forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 04, 2025 10:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 10:36 pm 

Чак само двама да ни трябват е малко смешно,като имаме по един бек в състава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 10:41 pm 
Аватар

Мен ми изглежда весел пичага , който е в някакво предаване с целия отбор на Звезда :bigok

https://www.youtube.com/watch?v=lukVTG65xQo

Прикачени файлове:
Screenshot_6.png
Screenshot_6.png [ 2.05 MiB | Прегледано 4162 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 10:44 pm 
Аватар

От Неможката отърване не виждам. Но ако по старата традиция зазидаме момата в основата, има шанс да се закрепи църквето, а парите хвърлени по нея досега да се осмислят :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 10:47 pm 
Аватар

Ние сме над тия неща. Имаме четирима нападатели, при схема с един и нито един резервен бек. Но не е важно кой ще играе от ляво, важно е, че изгонихме талянското менте, и че тия вадуц са професионален отбор.
Иначе, аз също искам по-добро ръководство, но това е за момента. Когато натрупам няколко стотици милиони, купувам Левски и го правя печелившо дружество. Ще си снимам краката, ръцете, ще си правя селфита на хоята, ще правя форумни партита на яхтата по повод първата. Но, докато този момент настъпи, ръководството ни е това, което е. Като не можем да сменим тях, си решаваме по-малките проблеми, като бутането на катедрали. Предната беше къщичка от слама, за тази се подгответе по-добре. Впрочем, Делио Роси сам си събори катедралата-къщичка за пиленца.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 11:04 pm 
Аватар

Ferio написа:
Аз само не разбрах от къде дойдоха спекулациите, че бам буки буки бам буки пак ще е СТД?
Имам странното чувство, че тоя филм сме го гледали и беше болезнен...

Как СТД, бе, кво съм изпуснал? Ставаше дума за помощник на Стоянович, къв СТД? Ферио, брат, ти мръдна ли, къв си, ц5, бе, брат? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 11:17 pm 

Както вярвах, че трябва да се даде време на Роси, така вярвам, че по същия начин трябва да се процедира с новото Славиша. Така че, блу харт и Тцъ да ме броят към строежа :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 11:26 pm 
Аватар

Аз минавам да ви пусна една плюнка в хоросана, че да го разбъркате по-лесно. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 11:43 pm 
Аватар

Ferio написа:
Аз само не разбрах от къде дойдоха спекулациите, че бам буки буки бам буки пак ще е СТД?

От тук: https://m.youtube.com/watch?v=ZtuLNF9WbA0

Гадни спекОланти.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2018 11:47 pm 
Site Admin
Аватар

Chris12 написа:
Мен ми изглежда весел пичага , който е в някакво предаване с целия отбор на Звезда :bigok

https://www.youtube.com/watch?v=lukVTG65xQo

:smt005
Този,който стои до него е голям образ.
https://www.transfermarkt.com/boban-baj ... eler/19693
Да го взимаме за резерва на Полачек. :bigok Рано се е отказал,само на 32 е. :strkstrk Малко тренировки и ще влезе във форма. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 12:08 am 
Аватар

Кой реалистичен вариант за треньор щеше да се хареса на форума? Искам имена и приблизителна заплата в евро, моля. Да се махне Роси - махна се. Да се сложи треньор с опит и титли в минимум две различни първенства - слага се. Да се намери чужденец СТД - намери се, но ни извъртя номер - разбираемо, но не по наша вина. Всеки има претенции към управлението на Левски, но тук е нещо страшно. Заболя ме главата от толкова мрънкане. Напълно съм убеден, че има една сериозна маса “левскари”, която желае провал на отбора, само за да каже накрая “казахме ли ви?”. Твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 12:13 am 
Аватар

Бачи дай малко инфо за финансовото положение, че с тия треньори и СТД–та тотално ни се завъртя главата и хората почнаха да изплискват легена/да им гърмят бушоните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 12:19 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Кой реалистичен вариант за треньор щеше да се хареса на форума? Искам имена и приблизителна заплата в евро, моля. Да се махне Роси - махна се. Да се сложи треньор с опит и титли в минимум две различни първенства - слага се. Да се намери чужденец СТД - намери се, но ни извъртя номер - разбираемо, но не по наша вина. Всеки има претенции към управлението на Левски, но тук е нещо страшно. Заболя ме главата от толкова мрънкане. Напълно съм убеден, че има една сериозна маса “левскари”, която желае провал на отбора, само за да каже накрая “казахме ли ви?”. Твай.

