forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 4:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 9:48 pm 

Работили, но не каза кога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 10:06 pm 
Аватар

Няма значение, щом са работили, само хубаво или нищо!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 10:16 pm 
Аватар

Длъжни сме да отворим Оста и да поемем дрисканото им. Ако са играли някога за Левски, преглъщаме им лайната и само хубаво или нищо!

Колев ще ми се издигне в очите ако тръгне да разчиства всички пиявици в клуба, които вече 10 и повече години ни ебават майката. С източване на пари чрез трансфери с треньорски рокади, когато не им уйдисва. Вечен кур!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 11:15 pm 
Аватар

Roshko написа:
Нещата от съблекалнята си стоят в съблекалнята. Това го знаят и най-големите малоумници. В случая чичо Гошо, който явно не е голям професор, се подведе по въпросите на "репортерите".

По какъв начин да им отговори тогава на този въпрос? Повечето ни фенове не са явно "достатъчно умни", че да успеят сами да си отговорят, затова очевидно трябва да им се обясни по този начин. Не че след днешната пресконференция им е влезнало нещо в главата, ама...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 12:26 am 
Аватар

Goviado написа:
Длъжни сме да отворим Оста и да поемем дрисканото им. Ако са играли някога за Левски, преглъщаме им лайната и само хубаво или нищо!

Колев ще ми се издигне в очите ако тръгне да разчиства всички пиявици в клуба, които вече 10 и повече години ни ебават майката. С източване на пари чрез трансфери с треньорски рокади, когато не им уйдисва. Вечен кур!

Няма да го направи. А и не ги взима той точно тия решения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 7:48 am 
Аватар

maxsupport написа:
:smt023 :smt023 :smt023

Въпреки всичките му простотиите аз бях против прекаленото хулене по негов адрес. Но след престъплението, криминалното деяние - да се закрие съществуващо първенство (чийто формат може да бъде променен), за да се създаде измислената първа лига наистина чашата преля. Това е най-голямото престъпление на БФС и може би във футбола изобщо. Боби е абсолютен боклук, не желая този олигофрен по никакъв начин да се свързва с Левски.

Е, тоя път и при мене чашата преля!
Да ти е минавало през ум, че президента на БФС, който е лицето на едно нещо, наречено "власт" (подчертавам "лицето", а не "властта" сама по себе си) е нищо друго, освен балансьор на определени интереси, чиято същност е това, което наричаме власт. Част от тези интереси, дори са извънфутболни (има и политически и икономически). Т.е. решението за престъплението на века е взето именно под въздействието на тая съвкупност от фактори и зависимости. Демек, не еднолично от Боби.
Това - както и да е, отдавам го на липсата на познание.
Другото е по-важно.
"Боклука и олигофрена" Боби, ако случайно не ти е известно, е второ поколение (добър и успешен) вратар на Левски. Много се извинявам, ама ако понятието "генетичен левскар" може да се употреби за някого персонално, то нема как там да не са Бисер, Боби и Николай - три поколения вратари на Левски - сами по себе си, уникално явление в световната история на футбола! Ако това не е ценност...
Добри, лоши, неидеални - това са живи хора - те са такива, каквито са. И на мен ми се иска публиката на Левски да е като тая на Ливърпул, ама не е. Квото-такова.
Като е станало въпрос за левскарски ценности - мога ли разбера що е то "левскаески ценности"?
Доколкото разбрах дотук, "левскарски ценности" са да не си участвал в "престъплението висша лига", да не "сереш" по Левски, и да не го "лапаш на Джуджето" (каквото и да означават последните две неща). Ценности като добро възпитание, уважение към другия (щото в крайна сметка, това е част уважението към самия тебе) и други досадни "баналности" от тоя род не са левскарски ценности, доколкото разбирам.
Но иначе е ценност, цело полувреме да овикваш Божката (некои тук даже се гордееха с това), а когато той поиска смяна на почивката да го обвиниш в "путьовщина".
Некой по-горе, спомена нещо от рода на "още малко и по Иванков ще почнете да серете". Ами, забравил си - сра се доволно и по него след мач с Ювентус.
Понеже съм стар, помня и по Боби Михайлов как се сереше в началото.
Как па всеки помни издънката на Ники с Вердер и "общоизвестния факт", че е "леке", ма никой вече не помни какъв мач направи с Оксер (беше на 16 години тогава). Сере ли ви днес в устите, драги ми "пазители на левскарите ценности"?
Да не пропуснем и друга важна ценноаст - на всеко споменаване на Сираков, да се добави "уважавам го като играч, ама ... "
Нема ама, Сираков е велик футболист, без ама. В историята ще остане като такъв, а не като мъж на жена си или приятел на Гриша.
Таман е станало въпрос - некой тук бил ли е на мача с "гъза". Щото аз съм бил и знам какво стана по време и след мача. Знам и кой и кога изрови от прахта тая история.
Въобще,продължавайте да тиражирате чорбарските простотии! Много е левскарско...
Мога още дълго с примерите, ама, а стига толкова.
П.С. Нищо лично към никого. Имах предвид тия неща като начин на мислене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 9:34 am 
Благодаря! Прочетох си мислите.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 9:36 am 
Аватар

