forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 1:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1918 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 64  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:44 pm 

Написах го на шес хиляди места. Кур за оправданията със съдията по принцип, но когато при 0-0 отменяш гол на отбора с най-добра защита и най-олигофренско нападение и го лишаваш от възможността ТОЙ да се затвори, а не ловешките курви, НЕ МОЖЕ да не говорим за порязване, ако ще 10 дузпи да е спестил след тва. УМРИ ТАСКО! И ТИ, И ДЕЦАТА, И МАЙКА ТИ, И НА ПОМОЩНИЦИТЕ НАЙ-МИЛОТО!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:44 pm 
Аватар

Айде стига с това "пълен ташак" сме, не се излагайте, че ме вбесявате!

Влизаше случайно или не положението на Китамбала в последната минута и сега щяхме да сме най-великите. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:46 pm 

Кур за мача,не знам какво да кажа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:47 pm 

Тази дузпа най-малкото е доста спорна, макар че пропагандата веднага захапа и я изкара едва ли не чиста. Не се заблуждавайте, Микре работи отдавна със съдиите, там е имало много такива мачове и ще има още много.
Важен мач там без съдии не се играе и това е така откакто се пръкна тоз отбор Кърпачев Ловеч в А група.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:48 pm 
Аватар

А това с т.н. наречената дузпа е толкоз смешно, че нямам думи... ако гола ни беше признат тия нямаше да имат положенията си, по простата причина че те дойдоха от контри!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:48 pm 
Аватар

Съдията не ни е виновен...стига сме се оправдавали...така както ни отмени чист гол, така не им даде и чиста дузпа. Тоя мач си го загубихме точно поради липсата на нападател. Нищо фатално не се е случило...в смисъл като цяло играхме добре...просто нямаме реализатор. При 1:0 мача свърши....дори 5:0 да ни бяха били накрая щеше да е все едно...пак е загуба. Просто зимата трябва да се привлекат няколко стабилни играча и нещата ще се наредят. Не трябва да се паникьосваме. Още другата седмица ще бием на Герена според мен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:52 pm 
Аватар

Добре, нямаме нападател. Защо не се дръпнем веднъж ние и да дебнем на контри ? Не може да правиш една и съща грешка и да очакваш различен резултат. Нямам нужното качество, нямам нападател, ама ги юрнах напред за всеки лаком. Окей, педалът с флага ни отмени чист гол. Виждаш, че Любко пуска бързаци и почва да дебне на контра, знаеш, че Аспириня влачи по трима на гърба си, а го оставяш сам срещу оня тролей Карнер. Хем вече си го преживял това и пак падаш в същия капан. Никак не ми се иска да сменяме треньора, но някой трябва поне да поеме отговорност, а до тук никой не го направи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:54 pm 
Аватар

Вие сте нереални, честно....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:54 pm 
Аватар

трима музиканти написа:
По-добре така ,от колкото после да се паднем със свинете и те да ни го треснат.Пълен ташак сме ,полудявам.

Днес паднахме от проекто бъдещите свине, така че пак не е добре.

Литекс като отбор не е нищо особено, но Асприля е много добър играч за българското първенство и точно той направи разликата. Разминаваше играчите ни като колчета и без него много трудно щяха да ни вкарат. Даже през по-голямата част от мача ние водехме играта. Имаме изключително остра нужда от нападател поне от класата на Карвальо, защото некадърниците в атака опропастяват усилията на целия отбор. И не е като да нямахме положения. Все пак мач с мая не си приличат и за събота трябва да се вдигнем.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:56 pm 
Аватар

Майка му стара, сърце нямате ли, с к'ви сили анализирате тоя мач в момента?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:57 pm 
Аватар

Айде някой с права да слага катинар на темата и ревльовците да си отиват да реват в Гонг форумчето или у ФБ... или да си режат вените ако искат :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:57 pm 
Аватар

rkk написа:
Soul написа:
... така не им даде и чиста дузпа.

Пич, ти нормален ли си, сляп ли си, футбол ли гледаш за първи път?! Еби му майката, честно, игра тяло в тяло, двамата се блъскат, каква дузпа бълнувате бе, хора?! :shock: :shock: :roll:

Анди и той тотално откачи, поръчки срещу Бойко и Пеевски... :ohmygod Успех.

Ами видях как Карнер го изблъска с ръка.....но няма смисъл да ги коментираме тия неща. Квото било, било.....след седмица трябва да се хвърлим на макс и да бием...напълно способни сме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:59 pm 
Аватар

Аз мисля, че играхме добре, с оглед моментното ни състояние, но е недопустимо да загум по такъв идиотски начин. Абсолютен съдийски геноцид срещу нас и ако ръководството не реагира адекватно, да се омитат всичките до един! ЦН- два броя, крила, плеймейкър, Прохазка до Костадинов. Трябва да бием в събота, щото имаме шанс, реален, за титлата. При селекцията тоя път нямаме право на грешка.
Дано всичко с нашите е наред, да еба и скапаната полицейска държава, да еба!