Не си прав.

Истината е, че провалите, празните обещания и системната простотия в този клуб писнаха вече.

Реалистичните варианти за тренери от към имена и пари в евро ще ги търся, когато Спас започне да ми плаща заплата за тази работа.
Това не е моя работа, но е моя работа да имам мнение относно това, дали виждам промяна или виждам едно и също 12 години вече. Не вярвам, че този сръбски веселяк е по-добър от Роси и не вярвам на Спас.
Вторият за миг, ме омая, но това мина рязко. Мачдей. Козирки. Стадион. Финансиране. Стратегия. Развитие. Политика. Маркетинг. Реклама. Все мръсни думи за наш правилно говорещ Спас. Мерси.

Последна промяна jordanofff на Вто Юли 24, 2018 12:22 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 12:22 am 
Аватар

Четете още котаспорт, лайнаспорт, крумспорт и тн. Усетиха, че в момента това се търси и наводниха интернет с поръчкови измислени статии. Онзи капут Крум в предаването с пудела Чезари и свинята Петрунов каза в прав текст “Левски е практически във фалит” и това се приема за чиста монета, подема се от всякаква паплач, нашите и те повтарят като папагали и те така. Някой от клуба да му потърси отговорност за думите? Всеки си говори каквото иска, лъже безпардонно, но всичко е точно, защото е срещу говедата, а те си имат достатъчно вътрешни войни, за да се занимават с другите хиени. Еби му майката и крастата, която си лепнахме за цял живот. Завиждам на хората, които не гледат футбол и си живеят далеч по-спокойно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 12:26 am 
Аватар

+1

И без някой да има реална представа как биха станали нещата по друг начин...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 12:43 am 
Аватар

Четете още котаспорт, лайнаспорт, крумспорт и тн. Усетиха, че в момента това се търси и наводниха интернет с поръчкови измислени статии. Онзи капут Крум в предаването с пудела Чезари и свинята Петрунов каза в прав текст “Левски е практически във фалит” и това се приема за чиста монета, подема се от всякаква паплач, нашите и те повтарят като папагали и те така. Някой от клуба да му потърси отговорност за думите? Всеки си говори каквото иска, лъже безпардонно, но всичко е точно, защото е срещу говедата, а те си имат достатъчно вътрешни войни, за да се занимават с другите хиени. Еби му майката и крастата, която си лепнахме за цял живот. Завиждам на хората, които не гледат футбол и си живеят далеч по-спокойно.

Тези дори не съм ги отварял, а къдравия глупак, който споменаваш съм виждал в студио 1 път, докато въртя каналите.
Видно е, че Левски не е фалирал все още, но какво се прави за да може да дойде деня, в който "ще се издържа сам"? Нищо.

Отделно, с какво "надградихме" през това лято? Съмнителен вратар, но слава Богу, смени Корнера и мангала, която е 50-50, но нека приемем, че може и да става.
Майната му на строежа, майната ѝ на козирката, майната му и на Роси, майната им и на празните приказки на човека с правилна дикция. Нека погледнем най-долу... на терена.

Предният сезон ясно се видя, че имаме нещо положително в отбора, като отделни играчи, но нямаме вратар и нападател. Не е нужно да си ядрен физик или да си играл организиран футбол, когато си бил на 7 години в някакво ямболско село за да го видиш.

Вратар дойде, но колко е точния не искам да мисля в момента. Нападателят го няма, така като гледам няма и да го има. Дано това, което видях днес тук за Македа да е абсолютна партенка, защото без грам майтап дървото Буш би вършил по-добра работа.

И аз искам без пари да карам ферари, ама кур дейба. Ако Левски иска да излезе от лайната и обръча, в който се върти вече сума години, трябват пари и желание. Всички гледаме към лудогорбахче, ама когато започнем да взимаме играчи, на които за един цената е, като за 6 сегашни наши селекции ще може да го правим.
Тука идва Спас, защото той е собственика на този клуб.

Крайно време е малко да се излезе от розовите филми и да гледаме реално на нещата. И аз искам още от утре да смазваме лудогорбахче и колкото и силно да го искам, това няма да стане. Колкото и да искам Буш и Костов да са най-уникалните и успешни нападатели, които някога са играли в Левски - пак няма да стане. Точно заради това е хубаво да спрем да губим година след година.. Това малко за тия глупави приказки, че има хора, които искат да се проваляме за да изкокнат и да кажат, че са били прави за нещо си. Сигурно има такива, но тук не вярвам да има подобни, колкото и неадекватни включвания да има понякога.

