forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 12:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 11:26 pm 
Аватар

е аз мисля...че сме нещо повече от Уигън например....или поне ми се иска да е така...идеята ми беше..че хората отдавна действат...купуват...продават....без значение къде....в Англия ли...в Румъния ли.....в Азърбейджан дори....само нашите началници се правят на много ларж....и ходят по нервите на милионите левскари....ако и сега пропуснем възможността да направим поредната крачка нагоре....ще последва неминуем спад....поне в Европа ще така почти сигурно..... :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2007 11:55 pm 
Аватар

Ние може да сме повече ама те са по-богати ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 12:50 am 

targovishte написа:
е аз мисля...че сме нещо повече от Уигън например....или поне ми се иска да е така...идеята ми беше..че хората отдавна действат...купуват...продават....без значение къде....в Англия ли...в Румъния ли.....в Азърбейджан дори....само нашите началници се правят на много ларж....и ходят по нервите на милионите левскари....ако и сега пропуснем възможността да направим поредната крачка нагоре....ще последва неминуем спад....поне в Европа ще така почти сигурно..... :idea:

Уигън със сигурност имат по-голям бюджет от нашия, а Сибиерски, ако дойде тук със заплатата, на която е свикнал на Острова, ще трябва да останем само с него и още един футболист, за да не фалираме. Подобни трансфери в Левски са просто нереалистични. Проблемът на нашата политика идва от другаде-не се привличат силни млади играчи от България-като Генков, Занев, Ивелин Попов, Въндев и т.н. Сега например, както Локото са пред финансов колапс, е идеалният момент да се започнат преговори за Въндев-оная мутра Наков ще го шитне за жълти стотинки. Ама де толкова акъл? Естествено нищо не пречи да се търсят подобни играчи и в страни като Македония, Беларус, Черна гора. И те имат школи, и те раждат таланти, при това на добри цени. Как например тези Сатурн са намерили тва момче Симон Вукчевич? Ами, много просто-ТЪРСИЛИ СА! А нашите пияници какво правят през това време-блеят и правят трансфери по кумова линия. Та, футболистите, за които говоря, действително държат цена, но все пак и като трансферна сума, и като заплата, и като нагласа са си баш за Левски. Ето това наричам аз млада и перспективна селекция, а не разни чудеса от Б и В групите ни, които в крайна сметка са си само за баласт и никога не биха могли да достигнат до нивото на титулярите. Знаеш, визирам разни като Николай Николов, Боби Стойчев, Веселин Минев, Диану, Деко и т.н.

В интерес на истината от ръководството започнаха да се държат доста по-адекватно поне по отношение на изказванията си. Няма ги онези медийни изяви на Батков, които буквално ме караха да се червя от срам. Продължаващата трансферна пасивност на нашия клуб обаче рано или късно ще ни хързулне много лошо, а който иска, нека вярва на глупостите на Жаклин Михайлов и Уестхем, че бъдещето ни е розово като сънищата на загорял пубертет. Нещата не са такива и ако продължаваме в този дух, ще се сбъдне това, което ти си написал, а именно, че външната (а кой знае може би и вътрешната) конкуренция ще ни издуха, отнемайки ни невероятния шанс за постоянни изяви в Европа, който с толкова труд си извоювахме.

Това е положението-необходима ни е свежа кръв, защото, колкото и да не ни се иска старите пушки (средно на по 31г.) вече изнемогват, пътуванията из провинцията явно ги изтощават и това се отразява негативно на играта ни в гостуванията. И никакви глоби, никакви закани няма да помогнат тук-проблемът не е нито в мотивацията, нито в терените (на които, ако си спомняте, миналата година мачкахме), а е при нас и ще става много по-дълбок, ако не се вземат адекватни мерки.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 1:35 am 
Аватар

