forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 12:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:18 pm 
Аватар

Е нали дават за пример Лудогорец? Там българи няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:19 pm 

Сега ще дойде Цветан,и ще каже да не псуваме Насю. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:20 pm 
Аватар

Росен написа:

В Лудогорец може...щото на Гело му е на оная работа какво казва някой а и там няма легенди. Да си на село си има предимства :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:25 pm 
Аватар

Сезонът беше тотален и жалък провал, а Купата нямаше да промени нищо. Такива мнения, обаче, са два пъти по-жалки, защото в последните месеци заиграхме добре и ако това се пренесе и в новия сезон, ще гледаме един доста различен отбор. Наско Сираков сам трябва да знае, че се изисква доста време един треньор да изпипа нещата и да ги докара до своите виждания за играта, но явно и Сираков е решил за всеки случай да каже, че е трябвало да бъде уволнен, за да може като го махнат да каже: "Аз бях прав, видяхте ли ?".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:26 pm 

0 tolerance написа:
Най-нормален излезе Златко Янков (Фара). Не си оцапа ръцете с абсолютно нищо, което да е в ущърб на Левски, или футбола в България.

Май от отбора от САЩ 94 и минали през нас само Фара, Цанко, Михтарски, Петър Александров ( колкото и кратък да беше престоя му при нас ) и Пламен Николов ( и той има някакви глупови коментари, но да кажем, че са сравнително приемливи ) не са срали по нас. Тук не слагам Велко Йотов, щото май никой не го е чувал и няма как да му вземат интервю.
Гошо Гинчев също не съм го чувал да говори нещо по наш адрес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:27 pm 

Росен написа:

Е как да няма бе, повечето са с български паспорт :loser2 :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:29 pm 
Site Admin
Аватар

celeronhater написа:
Сезонът беше тотален и жалък провал, а Купата нямаше да промени нищо. Такива мнения, обаче, са два пъти по-жалки, защото в последните месеци заиграхме добре и ако това се пренесе и в новия сезон, ще гледаме един доста различен отбор. Наско Сираков сам трябва да знае, че се изисква доста време един треньор да изпипа нещата и да ги докара до своите виждания за играта, но явно и Сираков е решил за всеки случай да каже, че е трябвало да бъде уволнен, за да може като го махнат да каже: "Аз бях прав, видяхте ли ?".

Ми не е сезонът тотален провал или поне е много по-малко провал сравнение с предишния,примерно.Най-малкото се привлякоха добри футболисти и се изгради отбор.Имаме добра основа с която да надградим и да преследваме по-добри резултати през този сезон.За ЛЕ е съвсем реално да си говорим за преминаване на 2 кръг.Нещо немислимо за минали години.
В сезон,в който си привлякъл 21 нови и си подменил тотално първия отбор,няма как да очакваш купи и постоянство.

ПС-Виж микре.Те тръгват по-нашия път,само че с година закъснение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:32 pm 
Аватар

Дано микре не финишират отново на 20 точки от нас, че не ми се мисли. Да, това беше преходен сезон и сега трябва да покажем, че сме изградили нещо. А за да не съм мощен оффтопик, защото това е тема за трансфери, изгледах бая клиБчета на Мариани и е доста добър играч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:32 pm 
Аватар

celeronhater написа:

Г-н Раев не знае нищо за Левски ... виж за чорбарско село или микре е друг въпрос

Мнението ми за него се припокрива с това на Омраз, Раев е човешки отпадък, който никога повече не искам да виждам на Герена, дори и като зрител

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:37 pm 
Site Admin
Аватар

celeronhater написа:
Дано микре не финишират отново на 20 точки от нас, че не ми се мисли. Да, това беше преходен сезон и сега трябва да покажем, че сме изградили нещо. А за да не съм мощен оффтопик, защото това е тема за трансфери, изгледах бая клиБчета на Мариани и е доста добър играч.

Я сподели. :bigok Аз в тубата намирам само 2-3 гола от далечно разстояние.
За другото вече съм съгласен с теб. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:39 pm 
Аватар

Според г-н Раев на Томаш трябва да се даде време, защото той е прекарал само година в чорбое и гради нещо ново. Но, Дуче трябва да е уволнен поне 10 пъти.
От това по-еднакъв аршин и безпристрастност не може да има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:41 pm 
Аватар

Давиде от 13/14 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:44 pm 
Аватар

В профила му в инстаграм също има клипчета

https://www.instagram.com/davide.mara/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:51 pm 
Аватар

celeronhater написа:

Сезонът е провал откъм резултати, и аз, впрочем, не виждам някой да твърди обратното, така че не знам Раев що се прави на тъп. Също така не е вярно, че вземането на купата "нямало нищо да промени, кво като е тъпата купа" - когато не си печелил нищо 10 години, един трофей (все пак говорим за Купата на България, не за Плейстейшън къп....) при всички случаи е напредък и резултат и то важен. Че това нямаше да ни реши проблемите е ясно, но не знам що някой си мисли, че ние сме толкова тъпи и бихме се заблудили от една купа.

