз млада и перспективна селекция, а не разни чудеса от Б и В групите ни, които в крайна сметка са си само за баласт и никога не биха могли да достигнат до нивото на титулярите. Знаеш, визирам разни като Николай Николов, Боби Стойчев, Веселин Минев, Диану, Деко и т.н.
В интерес на истината от ръководството започнаха да се държат доста по-адекватно поне по отношение на изказванията си. Няма ги онези медийни изяви на Батков, които буквално ме караха да се червя от срам. Продължаващата трансферна пасивност на нашия клуб обаче рано или късно ще ни хързулне много лошо, а който иска, нека вярва на глупостите на Жаклин Михайлов и Уестхем, че бъдещето ни е розово като сънищата на загорял пубертет. Нещата не са такива и ако продължаваме в този дух, ще се сбъдне това, което ти си написал, а именно, че външната (а кой знае може би и вътрешната) конкуренция ще ни издуха, отнемайки ни невероятния шанс за постоянни изяви в Европа, който с толкова труд си извоювахме.
Това е положението-необходима ни е свежа кръв, защото, колкото и да не ни се иска старите пушки (средно на по 31г.) вече изнемогват, пътуванията из провинцията явно ги изтощават и това се отразява негативно на играта ни в гостуванията. И никакви глоби, никакви закани няма да помогнат тук-проблемът не е нито в мотивацията, нито в терените (на които, ако си спомняте, миналата година мачкахме), а е при нас и ще става много по-дълбок, ако не се вземат адекватни мерки.