Чичо Гошо вчера буквално каза на пресконференцията - "искате юноши, ама като ги пусна и сбъркат, ще ги направите на гъз". Не знам дали осъзнава колко е прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 10:20 am 
Аватар

Цитирам и подрекпям поста на Intruder с +1300. Абсолютно си прочетох мислите и аз. Да добавя.
Някога бащите ни и дядовците ни са ходили с нормалните (подчертавам и удебелявам нормалните) фенове на покойниците. Стояли са един до друг. Да шегите и бъзиците са били винаги за сметка на падналия, ама пак са ходили заедно, точно заради това, а не да си покажат обичта към Хитлер и бялата раса. Като тук говоря за тия хора дето са искали да гледат футбол и ги е интересувала самата спортна игра. Въобще не засягам темата "Левски е много повече от футболен клуб". За нея има достатъчно казано и изписано. Та мисълта ми е, че същите тия хора Левскари са ходили на мачове на цдна като са играли с чужди отбори, за да видят Ливърпул например. Цдна-рите са ходили са на мачове на Левски, за да видят Барселона и Щутгарт. Това е бил единствения им досег да видят знаменитите футболни клубове на живо и извън вестник "Спорт". Нямаше Диема, нямаше кабелна - имаше само БНТ и то в ония години е беше черно-бяло. Българските футболисти са били добри, не защото бай Тошо ги е карал, а въпреки него. Това е било начина да излезеш навън или да имаш някакви нормални финанси извън комун. строй. Да, славата е била също могъщ афродизиак. Липсата на телевизия обяснява и пълните стадиони. Липсата на възможност да не бъдеш добър също е пълнила стадионите. Треньорите не са завършвали като студент - НБУ... Партията е чакала само малка издънка, за да ти ебе майката до 9 то коляно и или си добър и хитър или духаш. Въпрос на оцеляване.
Как е сега. Ставаш на 17 ако случайно си попаднал по талант в някой от по-добрите клубове. Дават ти 3 бона заплата, колкото взима средностатистическо IT и единственото дето трябва да правиш е да тренираш по няколко часа на ден. Като се научиш да пушиш нарга, да си правиш татОси, да шибаш коврите и да се наливаш с водка - си казаваш, ебал съм ти тренировките, ако не стане в Левски ще ме вземе Берое, Ботев Вр. и т.н. Коври пак ще има, нарга и поркане бол. 3 бона ги докарваш всякак ако си малко кадърен. За какво да се напъваш, гледаш си Барса и Реал по тв-то викаш еее тия кви са нещастници...
Как и защо да се появят новите Сирковци, Искреновци, Ивановци, Емо Велевци ако щеш. Обективни причини няма!

