forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 7:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 12:21 am 
Аватар

Реално с тоя отбор и НОРМАЛЕН вратар дуче ни правеше шампион гаранция. Е, и ако някои от примадоните не му се сърдеха, че ги реди правилно по терена, де :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 12:45 am 

Wildkid написа:
Не, не, талянското менте е най-слабия треньор в историята ни, а дори и в света. Съсипа велик отбор, щото редеше някаква си защита, вместо да мачка с тия велики играчи. Само заради него не станахме първи, не взехме купата и отпаднахме от Вадуц. И продаде Прохазка и Панайот. И не пускаше Костов. И искаше някакви хора да играят в защита.....Не става тоя, хич не го споменавайте. Само той е виновен, и на Спас еба мамито, и Славишата прееба, сега и Черепа още не може да спаси нещата след него. 10 години още ще ни преследват поразиите му, да знаете....

Не, точно обратното е, най-великия треньор е, човекът който е измислил футбола и само поради коварни ръководства не е спечелил всичко в него. Всички добри мачове при Славиша, както разбрахме, се дължат само и единствено на Него, да се свети името Му. Сега при следващия треньор дай боже да имаме пак някой и друг добър мач, лично за мен няма съмнение, че причината ще е основно в Роси!!

Няма никаква вина за отпадането от Вадуц, все пак му махнаха Панайотов, а НЯМА КАК да отстраниш световни грандове и хегемони в държавите си без Панайотов (е, докато беше при нас се водеше лимитиран, ама като се махна вече се оказа фундаментален) - лично за мен основната вина за Вадуц е на Спас, защото махна Панайотов, и на второ място малка вина има Славиша. Роси, да се свети името Му, направи всичко възможно да ги отстраним и реално беше доста близо, за което комплименти!

За Купата разбира се също няма никаква вина. Там основната вина е на Спас, защото... не се сещам, ама имаше нещо, и също така Ники Митов заради сбърканата подготовка, и може би малко Славиша. Роси, разбира се, направи всичко възможно и беше доста близо, за което комплименти. В крайна сметка той нямаше какво да направи, не е да кажеш че е държал Буш цял мач и да е имало примерно 20 много добри атаки и центрирания от крилата при които Буш да е изоставал с 10 метра. Не е и като да е имал на пейката нападател, който може да вкарва, ама да е решил да не го пусне.

Също съм напълно съгласен, че с нормален вратар 1000% ни правеше шампиони. В крайна сметка завършихме само на 24 точки след Лудогорец, реално Роси си беше съвсем близо до титлата, за което комплименти! С нормален вратар нямаше как да нямаме поне 30 точки повече, просто няма!

А има и нещо друго, реално човекът работеше с уникално слаби футболисти, ама ги разви зверски и ги превърна в машини. Ей го, тъпата Шуба ми играе страхливо и нищо не показваме, а си имаме Стаси, Юруков, Деян, Унтонджи, Васчук, Райнов, сегашния Паулиньо, изобщо футблисти отвсякъде. А Роси беше принуден да се мъчи с Обертан, Гомез, тогавашния Паулиньо, Холмар, Яблонски и т.н. И човекът направи чудеса реално!

Изобщо положението е при бай Тош... ъъъ при Роси беше най-добре :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 12:56 am 
Аватар

:cry: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 12:57 am 
Аватар

Сигурен бях

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 12:58 am 

Еми пропуснах няколко пъти, ама тука вече станахте нетърпими :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 1:04 am 
Аватар

Браво на бачи spurs, на 100% съгласен, а и все пак ебането от Аякс трябвяше да избие в някоя тема :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 1:10 am 

Да, това за Аякс си е така, потвърждавам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 1:16 am 

spurs написа:
Wildkid написа:
Не, не, талянското менте е най-слабия треньор в историята ни, а дори и в света. Съсипа велик отбор, щото редеше някаква си защита, вместо да мачка с тия велики играчи. Само заради него не станахме първи, не взехме купата и отпаднахме от Вадуц. И продаде Прохазка и Панайот. И не пускаше Костов. И искаше някакви хора да играят в защита.....Не става тоя, хич не го споменавайте. Само той е виновен, и на Спас еба мамито, и Славишата прееба, сега и Черепа още не може да спаси нещата след него. 10 години още ще ни преследват поразиите му, да знаете....

Не, точно обратното е, най-великия треньор е, човекът който е измислил футбола и само поради коварни ръководства не е спечелил всичко в него. Всички добри мачове при Славиша, както разбрахме, се дължат само и единствено на Него, да се свети името Му. Сега при следващия треньор дай боже да имаме пак някой и друг добър мач, лично за мен няма съмнение, че причината ще е основно в Роси!!

