forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 5:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 11:06 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Ми и клуба си я каза - мислим да излизаме от първенството.

Ники Илиев каза, че "има такава възможност", което общо взето нищо не е. Аз докато не видя нещо "официално" - не вярвам. Ляляме си само. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 11:10 pm 

spurs написа:
Тука много хора забравяте, че Левски е футболен отбор ми се струва...

Точно тук грешиш. Ако Левски беше само футболен клуб, отдавна трябваше да сме се закрили

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 11:22 pm 
Аватар

Левски никога не е играл в Б група. Въпреки всичко. Аз съм на 20, ама вие сте пикльовците, че бутате подобни мнения. Махнем ли се умираме, тва е , тия дето ся сте много активни по форумите, ще дойдете на 1-2 мача и ще се приключи. И те печелят.

Повече няма да вляза в тоя форум, гонг 2 е станал . Трийте ме, банвайте, не ме интересува.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 11:26 pm 
Аватар

Проблемът е, че много хора не осъзнават, че ние вече сме умрели. :smt006 Но има шанс да изразим позиция, принципи и морал, 3 много много черни да не кажа превърнали се в обидни думи в България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 11:29 pm 
Аватар

Говорих за сезирането на УЕФА вместо безсмислените декларации, които само ние си четем... ама вече е късно. Отдавна трябваше крути мерки, само дето май се пускат едни принципни позиции от членовете на УС за замазване на очите и никой няма намерение да прави сериозни неща... уж сме против, ама реално нищо

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 11:32 pm 
Аватар

Венци Корема щял да гласува ЗА на Изпълком ако поискаме да напуснем групата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 11:52 pm 
Аватар

Отборчето му играе за първи път от 20 години в Европа, но Левски му е в устата. Микренска подлого, ще ти пикаеме на гроба, свиньо! Това да ти е последно "излизане" в Европа. Щял да гласува "за"....какво ще гласуваш, бе идиот! Ей, писна ми на курО!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 11:54 pm 
Аватар

И аз гласувам "да" за един куршум в главата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 11:56 pm 
Аватар

Имам претенции, че съм добър човек, милосърден и рядко изпитващ омраза, но на Венци Свинята пожелавам всичко най-лошо !

http://gong.bg/bg-football/evrouchastni ... aut-385585

"Нямам нищо против Левски да напусне А група. Ако трябва да се гласува, ще гласувам "за" Левски да не е в А група. Това означава 5-6000 наркомана по-малко по стадионите и по улиците", сподели Стефанов след края на мача на Славия в Лига Европа с полския Заглембе.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 12:00 am 
Аватар

Тъй, тъй. В ИК всички ще са за! И не само там. А вие искате да им изпълним това желание...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 12:10 am 

Обаче Дърпат, купувачът на титли и история, яко виси в темата и вади цитати избирателно. :loser2 Сигурно Венци ще е следващия Дриша, който ще припознае след Лупи и Божков. Вече е от микре, ще стане и от слабия, няма проблеми. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 12:12 am 
Аватар

На този ретард Дърпатов не можем ли да му докладваме масово профила, че да спре с тези скрийншоти от форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 12:12 am 
Аватар

Най-добрия отговор на подобни свинщини е тотално унижение на терена и трибуните. За съжаление това няма как да стане. Иначе, ако бяхме адекватен клуб, отдавна трябваше да сме заляли фифи и уефи с ежедневни писма за за случващото се в тая кочина тука, без значение дали би имало смисъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 12:16 am 

spurs написа:
rsd написа:
Обосновката е да не си част от мафията.

Аха, това кои са ни собственици не ни прави част от мафията, това което се случи в последните три кръга на миналото първенство не ни прави част от мафията, начинът по който ни се построи сектора не ни прави част от мафията, обаче ако играем там където ни е мястото и където би следвало да играем на база всички правила на футбола, вече ни прави част от мафията.

Тука много хора забравяте, че Левски е футболен отбор ми се струва...

Доложиха ми, че Дърпатката бил припознал това мое мнение. Понеже съм убеден, че е мъжкар, не е мишок, достоен човек е, държи на морала и има зъби, специално за него пиша и следващото, разчитам че и него ще припознае и цитира:
1. В А група ще играе отборът на Литекс, независимо от смененото име. Отбор с четири титли на България, няколко купи и най-известна победа с 8:0 срещу бившия любим отбор на Дърпатката.
2. Същият този отбор сега трябваше да играе в Б група. Участието му в А е абсолютно скандално като специално заради собственика му беше измислена цяла схема, в която уж се променят формати, уж се създава нова лига, отменят се действащи наредби и т.н. Беше обявено, че в тази уж нова лига ще бъдат допуснати само отбори, които са финансово осигурени, имат отлична инфраструктура и т.н., а накрая не само оставиха миналогодишните отбори със се финансовите им проблеми, порутените им бази, терените им във вид на ниви и т.н., а и добавиха нови такива. Правителството също публично няколко пъти изрази подкрепа. С други думи цялата държавна машина и целият футболен съюз бяха впрегнати в полза на един конкретен човек. Покрай скандалното връщане на Литекс в А група намазаха и други подобни селски отборчета като Верея и Локо Горна.
3. Бившият любим отбор на Дърпатката все още съществува и дори днес БФС обявиха, че може да бъде допуснат до участие в Б група при определени условия. Не знам дали аз съм мислещо говедо, както ме е определил той, но има мислещи прасета, които заявяват, че никога няма да подкрепят Литекс, още повече пък докато любимият им отбор е жив.
4. Въпреки че в нарушение на наредбата за лицензирането на БФС беше допусната неправомерна смяна на името му, Литекс си е Литекс. История и успехи не подлежат на купуване и не могат да бъдат купени. Дори и да се купи запорираната от НАП търговска марка, това е просто една картинка и правото тя да се ползва, с нея не вървят титли, купи, тишини на Анфийлд и т.н.
5. Този който подпише концесия за стадиона в Борисовата градина в полза на Литекс директно трябва да влезе в затвора, защото по този начин лишава държавата от каквито и да е шансове да си събере 14 милиона лева.
6. Микре е село. Това много ясно си личи по хората, родени там.
7 е добро число

