Wildkid написа:
Не, не, талянското менте е най-слабия треньор в историята ни, а дори и в света. Съсипа велик отбор, щото редеше някаква си защита, вместо да мачка с тия велики играчи. Само заради него не станахме първи, не взехме купата и отпаднахме от Вадуц. И продаде Прохазка и Панайот. И не пускаше Костов. И искаше някакви хора да играят в защита.....Не става тоя, хич не го споменавайте. Само той е виновен, и на Спас еба мамито, и Славишата прееба, сега и Черепа още не може да спаси нещата след него. 10 години още ще ни преследват поразиите му, да знаете....
Не, точно обратното е, най-великия треньор е, човекът който е измислил футбола и само поради коварни ръководства не е спечелил всичко в него. Всички добри мачове при Славиша, както разбрахме, се дължат само и единствено на Него, да се свети името Му. Сега при следващия треньор дай боже да имаме пак някой и друг добър мач, лично за мен няма съмнение, че причината ще е основно в Роси!!
Няма никаква вина за отпадането от Вадуц, все пак му махнаха Панайотов, а НЯМА КАК да отстраниш световни грандове и хегемони в държавите си без Панайотов (е, докато беше при нас се водеше лимитиран, ама като се махна вече се оказа фундаментален) - лично за мен основната вина за Вадуц е на Спас, защото махна Панайотов, и на второ място малка вина има Славиша. Роси, да се свети името Му, направи всичко възможно да ги отстраним и реално беше доста близо, за което комплименти!
За Купата разбира се също няма никаква вина. Там основната вина е на Спас, защото... не се сещам, ама имаше нещо, и също така Ники Митов заради сбърканата подготовка, и може би малко Славиша. Роси, разбира се, направи всичко възможно и беше доста близо, за което комплименти. В крайна сметка той нямаше какво да направи, не е да кажеш че е държал Буш цял мач и да е имало примерно 20 много добри атаки и центрирания от крилата при които Буш да е изоставал с 10 метра. Не е и като да е имал на пейката нападател, който може да вкарва, ама да е решил да не го пусне.
Също съм напълно съгласен, че с нормален вратар 1000% ни правеше шампиони. В крайна сметка завършихме само на 24 точки след Лудогорец, реално Роси си беше съвсем близо до титлата, за което комплименти! С нормален вратар нямаше как да нямаме поне 30 точки повече, просто няма!
А има и нещо друго, реално човекът работеше с уникално слаби футболисти, ама ги разви зверски и ги превърна в машини. Ей го, тъпата Шуба ми играе страхливо и нищо не показваме, а си имаме Стаси, Юруков, Деян, Унтонджи, Васчук, Райнов, сегашния Паулиньо, изобщо футблисти отвсякъде. А Роси беше принуден да се мъчи с Обертан, Гомез, тогавашния Паулиньо, Холмар, Яблонски и т.н. И човекът направи чудеса реално!
Изобщо положението е при бай Тош... ъъъ при Роси беше най-добре