forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 21, 2025 6:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 6:31 pm 
Аватар

Многоуважаеми колеги, експерти и олигарси, драги братя и сестри, предварително се извинявам, ако накърня, засегна или нараня нечии чувства със следващите си редове. Благодаря за разбирането. Предварително пожелавам лека, стремителна и превъзходна вечер на всички. :bigok :strkstrk

Така... Мина време и дните до първият ни официален мач падат един по един, като лист от календара. :bigok
За да бъдем точни ще кажем и датата, на която Левски ще изигирае първият си официален мач - 11.07. Една бърза проверка в календара, показва, че това е точно след 12 дена. Същият този мач, няма да е от нашата любима лайняна лига, без, която вече не можем, а от бедняшката Лига Европа, която през последните години осмисля безполезните сезони в лайняната ни лига на много клубове, включително и нашия. Един вид предаваме огромно значение на това и дет' се вика - живеем за тези 2/4 мача в годината. :bigok

След тези, мисля доста важни уточнения, нека преминем към следващите. Въведох определение за политиката ни в момента, което е простичко и се простира до чутовната бройка от 6 думи, а именно - Една крачка напред, две крачки назад. Това е ситуацията и към днешна дата.

Нека първо да обърнем внимание на крачката напред, която се изразява в две неща - приключването на една малоумна практика да сменяме треньор през 3 месеца и да се чудим защо не става нищо и запазването на по-голямата част от отбора от предната година. За буквалистите ще отбележа, че едната крачка напред се изразява в две неща, но същото ще се отнася и за двете крачки назад и няма да се изчерпат само с две неща. Мерси. :loser2

След като направихме и това много важно уточнение, нека да преминем към двете ни крачки назад. Започваме от изпращането на един, колкото и да не искат да си признаят някои - важен играч за нас и още един, който в стремежа си да бъда обективен, също се приема за важен, предвид някои личностни качества и показано на терена през изминалите месеци. На тяхно място не изглежда, като да се подсилихме особено. Второ - отбора ни предната година показа качества, както и показа, че повечето ни играчи биха били чудесни резерви в един истински силен и готов отбор, към какъвто се стремим. Достигнахме до заключение, че на вратата сме зле и задължително ни трябва нов и добър вратар и че в нападение не сме много по-добре, след като централен защитник ни беше голмайстор. Нападател не дойде и сякаш няма и да дойде. Вратар дойде, но не можем да го видим дали става или не, а първият ни мач е след - да припомним - 12 дена. Многоуважаемият г-н Божидар продължава да пази гордо нашата рамка и нещата ме избиват леко на агресия вече. Отред няма кой да я вкара, а отзад няма кой да я пази да не влиза тая топка. Изказаха се мнения, че човекО още не си е разопаковал багажа, дет' се казва и за това не е играл в първата велика проверка в Пазарджик. Минават и някакви други и не е като да имаме 3 месеца до първия мач, но да видим... има време (12 дена). :loser2 Трето - след колебливата трансферна политика идва също толкова колебливата сага с "Месията", който щеше да ни оправи футбола. Да изрине всичко и да ни направи богове до 10 години. Очевидно се е търсел СТД, което е ок, предив, че треньора, който запазихме си каза, че не иска да избира играчи, а само да дава показатели по които да се избират тези играчи. След като първият ни отказа, би следвало да се насочим към втория, а често пъти като за нашите условия и 10-я избор. :loser2 По всичко изглежда, че такъв човек би дошъл "в движение", макар че отново ще отбележа факта, че до първият ни мач има време още. (12 дена) Четвърто - чичо ни Спас, който разбрахме, че говори добре пред камери и диктофони, с правилна дикция и правилно построени изречения не дава вид на човек, който иска да промени нещата истински. За справка може да погледнем от първия му ден до тук, изключително колебливите му и нелогични действия. Но все пак той е "музата" за това определение на ситуацията при нас от шест думи - Една крачка напред, две крачки назад.
Като цяло имаме прекрасен резервен отбор с няколко титуляра в него, но ги нямаме истинските титуляри, а точно 2 месеца след 11.07 ще се плескаме по челата как не може да се мерим с лудогорбахче и колко сме далече от тях.
Много е правилна приказката, че с пръдня, боя не става. :bigok

Школата ни продължава да е абослютно безмислено звено, което просто поглъща някакви пари, които може да се дават няколко години за, например:

- модернизиране на базата (стадион + прилежащите съоражения и сгради към него)
- подобряване на маркетинговия отдел в клуба и да се промени мотото - пара нема, направи/те там нещо.
- привличане на играчи с по-високи условия, което би следвало да повиши и качеството в отбора, предвид, че и качествата им биха били по-добри, след като не са свободни агенти или 6 човека струват, колкото 1 играч на тези, които уж гоним и си мислим, че ще стигнем скоро.
- по-бързо погасяване на задълженията ни

Която и точка от тези да се избере, ще е в пъти по-полезна от сегашната ситуация.
Мога да напиша още неща, но нали на никой не му дреме и мисля, че първоначалния ми порив за някакво обобщение на ситуацита до тук ми отмина, така че който е стигнал до тук, да се върне на първите няколко реда и да си припомни старта. Мерси. :levski :bigok

Последна промяна jordanofff на Пет Юни 29, 2018 6:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 6:36 pm 
Аватар

Дълги постове не четем.

ПС Иначе да.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 6:39 pm 
Аватар

Готино мнение! Ти какво предлагаш ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 6:51 pm 
Аватар

Аз предлагам бан за Йорданоффф, защото пише толкова дълги мнения в петък след 17 часа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 6:52 pm 
Аватар

Поне се пише нещо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 6:53 pm 
Аватар

Предлагам, вместо бъркане с пръчки, наказанието на НЖ и ЛТБР да е четене на поста на Йорданоффф до припадък. :smt047

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 6:57 pm 
Аватар

Noctis написа:
Готино мнение! Ти какво предлагаш ?

В частта за школата ни съм дал 4 конкретни предложения. :bigok

Петото предложение е най-логично, но на господина, който влиза в тази точка, очевидно не му се дават пари, защото колкото и да си чешем езиците нещата в крайна сметка опират до пари. Аз не знам начин как без пари може да правиш пари. Когато не влагаш нищо, а разчиташ на един договор с Виваком, който Бог знае колко лев е точно и дали изобщо имаме още да "взимаме" няма как да се случи според мен.

Не е удачен примера, но за по-разбираемо, предвид, че всеки го е правил - малко сме в положението, ще заложа 1 лев на права колонка с 20 събития с коефицент 130 000 и ще си купя яхта. :loser2 Еми шанса е доста по-жалък от това да сложиш 1000 на 1 нещо.. примерно. Схваща се идеята. :bigok

За да не ме зачекне някой за тъпия пример ще кажа още, че е същото, като да искаш да имаш стабилен бизнес, но по никакъв начин да не влагаш пари в него и да го модернизираш спрямо годината в която живееш и технологията, която тази година ти предлага да си по-производителен.

Аз пари нямам и мога да помогна с нормалните неща за един фен. От тук се дразня и на подмятанията как едва ли не феновете трябвало да издържат клуба. Феновете няма как да го направят. За еднократни събития и каузи - да, но ние не сме собтвеници на Левски и не сме ние тези, които отговаряме за благосъстоянието на дружеството. Когато тези от клуба, които реват, че няма хора на стадиона, започнат истински да работят за да има хора на стадиона нещата ще са други. Със сипене на празни обещания и после мръщене на празните трибуни няма да се получат нещата. Не може да имаш строителна площадка за "най-модерната" част от стадиона и наклонена под 45 градуса по-евтина и "умерена" трибуна.

И накрая още по-сериозно, тази година не продадохме никой и не взехме нужните хора според мен. Това ще се види ясно в идващите мачове, когато ще се нагнети напрежение и ще сменяме и треньора. Ние късмет очевидно нямаме, така че колкото и да ми се иска "Европа", да е нашата сламка, то нямам особено големи надежди в момента, но НЯМА да съм тъжен, ако не съм прави тази година разполгаме с целия късмет на земята, предивд всички лайна до тук.