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 10:27 am 
Аватар

Категорично отхвърлям идеята, че Михайлов не е отговорен за действията си. Да, със сигурност има фактори и интереси, но всеки човек е отговорен за действията си. С този начин на мислене се оправдават действията на криминални елементи, например негрите в САЩ и ислямистите в Европа, които са принудени от обстоятелствата и 'белите', които 'систематично' ги карат да вършат убийства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 10:33 am 
Аватар

Дълги постове не четем. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 11:34 am 

И аз се съгласявам с Intruder. За мен големите отбори са големи, защото си уважават историята и легендите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 11:57 am 
Аватар

Путьо Хубчев не е такава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 12:04 pm 
Аватар

Kryten написа:
Категорично отхвърлям идеята, че Михайлов не е отговорен за действията си. Да, със сигурност има фактори и интереси, но всеки човек е отговорен за действията си. С този начин на мислене се оправдават действията на криминални елементи, например негрите в САЩ и ислямистите в Европа, които са принудени от обстоятелствата и 'белите', които 'систематично' ги карат да вършат убийства.
Дам. Върши се престъпление под неговата закрила и с негово знание, но той не бил виновен видите ли.

Надявам се тия пичове са много млади, че мислят така наивно. Ако не са - лошо за тях самите. Онеоравдания Перучко той. Не бил виновен, не чул, не разбрал и насила седи в ГФС, за да го тъпчат с власт. :(

Закри футбола, който достигна невиждани низини. Стадионите са в плачевно състояние, но не е виновен. Толкова години е начело на БФС насила. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 12:22 pm 
Аватар

Intruder написа:
Бла, бла, бла... :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Като направи пътека в УЕФА за допускане на урода и тогава ли беше балансьор. Като публично заяви, че е помогнал много на урода и тогава ли е бил балансьор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 12:30 pm 
Аватар

Все си мисля, че Павел Колев не говореше точно за някоя легенда, а за неговите лизачи. Тоест, разните Жаклиновци и Желювци, дето плюят по команда. Очевидно знае всичко, но не го казва. Лично за мен е крайно време да се сочи с имена, щото иначе само си ляляме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 12:43 pm 
Аватар

Той е бивш журналист, нормално да знае всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 1:46 pm 
Аватар

Intruder, не съм забравил за Иванков, защото бях на 7 по време на мачовете с Юве и ги гледах по телевизията :bigok. Иначе и аз ти благодаря за дългото мнение - няма как някой да ме убеди, че да си псуваме легендите и да ги наричаме с подобни имена е нормално. На мен ми се обръщат червата като прочета такива неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 4:36 pm 

Intruder написа:
maxsupport написа:
:smt023 :smt023 :smt023

Въпреки всичките му простотиите аз бях против прекаленото хулене по негов адрес. Но след престъплението, криминалното деяние - да се закрие съществуващо първенство (чийто формат може да бъде променен), за да се създаде измислената първа лига наистина чашата преля. Това е най-голямото престъпление на БФС и може би във футбола изобщо. Боби е абсолютен боклук, не желая този олигофрен по никакъв начин да се свързва с Левски.