Селяците от Литекс пак правят най-яката селекция, най-добрия трансфер на първо време е да им се привлекат скаутите :wink:
Разни мангали като саид Ибраимов не знам въобще за какво се водят на подобна длъжност при нас, селяците успяват на 80% да привлекат най-яките чужденци в българското първенство, без кой знае какви пари, отделно и млади бг таланти взимат.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 1:42 am 

И после като свикнат с бг първенството ги дават на чорбата нали са си курви

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 9:02 am 
Аватар

абе няма значение на кой ги дават . наистина литекс праат от няколко години най-добрите трансфери тва е . и новакович и тея двамата Том и тоя другия и сега пак са зели некакъв обещаващ ! ние се чешаме !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 2:07 pm 
Аватар

Вратарят на младежкия национален отбор и Левски Николай Михайлов вече е играч на Фиорентина, разкри "Кориере дело Спорт".

http://sportal.bg/article/?ID=50615

:lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 2:21 pm 
Аватар

УРААА :D :D :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 3:41 pm 

Господ чу молитвите ни :fgod :fgod :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 9:03 pm 

След Николай Михайлов, Левски продава и Емил Ангелов

Изображение

Нападателят отива в китайския Шенхуа Шанхай за 500 000 евро
След като стражът на Левски и националния младежки тим на България Николай Михайлов премина в италианския Фиорентина, сините готвят нов трансферен удар, разбра donbalon. Клубът е готов да продаде нападателя Емил Ангелов - Бабангида на китайския Шенхуа Шанхай за сумата от 500 000 евро. За целта човек на Левски, е изпратен в най-многолюдната държава в света и води усилени преговори с тамошното ръководство. Интересът на китайците към Ангелов датира от няколко месеца. Хора от техния клуб на няколко пъти са идвали в България и се опитвали да вземат Бабангида под наем за една година. Шефовете на Левски обаче категорично отхвърляли възможността за преотстъпване и в момента преговорите се водят за закупуване на нападателя.
По-рано днес пък Николай Михайлов потвърди новината за своя трансфер във Фиорентина като пред donbalon заяви: “Да правилно сте разбрали. От Флоренция ми се обадиха за да подпишем. Разбрахме се, че ще пътувам за Италия в понеделник. Казах им, че по-рано не мога, защото съм на почивка в Гърция. Радвам се, че толкова голям отбор като Фиорентина оцени качествата ми. Все още обаче нямам договор на хартия”, заяви младият вратар. Както е известно, преди около две седмици той бе на проби в Италия и дори игра в два приятелски мача за дублиращия тим на виолетовите. По време на пробите, скаути на тима от Флоренция останаха впечатлени от вратарските умения на Ники. Преди да вземат окончателно решение, италианците са се допитали и до Валери Божинов, който се изказал доста ласкаво за своя приятел. Валери уверил ръководството на Фиорентина, че Михайлов не е с труден характер и рядко се забърква в скандали

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 9:07 pm 

Tая пауза поне ще продадем някой , че няма да вземем е ясно :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 9:08 pm 

Цитат:
“Да правилно сте разбрали. От Флоренция ми се обадиха за да подпишем. Разбрахме се, че ще пътувам за Италия в понеделник. Казах им, че по-рано не мога, защото съм на почивка в Гърция.

