Let There Be Rock написа:
Четете още котаспорт, лайнаспорт, крумспорт и тн. Усетиха, че в момента това се търси и наводниха интернет с поръчкови измислени статии. Онзи капут Крум в предаването с пудела Чезари и свинята Петрунов каза в прав текст “Левски е практически във фалит” и това се приема за чиста монета, подема се от всякаква паплач, нашите и те повтарят като папагали и те така. Някой от клуба да му потърси отговорност за думите? Всеки си говори каквото иска, лъже безпардонно, но всичко е точно, защото е срещу говедата, а те си имат достатъчно вътрешни войни, за да се занимават с другите хиени. Еби му майката и крастата, която си лепнахме за цял живот. Завиждам на хората, които не гледат футбол и си живеят далеч по-спокойно.
Тези дори не съм ги отварял, а къдравия глупак, който споменаваш съм виждал в студио 1 път, докато въртя каналите.
Видно е, че Левски не е фалирал все още, но какво се прави за да може да дойде деня, в който "ще се издържа сам"? Нищо.
Отделно, с какво "надградихме" през това лято? Съмнителен вратар, но слава Богу, смени Корнера и мангала, която е 50-50, но нека приемем, че може и да става.
Майната му на строежа, майната ѝ на козирката, майната му и на Роси, майната им и на празните приказки на човека с правилна дикция. Нека погледнем най-долу... на терена.
Предният сезон ясно се видя, че имаме нещо положително в отбора, като отделни играчи, но нямаме вратар и нападател. Не е нужно да си ядрен физик или да си играл организиран футбол, когато си бил на 7 години в някакво ямболско село за да го видиш.
Вратар дойде, но колко е точния не искам да мисля в момента. Нападателят го няма, така като гледам няма и да го има. Дано това, което видях днес тук за Македа да е абсолютна партенка, защото без грам майтап дървото Буш би вършил по-добра работа.
И аз искам без пари да карам ферари, ама кур дейба. Ако Левски иска да излезе от лайната и обръча, в който се върти вече сума години, трябват пари и желание. Всички гледаме към лудогорбахче, ама когато започнем да взимаме играчи, на които за един цената е, като за 6 сегашни наши селекции ще може да го правим.
Тука идва Спас, защото той е собственика на този клуб.
Крайно време е малко да се излезе от розовите филми и да гледаме реално на нещата. И аз искам още от утре да смазваме лудогорбахче и колкото и силно да го искам, това няма да стане. Колкото и да искам Буш и Костов да са най-уникалните и успешни нападатели, които някога са играли в Левски - пак няма да стане. Точно заради това е хубаво да спрем да губим година след година.. Това малко за тия глупави приказки, че има хора, които искат да се проваляме за да изкокнат и да кажат, че са били прави за нещо си. Сигурно има такива, но тук не вярвам да има подобни, колкото и неадекватни включвания да има понякога.
Като нямаме пари и няма да имаме пари, излиза и се казва това - ясно и без овъртане и простотии. Прави се план според условията И СЕ СЛЕДВА, така че след N на брой години да имаме пари.
Като имаме пари - дават се и се действа. Строежът се превръща в стадион. Маркетинга и рекламата ни започват да отговарят на името ни. Играчите ни престават да са свободни агенти некадърници или такива на по 30+ години и така. Нали Спас дойде сам да вземе акциите от перчема, който си вдигаше телефона... не съм го довел аз или някой от играещите или неиграещите организиран футбол тук.

Последното изречение изобщо не го вярвам, но го написах за цвят. Нека сега да не влизаме в конспирациЙ, че съвсем ще си ебе майката вече.
Кофтито е, че май проблема ни идва изначално, точно от там. Кой идва да "стопанисва" ПФК Левски София 1914 АД? Защо идва? От тук и за много ли е? Не е от тук и е за малко ли?