forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 6:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 4:05 pm 
Аватар

Путьо? За шампион с Левски и носител на две купи? Титуляр '94-та? Заслужаваме си ги глупостите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 4:09 pm 
Аватар

https://img4.sportal.bg/uploads/video/2019_05/00125371_720p.mp4 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 4:21 pm 
Аватар

Пак е кисел и на него не му е лесно :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 4:31 pm 
Аватар

Alek написа:
Путьо? За шампион с Левски и носител на две купи? Титуляр '94-та? Заслужаваме си ги глупостите...

konvoec написа:
Чета мнения, чета, чета и мога да кажа само едно. Всички сте прави :bigok
Последните три мнения на Intruder са супер интересни. Никича както винаги казва факти, които са си 100% факти. Не мога да знам кое ще ни ОПРАВИ, обаче...
Относно треньора, аз предпочитам Петър Кубче - Путьо. Според мен този киселяк ще ни дойде доволно откъм дисциплина, а това, мисля се, е това, което най-много ни липсва от много време. И това ни пречи много. Единствено при Роси я имаше и резултати се видяха като поведение, изключвам няколкото много смотани мача, това, че не знаеше дума български и играчите не го обичаха никак. При такова положение му бе трудно да държи съблекалнята и отекохме, но тактически и откъм дисциплина, дядката ги разбираше нещата, както си му е редът. Мисля, че и Путьо(много ме "кефи" как се обръщате към човека, затова ще му казвам така дори ако ни стане треньор) е подобен тип треньор. Аз доста следих кафявата при престоя му в Бирой и точно това ми харесваше, че ги държи здраво. Използваше им потенциала на тия момчета доста добре. Дали става за Левски? Кой знае?! Чичо Гошо може би е добър треньор, културен човек и т.н., обаче виждаме какви резултати и каква игра имахме при него. Дори да е по-добър, не става и дори да останеше, най-вероятно нямаше да става. Затова не е задължително Путьо да е бил в ШЛ, за да става за моментната ситуация. Трябва някой, който ще овладее тази съблекалня и като за начало, ще накара тия играчи да играят тактически подредено и добре, разумно. От там нататък ще има спортен шанс, както и индивидуални качества.
Чудно ми е защо се отписва Путьо моментално, а Киров се величае, заради интервютата? Защото спортните им резултати май са сходни, ако ги гледаме тях. Путьо дава интервюта, плюе съдиите и киселее, а Киров направи впечатление с разумни анализи и сране по ръководството им, от което май ви се издигна в очите на всички?! Просто някакво сравнение...
И тук коментирам само треньора, нито това какви играчи ще можем да вземем, ще съкращаваме ли още бюджет и т.н., а това са основни фактори и както знаем, провалиха немалко треньори на Левски.

Много ме дразни това "Путьо", но определено заради няколко човека ще му казвам така, които подозирам, че ако постигнем резултати с него, моментално ще го превърнат в г-н Хубчев. Така, както Херо е путка, Петрович е курва на джуджето, Мъри е несантиментален и хасковски Каун, Наско е Насо гъза и т.н. простотии.
Тия хора тук така скочиха, все едно тоя ни е псувал цял живот, не е играл при нас и сякаш е кюрда или супата...
Та така, Путьо :smt006

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 4:33 pm 
Аватар

А той защо е ходил със семейството си в Благоевград, когато е трябвало да наблюдава футболисти на румънското Верея?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 4:41 pm 
Аватар

Alek написа:
+1, и аз се чудя как е възможно подобен ташак с Хубчев при положение, че има толкова мачове за нас и никога нито ни е хранил, нито нищо. Какъвто ще треньор да е, да му казвате Путьо е проява на ниско себеуважение като левскари ( не знам за кой път го пиша това...).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 4:45 pm 

Не харесвам треньора Хубчев, нито стилът на отборите му, нито това постоянно мрънкане, но за отношението му към жОрналистите само мога да му кажа едно голямо БРАВО! Точно това заслужават тези жалки боклуци. Аз дори бих бил доста по-краен с тях и директно ще си ги псувам :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 4:45 pm 
Аватар

New Order написа:
А той защо е ходил със семейството си в Благоевград, когато е трябвало да наблюдава футболисти на румънското Верея?

Още не е назначен, а вече скатава от работа :ohmygod2 Шубата поне се раздаваше и 2 седмици работи, преди да стане треньор. До Кипър пътува, само и само да ги тренира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 4:46 pm 
Аватар

Дано е успял да си купи магнитчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:00 pm 
Аватар

Alek написа:

И преди съм го казвал - славизацията е мит, публиката ни се "чорбаризира". :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:04 pm 
Аватар

Кокала, Мъри и Сираков гледат играчи на Царско село - Арда. Slu4ainost?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:04 pm 
Аватар

Накрая на клипчето Овчата глава (ако може да му викаме така, понеже носи хуго бос чехли за 400€) му стиска ръката, има ли спекулация че ще дойде като помощник?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:06 pm 
Аватар

FLAME написа:
Ми не. Г-н Сираков последните години е гледал повече мачове на личьекс и чорбарско село, отколкото на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:06 pm 
Аватар

г-н Сираков май и с г-н Манолов има приятелски отношения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:08 pm 
Аватар

New Order написа:
FLAME написа:
Ми не. Г-н Сираков последните години е гледал повече мачове на личьекс и чорбарско село, отколкото на Левски.