Няма никаква вина за отпадането от Вадуц, все пак му махнаха Панайотов, а НЯМА КАК да отстраниш световни грандове и хегемони в държавите си без Панайотов (е, докато беше при нас се водеше лимитиран, ама като се махна вече се оказа фундаментален) - лично за мен основната вина за Вадуц е на Спас, защото махна Панайотов, и на второ място малка вина има Славиша. Роси, да се свети името Му, направи всичко възможно да ги отстраним и реално беше доста близо, за което комплименти!

За Купата разбира се също няма никаква вина. Там основната вина е на Спас, защото... не се сещам, ама имаше нещо, и също така Ники Митов заради сбърканата подготовка, и може би малко Славиша. Роси, разбира се, направи всичко възможно и беше доста близо, за което комплименти. В крайна сметка той нямаше какво да направи, не е да кажеш че е държал Буш цял мач и да е имало примерно 20 много добри атаки и центрирания от крилата при които Буш да е изоставал с 10 метра. Не е и като да е имал на пейката нападател, който може да вкарва, ама да е решил да не го пусне.

Също съм напълно съгласен, че с нормален вратар 1000% ни правеше шампиони. В крайна сметка завършихме само на 24 точки след Лудогорец, реално Роси си беше съвсем близо до титлата, за което комплименти! С нормален вратар нямаше как да нямаме поне 30 точки повече, просто няма!

А има и нещо друго, реално човекът работеше с уникално слаби футболисти, ама ги разви зверски и ги превърна в машини. Ей го, тъпата Шуба ми играе страхливо и нищо не показваме, а си имаме Стаси, Юруков, Деян, Унтонджи, Васчук, Райнов, сегашния Паулиньо, изобщо футблисти отвсякъде. А Роси беше принуден да се мъчи с Обертан, Гомез, тогавашния Паулиньо, Холмар, Яблонски и т.н. И човекът направи чудеса реално!

Изобщо положението е при бай Тош... ъъъ при Роси беше най-добре :loser2

Тези 45 безмислени минути изиграни на мускули срещу резаните ги слагам точно след мачовете с Барса и Аякс по значимост. Даже успехите с Мъри се класират след това от историческа гледна точка :)
Аз Славишата с това ще го запомня, а и драмата на раздяла ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 2:40 am 
Аватар

Делио е в Палермо в момента, пък не знам колко слаб треньор е. Ако мислите, че някой от останалите визкултурници може да го докара в момента до водещ отбор в серия Б, ваша си работа. :wink:

Иначе споко, оправихме нещата, ей го - дойде нов треньор, `сичко ясно, тръгваме нагоре. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 2:41 am 
Аватар

Няма какво да се обърка. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 4:24 am 

Има ли начин да продадем Горанов и Мариани на Палермо? Може и на промоция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 5:26 am 
Аватар

Искам само повече да не виждам дедки начело на Левски. Делю, Шуба, Кура - само с лошо ще ги запомня. Единствено сръбската пиянка ставаше за нещо, но е продажна курва на лилипута.
Така че искам млад (макс средна възраст като Славишата), амбициозен и най-вече ИСТИНСКИ треньор най-накрая. Нали да не ни пробутат Топчо за млад и амбициозен..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 6:57 am 
Аватар

Само Бисер Хаздай ще ни оправи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 7:39 am 
Аватар

Искам Левски да играе както играеше преди година в полуфиналите с/у тирето, финала с/у чаршафите, гостуването в Стара Загора, баража с черно хюмне. И не ми пука колко ще е дърт треньора. Ако ще да е на 90, с Алцхаймер, на инвалидна количка с памперс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 8:01 am 

SZ_FEN написа:
Има ли начин да продадем Горанов и Мариани на Палермо? Може и на промоция.
Няма начин. Делио Роси си иска Панайотов. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 9:28 am 
Аватар

Делио е един от малкото научени треньори дето сме имали след Мъри, а и преди него. Със сигурност имаше грешки защото нашите условия са доста по-различни от Серия А, но по-вероятното е Делио да се пригоди към тях за няколко години отколкото някой местен да стигне нивото на Роси. Също така ако някой гледа поне малко футбол е на ясно, че най-важното за един отбор е играчите да са отбор и сплав във всеки един аспект включително и сплав между тях и треньора. Ботев в последните години са с един и същи състав и въпреки ограничените качества на играчите си играят нещо като футбол точно защото са колектив. При Роси колектива взе да се оформя и напасва към края на сезона, но имахме ключова липса на вратарския пост, което беше ФАКТ, който подля вода и на Славиша. Дали щяхме да сме шампиони при Роси този сезон, най-вероятно не(заради продажбата на ключови играчи), но със сигурност физически и тактически щяхме да сме в пъти по-добре и сътресенията щяха да са по-малки, така както щяха да са по-малки ако бяхме оставили Славишата и тримата прокудени до края на сезона. Та в заключение Роси и Славиша са добри треньори с различни качества и стил, но все пак с качества и стил за разлика от повечето им колеги преди и след тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 9:35 am 
Аватар

