akela написа:
В Левски няма:
- централен нападател
- скаутско звено
- юноши (от всичките ни юноши голове са вкарвали, Краев и 2-мата Цоневи)
- визия за бъдещето
- лоби в пробитото БФС
Ако уволнят треньора, ще е епична тъпотия. Както е тъпотия да вземеш тия 2-ма отявелено бездарни чернилки, вместо Иса, който щеше да ни свърши някаква прилична работа. Говорим като за без пари.
С пари всеки знае, въпреки че и това не е 100% вярно. При ИИ имаше и пари и всичко и нямаше успехи.
Клубът е спортен и за да бъде лидер, са му нужни успехи от спортно естество. За това обаче, трябват хора дето разбират от футбол, а в момента те не са особено на мода. Не върви плачът, че сме били първи и затова всички са си траели. Първи бяхме щото другите играха слабо, а не щото ние сме играли силно.
Фактите са 1 гол, за централния ни нападател и основно голове на сметката на Прохазка и Краев.
С оглед на това, нямаме право да се сърдим, че не бихме. По-скоро можехме да играем за равния и да се надяваме да направим нещо при дузпите. Тъпото е, че прасетата сега ще си направят всички 1000 кръстачки с портокаловите прасета.
Ние имаме 5 години проблеми и не печелим нищо. Смениха се всички в тоя клуб, даже и Батков го изметаха.Остана Гонзо - който беше голям играч и голям мъж. Аз твърдо си искам оставката му, като СТД, а не като легенда на клуба ни - нея никой не може да му я иска и да му я вземе. Без оглед на резултатите от тази година - Гонзо трябва да напусне поста, който заема в момента. Да остане в клуба, няма начин да не могат да му намерят работа и да бъде по-полезен. Но не му се отдава просто таз работа.
Съдията беше педераст, ама ние вкарахме един гол за 3 мача като гости и даже ни го отмениха. А те ни вкараха с 3 атаки 3 гола за 10 минути.
Вкарай 3 гола, нека ти ги отменят и 3-те - да ама не. Не съм ги одобрил аз Диаби и Китамбала и Курдов. Не съм подписал с тях, за да ги чакам до 4-тия кръг и да играем без нападател. Не съм взел аз Махмудов, дето не попада в групата. Някой трябва да иска обяснение за тези договори и настъпилите загуби за клуба от косвен и пряк характер.
Няма да пиша, повече по този повод. Надявам се да не съм засегнал нечие честолюбие. Аз съм обикновен фен, чийто отбор се размива в годините. Всички ни мачкат, а ръководителите ни, от които зависи най-вече да не е така, не могат да променят този факт.