Е, тоя път и при мене чашата преля!
Да ти е минавало през ум, че президента на БФС, който е лицето на едно нещо, наречено "власт" (подчертавам "лицето", а не "властта" сама по себе си) е нищо друго, освен балансьор на определени интереси, чиято същност е това, което наричаме власт. Част от тези интереси, дори са извънфутболни (има и политически и икономически). Т.е. решението за престъплението на века е взето именно под въздействието на тая съвкупност от фактори и зависимости. Демек, не еднолично от Боби.
Това - както и да е, отдавам го на липсата на познание.
Другото е по-важно.
"Боклука и олигофрена" Боби, ако случайно не ти е известно, е второ поколение (добър и успешен) вратар на Левски. Много се извинявам, ама ако понятието "генетичен левскар" може да се употреби за някого персонално, то нема как там да не са Бисер, Боби и Николай - три поколения вратари на Левски - сами по себе си, уникално явление в световната история на футбола! Ако това не е ценност...
Добри, лоши, неидеални - това са живи хора - те са такива, каквито са. И на мен ми се иска публиката на Левски да е като тая на Ливърпул, ама не е. Квото-такова.
Като е станало въпрос за левскарски ценности - мога ли разбера що е то "левскаески ценности"?
Доколкото разбрах дотук, "левскарски ценности" са да не си участвал в "престъплението висша лига", да не "сереш" по Левски, и да не го "лапаш на Джуджето" (каквото и да означават последните две неща). Ценности като добро възпитание, уважение към другия (щото в крайна сметка, това е част уважението към самия тебе) и други досадни "баналности" от тоя род не са левскарски ценности, доколкото разбирам.
Но иначе е ценност, цело полувреме да овикваш Божката (некои тук даже се гордееха с това), а когато той поиска смяна на почивката да го обвиниш в "путьовщина".
Некой по-горе, спомена нещо от рода на "още малко и по Иванков ще почнете да серете". Ами, забравил си - сра се доволно и по него след мач с Ювентус.
Понеже съм стар, помня и по Боби Михайлов как се сереше в началото.
Как па всеки помни издънката на Ники с Вердер и "общоизвестния факт", че е "леке", ма никой вече не помни какъв мач направи с Оксер (беше на 16 години тогава). Сере ли ви днес в устите, драги ми "пазители на левскарите ценности"?
Да не пропуснем и друга важна ценноаст - на всеко споменаване на Сираков, да се добави "уважавам го като играч, ама ... "
Нема ама, Сираков е велик футболист, без ама. В историята ще остане като такъв, а не като мъж на жена си или приятел на Гриша.
Таман е станало въпрос - некой тук бил ли е на мача с "гъза". Щото аз съм бил и знам какво стана по време и след мача. Знам и кой и кога изрови от прахта тая история.
Въобще,продължавайте да тиражирате чорбарските простотии! Много е левскарско...
Мога още дълго с примерите, ама, а стига толкова.
П.С. Нищо лично към никого. Имах предвид тия неща като начин на мислене.

Бачи аз от много години пиша, че форума е интелектуален пленник на една либерастка група от андрейлуканови "десни", които налагат неспособността си да мислят елементарно дори като подпличкват един друг. Това важи и за много съвременни левскари неафилиирани с форума.

Нека и аз да добавя нещо в "твоя ред на мисли". Много от съвременните левскари от форума дори не осъзнават, че една от главните причини да са левскари се дължи именно на хора като бащата на Ники и Борислав Михайлови, "плачещия по комунизма" и "имащия наглостта да защити внука си от честното ръководство на Левски" Тодор Барзов, "сивия кардинал" Иван Вуцов и т.н.

Моя дядо беше левскар защото е бил фен а след това и колега в "Марица-Изток" с капитана на Левски, Байерн и националния отбор, инженер Михаил Лозанов. Поради тази причина той е направил баща ми левскар позовавайки се на Гунди, Котков, Вуцов, Соколето и Бисер Махйлов. Моя баща заради баща си направи мен левскар позовавайки се на играчи като Павел Панов, Барзов, Ники Грънчаров, Сираков и Гибона. Това е верижна реакция, която не е започнала от пробива във УЕФА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 5:21 pm 
Аватар

b0b000 написа:
Путьо Хубчев не е такава

Хубчев не е легенда? Ти да не си от хората, предпочели Гара Дембеле пред Павел Панов в идеалния отбор на евротурнирите?

