forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 1:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 4:28 pm 

Думите, които съм цитирал са от 25 Април, 14ч.57м.

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ski-539563

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 4:30 pm 
Аватар

И аз чух това, но не мога да си обясня защо след мача с тирето, а не просто след края на сезона. Нови смутове точно преди митичния бараж, според мен не ни трябват, но квот такоА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 4:37 pm 
Аватар

Доста тъпо. Нямам какво друго да кажа.
Едит: Имам. Дано не е истина!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 4:38 pm 
Аватар

Напротив трябва да започне сега, за да води отбора в 2-3 оздравителни мача, да се запознае с обстановката и играчите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 4:40 pm 
Аватар

Нали има контроли за тая работа. Да земе да ги "оздрави" и недай си боже да изгуби баража, после кво прайм ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 4:41 pm 
Аватар

Конролите са с друга цел. Да започне сега е възможно най-доброто решение, говоря за всеки един треньор, не точно за въпросния.

Едит :
Дано спекулациите не се окажат верни и задържи Костов, Божинов и Михайлов и тримата ще са от полза и задължително трябва да останат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 4:50 pm 
Аватар

Ако дават над милион за Костов, лично мнение е, че е по-добре да се продаде на момента. Остарява, договорът му се скъсява, надали ще повтори точно този сезон и цената му ще падна. Продажба би била добро решение и за него и за нас. Разбира се, ако иска да отиде някъде за да изкара повече пари, а и ние да изкараме пари. Ако остане, няма да е лошо да преподпишем с него.
И все пак, ако напусне, имаме трима, които могат да играят на тази позиция. Божинката, макар да не е в особено добра форма, може да замества там изв. време. Отделно, Илия Димитров се представи доста добре и отново лично мнение е, че има качества. Не се дублират всички с тези на Костов, имат доста разлики, но също е качествен играч. Не е лошо ако имаме добри оферти, да продаваме. Не е лошо да произвеждаме, развиваме, продаваме, иначе ставаме точно това, което сме в момента.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 4:51 pm 
Аватар

Gabriel1914 написа:
И аз чух това, но не мога да си обясня защо след мача с тирето, а не просто след края на сезона. Нови смутове точно преди митичния бараж, според мен не ни трябват, но квот такоА

Какви смутове могат да възникнат? На всички е ясно, че вторият чичо Гошо е временен треньор до края на сезона.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 4:55 pm 
Аватар

Точно Божинов не виждам от каква полза ще е. За коремчо можем да вземем нещо, макар да не знаем точно как е формулиран договора 6м +2г. или както там беше.
А Пипо искам да остане, само за да сере в устата на разбирачите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 6:08 pm 
Аватар

Ако е подписал договор (дано не) е смешно да се крие, след като всички, така или иначе, подозират от 2 месеца, че ще е той и реално "знаят". Включително футбалерите, Тодоров и т.н. Така че няма да е никаква "изненада", напротив, евентуално може да успокои обстановката, а не да се гадае вярно ли е, не е ли. Всички знаят прекрасно, че Тодоров е временен и никой не си прави други илюзии (и слава богу).

Освен това, дори да се обяви Хубчев (или който и да е друг), Тодорв трябва да остане да си води отбора в последните 3 мача, а новия може просто да следи (включително да участва в тренировките и тактиката за мачовете, за да се запознае с отбора и какво трябва да се свърши), а от лятото да си поеме нещата. Преходът ще е много по-плавен.

Аз все още тая надежди, че не е Хубчев. Те надеждите последни умират.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 6:28 pm 
Аватар

Как да не си правят илюзии, Божи86 заяви, че иска Тодоров да остане за постоянно треньор :lol:

Сега като дойде Хубчев ще обърне плочата и ще каже, че е прекрасен избор и че винаги го е искал за треньор (понеже е левскар, играл е в клуба и т.н.) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 6:29 pm 
Аватар

Аз силно се надвам Божи скоро да говори каквото си иска като зрител, в студиата преди мачовете и т.н.....че само като го видя да излиза на терена и ми става лошо....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 6:36 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Аз силно се надвам Божи скоро да говори каквото си иска като зрител, в студиата преди мачовете и т.н.....че само като го видя да излиза на терена и ми става лошо....

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 6:46 pm 
Аватар

Божи 86 явно знае, че Хубчев ще го разкара. Затова мрънка.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 6:49 pm 
Аватар

Wildkid написа:

:bigok

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 6:52 pm 
Аватар

:smt067 Трррррррр трррррр

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 7:52 pm 
Аватар

Кажете за тирето бе дейба. :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 14, 2019 7:56 pm 
Аватар

И аз още чакам да ме облее някоя лоша новина за тирето

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 12:13 am 
Аватар

Сапьорите са се справили добре.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 8:52 am 
Аватар