Като нямаме пари и няма да имаме пари, излиза и се казва това - ясно и без овъртане и простотии. Прави се план според условията И СЕ СЛЕДВА, така че след N на брой години да имаме пари.
Като имаме пари - дават се и се действа. Строежът се превръща в стадион. Маркетинга и рекламата ни започват да отговарят на името ни. Играчите ни престават да са свободни агенти некадърници или такива на по 30+ години и така.

Нали Спас дойде сам да вземе акциите от перчема, който си вдигаше телефона... не съм го довел аз или някой от играещите или неиграещите организиран футбол тук. :loser2

Последното изречение изобщо не го вярвам, но го написах за цвят. Нека сега да не влизаме в конспирациЙ, че съвсем ще си ебе майката вече. :bigok

Кофтито е, че май проблема ни идва изначално, точно от там. Кой идва да "стопанисва" ПФК Левски София 1914 АД? Защо идва? От тук и за много ли е? Не е от тук и е за малко ли? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 1:26 am 
Аватар

blue heart написа:
Ferio написа:

Как СТД, бе, кво съм изпуснал? Ставаше дума за помощник на Стоянович, къв СТД? Ферио, брат, ти мръдна ли, къв си, ц5, бе, брат? :bigok

Значи аз съм изпуснал.
Самообливам се!

Толкова съм свикнал явно на глупостите в нашия клуб, че винаги очакваш по-лошия вариант. :loser2
А бам Буки бам става да носи конусите и потниците. :bigok

Всичко е to4no, явно!
Ти кажи тоя път ще изкараме ли акт 16 на новата църква или тамън преди довършителните работи ще трябва да я бутаме пак? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 8:34 am 

blue heart написа:
Разпадна се вече, останахме само отделни единици, бранещи вярата. :bigok Сега сериозно - Роси го няма и издигам църквата на бат Славиша. :pastor Който иска да влиза, знам че е по-лесно и модерно да се сере и разкрива даден треньор на втория мач, но все пак да ви поканя в храма. :bigok

Надявам се да не завършим 40 точки зад първия и да отпаднем от отбор попълнил състава си с хора с по три работи. Ако това стане, трябва да получиш БАН за лошата енергия, която създаваш с тези секти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 8:40 am 
Аватар

Всички сме съгласни, че управлението на клуба не е на подходящото ниво за ранга му и това се вижда най-вече в дребните детайли.
Колкото и да си пишем и критикарстваме по един и същи начин тук няма да променим нещо, най-много да си избиваме напрежението от безпаричието, тежкия работен ден и скандалите с жената. Не може да се отрече обаче, че Спас се опитва хем да да награжда, хем да угоди на взискателната синя публика по отношение на отбора и треньора.
Надграждането в момента най-вече е, че все още не са продадени най-важните единици от отбора и не са взети куп ментета по разни схеми...не, че е късно това да стане в близките седмици.
При всички случаи с оглед отбора, който имаме в момента, добрата победа над папагалите и приемливата програма може само да се надяваме нещата най-малко да потръгнат и за нас.
Надеждата нали умира последна! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 9:17 am 
Аватар

Британеца написа:
Както вярвах, че трябва да се даде време на Роси, така вярвам, че по същия начин трябва да се процедира с новото Славиша. Така че, блу харт и Тцъ да ме броят към строежа :lsfc4

Отлично! :lsfc1

Ferio написа:
blue heart написа:
Ferio написа:

Значи аз съм изпуснал.
Самообливам се!

Толкова съм свикнал явно на глупостите в нашия клуб, че винаги очакваш по-лошия вариант. :loser2
А бам Буки бам става да носи конусите и потниците. :bigok

Всичко е to4no, явно!
Ти кажи тоя път ще изкараме ли акт 16 на новата църква или тамън преди довършителните работи ще трябва да я бутаме пак? :)

Акт 16 ще го изкараме паралелно с подписа на господина, тоя път няма да я бутаме. :lsfc4

Синя Религия написа:
blue heart написа:
Разпадна се вече, останахме само отделни единици, бранещи вярата. :bigok Сега сериозно - Роси го няма и издигам църквата на бат Славиша. :pastor Който иска да влиза, знам че е по-лесно и модерно да се сере и разкрива даден треньор на втория мач, но все пак да ви поканя в храма. :bigok

Надявам се да не завършим 40 точки зад първия и да отпаднем от отбор попълнил състава си с хора с по три работи. Ако това стане, трябва да получиш БАН за лошата енергия, която създаваш с тези секти.