ПС:
Спирам и смятам да се отдам на бръскане. И без това с мнения или без мнения няма да променим нищо, така че просто ще гледаме случващото се и това е. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 7:05 pm 
Аватар

Г-н Йорданов за пореден път е абсолютно прав :bigok
Казва се нещо,че ще се направи,но уви нищо не става (Козирката)
Тръгваме всяка година с големите амбиции и като дойдат мачовете разни отборчета ни шамарят :smt006
И старата песен на нов глас :smt031 Ама кво стана,защо,как и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 7:35 pm 
Аватар

Тъжно дейба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 9:07 pm 
Аватар

Негативно настроените като видят критика и скачат и те да си излеят негативизма. Чакам някой от оптимистите да отговори на Йорданоффф, че и аз да започна верига от позитивизъм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 9:15 pm 
Аватар

Четох до едно време, но постът е прекалено дълъг. Със сигурност си прав, няма как да не си, след като си изписал 1 реферат. Продължавай в същия дух!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 9:23 pm 

В последните 24 часа в немския Google няма нито една новина за Вие-знаете-кого. Аз го приемам за добър знак. Щом можаха да върнат Джон Сноу, що пък да няма и тук един о'брат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 9:34 pm 
Аватар

Само да отбележа, че за разлика от миналата година сега имаме сработен отбор, а нападението не се води от Памуку, Нар, Адениджи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 9:35 pm 
Аватар

Е, води се от Кабрал, Буш, Ривалдиньо, Костов и Вутов :bigok. Паулиньо е с контузия, а Мариани не го знаем какъв е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 9:45 pm 
Аватар

Мапуку е класа над всичките ни нападатели, които имаме в момента. :lol: Жалко, че с Роси очевидно не се харесваха, поне му взехме кинти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 10:00 pm 
Аватар

Атаката ни ми е основното притеснение, предвид че тримата ни нападатели не са много по вкарването на голове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 10:02 pm 
Аватар

viktorbdz написа:
Мапуку е класа над всичките ни нападатели, които имаме в момента. :lol: Жалко, че с Роси очевидно не се харесваха, поне му взехме кинти.
Вярно е! Шеметната му кариера преди и след Левски е доказателство! Само тялианското менте не го оцени!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 10:05 pm 
Аватар

Какво му имаше в Берое, не вкарваше ли? :lol: При нас играеше по 10 минути всеки мач и го разпънахте, че не става. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 10:06 pm 
Site Admin
Аватар

Ми всъщност Паулиньо дойде на мястото на Мапуку.Аз съм доволен от тази смяна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 10:06 pm 
Аватар

10 минути е играл друг път. Има низове от цели мачове с нула верни отигравания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 10:12 pm 

Викам бързо да дойде едно бекче дето може да играе и от двете страни и един нападател, който е вкарал през миналия сезон поне толкова голове колкото Яблонски. Ако това стане преди мачовете с Вадуц, ще съм голям оптимист за крайния им завършек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 10:14 pm 
Аватар

Деветте гола на Яблонски станаха мерило за това колко ялови били нападателите ни и как ни трябвали нови. Аз също искам зверски таран, обаче някои хора забравяте, че Паулиньо завърши сезона с 8 гола, като ги вкара за един полусезон. Ако беше играл цял сезон Яблонски нямаше да е голмайстора, а съм склонен да вярвам, че и Буш щеше да има повече при тези обстоятелства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 10:16 pm 
Аватар

Зверски голмайстор струва 2-4 милиона евро за нашите стандарти. Приемете го.

По времето на Мъри беше 1 милион, ама инфлация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 10:25 pm 
Аватар

Очевидно няма да се извиняваме днес, тъй че ще си го пазя за Понеделник, най-късно Сряда извинението :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 11:03 pm 
Аватар

НДК, пилони, въжета, пръчки, отверстия... Кога?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2018 11:22 pm 
Аватар

Аз вече погълнах една опаковка валиум. Ако утре ме няма, да знаете, че ще тежа на двете алпийски фирми на съвестта им вечно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2018 1:06 am 
Аватар

Дано план Б след НЕуспеха с Вили е поне на 50% толкова добър... а тия с вътрешното инфо са нашите дърпатки :bigok няма да им се сърдите :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2018 1:40 am 

Издържах да мине петък, но сега трябва да дремна малко, че след няколко часа съм на 24-часов риболов с посрещане на джулая на баварски водоем без обхват. Ще ви държа в течение в неделя за чуждата преса. Надявам се, че ни предстои по-синята половина на 2018 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2018 8:53 am 
Аватар

Kryten написа:
Зверски голмайстор струва 2-4 милиона евро за нашите стандарти. Приемете го.

По времето на Мъри беше 1 милион, ама инфлация.

Жеан Карлуш се скъса да вкарва, като струваше 1 милион.

Последна промяна velkov914 на Съб Юни 30, 2018 12:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2018 9:10 am 
Аватар

Да, 10 милиона струваше...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]