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 5:32 pm 
Аватар

Аз пък мисля, че Левски и левскарите се различават от чорбарите по това, че не си затварят очите, когато някой, дори легенда, сере по тях и по клуба. Че понякога се прекалява и се обижда излишно - да, така е, но като цяло левскарите не си затварят очите и не духат на някого, само щото е играл или дори е бил легенда. Кюрда им пика 10 пъти, ония не спират да му лапат пишлето....Ми не го намирам за правилно....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 5:40 pm 

Точно с умрелите да се дава пример ми се струва малко странно. Те нямат изявен футболист в цялата си кратка история, по когото да не са срали и освирквали, с изключение на Кюрда.

На Кочината са били освирквани и псувани Костадинов, Пенев, най-пресният пример е Бербатов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 5:46 pm 
Аватар

Vendome написа:
b0b000 написа:
Путьо Хубчев не е такава

Хубчев не е легенда? Ти да не си от хората, предпочели Гара Дембеле пред Павел Панов в идеалния отбор на евротурнирите?

А легенда ли е? Много лесно го лепим тоя етикет легенда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 5:52 pm 

Wildkid написа:
Аз пък мисля, че Левски и левскарите се различават от чорбарите по това, че не си затварят очите, когато някой, дори легенда, сере по тях и по клуба. Че понякога се прекалява и се обижда излишно - да, така е, но като цяло левскарите не си затварят очите и не духат на някого, само щото е играл или дори е бил легенда. Кюрда им пика 10 пъти, ония не спират да му лапат пишлето....Ми не го намирам за правилно....

На теб ли точно трабва да обяснявам елементарни неща. Американците казват give credit, where credit is due. Човек може да осъжда дадена постъпка или държание на бивши футболисти на отбора без да ги нарича с презрителни имена и да си затваря очите за това, което те са направили за отбора.

Неща като да си водещия голмайстор на Левски за всички времена, да предоставиш на отбора и на национала 3 генерации от вратари или да си накарал отбори като Аякс и Барселона да се съобразяват с теб изискват определена доза уважение.

Безгрешни хора няма.

Също искам да подчертая 2 неща:

- Хора като Петър Курдов (и подобните му) макар и да бяха отлични футболисти, НЕ СА легенди на Левски.
- В този форум се мисли и разсъждава само в крайности (или изиcква тотално преклонение или серем по него и т.н.). В невиртуалния живот крайностите са рядкост.

Последна промяна SZ_FEN на Съб Мар 30, 2019 5:56 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 5:55 pm 
Аватар

Vendome написа:
b0b000 написа:
Путьо Хубчев не е такава

Ми за мен НЕ Е. Виж Павел Панов Е легенда обаче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2019 2:00 am 
Аватар

Wildkid написа:
Аз пък мисля, че Левски и левскарите се различават от чорбарите по това, че не си затварят очите, когато някой, дори легенда, сере по тях и по клуба.

Чобари със сини и червени шалчета бол. :smt023 Но кот' такова.

Замесването името на Путьо предизвиква небивали дискусии само защото разни подлоги около клуба сеят интриги. А реално никога не е било на дневен ред това име.

Цял живот трохи да събирате, журналя!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2019 3:45 am 
Аватар

С Бисер Михайлов проблем никой няма, защо ли? С Ники Михайлов в момента? С Пламен Николов? С Вуцов? С Емил Спасов? С Павел Панов? С Мишо Вълчев? С Кирил Ивков? С Руси Гочев? С Георги Соколов? Със Златко Янков? С Ники Илиев? С Телкийски? Или дори Гиби? И още много други. Хайде без фалшифи кумири, кой каквото си е заслужил, това ще получи.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2019 11:44 am 
Аватар

Вуцов, Ивков и Ники Илиев са плюти многократно в тоя форум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2019 12:21 pm 
Аватар

И е имало защо. Сега не се плюят. Да извадя още 10 имена дето не са? Който има нужда от кумири да си ги следва безкритично.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2019 2:19 pm 
Аватар

Аз не знам Бандата защо се обижда. Левскар от малък, дал живота и здравето си като юноша на калните терени на Герена!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]