Ква почивка бе???!МАРШ ВЕДНАГА ДА ПОДПИСВАШ :smt064 :smt079

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 9:19 pm 
Аватар

peps27 написа:
След Николай Михайлов, Левски продава и Емил Ангелов

Изображение

Нападателят отива в китайския Шенхуа Шанхай за 500 000 евро
След като стражът на Левски и националния младежки тим на България Николай Михайлов премина в италианския Фиорентина, сините готвят нов трансферен удар, разбра donbalon. Клубът е готов да продаде нападателя Емил Ангелов - Бабангида на китайския Шенхуа Шанхай за сумата от 500 000 евро. За целта човек на Левски, е изпратен в най-многолюдната държава в света и води усилени преговори с тамошното ръководство. Интересът на китайците към Ангелов датира от няколко месеца. Хора от техния клуб на няколко пъти са идвали в България и се опитвали да вземат Бабангида под наем за една година. Шефовете на Левски обаче категорично отхвърляли възможността за преотстъпване и в момента преговорите се водят за закупуване на нападателя.
По-рано днес пък Николай Михайлов потвърди новината за своя трансфер във Фиорентина като пред donbalon заяви: “Да правилно сте разбрали. От Флоренция ми се обадиха за да подпишем. Разбрахме се, че ще пътувам за Италия в понеделник. Казах им, че по-рано не мога, защото съм на почивка в Гърция. Радвам се, че толкова голям отбор като Фиорентина оцени качествата ми. Все още обаче нямам договор на хартия”, заяви младият вратар. Както е известно, преди около две седмици той бе на проби в Италия и дори игра в два приятелски мача за дублиращия тим на виолетовите. По време на пробите, скаути на тима от Флоренция останаха впечатлени от вратарските умения на Ники. Преди да вземат окончателно решение, италианците са се допитали и до Валери Божинов, който се изказал доста ласкаво за своя приятел. Валери уверил ръководството на Фиорентина, че Михайлов не е с труден характер и рядко се забърква в скандали

:shock: Половин милион евра за Емо Ангелов... Тия китайци да не са на кафево... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 9:31 pm 

Половин милоин никък не е зле 8)
Ама тея пари ще отидат незнаино къде ... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 9:35 pm 

ПеситО написа:
Половин милоин никък не е зле 8)
Ама тея пари ще отидат незнаино къде ... :smt017

Как така ? Ще се купи нов трактор за баткО , или нова фадрома , абе има за кво :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 9:38 pm 

Ако се купува нещо - хубаво , било то трактори , мотокари или квото и да е ...
Само да не потънат някъде :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 9:41 pm 

И кво ти ква полза видя от феноменалната покупка с парите от ШЛ ? Возиха ли те в автобусчето ? Парите като се дадат за глупости все едено са потънали ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 11:06 pm 

мисля си че теа от донбалон са добавили некоя нула :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 11:22 pm 
Аватар

Всичко се нарежда, продаваме Емо и Никиту, сигурно и Мечо и Топчо и на Мястото на Мечо идва Тасевски на Емо се търси, а на Топчо някакъв македонец пак !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 11:24 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Всичко се нарежда, продаваме Емо и Никиту, сигурно и Мечо и Топчо и на Мястото на Мечо идва Тасевски на Емо се търси, а на Топчо някакъв македонец пак !
Е няма ли и някой чужденец да вземем

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 11:32 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Е няма ли и някой чужденец да вземем

Да почнем от по-далечен въпрос, после да му мислим за националност. Наско вместо да се лашка с националите до беларус да беше договорил някое попълнение. Този човек вече толкова време получава заплата като отговорник по трансферите че спокойно може да спечели наградата за най-високоплатения-нищо-неправещ служител. След седмица и малко почва подготовката и отново нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 07, 2007 11:34 pm 
Аватар

Ще е срамота Б1 и Б2 да се чешат и да останем пак без нови попълнения :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 8:14 am 

Сумата е отлична, но кой ще ни е втори нападател след като Емо Ангелов напусне? Ами ако вземем и Домо да продадем, усещате ли че оставаме с Дайо като първи нападател? Аз лично не искам да продаваме нападател, без да сме му намерили предварително заместник... Освен Курдов да почнат да налагат, ама той е страшно хърбав за мъжки футбол още...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 8:22 am 

pe3ucTop написа:
Сумата е отлична, но кой ще ни е втори нападател след като Емо Ангелов напусне? Ами ако вземем и Домо да продадем, усещате ли че оставаме с Дайо като първи нападател? Аз лично не искам да продаваме нападател, без да сме му намерили предварително заместник... Освен Курдов да почнат да налагат, ама той е страшно хърбав за мъжки футбол още...