Сезонът, обаче, беше изключително важен, за да видим някакви наченки на стабилизиране в тоя клуб. Първо, привлякохме някакъв нормален треньор и някои добри играчи и за първи път явно няма да ни се налага да правим изцяло нов отбор (след последните два пъти минялото лято и зимата). Второ - колкото и да твърдят противното сума народ, играта на отбора се промени и в последните месеци в мачовете за първи път от доста време не се чудехме кога ще ни вкарат гол и дали изобщо да излизаме, а играехме силно, дори в мачове, в които не бихме (финала, примерно, и загубата от тирето за шампионата 3:2) - всъщност притесненията ни по тая линия се оказаха повечето безплодни и резултат от мъките в предишни сезони. Мисля, че само сравнението как играхме на баража с еклерите срещу миналата година с Верея е достатъчно, но можем спокойно да добавим и гости на Чорбое, и обрата срещу папагалите, и двата полуфинала....

Така че е малко тъпо всички "легендички" да се правят на идиоти - този сезон за Левски беше (или поне се надявам да е бил) преход между пълния хаос и правенето на едни и същи простотии и изграждането на свестен отбор, който отново да излиза във всеки мач готов да победи, а противника в повечето случаи да се надява на опълчение и да устиска 0:0 (както бяха и ЧМ в реванща, например). Просто след тоталното сриване на всичко и засирането в продължение на години, е пълна утопия да се мисли, че някой ще дойде и с магическа пръчка ще оправи нещата за 1 сезон, без да има подобен преход. Всички се правят, че не виждат това (или някой наистина не го вижда, което означава, че живее в някаква своя реалност, без връзка с истинския живот и ситуацията в Левски) и именно това е адски дразнещо и пали хората, които все пак го разбират.

Ясно е, че сме далеч от решаването на всички проблеми, но изглежда поне почваме да работим в правилната посока. Следващия сезон ще покаже дали е така - ако имаме очевиден прогрес (и като резултати, и като игра), значи нещата се получават. Ако пак сме на 15-20 точки назад, не можем да печелим дербита, губим точки с малоумни отбори, профукаме купата и т.н., то значи развитие вече няма и ще има промени. И само като добавка за великите разбирачи/легенди - ако не бяха дори само вратарските грешки от безумен тип на всичките ни вратари (т.е. без да включваме мачовете, в които изпуснахме положения, дузпи и т.н.), щяхме да имаме поне 12 точки повече (а и някои конкуренти - по 4-6 по-малко), т.е. разликата щеше да е доста по-различна да не кажем нещо повече.....(всъщност и обратното е почти вярно - ако забравим вратарските грешки и броим само тъпо загубените точки на Герена от пропуски, резултата ще е сходен). А вратарските грешки май не са на гърба на ръководството и на треньора (макар че в крайна сметка отговорността за всичко е тяхна).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:56 pm 
Аватар

Много умно това дете. Малко е диво, но умно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:56 pm 
Аватар

Кот-такоа :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:58 pm 
Аватар

Насо не може да възприеме, че Левски е Левски и без него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 12:59 pm 
Аватар

Бахти мръсния боклук е тоя, дано никога не се върне в Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 1:19 pm 
Аватар

Само завършен идиот може да каже, че нямаме напредък, спрямо миналите сезони. Уаилдкид е описал нещата, аз само ще добавя, че през новия сезон, при запазен 80% състав, трябва да сме в борбата за титлата ПОНЕ до започването на плейофите. Тоест, разлика между нас и Разград не повече от 4-5т.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 1:22 pm 
Аватар

Росен написа:

На този щерка му не беше ли на измисления юбилей, празнуван от умрелите ( 09.05.2018 ) ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 1:24 pm 

Zasto ne poskat uonoshite??

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 1:24 pm 
Аватар

1palq4o1 написа:
Росен написа:

На този щерка му не беше ли на измисления юбилей, празнуван от умрелите ( 09.05.2018 ) ?

5 години чакаш за първи пост и изсра това, да беше пуснал нещо в некултурната, поне... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 1:28 pm 
Аватар

dogbeer написа:
1palq4o1 написа:
Росен написа:

5 години чакаш за първи пост и изсра това, да беше пуснал нещо в некултурната, поне... :ohmygod

Само питам, но щом според теб сеRа...

Последна промяна 1palq4o1 на Пон Юни 11, 2018 1:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 1:37 pm 
Аватар

На синия кюрд трябва да му се сере ежечасно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 1:40 pm 
Аватар

Аз нямам против Наско Сираков да се завърне в Левски, имам против Наско Раев. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 1:40 pm 
Аватар

Поне със снимка на дъщерята, не че не я знаем... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 2:00 pm 
Аватар

това безгръбначно раев е като фурнаджийска лопата
..
тая седмица ще дочакаме ли някоя трансферна боНба ? ... или поне конфетка лека

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 2:12 pm 
Аватар

Започваме подготовка на 14 и от това което знам, до тогава ще сме с +1 СТД и най-вероятно 1 нов. Ако е вратар ще е най-добре, другото може да се вземе и в хода на подготовката, но вратар е абсолютно задължително да вземем колкото се може най-рано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 2:15 pm 
Аватар

Wildkid, пропуснал си една запетая :bigok

Щерката беше, за да вземе медал за дядо й Петко, борец в ск цдна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 11, 2018 5:42 pm 

По гонг казаха, че Спас е в Швейцария и завършва няколко входящи трансфера. Както и нов СТД до няколко дни, който бил огромно име в Европа :D
п. с нямало да има изходящи трансфери

Последна промяна IN HOC SIGNO VINCES на Пон Юни 11, 2018 5:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]