Качулките постигнаха своето. :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 9:57 am 
Аватар

jordanofff написа:

Тези дори не съм ги отварял, а къдравия глупак, който споменаваш съм виждал в студио 1 път, докато въртя каналите.
Видно е, че Левски не е фалирал все още, но какво се прави за да може да дойде деня, в който "ще се издържа сам"? Нищо.

Отделно, с какво "надградихме" през това лято? Съмнителен вратар, но слава Богу, смени Корнера и мангала, която е 50-50, но нека приемем, че може и да става.
Майната му на строежа, майната ѝ на козирката, майната му и на Роси, майната им и на празните приказки на човека с правилна дикция. Нека погледнем най-долу... на терена.

Предният сезон ясно се видя, че имаме нещо положително в отбора, като отделни играчи, но нямаме вратар и нападател. Не е нужно да си ядрен физик или да си играл организиран футбол, когато си бил на 7 години в някакво ямболско село за да го видиш.

Вратар дойде, но колко е точния не искам да мисля в момента. Нападателят го няма, така като гледам няма и да го има. Дано това, което видях днес тук за Македа да е абсолютна партенка, защото без грам майтап дървото Буш би вършил по-добра работа.

И аз искам без пари да карам ферари, ама кур дейба. Ако Левски иска да излезе от лайната и обръча, в който се върти вече сума години, трябват пари и желание. Всички гледаме към лудогорбахче, ама когато започнем да взимаме играчи, на които за един цената е, като за 6 сегашни наши селекции ще може да го правим.

Крайно време е малко да се излезе от розовите филми и да гледаме реално на нещата. И аз искам още от утре да смазваме лудогорбахче и колкото и силно да го искам, това няма да стане. Колкото и да искам Буш и Костов да са най-уникалните и успешни нападатели, които някога са играли в Левски - пак няма да стане. Точно заради това е хубаво да спрем да губим година след година.. Това малко за тия глупави приказки, че има хора, които искат да се проваляме за да изкокнат и да кажат, че са били прави за нещо си. Сигурно има такива, но тук не вярвам да има подобни, колкото и неадекватни включвания да има понякога.

Като нямаме пари и няма да имаме пари, излиза и се казва това - ясно и без овъртане и простотии. Прави се план според условията И СЕ СЛЕДВА, така че след N на брой години да имаме пари.
Като имаме пари - дават се и се действа. Строежът се превръща в стадион. Маркетинга и рекламата ни започват да отговарят на името ни. Играчите ни престават да са свободни агенти некадърници или такива на по 30+ години и така.

Нали Спас дойде сам да вземе акциите от перчема, който си вдигаше телефона... не съм го довел аз или някой от играещите или неиграещите организиран футбол тук. :loser2

Последното изречение изобщо не го вярвам, но го написах за цвят. Нека сега да не влизаме в конспирациЙ, че съвсем ще си ебе майката вече. :bigok

Кофтито е, че май проблема ни идва изначално, точно от там. Кой идва да "стопанисва" ПФК Левски София 1914 АД? Защо идва? От тук и за много ли е? Не е от тук и е за малко ли? :smt006

Да го има и на тая страница...

Мога само да вметна, добре че още не е почнало лятото, та отлагането на козирката не е кой знае какъв проблем...

Maradona_79 написа:
Всички сме съгласни, че управлението на клуба не е на подходящото ниво за ранга му и това се вижда най-вече в дребните детайли.
Колкото и да си пишем и критикарстваме по един и същи начин тук няма да променим нещо, най-много да си избиваме напрежението от безпаричието, тежкия работен ден и скандалите с жената. Не може да се отрече обаче, че Спас се опитва хем да да награжда, хем да угоди на взискателната синя публика по отношение на отбора и треньора.
Надграждането в момента най-вече е, че все още не са продадени най-важните единици от отбора и не са взети куп ментета по разни схеми...не, че е късно това да стане в близките седмици.
При всички случаи с оглед отбора, който имаме в момента, добрата победа над папагалите и приемливата програма може само да се надяваме нещата най-малко да потръгнат и за нас.

