maxsupport написа:
:smt023
Въпреки всичките му простотиите аз бях против прекаленото хулене по негов адрес. Но след престъплението, криминалното деяние - да се закрие съществуващо първенство (чийто формат може да бъде променен), за да се създаде измислената първа лига наистина чашата преля. Това е най-голямото престъпление на БФС и може би във футбола изобщо. Боби е абсолютен боклук, не желая този олигофрен по никакъв начин да се свързва с Левски.
Е, тоя път и при мене чашата преля!
Да ти е минавало през ум, че президента на БФС, който е лицето на едно нещо, наречено "власт" (подчертавам "лицето", а не "властта" сама по себе си) е нищо друго, освен балансьор на определени интереси, чиято същност е това, което наричаме власт. Част от тези интереси, дори са извънфутболни (има и политически и икономически). Т.е. решението за престъплението на века е взето именно под въздействието на тая съвкупност от фактори и зависимости. Демек, не еднолично от Боби.
Това - както и да е, отдавам го на липсата на познание.
Другото е по-важно.
"Боклука и олигофрена" Боби, ако случайно не ти е известно, е второ поколение (добър и успешен) вратар на Левски. Много се извинявам, ама ако понятието "генетичен левскар" може да се употреби за някого персонално, то нема как там да не са Бисер, Боби и Николай - три поколения вратари на Левски - сами по себе си, уникално явление в световната история на футбола! Ако това не е ценност...
Добри, лоши, неидеални - това са живи хора - те са такива, каквито са. И на мен ми се иска публиката на Левски да е като тая на Ливърпул, ама не е. Квото-такова.
Като е станало въпрос за левскарски ценности - мога ли разбера що е то "левскаески ценности"?
Доколкото разбрах дотук, "левскарски ценности" са да не си участвал в "престъплението висша лига", да не "сереш" по Левски, и да не го "лапаш на Джуджето" (каквото и да означават последните две неща). Ценности като добро възпитание, уважение към другия (щото в крайна сметка, това е част уважението към самия тебе) и други досадни "баналности" от тоя род не са левскарски ценности, доколкото разбирам.
Но иначе е ценност, цело полувреме да овикваш Божката (некои тук даже се гордееха с това), а когато той поиска смяна на почивката да го обвиниш в "путьовщина".
Некой по-горе, спомена нещо от рода на "още малко и по Иванков ще почнете да серете". Ами, забравил си - сра се доволно и по него след мач с Ювентус.
Понеже съм стар, помня и по Боби Михайлов как се сереше в началото.
Как па всеки помни издънката на Ники с Вердер и "общоизвестния факт", че е "леке", ма никой вече не помни какъв мач направи с Оксер (беше на 16 години тогава). Сере ли ви днес в устите, драги ми "пазители на левскарите ценности"?
Да не пропуснем и друга важна ценноаст - на всеко споменаване на Сираков, да се добави "уважавам го като играч, ама ... "
Нема ама, Сираков е велик футболист, без ама. В историята ще остане като такъв, а не като мъж на жена си или приятел на Гриша.
Таман е станало въпрос - некой тук бил ли е на мача с "гъза". Щото аз съм бил и знам какво стана по време и след мача. Знам и кой и кога изрови от прахта тая история.
Въобще,продължавайте да тиражирате чорбарските простотии! Много е левскарско...
Мога още дълго с примерите, ама, а стига толкова.
П.С. Нищо лично към никого. Имах предвид тия неща като начин на мислене.