И тва е вярно , явно ще се разчита на Огнянов/Дайо/Йовов ....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 10:20 am 
Аватар

durtaka написа:
абе няма значение на кой ги дават . наистина литекс праат от няколко години най-добрите трансфери тва е . и новакович и тея двамата Том и тоя другия и сега пак са зели некакъв обещаващ ! ние се чешаме !
И с тези супер селекции,какво?6:2!В ловяшкият отбор няма нищо положително!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 11:20 am 

Монако следи Курдов

Един от най-обещаващите млади таланти на Левски Атанс Курдов ще бъде следен от представител на френския Монако.
Юношите старша възраст на Левски се изправят срещу Локомотив София в осминафинален двубой от републиканското първенство. Първият мач ще е на 10 юни, но Курдов няма да участва заради наказание. Той обаче ще излезе във втория двубой, който е на 14-юни и ще се играе на стадион "Мировяне", информира "Меридиан мач".
Според мениджърът на играча, именно тогава френските съгледвачи ще наблюдават уменията на Курдов :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 12:38 pm 
Аватар

Започвам да се чудя искате трансфери, защото отборът играе зле или защото ще ви е по-интересно, ще си разнообразите времето или просто трябва Батков да се критикува.С тези футболисти не можело в Шампионската лига, а с кои може? Какви трансфери правят Литекс, някакво бразилче прави невероятни рейдове и веднага този да го взимаме, онзи. Разбирам отборът да играеше зле, тогава щеше да е наложително.А освен парите, забравяте и нещо друго- представете си да сте футболист в някое добро първенство, с какво желание ще искате да играете в България, след като стадионите са картофени ниви, самите съоръжения ви карат да се чувствате в Албания в средата на 50-те(примерно Надежда), а на мачовете я има, я няма 2000 човека публика. Левски в момента със сигурност не е по-слаб от Хамбургер.Но разликата в други отношения е пропаст, която в България няма как да прескочим.Затова вместо играчи като Мохамед Зидан, ще се задоволяваме само с македонци и африканци, които са се навили да дойдат да играят в България, защото не са обиколили други части в Европа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 1:07 pm 
Аватар

Двете страни на спора са ясни :wink:

Марто, не съм убеден, че на всички постове имаме най-доброто в България и това че Литекс имат добри скаути може само да накара клуба да подобри работата си в тая насока.
Във футбола трябва да има текучество, макар и плавно, във всяка нормална компания на запад го знаят - след 2- 3 години на едно място сменяш с друго, което разбира се е поне на нивото, от което идваш.

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 1:13 pm 
Аватар

LSFC не става въпрос да вземаме супер скъпи и известни играчи....достатъчно е да дублираме проблемните ни постове....а това може да стане и с млади , но переспективни играчи....и не е необходимо да се ходи до другия край на света....след като ги има и под носа ни....за мен в Левски няма правилна трансферна политика....мога да кажа , че въобще няма политика дори....
а ако искаме да сме нещо повече от отбор за местна консумация....все пак е редно да се налее някой лев....поне заради многото ни привърженици....от които двете Б направиха немалко пари.... :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 08, 2007 1:18 pm 
Аватар

Айде, Гризлито и тая година ще наказва в предварителните кръгове 8)

Трансферът на национала Димитър Телкийски в Спарта (Прага) няма да се осъществи, научи репортер на Агенция "Фокус". Ръководството на чешкия клуб е получило отказ от шефовете на Левски за покупката на халфа. Представители на Спарта са наблюдавали изявите на Телкийски в мачовете на националния отбор срещу Беларус. В тях пловдивчанинът показа класата си и бе сред най-добрите на терена. До договор, обаче няма да се стигне заради отказа на Левски. Димитър Телкийски най-вероятно няма да бъде продаден в чужбина и ще бъде част от състава в опита за ново влизане в Шампионската лига.

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]