forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 4:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 30, 2016 9:57 pm 
Аватар

Кожен лиценз от Венко за тях :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 30, 2016 10:09 pm 
Аватар

Kryten написа:
Е те като са във В група нали нямат изобщо картотекирани футболисти :lol:

Имат картотеки, просто са със статут на аматьори и по всяко време може да си тръгнат. Дори подготвителните групи имат картотеки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 30, 2016 10:15 pm 
Аватар

Ама не са същите за професионалния футбол, нали :bigok Демек със сегашните в Б група..?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 30, 2016 10:22 pm 

antonatan написа:
Само накрая да не се окаже, че не могат да покрият и лицензията за б група :(
Напълно възможно е така да стане, тия немат пукнат лев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 30, 2016 10:26 pm 
Аватар

Господата Ганчев и Божков ще осигурят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 30, 2016 11:28 pm 
Аватар

:bigok

Прикачени файлове:
darpa.jpg
darpa.jpg [ 83.1 KiB | Прегледано 2728 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 30, 2016 11:52 pm 
Site Admin
Аватар

Градев у фейсО :strkstrk

Цитат:
Това съм го написал на стената ми преди половин година. Поздрави на лаиците като Дърпатов, които твърдяха, че санкцията не се отнася за аматьорски отбори. Не само че се отнася до аматьори, но и важи за всички гарнитури на клуба! Освен това ще бъде в сила до отварянето на зимния трансферен период през 2017 г., т.е. лит(*кс-етрополе няма да може да картотекира свободни играчи през есента, след като приключи летният трансферен период.
Мразя винаги да съм прав!
Проф. Градев

Пак Градев

Цитат:
В Б група ще е Литекс, но не и лит(*кс-етрополе. Ти на Литекс лит(*кс-етрополе ли ще викаш догодина? Би било доста срамно. Добре че е невъзможно.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 12:25 am 
Аватар

След новината, че синята ФИФА чока свинете:

Цитат:
С теб сме Гриша,на се отказвай,на се давай на тиквата подуенска да те победи !!!! Успех !

Цитат:
Mozhe da sme tihi i skromni prez poslednite meseci. No , ne sme se PREDALI, NIE OBICHAME CSKA I SHTE SE BORIM DO-POSLEDNA KAPKA KRUV. Tova trqbva da e qsno na vsqka TIKVA.

Цитат:
Бог да те благослови Гриша.

:shock: :ohmygod2 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 12:32 am 
Аватар

И още нещо интересно от Градев :bigok

Цитат:
Georgi Gradev Сега възниква въпросът кога е бил картотекиран Николай Дичев? Ако е било на или след 29.01. (което е много вероятно), БФС са длъжни да анулират резултатите във всички мачове, в които е играл този играч поради неродовността на картотеката му. Бфс също подлежи на санкции от Фифа за неспазване на забраната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 12:41 am 
Спри да ги шибаш, вековна ФИФО :smt035 Поне за седмица спри, да отпочине халката :smt035 Откъде намираш тези сили за такъв секс-маратон, Фифо ВековнаЪ? :smt035 Корен от жиншен ли пиеш? Почини си поне седмица и после ги доизчукай с утроени сили. Но не все в гъза, футболна собственице. Не винаги там! :smt035

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 12:51 am 
Аватар

Коце Маца написа:
И още нещо интересно от Градев :bigok

Цитат:
Georgi Gradev Сега възниква въпросът кога е бил картотекиран Николай Дичев? Ако е било на или след 29.01. (което е много вероятно), БФС са длъжни да анулират резултатите във всички мачове, в които е играл този играч поради неродовността на картотеката му. Бфс също подлежи на санкции от Фифа за неспазване на забраната.

Грух-грух :bigok Поредната гавра с отбора на #xarizmamarkapobedaslava.......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 2:43 am 
Аватар

Белият човек е виновен за състоянието на чорбата! :tmbk :tmbk :tmbk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 8:58 am 

ЕвроГейските ценности са виновни. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 9:17 am 
Аватар

Изображение
:bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 11:36 am 
Аватар

Подуенската УЕФА им прилага Некултурната :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 5:07 pm 
Аватар

Цитат:
"След зачестилите публикации, коментари и анализи, свързани както с мен, така и с моето семейство, бих искал да поясня следното:

Аз, Христо Стоичков, и моето семейство, в лицето на съпругата ми Мариaна и двете ми дъщери Христина и Михаела, сме били част от десетки, дори стотици каузи за опазването на околната среда, дивата природа, изчезващи животински видове, както и от множество благотворителни кампании, свързани със здравеопазване, защита и превенция за населението на Африка.

Лично аз съм бил част от поне дузина хуманитарни мисии на Черния континент, очевидно останали в пълна тайна за тези, които „намериха сили“ да упрекват мен и моето семейство сега.