Последна промяна Nikē на Вто Дек 08, 2015 10:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 9:59 pm 
Аватар

В Левски няма:
- централен нападател
- скаутско звено
- юноши (от всичките ни юноши голове са вкарвали, Краев и 2-мата Цоневи)
- визия за бъдещето
- лоби в пробитото БФС

Ако уволнят треньора, ще е епична тъпотия. Както е тъпотия да вземеш тия 2-ма отявелено бездарни чернилки, вместо Иса, който щеше да ни свърши някаква прилична работа. Говорим като за без пари.
С пари всеки знае, въпреки че и това не е 100% вярно. При ИИ имаше и пари и всичко и нямаше успехи.
Клубът е спортен и за да бъде лидер, са му нужни успехи от спортно естество. За това обаче, трябват хора дето разбират от футбол, а в момента те не са особено на мода. Не върви плачът, че сме били първи и затова всички са си траели. Първи бяхме щото другите играха слабо, а не щото ние сме играли силно.
Фактите са 1 гол, за централния ни нападател и основно голове на сметката на Прохазка и Краев.
С оглед на това, нямаме право да се сърдим, че не бихме. По-скоро можехме да играем за равния и да се надяваме да направим нещо при дузпите. Тъпото е, че прасетата сега ще си направят всички 1000 кръстачки с портокаловите прасета.
Ние имаме 5 години проблеми и не печелим нищо. Смениха се всички в тоя клуб, даже и Батков го изметаха.Остана Гонзо - който беше голям играч и голям мъж. Аз твърдо си искам оставката му, като СТД, а не като легенда на клуба ни - нея никой не може да му я иска и да му я вземе. Без оглед на резултатите от тази година - Гонзо трябва да напусне поста, който заема в момента. Да остане в клуба, няма начин да не могат да му намерят работа и да бъде по-полезен. Но не му се отдава просто таз работа.
Съдията беше педераст, ама ние вкарахме един гол за 3 мача като гости и даже ни го отмениха. А те ни вкараха с 3 атаки 3 гола за 10 минути.
Вкарай 3 гола, нека ти ги отменят и 3-те - да ама не. Не съм ги одобрил аз Диаби и Китамбала и Курдов. Не съм подписал с тях, за да ги чакам до 4-тия кръг и да играем без нападател. Не съм взел аз Махмудов, дето не попада в групата. Някой трябва да иска обяснение за тези договори и настъпилите загуби за клуба от косвен и пряк характер.
Няма да пиша, повече по този повод. Надявам се да не съм засегнал нечие честолюбие. Аз съм обикновен фен, чийто отбор се размива в годините. Всички ни мачкат, а ръководителите ни, от които зависи най-вече да не е така, не могат да променят този факт.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Последна промяна akela на Вто Дек 08, 2015 10:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:00 pm 
Аватар

Той не може да види кога ни е следващият мач, видял, че Карнер го бутнал с ръка :smt042 :smt026 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:01 pm 
Аватар

Головете им ги направи Асприля на тия, беше с ключова намеса за всеки един от тях, но пак казвам всичко беше от контра атаки! Ако водехме с 1 нямаше да има тия пространства! Нито Любко е спечелил мача, нито Десподов е играч! Асприля и страничния решиха мача, а и Китамбала...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:02 pm 
Аватар

Момчета, каквото и да става- победи, загуби, отпадания, излагации, винаги съм си казвал едно нещо...

САМО ЛЕВСКИ, ДОКРАЙ, ДО СМЪРТ!!!

Каквото и да става, колкото и да се дъним, повече си затвърждавам обичта към този отбор. В трудните моменти се вижда кой обича истински.

А за всички, които ни мразят и сега се насират от кеф, че сме се издънили включително и "наши" има такива- УМРЕТЕ, майка ви да еба в зурлите. :8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:02 pm 
Аватар

Andy Frain написа:
Засада при гола на Гаджев нямаше, но на всеки се случва да сбърка и не бих обвинявал страничния съдия чак толкова.

Страничните съдии в България са абсолютни некадърници, но и днес, както и в Разград ни отменят редовен гол при 0:0 и после губим. Ако тия два гола бяха зачетени нищо чудно целият ход на сезона да беше съвсем различен. Този страничен трябва да бъде осъден на смърт чрез кур.
Иначе няма съмнение,че за нещата от почивката нататък сами сме си виновни. Класата ни в атака е нулева.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:03 pm 
Аватар

akela написа:
В Левски няма:
- централен нападател
- скаутско звено
- юноши (от всичките ни юноши голове са вкарвали, Краев и 2-мата Цоневи)
- визия за бъдещето
- лоби в пробитото БФС