Понеже така и така си чешем езиците да си кажа и аз мнението за Роси, което е изцяло положително.
Мисля че, Роси щеше да ни свърши идеална работа, но при други поставени параметри в началото. Точно тогава се случи целата обърквация.
Без да знам неща от кухнята, но ми се струва, че Спас излъга Роси, че ще му осигури всичко, което иска, а другият излъга, че ще се справи с "всичкото". Т.е. те не се излъгаха - просто двамата говореха за различни неща.
Идеята на Спас беше, да изгради отбор от скъпи (за Бг) играчи, с които да пробие в ЕКТ (и оттам да си избие парите). За тая схема, по-подходящият беше Грант, който е по-гъвкав тактически и има опит в работата с подобен тип селекция.
Делио разчита на по-консервативен стил, предпочита да селектира играчи, които да пасват на стила му (или пък да ги изгражда сам) и има опит в по-средна ръка клубове.
Тук само да кажа, стилът на Роси в никакъв случай не е дефанзивен, а прагматичен. Аз харесвах играта на отбора в отделни мачове. Въобще, агресията не идва от това да подредиш четирима нападатели и юруш напред, а от поведението на играчите и отбора.
Резултатите от работата на Роси се усетиха почти веднага (при подготовка, водена от Митов!!),а 88 дни след идването му отборът имаше физиономия. Горанов, Панайотов, Яблонски и Цветкович съвсем очевидно си вдигнаха формата (това, което чичо Гошо не направи).
Издънките дойдоха срещу слабите отбори - в мачове, които трябваше да бъдат спечелени и без треньор, за което вината е изцяло на играчите, а не на Роси. И от безумията на Божката. Ако не беше това докрая щехме да сме в играта.
Тук пак отварям скоба - според мен, Роси можеше да постигне повече и с много по-евтини играчи. Той до последно се чудеше къде да намери място на Обертан, а Кабрал и Паулиньо не му се вписваха в идеите. не съм сигурен и Гомес доколко.
Проблема възникна, когато Роси разбра, сред какви некомпетентници е попаднал.Ту му назначаваха Букарев за шеф, ту за подчинен. На него не му се занимаваше с подбора на играчите (по етични съображения ли, не знам), а "скаутът" му водеше такива, които не му вършеха работа (изключваме Тиам).
Мисля, че около нова година, той проумя в каква джунгла е - собственикът няма пари, а клубът няма структура. Оттам напускането му беше въпрос на време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 9:39 am 
Аватар

След последните две мнения и вчерашния секс с кокошки, един определен потребител ноже да не издържи. Моля модераторите да изтрият един от последните постове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 11:26 am 
Аватар

Иде ли Д. Д. :bigok?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 11:35 am 
Аватар

Лошо значи :bigok. Нямам търпение да играем в халфова линия с Райнов, Тиам, Юруков и Ивайло Найденов, по крилата задължително по два бека и напред балони към Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 11:36 am 
Аватар

New Order написа:
След последните две мнения и вчерашния секс с кокошки, един определен потребител ноже да не издържи. Моля модераторите да изтрият един от последните постове.

ААААА сега се сетих кой твърдеше, че след като махнем Роси няма да въртим по 4-5 физкултурника на сезон. Верно, че беше той. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 11:38 am 
Аватар

Както и се очакваше - Неделев и Димитров отиват при тиретата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 11:39 am 
Аватар

Отдъхнах си за ПХ и ДД. :bigok
Тамън бях отворил шишето белина...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 11:44 am 
Аватар

Аз викам да идем да пийнем по некоя бира преди да са ни казали официално какво става и тогава да почваме с белината :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 11:49 am 
Niki4a написа:
Както и се очакваше - Неделев и Димитров отиват при тиретата.

На единият някой му беше направил тема! :loser2 Сигурен съм, че беше с петцифрена сума от мнения.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 11:51 am 
Аватар

Нашият живот написа:
П.Х. ще е :smt006 Д.Д. го очаквам може би за някакъв директор СПОРЕД МЕН :smt006
Няма лошо. Но да се знае кой за какво отговаря, кой с какви правомощия разполага, кой какви цели трябва да постигне, в какъв период и с какви средства. И не на последно място, собственикът г-н Чери, г-н Китин или който и да е, да реши какъв иска да бъде, директор или собственик. Да е ясно, кой кум, кой сват, кой на булката под полата!
Всичко трябва да е структурирано по максимално изчистен и недвусмислен начин, за да може да започне процес на съживяване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 11:59 am 

Някой нещо позитивно на Хубчев няма ли да каже? : D Два пъти завърши трети с чорбое, така че явно ни отговаря на нивото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 12:01 pm 
Аватар

Как бре? Него форума не го ли уволни вече? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 12:02 pm 
Аватар

Хубчев е ясен, кой идва след него ? И кой месец да очакваме 30-тия ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 01, 2019 12:15 pm 
Аватар

Херо се е разделил с Иртиш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]