Въпреки че не мисля, че дължа обяснение за хобито си, смятам, че Вие се нуждаете от пояснение. Всички ловни резервати, разположени на територията на Африка, са един от петте жизненоважни за оцеляването на населението икономически сегмента на тази толкова бедна, но толкова красива част на света. Местното население и власти са намерили изключително рационален начин за прочистването на старите и болни животни. Възползвайки се от хобито и интересите на хора като мен, те осигуряват прехраната на хиляди семейства, както с месото на убитите животни, така и с таксите, които се заплащат за всяко едно от тях. Именно поради тази причина, само и единствено определени животни от цели стада могат да бъдат обстрелвани, след изрично одобрение на придружаващия гид във всеки един резерват.

За незапознатите от Вас ще спомена, че за обстрел на млади животни и бракониерство е предвиден затвор, без право на съдебен процес. Нима ако бяхте публикували моя снимка с диво прасе, отстреляно от мен, бихте били толкова гневни? Или по-скоро бихте купили такова месо от съседния на Вас магазин под формата на суджук, за да присъства на празничната Ви трапеза? Ще оставя отговора на всички Вас.

Бих искал само да допълня, че става въпрос за различни географски ширини и различни нрави. И не на последно място, бих искал да напомня на всички, че аз и моето семейство продължаваме да подпомагаме резервати в България, като например, ловното стопанство в Етрополе.

Искрено Ваш, д-р Кюрд!"

Аз пуснах сълза, а вие? :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 5:47 pm 
Аватар

Киурдата реагира като всеки нискоинтелигентен човек в подобна ситуация, а именно - започва да се оправдава, при това по възможно най-нелепия начин :bigok Съответно - започва да изглежда още по-виновен и жалък :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 6:15 pm 
Аватар

Разбира се, няма как да не минем и без типичните свински коментари под статията:
Цитат:
Какво им се обясняваш на тези боклуци Български.Не виждаш ли че сме просто тъпо племе зависливо

Цитат:
Ти си плащаш всичко,не като говедата и гунди да разчитат на държавата нещо да им направи.Както е станало с паметника на гунди пари народни

:ohmygod

Последна промяна Сини_шампиони_1914 на Чет Мар 31, 2016 6:49 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 6:36 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Киурдата реагира като всеки нискоинтелигентен човек в подобна ситуация, а именно - започва да се оправдава, при това по възможно най-нелепия начин :bigok Съответно - започва да изглежда още по-виновен и жалък :loser2

По-скоро е платил на някой да му го напише. Нали не вярваш, че Киурда притежава толкова думи в речника си? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 6:49 pm 
Аватар

Той се затруднява, когато трябва да прочете 2 изречения от типа "Кю трийси - мириши на лукс", вие това изявление му приписвате. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 6:51 pm 
Аватар

Естествено, въпросът е, че реакцията е жалка

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 8:25 pm 
Аватар

респектиращо прасе написа:
Пламен Живков
13 часа · Sofia ·
Както си пушех цигарата на улица "Иван- Асен", не щеш ли, насреща ми Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов. Предавам накратко и по памет разговора ни:
- Господин Попов, четохте ли писмото ни?
- Кое писмо?
- На стотиците привърженици на чурка.
- Прегледах го преди малко.
- Какво ще кажете за участието на цуцка в елита?
- Много е сложно. Има правилници и наредби. За кой ИДИЛ :loser2 говорите? Има много Чурки.
- Наредбите и правилниците Вие ги правите и променяте.Примерно за дъщерното дружество на ПФК ДАЕШ.
- То е запорирано от синдика като част от активите на ПФК.
- Ако трябва, ще създадем друго.
- И другите клубове ще искат.
- Съберете ги и ги питайте. Които отговарят на условията да влизат.
- 3 милиона, осветление, стадион...Вие нямате стадион.
- Как да нямаме?
- Стадионът е запориран от синдика.
- Господин Попов, вие сте юрист, запорирани са бюрата и компютрите, стадионът не може да бъде запориран, защото е държавен.
- Има договор за стадиона с ПФК Ислямско знаме, как ще се развали. Министърът няма да разреши.
- Мисля, че ще разреши. Господин Попов, извисете се над наредбите и параграфите и решете нещата в интерес на Българския футбол. Ние сме решени да стигнем до край. Събираме и подготвяме материали за Вашите нарушения. Ще има и протести.
- Имате това право. Да не говорим повече на улицата. Пак ще говорим. И влезе в сградата на БФС.
В това време прелетя едно врабченце, което ми изчурулика, че Министърът е готов да даде стадиона на това дружество, зад което ще застанат привържениците.
Както си пушех следващата цигара, не щеш ли, насреща ми Зам. Изпълнителният директор Павел Колев. В интерес на истината, той бе много по- конструктивен и даде да се разбере, че ще работи за осъществяване на идеята. Окуражих го с добри думи. Останах с впечатление, че трябва да се убеждават някои от другите клубове да се съгласят, което е едно от условията. Веднага се сетих за един такъв клуб. Това е . На тази улица много вървят цигарите.

