forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 7:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2016 7:09 pm 

Жалко за Дани Младенов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2016 7:09 pm 
Аватар

Пак проспахме схемите на чичо Венци. Поне и ние да бяхме захлебили... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2016 7:24 pm 
Аватар

Венци, кажи за полегналата Тодора :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2016 7:40 pm 
Аватар

Утре на Герена билети ще се продават ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2016 8:04 pm 

Когато става дума за Левски, Венци вие като ранена кучка, за да плюе... а този мач днеска не би тръгнал да го коментира, защото вече прибира облога от него. Цялата работа около неговия вой против Левски е за да отклонява вниманието около схемите, които върти с "честните мачове". Вторият гол на Пирин не е никак скандален, ни най-малко :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2016 8:16 pm 
Аватар

Някой само, ако може да ми обясни защо венци корема би уговорил мач, защоооо? Защо? Не е ли А група най-честното първенство? Просто Пирин имат готов отбор за ШЛ и невероятна публика... Затова обърнаха. Стига с тези конспирации... Осъзнайте се!!!111!11! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2016 9:04 pm 
Аватар

И кога го е правил това с уреждането, ебати?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2016 9:36 pm 
Аватар

Цитат:
Феновете на Славия след края на мача: Курви сте!

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2016 10:28 pm 
Аватар

Добре де Венци поне на неговите "верни фенове",колкото и малко да са, да даде инфо. Хем може да им иска процент,хем ще му останат верни. Кво толкова? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2016 11:03 pm 

blue_master написа:
Ама, защо във футбола, нещо, трябва да е нормално или логично ? Да, не е нормално, но това не означава, че мачът е даден.
Не ме разбирай погрешно, нямам никакво намерение да оправдавам скандалната слава на нашият футбол, но за да се даде мач, трябва да има някакъв интерес от това, нали така ? А, просто не виждам, как е възможно Чорбое да предпочетат да загубят този 1/2 при положение, че хипотетично ги очаква финал с Монтана, който би трябвало да бъде спечелен и това на връх юбилейната им годишнина...

И по-скандални и нелогични мачове съм гледал от този. И то мачове между отбори, които са на световно ниво. Може да е малко нелеп примерът ми, но преди 1 седмица гледах Реал Сосиедад и Барселона и доколкото си спомням, Бараселона нямаше нито едно чисто положение. Е, не е логично, не е нормално, но се случи и те загубиха. В началото на сезона пък Атлетико Билбао ги победи 4-0 за Суперкупата, а малко по-късно, Селта ги победи 4-0 или 4-1. Всички тези резултати не са нормални за възприемани с оглед на това, че Барселона, може би е най-добрият отбор в света ( въпреки отпадането им от Атлетико М ) .

Абсолютно и аз съм на това мнение. Имам и още по-добър пример - най-добрият Левски през този век, който стигнал 1/4-финал за УЕФА и после участва в групите на ШЛ, за два мача не успя да създаде положение срещу аматьорския Тампере. И там ли мача беше уреден/имаше хванати играчи?

И не знам защо толкова повтаряте, че не били създали положение през последните 20 минути. Аз освен тях гледах и първите 20 минути, в които Иса сигурно 5 пъти излизаше сам срещу вратаря - какво, сценарият е бил в началото да създават положения и да ги изпускат, а накрая вече да не създават, така ли? Не мисля, че е чак толкова ненормално по-добрият отбор да подцени зверски по-слабия, мачът да тръгне криво, по-слабите да вкарат и фаворитът да сдуха като установи, че ония няма да се бият сами. Според мен точно това се случи - Берое си мислят, че излизат срещу аматьори и ще ги качат на резултат без напрежение, а чорбата са всичко друго, но не и аматьорски отбор. Да, нямат футболисти за първата половина на "А" група, но нивото им определено е по-близо до "А" отколкото до "В"- да кажем имат състав за челото на "Б" група, или дори за дъното на "А". Като се съчетае подценяването със слабата форма на Берое (в предишните 5 мача, в рамките на месец и половина, бяха вкарали само един гол) и лошото развитие на мача, не виждам защо да е изключено това, което се случи. Ако на мястото на чорбата беше Монтана примерно, а дори и Поморие, едва ли щяхте да говорите че мачът е бил уреден. В тоя ред на мисли нашият мач с Поморие уреден ли беше?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 17, 2016 11:27 pm 
Аватар

"Айде де, оговорени мачове, да не сме вчерашни, айде де." :strkstrk
Това да си мислиш, че в нашия футбол няма нищо "скрито-покрито", трябва да си някоя извисена личност, вярващ в дядо Коледа и компания. Особено пък с участието на отборите, притежание на микренското, градинско жуже, които никога, наблягам на никога, не са си правили ми-ми, примерно точно с чорбалиги. Имаше едно култово интервю на Барбуканоф, който с прясна спермичка на устенце, обясняваше, как не е гълтал на микренци на мач за купата. Те примерите са "хиляди", но този е един от ярките, за това и все за него се сещам. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2016 8:26 am 
Аватар

Имам приятно чувство че Чорбое тоя път няма да полегне и ще се гледат циркове :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2016 8:31 am 

Чичо Венци, полегнала е Тодора имаше ли, да ти еба майката :?:

Чорбое няма да се напъват срещу свинете, избийте си го от главите.