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 12:20 am 
Аватар

Аз съм "ЗА" на Дърпатката да се даде възможност демократично и свободно да изрази своята позиция в нашият форум, щом чете и цитира на воля :bigok

Беззъба фея, призовавам те :pastor Дядо ми беше зъболекар, ще ти уредя безплатен преглед !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 12:21 am 

Сега осъзнавам, че този Дърпатов е онзи, който навремето пишеш в смешно списание за видео игри, което се беше отделило от друго такова :smt005

Дърпатче, ако четеш все още си си крадлива, сепаратистка путка, като умреш никой няма да ти ходи на панахидата. ВЪРНИ ПАРИТЕ, ДЪРПАТОВ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 12:55 am 
Аватар

Дърпатка, следващото ти пътуване с трамвайчето на националния, няма да е така безаварийно.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 1:05 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 1:05 am 
Аватар

blue_master написа:
Изображение
:cry: :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 1:09 am 
Аватар

Някой си снимат парите, аз си снимам билетите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 1:45 am 
Аватар

Коце Маца написа:
Цитат:
В БФС обявиха, че са възмутени от преименуването на Литекс, който вече се казва ЦСКА-София, но от централата уточниха, че такъв е законът и те не могат да не се съобразят с него.

"Когато започвахме с проекта за преформатиране на първенството, изобщо не сме предполагали, че Литекс ще напусне мача с Левски, а по-късно ще се прекръсти на ЦСКА-София. Ние сме възмутени, а холандската фирма, с която работим, се чуди какво става, но няма какво да направим. Законът го позволява и ние сме длъжни да се съобразим с него", коментираха хората от футболния съюз на днешната пресконференция.

От централата допълниха, че по принцип законът в България е такъв, че хипотетично 30-те професионални клуба могат да се прекръстят на лит(*кс-етрополе и да се преместят в София. Условията са да намерят стадион и да не се ползват от спортно предимство. Т.е. да не прескачат от по-долна в по-горна група без да са спечелили това право.

Всичко това е прах в очите и цели да се отслаби опозицията ни. Спрем ли с натиска, дотам е всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 1:56 am 
Аватар

Давал си пари на домус ага? БАН! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 1:58 am 
Аватар

А, защо възмутените олигофрени, вкараха Литекс в "А" група при положение, че те изпаднаха !? Дори и да приемем, че преименуването е законно, а законно ли е изпаднал отбор да остане в групата ? Възмутени били...Оная перука 1 месец вече във Франция, боли го патката, какво става тук...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 2:00 am 
Аватар

Признавам си чистосърдечно, че този мач не бях в клетката. Забравих да направя уточнението, че 90 % от билети от вътрешното първенство не ги пазя, затова и колекцията ми изглежда малко еднаква.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 2:18 am 
Аватар

Ами според тях явно е законно. Просто на всички нападки отговарят с "Ами това е ново първенство, затова правилата от предишното не важат". Кой е изпаднал, кой е наказан, кой е фалирал - за тях никое от тези неща нямат значение, просто щото са се случили през миналото първенство, а пък сега, видиш ли, имаме чисто нов формат на А група, нулираме всичко и почваме начисто. :evil:

Само като си помисля, че всички тия врътки, схеми, търсене на вратички, затваряне на очите, погазване на всякакви правилници и закони - всичко това се прави заради един отбор! Един шибан отбор бе! Все едно светът ще се унищожи ако тия нещастници спрат да съществуват. И всички клубове, включително и ние, го приемаме това нещо безропотно. Как можем да искаме после от нормалните хора да се интересуват от български футбол, като и слепите виждат, че в 90% от случаите, нещата се решават по "втория" начин?! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 6:25 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
Всичко това е прах в очите и цели да се отслаби опозицията ни. Спрем ли с натиска, дотам е всичко.
Точно.
1. Бфс започнаха да говорят за дриша лига след като куция помак изкара отбора;
2. Цяла година бфс, знайни и незнайни футболни "деятели" опяваха как трябвало да се намери начин за връщане на чурка в А група, защото без тях не било същото;
3. Бфс активно съдействаха на паспарту да нареди купата за чурка;
4. Пуснат ли веднъж ГМО-то в елита, следващата стъпка ще е купуване на емблемата (за смешни пари) и получаване на концесия за кочината. И с това всичко приключва.
Според мен е крайно време за радикални мерки. Нещата вече са далеч над футбола, вече говорим за тоталното беззаконие, погазване на правила и липса на нормалност в тази държава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 6:59 am 
Аватар

Аз никога не пазя хартии. Дано не ме обявят за прасе, че не мога да докажа нищо. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 7:31 am 
Аватар

Дърпатка, да пукнеш на дришата от кура дано. Деба и смешното, грозно същество. Олицетворение на редовия чорбар - грозен, уродлив, смачкан и жалък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 7:37 am 
Аватар

Венци прасето няма ли кой да го прати при сина му, нещастник скапан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 8:19 am 
Аватар

Дърпатов да ти умре най-милото, смачкан от живота лайнар.

Sent from my Lenovo A2010-a using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]