prase написа:
Какво оздравяване бе момчета, не четохте ли днес за поредното изпълнение в полза на Леевски, тея пари, от едно бъдещо оздравяване 100% -поне тея, които дължим и дадем да държавата- гаранте отиват за строеж на Нов Краварник в Подхуяне, айде -не мерси. Привържениците на това ПФК да си помислят добре, кое би било по-зле, лит(*кс-етрополе с чужд лиценз или лит(*кс-етрополе любезно агонизиращ с години и финансиращ говедата и новия им бъдещ обор.

:smt005 :smt005 :smt005
Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 8:43 pm 
Аватар

Убеден съм, че голяма част от тези пещерняци не си плащат водата и тока, за да им е тегаво на говедата. Представям си ги и на опашка за банички в Красно село. Седят и оглеждат хората пред тях и ако случайно мернат строителен работник веднага се проверява в ибрикчийския форум дали фирмата, за която работи не извършва дейност на Герена. Следва бойкот и виртуално почерняне на целия район, както и на Софийски метрополитен впрочем, задето така нагло си позволява да проектира станция в близост до стадиона. :bii_chorbata За клетата Спетема какво да кажем - откакто чорбите я бойкотираха единствено Иво Андонов и разни криминални типове си позволяват да пият такова кафенце. До следващия епизод е закрита безвъзвратно. Също като Мерцедес :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 8:46 pm 
Аватар

Чурулик чурулик :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 8:49 pm 
Аватар

Някои цитати от форум идил ми напомнят на това видео:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 9:13 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 9:18 pm 
Аватар

Wildkid написа:

Аз пък не виждам в този случай какво толкова е на правил и какво е станало. Нещо напълно нормално за Африка, с което нямат проблем местните. От много време не го считам за българин та чак и да ми дреме с какво и как се е снимал. Да направим протест срещу тази практика в Африка? :strkstrk Аз лично не само не подкрепям, а дори ми е противно това хоби, наречено лов, на практика- убийство на животни. Но у нас е пълно с ловци, а в Африка това им е до голяма степен прехраната по тези места.
Честно казано, все още не знам какво толкова е станало и е направил д-р Кюрд. :smt017 Боли ме 'уя за него, ама малко се попрекали с тия снимки. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 9:40 pm 
Аватар

Изобщо нямам това предвид. За мен също не е с нищо по-различен от всеки ловец ("спорт", който не разбирам). Смешното е обяснението и опита да се оправдава. Както казах - типично за нискоинтелигентните хора.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 01, 2016 3:57 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Wildkid написа:

Аз пък не виждам в този случай какво толкова е на правил и какво е станало. Нещо напълно нормално за Африка, с което нямат проблем местните. От много време не го считам за българин та чак и да ми дреме с какво и как се е снимал. Да направим протест срещу тази практика в Африка? :strkstrk Аз лично не само не подкрепям, а дори ми е противно това хоби, наречено лов, на практика- убийство на животни. Но у нас е пълно с ловци, а в Африка това им е до голяма степен прехраната по тези места.
Честно казано, все още не знам какво толкова е станало и е направил д-р Кюрд. :smt017 Боли ме 'уя за него, ама малко се попрекали с тия снимки. :smt006

Ти сериозен ли си ? Чудиш се какво, толкова е станало ? Според теб не е нормална реакцията на хората срещу поредният олигофрен решил да избива комплекси, като убива животни, които после могат да му служат само и единствено като трофей над камината !? Каква полза може да има човек от убийството на зебра, жираф, лъв или леопард ? Ловът е най-голямата комплексарщина на планетата и тия малоумни оправдания за прехраната да ги разправят някъде другаде... 99 % от ловджиите са заможни хора, които практикуват, това си "хоби" само и единствено за кеф, без абсолютно никакъв интерес от това после да се наядат с убитото животно.

Има неща, които не мога да си ги обясня на този свят и ловът е едно от тях. Как можеш да застреляш едно нищо неподозиращо, напълно безобидно и невинно животно и това да ти остави удоволствие !?

Винаги съм избягвал да кълна, но няма да скрия, че ако някой ден се събудя и видя по телевизията извънредна новина в която да се акцентира върху това, че Кюрда е бил застрелян на лицето ми ще се появи, малка, но сладка усмивчица...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 01, 2016 6:24 am 

Ето ви една първоаприлска шега. Чорбарите не са педали. Ахахахахахахахаха :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]