Ако уволнят треньора, ще е епична тъпотия. Както е тъпотия да вземеш тия 2-ма отявелено бездарни чернилки, вместо Иса, който щеше да ни свърши някаква прилична работа. Говорим като за без пари.
С пари всеки знае, въпреки че и това не е 100% вярно. При ИИ имаше и пари и всичко и нямаше успехи.
Клубът е спортен и за да бъде лидер, са му нужни успехи от спортно естество. За това обаче, трябват хора дето разбират от футбол, а в момента те не са особено на мода. Не върви плачът, че сме били първи и затова всички са си траели. Първи бяхме щото другите играха слабо, а не щото ние сме играли силно.
Фактите са 1 гол, за централния ни нападател и основно голове на сметката на Прохазка и Краев.
С оглед на това, нямаме право да се сърдим, че не бихме. По-скоро можехме да играем за равния и да се надяваме да направим нещо при дузпите. Тъпото е, че прасетата сега ще си направят всички 1000 кръстачки с портокаловите прасета.
Ние имаме 5 години проблеми и не печелим нищо. Смениха се всички в тоя клуб, даже и Батков го изметаха.Остана Гонзо - който беше голям играч и голям мъж. Аз твърдо си искам оставката му, като СТД, а не като легенда на клуба ни - нея никой не може да му я иска и да му я вземе. Без оглед на резултатите от тази година - Гонзо трябва да напусне поста, който заема в момента. Да остане в клуба, няма начин да не могат да му намерят работа и да бъде по-полезен. Но не му се отдава просто таз работа.
Съдията беше педераст, ама ние вкарахме един гол за 3 мача като гости и даже ни го отмениха. А те ни вкараха с 3 атаки 3 гола за 10 минути.
Вкарай 3 гола, нека ти ги отменят и 3-те - да ама не. Не съм ги одобрил аз Диаби и Китамбала и Курдов. Не съм подписал с тях, за да ги чакам до 4-тия кръг и да играем без нападател. Не съм взел аз Махмудов, дето не попада в групата. Някой трябва да иска обяснение за тези договори и настъпилите загуби за клуба от косвен и пряк характер.
Няма да пиша, повече по този повод. Надявам се да не съм засегнал нечие честолюбие. Аз съм обикновен фен, чийто отбор се размива в годините. Всички ни мачкат, а ръководителите ни, от които зависи най-вече да не е така, не могат да променят този факт.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:04 pm 
Аватар

rkk написа:
Той не може да види кога ни е следващият мач, видял, че Карнер го бутнал с ръка :smt042 :smt026 :loser2

ейй добре извинявай...след 4 дена....за да сме по-интересни :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:13 pm 
Аватар

Поразчистих...плюс 3 бана..2 за 24 часа,един за седмица
Джентиле,Привърженикът(за да се успокоят)..а за седмица -нещо от рода на b0olO0o(заради "Директора")
Благодаря

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:36 pm 
Аватар

Гледам се сипят обвинения защо Стойчо дал указания за атака в продълженията, а не сме се дръпнали. Предполагам сте искали да се затворим и да чакаме дузпи или постепенни атаки, завършващи с изсипване на топката в наказателното поле. :smt007 Или пък мислите, че Люпко щеше да нареди атака ва банк с 10 човека и да се оголи?!? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:39 pm 

Така е без нападател купен с пари и без две крила. Тонев да не реве за тия финансови рамки а да купи 2ма нападатели че и УЕФА ще изпуснем. Тоя Нгом е същата тояга като Диаби и Демба Нирен, от такива файда никаква.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:39 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Пичове, последен бих се оправдавал със съдиите, но днес.....това си беше очевадна поръчка, изпълнена перфектно. И това беше целта на Джуджето. Пък вие си псувайте....

Напълно съм съгласен!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:40 pm 

Не можах да гледам мача, но баща ми ми каза, че сме изпуснали много положения и, че таско е педераст.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:48 pm 
Аватар

След отминалата "еуфория", може да се каже, че имаме някакъв отбор, но трябват попълнения. Нищо фатално, не е станало. Както паднахме, така и можеше да бием. Сега по-важното е: какво ще се прави със съдиите и полицейския произвол?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:49 pm 
Аватар

danesa написа:
Поразчистих...плюс 3 бана..2 за 24 часа,един за седмица
Джентиле,Привърженикът(за да се успокоят)..а за седмица -нещо от рода на b0olO0o(заради "Директора")
Благодаря

Давай наред, смело и въобще няма нужда да влизаш в обяснителен режим!
Като искат форум - те им гонг хейтър

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:51 pm 
Аватар

Дано всички са живи и здрави, които беха там,тва е най- важното.Боя с прозорците нема да го коментирам...Само Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:52 pm 
Аватар

Абе какво ви става... Черния педерадс прееба мача бе.. Нито съдията е виновен нито Любко е надиграл Стойчо Стоев... Шибания мангал изпусна 3 100% гола.. Как да стане... Трябва да се обеси минимум...

Sent from my E2303 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 08, 2015 10:57 pm 

форум.анализатор.цом

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1918 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 64  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]