Имаме уникалната възможност да се изакаме в/у свинските сайтчета, фенчета, тимчета и собственичета. Елате на мача в събота! Събудете позаспалите си приятели левскари, дайте да напълним стадиона, да се разбием от пиене и пеене. Тогава гнусните ни врагове ще са в амок :smt023

3 дни ще се чудят какво да пишат, как да коментират :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2016 12:01 pm 
Аватар

gamencerista написа:
Имам приятно чувство че Чорбое тоя път няма да полегне и ще се гледат циркове :bigok

няма, ино на ино и всичко по живо и здраво

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2016 5:21 pm 

Пламен Липенски е бил треньор в Олянензе, Имортал, Белененсес и Портимонензе. Ако обаче не намери начин Зехиров и Сраско да бъдат "под въпрос" за мача, чорбойци заминават, каквито и игрови схеми и състави да реди.
Мога да му дам един бонус. Нека Сърмов, Иса и Станислав Костов да започнат титуляри на Кочината, пък останалите неща сми ще се наредят.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Апр 18, 2016 6:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2016 6:30 pm 
Site Admin
Аватар

Последният,също игра на кочината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 18, 2016 6:37 pm 

Така е, но за разлика от другите ходжи (Зехиров, Срас и Милисавлевич), има да си връща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 2:03 am 
Аватар

На тия да не би да им изтичат договорите? Нали не мислите, че тия в Чорбое са толкова тъпи, че да не се усещат, ако имат някой "хванат". После ко? Ще ходи пак 6 месеца само по дискотеките.
Разбирам да са ти дали пари, които да ти стигат до пенсия, ама за един мач да се правиш на сакат, едва ли се изкарват толкова добри пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 10:36 am 
Аватар

Ми пич това е като при курвите- повечето го правят за пари, но някои го правят от любов към секса :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 3:38 pm 

Някой знае ли дали има някакви планове за Левски ТВ във бъдеще? Ще може ли да се пускат мачовете на запис, мачове на юноши на живо, интервюта с играчи, показване на яки мачове от миналото и т.н. Между другото не знам с кой си говорих от тука, но Ливърпул и Манчестър си дават мачовете от вилата лига по тяхните канали. Поне футмоб това ми показва. Ще е яко и ние да си ги показваме и да навремето един хуй на домуса и " говеждото бфс"

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 3:42 pm 
Аватар

Няма как да стане, след като правата не принадлежат на клуба. Доколкото ми е известно нямаме право да излъчваме записи.

За старите мачове проблемът е сходен - трябва да се уредят правата.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 3:46 pm 

Гелосаната мастия за колко години ги е купила? Що се отнася до старите мачове не може ли да се спазарим с БНТ? Няма начин да няма начин! Срамота е да седят и да събират прах в архивите, а по младите да карат само на приказки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 3:49 pm 
Аватар

И като казахте за Левски ТВ, стари мачове и т.н, предлагал съм и друг път, но едва ли някой ще го осъществи. Бира на отбора.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 3:50 pm 
Аватар

ivosto написа:
Гелосаната мастия за колко години ги е купила? Що се отнася до старите мачове не може ли да се спазарим с БНТ? Няма начин да няма начин! Срамота е да седят и да събират прах в архивите, а по младите да карат само на приказки.

Всичко е въпрос на пари. С БНТ за мачове не мога да кажа какво ще искат, но за други неща съм имал нещастието да разговаряме и е доста дебело....особено като стане дума за по-публично излъчване, тип "телевизия"....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 3:50 pm 

"Бира на отбора" ????

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 3:53 pm 

Wildkid написа:
ivosto написа:

Всичко е въпрос на пари. С БНТ за мачове не мога да кажа какво ще искат, но за други неща съм имал нещастието да разговаряме и е доста дебело....особено като стане дума за по-публично излъчване, тип "телевизия"....

Дебело? Те какво ги правят тези мачове освен да събират прах? Може да им се окаже натиск. Все говорят как децата не спортуват и висят по кафенетата. Мисля, че БНТ ще покажат здрав разум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 3:55 pm 
Аватар

ivosto написа:
"Бира на отбора" ????

Да, какво странно има? Официална бира на футболен клуб Левски. Разбира се, с емблемата и там както го измислят, никога не бих помислил да се сложи Васил Левски на бира......
Аз бих си купувал от нея, а ти?

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 3:56 pm 
С БНТ бяхме говорили преди 2-3 години (уж от името на клуба) за някакви архиви/кадри/мачове, искаха някакви баснословни суми, ама под баснословни имам предвид скандални, и им срахме на путката... :smt006 Тези кавали буквално имат цялата спортна историография на България на лента. Велики мачове, предавания със скъпоценни кадри, отразявания и интервюта, но си тънат в прах и така и ще си останат, щото никой няма сметка, желание и акъл да ги използва за някакъв съдържателен и паметен продукт.

Винаги смърт за БНТ!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 3:57 pm 

konvoec написа:
ivosto написа:
"Бира на отбора" ????

Да, какво странно има? Официална бира на футболен клуб Левски. Разбира се, с емблемата и там както го измислят, никога не бих помислил да се сложи Васил Левски на бира......
Аз бих си купувал от нея, а ти?

Извинявай, но не те разбрах. Разбира се, че ще си я купувам стига да става за пиене. Левски е неразработени мина има толкова много неща които може да се направят и най- хубавото е, че няма нужда да откриваме топлата вода. Просто трябва малко акъл и много желание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 3:59 pm 
Аватар

Имат един изключителен филм- Ритнитопъ ама то с тях представям си как се говори

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]