И Прохазка и Панайотката са тука. :smt017

Та ние вкарахме победния гол в 92-та минути и 23-та секунда, каква добра победа, абсолютен късмет.

Свалете розовите очила, че ми идва малко в повече Васко Колевщината...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 10:52 am 
Аватар

dogbeer написа:
jordanofff написа:

Да го има и на тая страница...

Мога само да вметна, добре че още не е почнало лятото, та отлагането на козирката не е кой знае какъв проблем...

Maradona_79 написа:

И Прохазка и Панайотката са тука. :smt017

Та ние вкарахме победния гол в 92-та минути и 23-та секунда, каква добра победа, абсолютен късмет.

Свалете розовите очила, че ми идва малко в повече Васко Колевщината...

Не виждам въобще поста ми е да писан с розови очила, иначе победата в Доматево си е абсолютно заслужена!
Не късмет, а карък е, че не беше с 3:0 например! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 10:55 am 

Панайотов пък кога стана от "най-важните ни единици" :shock:
То реално и Роман като чисто футболни качества не беше от най-важните ни играчи, но да кажем, че това, че можеше да покрива няколко поста, го правеше важен за отбора през миналата година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 11:02 am 
Аватар

Факт е горното мнение.

Иначе по отношение на "следването на модела" и как махането на Роси го разбива. Аз мисля, че е точно обратното. НЕидването на НСА-джия, а търсенето на подходящ зад граница, който даже е ставал шампион показва, че идеята е да се следва модела, а не да закърпим тука - да закърпим там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 11:12 am 
Аватар

Аз предлагам за да мирне форумът, да пледираме към Бфс да се отмени голът на Илия поради щастливо стечение на обстоятелствата. Ебем ти победата ако е извоювана с гол в 93-тата минута.
0:0 и продължаваме напред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 11:14 am 

Ти кажи ще имаме ли СТД, а не се занимавай с глупави предложения :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 11:14 am 
Аватар

Да нема само О'брат и да почнеш да предлагаш да пишем на Бойко да опрощава едни пари или да слага едни тирета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 11:17 am 
Аватар

Май ме бъркаш с някой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 11:50 am 
Аватар

Факт е, че за някои хора и в групите на Шампионска Лига да влезнем ще кажат - късмет е било, случайно е било, защо влизаме да ни размазват от бой и т.н :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 11:58 am 
Аватар

ШЛ ще я гледаме само по телевизията вече.

Затова не го мисли кой какво ще казва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2018 12:10 pm 
Аватар

Сега ми обяснявате, че сме цъфнали и вече завръзваме, само да разгрее, че е много дъжд, така ли да разбирам. Надградили сме и не сме в ситуацията, в която бяхме в началото на миналия сезон? Не свърши сезона, още преди да е почнал, сложиха тентата над сектора, смениха телевизора в Г, имаме кадърен СТД с план за действие без очила, наясно сме какво е финансовото състояние на клуба, почна преструктуриране в школата, измазаха фитнеса, можем да си купим найковете в магазина, изпращат имейли като си поръчаш нещо, не ме караха да си плата билетите за Вадуц с франкове, защото е било 4 и вече са занесли да обменят парите от офиса на клуба, не чистихме ние пред стадиона, секторо не тече, В не е гробница, Г въобще го нема, отмъкнаха ни Раковски без да се усетим, шибат ни от БФС при всеки удобен случай, шибат ни журналисти за каквото се сетите, но ние не възразяваме.

Дали пък да не ги нареда като тиренца надолу да изглежда малко по-стряскащо. :smt017

И само да вметна не ви убеждавам в правотата на това отгоре, сигурно даже въобще не е така и всички тия неща са наред, и всичко това го виждам само аз и още няколко човека, които и шампионската лига да вземем най-вероятно пак ще мрънкаме, но поне да се замислим малко, ей така да поразсъждаваме заслужава ли си да се игнорират тия сигнали, само защото сме оставили маловажния Прохазка да си тръгне без пари(не съм му фен и го плювах яко в началото), а на Панайотката въобще май не му предложихме договор, но пък задържахме изключителните попадения Белмонт и Кабрал и постигнахме изключително авторитетната победа с 1:0 над Ботев, на който феновете обявиха, че сегашния им собственик е новия селски, което за форума са запазване на състав и добра победа.

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]