Как господин Сираков, бре човек?! Това е "Насо - гъза", брат на джуджето :smt006
Виж, ако е Делио, то тогава е "Дуче" и всеки е длъжен да му го осмуче!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:10 pm 
Аватар

Всъщност е Раев. Да доживее до 100 дано и никога да не се доближава до Левски повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:13 pm 
Аватар

Ок. Явно така си ги разбирате нещата.
Само не разбрах кой искате за треньор, без Моуриньо? Реално, кой, като не искате Путьо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:14 pm 
Аватар

На мен ми е все тая. Виде се, че говедата не разбират от дума. Не е важно кой е следващият треньор, а кои ще са следващите 5 за сезон 19/20 и дали ще са последните 5, след което тире/число и край за неква част от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:15 pm 
Аватар

Псуват се Топчо, Гонзо, Мъри, Цанко, Хубчев, Илиян Илиев ... Имайте малко уважение, тия хора са играли за Левски, левскари са, дали са не малко.Това, че не са постигнали успехи като треньори на някакви селски отбори или пък че в тия шибани времена не успяха да постигнат нещо с Левски, не е причина феновете да имаме такова отношение към тях. Тука някои с такава жлъч се подиграваха на Топузаков докато беше в Арда, че чак се чудех да не съм объркал форума. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:16 pm 
Аватар

Я ми го дефинирайте тва "дали са много за Левски".
Колко точно е дал Г-н Раев и колко е взел(в пари)?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:23 pm 
Аватар

В пари не знам, в успехи дал ли е? И хасковския е дал, че дори и Тати...
Знаем, че най-големият проблем е политическата намеса в Левски, ББ, Пеевски и т.н, но по тая логика други неща да не коментираме. Знаем, че ако решим, 3 милиона левскари, вадим по 10 лева и .... обаче........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:29 pm 
Аватар

А те тия успехи дето ги е дал са останали един вид в Левски и за него нищо не е имало. Събират прах в канцелароята на Тодорини Кукли успехите един вид. Завалията Раев, много лишения е изживял, след края на карирата си. Като Гунди едно време или Сашо Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:31 pm 
Аватар

Кое е соц? Да се прощава всичкото крадене на някой поради предишни заслуги ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:31 pm 

Ако някой ден децата ви ви попитат кои са били голмайсторите при най-изразителната победа срещу цдна, какво ще отговорите?

4 гола на Гъза (Мокета, Раев), 2 на Влаха и 1 на Напрежението (мрънкащото злобно джудже).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:33 pm 

Нямам касовите бележки, че да ти кажа дали е крал. Колкото и пари да е взел, може ли да ги сравним с парите, които са влезли в Левски по времето им с Мъри?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:36 pm 
Аватар

Хората, които се псуват и наричат по всякакъв подигравателен начин, наистина са несравними с Гунди, а и с много други прекрасни хора, които са били в Левски. Аз не ги и сравнявам. Просто казвам, че са постигнали някакви спортни успехи, независимо дали като играчи, ръководители, треньори и това не е лошо да им се отчита покрай негативите. Да, някои са кофти хора, други са били само за парите, трети поради други причини, но реално фактите са, че са се доказали, че могат, че са направили за Левски повече от много други, които не се псуват. Ето това не мога да го разбера. Примерът е с Хубчев, затова и се захванах. Нищо фрапантно не е направил, но веднага става Путьо, а някакви хора, които нищо не са постигнали с Левски, като Валери Божинов, например, се величаят, защото са много готини пичове. И това са доста примери. Мога да ви извадя статистики, а можете и да си ги извадите сами, какво са постигнали с Левски:
- Станимир Стоилов
- Димитър Димитров
- Люпко Петрович
- Петър Хубчев(по-горе го каза Alek)
- и още много други...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:38 pm 
Аватар

Кво влезе и кво остана точно от тия пари та сме с 30 милки дългове сега? Една боя не теглиха на стадиона тогава. Нищо като клуб не развиха. Организация няма и никога не е имамо. Мъри и без тоя льольо очевидно се оправя където и да е бил след това. Стига сте му приписвали управленски заслуги. После без Мъри кво направи? ОСВЕН, ЧЕ ИЗТОЧИ ОЩЕ НЕКОЙ КЪС ЛЕВ?
Гледате Лудогорец и цъкате с език, ама там си нямат такива дето "много са дали" на които да им се прощава вземането после.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:45 pm 
Аватар

Ти се хвана за Сираков. Окей. Другите какво откраднаха?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:47 pm 

Тука има хора с памет на маймуни. Хубчев не бил говорил нищо против нас, а след всеки мач ревеше от съдиите и обясняваше как винаги са ни подпирали. За сръбския пияница пък бил си камшика 1 час преди мач няма да говоря въобще. Ще намеря няколко клипа на Путьо Хубчев като треньор на Берое след мач с нас, и дано ви дойде акъла като ги изгледате.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:48 pm 
Site Admin
Аватар

Гонзо е взел не малко от Левски,ама айде да не навлизаме в тая тема.Брата на джуджето предаде Левски,като отиде в тирето.Хубчев наистина нищо не ни е направил,освен постоянното говорете против Левски преди и след мач,докато беше треньор на Берое.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]