spurs написа:
rsd написа:
Обосновката е да не си част от мафията.
Аха, това кои са ни собственици не ни прави част от мафията, това което се случи в последните три кръга на миналото първенство не ни прави част от мафията, начинът по който ни се построи сектора не ни прави част от мафията, обаче ако играем там където ни е мястото и където би следвало да играем на база всички правила на футбола, вече ни прави част от мафията.
Тука много хора забравяте, че Левски е футболен отбор ми се струва...
Доложиха ми, че Дърпатката бил припознал това мое мнение. Понеже съм убеден, че е мъжкар, не е мишок, достоен човек е, държи на морала и има зъби, специално за него пиша и следващото, разчитам че и него ще припознае и цитира:
1. В А група ще играе отборът на Литекс, независимо от смененото име. Отбор с четири титли на България, няколко купи и най-известна победа с 8:0 срещу бившия любим отбор на Дърпатката.
2. Същият този отбор сега трябваше да играе в Б група. Участието му в А е абсолютно скандално като специално заради собственика му беше измислена цяла схема, в която уж се променят формати, уж се създава нова лига, отменят се действащи наредби и т.н. Беше обявено, че в тази уж нова лига ще бъдат допуснати само отбори, които са финансово осигурени, имат отлична инфраструктура и т.н., а накрая не само оставиха миналогодишните отбори със се финансовите им проблеми, порутените им бази, терените им във вид на ниви и т.н., а и добавиха нови такива. Правителството също публично няколко пъти изрази подкрепа. С други думи цялата държавна машина и целият футболен съюз бяха впрегнати в полза на един конкретен човек. Покрай скандалното връщане на Литекс в А група намазаха и други подобни селски отборчета като Верея и Локо Горна.
3. Бившият любим отбор на Дърпатката все още съществува и дори днес БФС обявиха, че може да бъде допуснат до участие в Б група при определени условия. Не знам дали аз съм мислещо говедо, както ме е определил той, но има мислещи прасета, които заявяват, че никога няма да подкрепят Литекс, още повече пък докато любимият им отбор е жив.
4. Въпреки че в нарушение на наредбата за лицензирането на БФС беше допусната неправомерна смяна на името му, Литекс си е Литекс. История и успехи не подлежат на купуване и не могат да бъдат купени. Дори и да се купи запорираната от НАП търговска марка, това е просто една картинка и правото тя да се ползва, с нея не вървят титли, купи, тишини на Анфийлд и т.н.
5. Този който подпише концесия за стадиона в Борисовата градина в полза на Литекс директно трябва да влезе в затвора, защото по този начин лишава държавата от каквито и да е шансове да си събере 14 милиона лева.
6. Микре е село. Това много ясно си личи по хората, родени там.
7 е добро число