Путьо? За шампион с Левски и носител на две купи? Титуляр '94-та? Заслужаваме си ги глупостите...
Чета мнения, чета, чета и мога да кажа само едно. Всички сте прави
Последните три мнения на Intruder са супер интересни. Никича както винаги казва факти, които са си 100% факти. Не мога да знам кое ще ни ОПРАВИ, обаче...
Относно треньора, аз предпочитам Петър Кубче - Путьо. Според мен този киселяк ще ни дойде доволно откъм дисциплина, а това, мисля се, е това, което най-много ни липсва от много време. И това ни пречи много. Единствено при Роси я имаше и резултати се видяха като поведение, изключвам няколкото много смотани мача, това, че не знаеше дума български и играчите не го обичаха никак. При такова положение му бе трудно да държи съблекалнята и отекохме, но тактически и откъм дисциплина, дядката ги разбираше нещата, както си му е редът. Мисля, че и Путьо(
много ме "кефи" как се обръщате към човека, затова ще му казвам така дори ако ни стане треньор) е подобен тип треньор. Аз доста следих кафявата при престоя му в Бирой и точно това ми харесваше, че ги държи здраво. Използваше им потенциала на тия момчета доста добре. Дали става за Левски? Кой знае?! Чичо Гошо може би е добър треньор, културен човек и т.н., обаче виждаме какви резултати и каква игра имахме при него. Дори да е по-добър, не става и дори да останеше, най-вероятно нямаше да става. Затова не е задължително Путьо да е бил в ШЛ, за да става за
моментната ситуация. Трябва някой, който ще овладее тази съблекалня и като за начало, ще накара тия играчи да играят тактически подредено и добре, разумно. От там нататък ще има спортен шанс, както и индивидуални качества.
Чудно ми е защо се отписва Путьо моментално, а Киров се величае, заради интервютата? Защото спортните им резултати май са сходни, ако ги гледаме тях. Путьо дава интервюта, плюе съдиите и киселее, а Киров направи впечатление с разумни анализи и сране по ръководството им, от което май ви се издигна в очите на всички?! Просто някакво сравнение...
И тук коментирам само треньора, нито това какви играчи ще можем да вземем, ще съкращаваме ли още бюджет и т.н., а това са основни фактори и както знаем, провалиха немалко треньори на Левски.
Много ме дразни това "Путьо", но определено заради няколко човека ще му казвам така, които подозирам, че ако постигнем резултати с него, моментално ще го превърнат в г-н Хубчев. Така, както Херо е путка, Петрович е курва на джуджето, Мъри е несантиментален и хасковски Каун, Наско е Насо гъза и т.н. простотии.
Тия хора тук така скочиха, все едно тоя ни е псувал цял живот, не е играл при нас и сякаш е кюрда или супата...