А, аз пък все повече отивам на идеята, че Гошо Тодоров трябва да остане още един сезон (макар че, очевидно не е възможно).
Имам няколко аргумента, но основният е, че ми се струва, че най-накрая след толкова години гонене на вятъра, май направихме отбор (иронията е, че стана до голяма степен случайно).
Замислете се - откога за два поредни мача правим 6 точки при голова разлика 8:2! След мача с Ч.М. за първи път от не помня колко години вече погледнах класирането. Да добавим, че е срещу криви за нас в последните години отбори.
Разбира се, оставащите три мача ще покажат дали това е тренд, но аз няма да съм учуден ако излезем от тях с три победи.
Но дори и да не, вече съвсем ясно се очертава едно ядро по оста Миланов, Горанов, Юруков, Иванов, Костов, които трябва да останат на всяка цена. Към тях ако добавим Паулиньо, Тиам и Холмар (ако остане) нещата започват да добиват вид.
Оттук насетне трябва да се търси дълбочина и играчи за още няколко поста - плеймейкър, централен и вратар. Ако на тези постове вдигнем нивото, отборът е готов.
От наличните, би ми се искало да остане Реиш (прави добри мачове). За вратар, единствената опция която виждам е Луков, в противен случай, Ники трябва да остане (между двамата, предпочитам първия). Мартин Райнов не му намирам място изобщо (признавам си, че не го харесвам), а наличието на Еркебулан си остава все така необяснимо за мен.
Не виждам място за Мартин Минчев (не че се е затичал към нас, де), освен ако не продадем Паулиньо. Ако го продадем обаче става задължителен.
Имам усещането обаче, че ще объркаме нещата и обърквацията може да стане по две линии.
Първата е назначението на Хубчев. Нямам представа какви са идеите му за футбола, но струва ми се (съдя по мненията тук) не е добре приет от левскарството (макар че не знам защо). Като прибавим към това и храктерът му, е очевдидно, че тук факторът време ще е решаващ. Хубчев би имал нужда от бързи успехи, за да обърне негативния тренд, защото доверие в аванс никой няма да му даде (както беше при чичо Гошо).
Втората е Бекали. Аз съм много, ама много против присъствието на тия чокои (неизвестно на каква позиция). Привличането на "млади румънски таланти" или "голови машини" тип Алибец може да изядат главата на Хубчев (след което пак да се върнем на вариант Гошо Тодоров). Само да вметна - четох някъде че за 16 мача, тоя последния имал 4 гола и 6 асистенции (нещо такова беше). За сравнение - Станислав има половината, ама за два мача.
От двете линии, втората ми се струва по-опасната (въобще, за нея дълго мога да говоря и все лошо).
Струва ми се обаче, че ситуацията е по-сложна. Но е малко дълго да го обяснявам сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 9:20 am 

Само да отбележим, че двете победи дойдоха срещу отбори, които не се борят за нищо в първенството.

А Черно море бяха дали почивка на някои основни играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 9:43 am 
Аватар

Така е. Освен това ни и върза тия два мача.
Но и Берое преди два кръга не играеше за нищо. А като се замислиш и ние не играем за нищо.
А, Ботев както не играеха за нищо, така от нищото бамнаха тирето.
Мен ме интересува играта и настроението в отбора повече, отколкото резултатите. Това имах предвид.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 9:55 am 
Аватар

Чичо Гошо си каза, че не ще. Дори и да му предложи някой.

Той е дошъл за това за което е дошъл, както би казал Божинката. :bigok
После си бега при децата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 10:00 am 
Аватар

1984 написа:
Само да отбележим, че двете победи дойдоха срещу отбори, които не се борят за нищо в първенството.

А Черно море бяха дали почивка на някои основни играчи.
Тоя сезон загубихме точки баш от отбори, които не играят за нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 10:10 am 
Аватар

Гошо Тодоров ни е добре познат като треньор и му знаем възможностите. Става за временен вариант, но не и за такъв, който да гради сериозен и конкурентен отбор.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 10:13 am 
Аватар

На Хубчев, ако дойде, не му трябват бързи резултати защото сезона свърши. Има цяло лято да развие идеите си. И на мен ми харесва в момента че бием и вкарваме, само че ми изглежда като моментна еуфория, на мускули.
А настроението на феновете към него, както знаем много бързо може да бъде насочено в to4nata посока.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 10:19 am 
Аватар

Кво цяло лято , мачовете от ЕКТ почват началото на юли :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 10:24 am 
Аватар

Съгласен съм.
Аз разсъждавах на базата на опита - имах предвид следното - откак гледам мачове, силните ни отбори винаги преди това са били
предхождани от периоди, в които е бил граден отбор.
Големия отбор на Шоайдела беше сглобен от Жечев, този на Люпко - от Грозни, а на Гочето - от Вутов, а Мъри си го направи сам.
Имаме, струва ми се, от още една година, но съм наясно, че няма кой да чака. Едно прибързване сега може да ни върне отново назад (казвам "може").
А, когато едно нещо върви - то не трябва да се пипа резко, а трябва да се надгражда над него. Опасявам се точно от това.
Надявам се Хубчев да не бара много по схемата и състава (аз не знам какво да очаквам от него-не съм му гледал отборите).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 10:27 am 
Аватар

gosh написа:
На Хубчев, ако дойде, не му трябват бързи резултати защото сезона свърши. Има цяло лято да развие идеите си. И на мен ми харесва в момента че бием и вкарваме, само че ми изглежда като моментна еуфория, на мускули.
А настроението на феновете към него, както знаем много бързо може да бъде насочено в to4nata посока.

Нека тази еуфория продължи в идните 3 мача :pastor
За да е възможно най-неадекватно, ще е яко да станем първи с треньор невероятния спец - Георги Тодоров и половин отбор от юноши. Избрал съм си и снимка, която да си татуирам като това стане:
Прикачени файлове:
4140_G060_2.jpg
4140_G060_2.jpg [ 35.77 KiB | Прегледано 4162 пъти ]

Ще е с "thug life" очила и цигарка :bigok

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2019 10:39 am 
Аватар

Intruder написа:
Съгласен съм.
Аз разсъждавах на базата на опита - имах предвид следното - откак гледам мачове, силните ни отбори винаги преди това са били
предхождани от периоди, в които е бил граден отбор.
Големия отбор на Шоайдела беше сглобен от Жечев, този на Люпко - от Грозни, а на Гочето - от Вутов, а Мъри си го направи сам.

Мъри наследи много стабилен отбор от Гочето, играл силни мачове срещу Славия Прага и Ливърпул.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]