forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Ное 13, 2025 7:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2015 9:24 pm 

Цитат:
Сватбата бит от фенове на Левски

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2015 12:30 am 
Аватар

Така, де, темата за важните новини е излишна, та да допълня горното:

Цитат:
Съдията Ивайло Стоянов, известен с прякора Сватбата, е бил бит от привърженици на Левски в столичен чалга-клуб в близост до Народното събрание, съобщиха за db свидетели на инцидента. Преди няколко дни реферът се засякъл с група фенове на сините в известно фолк-заведение, които започнали да се заяждат с него. Според запалянковците Стоянов бил "човек на Лудогорец", като те му потърсили сметка защо постоянно подкрепя тима от Разград, а "реже тънко" Левски. "Защо отмени чист гол на Махмудов, бе, крещели ултрасите, като визирали мача на сините в Разград в края на лятото? "

След кратка разправия Сватбата отнесъл няколко шамара, но други присъстващи и охраната се намесили и предотвратили по-сериозни последствия. Реферът запазил самообладание, като засега не е подал жалба в полицията. Припомняме, че Ивайло Стоянов, който нашумя преди няколко години с участието си в риалити в шоуто на Слави Трифонов, ръководи последните три мача между Левски и Лудогорец - победата с 1-0 на сините в 1/2-финал-реванш за Купата на България през пролетта, успеха с 2-0 на орлите в Разград през лятото в "А" група и последното равенство 1-1 на "Герена" за шампионата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2015 12:51 pm 
Аватар

Kryten написа:
Владко е много по-полезен по-напред, защото връщането в защита му е адски досадно. Не един или два пъти сме обсъждали споването и заставането на буква Ф след като загуби топката в средата.

Абе то в истинския футбол и на тази позиция се тича много и се връща в защита.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2015 1:01 pm 
Аватар

Да, но като си дефанзивен халф се връща още повече. Освен това си пред защитата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 22, 2015 12:06 am 
Аватар

Не ми се почва тази тема отново за продажното гейче Флатко. Само се замислете толкова ли няма алтернатива или...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 22, 2015 2:43 pm 

Гара Дембеле пред завръщане в Левски

http://bgnews168.com/%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B2-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 22, 2015 3:03 pm 
Аватар

Изтече ли му условната :bigok ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 22, 2015 3:09 pm 
Аватар

Какъв е този сайт :smt017
Гарата играеше в Китай преди 2 години,сега е някъде из Дубай. Стара им е информацията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 22, 2015 3:12 pm 
Аватар

Играта да не му се изразява в това да вози туристи на джипове из пустинята :strkstrk :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 22, 2015 3:21 pm 

В никой друг сайт това не го пише, само в тоя :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 22, 2015 3:25 pm 
Аватар

Адски силна и неземно достоверна статия тип "съчинение по форум" :smt007 Пулицър крещим !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 22, 2015 3:55 pm 
Аватар

бгнюс168 - то4но инфо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 22, 2015 11:50 pm 

Не го ли прочета у меридЯн мач - не вервам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2015 1:22 am 
Аватар

Скоро не бяхме привличали Гара Дембеле :smt026 :strkstrk :strkstrk

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2015 1:31 am 
Аватар

Засякохме се в таксито с Гарата, идва, братя! :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2015 9:48 pm 

Цитат:
Мъри: Никой от треньорите на "Герена" не искаше да развие Левски
22 ноември 2015

Станимир Стоилов говори за "Левски" и за вижданията си във футбола във втората част на интервюто, което даде за предаването "Код Спорт" по TV+ в Казахстан.

- Премълчавал ли си някои критики към президенти, с които си работил?

- Винаги съм им казвал честно и прямо това, което мисля и по времето, когато съм бил на работа и когато съм си тръгвал. Не съм имал големи разминавания със собствениците. След като бях освободен от "Левски", имах чисто идейни разминавания за това, което ми беше обещано и това, което се получи на практика. Това също съм го казвал. Не, че съм имал нещо лично към собственика Тодор Батков - напротив. И до ден-днешен имаме нормални човешки отношения. Благодарен съм, че получих шанс. Мисля, че и ние с работата си, се отблагодарихме. Аз страдах за "Левски", смятах, че ако аз си тръгна, трябва да поставят човек, който да продължи тази стратегия, този план, този начин на работа, за да може да се доразвие отборът.

- Но никъде не се работи така, никой не следва идеите на предшественика си...

- То затова сме на това ниво. Моято идея беше някой от щаба да стане треньор. И то неслучайно един-два месеца след това, когато Емил Велев става треньор, "Левски" става шампион.

- Защо се разби печелившият тандем Сираков-Стоилов?

- Той сам не се разби. Не сме се разбивали, а след като бяхме уволнени, аз вече трябваше да отивам да работя, докато Сираков по принцип няма желание да работи в други клубове в България. Аз не исках да се връщам в "Левски", докато собственик бе Тодор Батков и също така без Наско Сираков. Мисля, че ние винаги можем да работим много добре, просто нямаше място, където да го правим по различни причини. И в "Левски" не можехме, все имаше някакво "но" или "не", "ама защо"... Аз такива отношения не обичам. Обичам всичко да е на масата и да е ясно кой какъв е и с кого ще работи. Да, не мога да определям кой да е директор, но мога да приема да работя с този директор или не.

- Остава ли ти време да мислиш за "Левски"?

- Сега, по-малко. Когато съм в България - гледам, чета, но общо взето нещата са ми ясни, няма какво да ме изненада в "Левски". Винаги съм си казвал мнението без да се притеснявам, без да искам да обидя някой. Трябва да направим клуб, който да бъде структуриран както европейските клубове, да се самоиздържа.

- Какъв е коментарът ти за сегашното състояние на "Левски"?

- През тези пет-шест години, които изминаха, според мен се направиха основно грешки и се гонеше краткият успех. Всеки искаше да стане шампион или да вземе купата и да каже: "аз съм най-великият". Много от треньорите идваха, за да спечелят нещо, а никой не искаше да развие "Левски". Всеки трансферен прозорец, които в България са много начесто - през три-четири месеца, ти купуваш по 8-9 футболисти. Как да стане? Това е чисто нов отбор. Имаше случаи - по 13, по 15, по 10. Това е един нов състав - антилогика за развитието на нормален клуб. Това бяха основните грешки. Накрая дойде и лъкатушенето във финансово отношение. Това се случи, защото "Левски" не беше направил клуб, който да играе в Европа, да печели...Нямахме клуб и затова стигнахме и до игрови, и до финансов фалит.

- Някои ще кажат: "много му е лесно на Стоилов, той игра в Шампионска лига, спечели титли, сега е в "Астана" и отново играе в Шампионска лига, може да критикува"...

- Аз не критикувам, казвам си мнението. Ти ме питаш какво мислиш, че трябва да се направи. Някой ще каже "през този период нямаше пари, пречеше ми еди-кой си". Причината, поради която не се върнах в "Левски" е, че не исках да имам оправдания за провал. Не виждах почва, за да направя успехите, които хората очакваха от мен. Аз и първият, и вторият път съм казал, че това да кажеш, че си левскар е много лесно, но когато си там, трябва да работиш за "Левски". Всички са левскари, няма по-голям или по-малък левскар, но като си там трябва да работиш за "Левски", а не за себе си. Сега е супер, че са на първо място, конкуренцията за тях е по-малка, но това трябва да е хубава стъпка да спечелят трофей. Основно искам това да се случи, за да не забравят младите футболисти и младото поколение, че "Левски" е велик клуб. Естествено "Левски" трябва да печели титли и същевременно да продължат да развиват игровия облик на отбора. Играта да достига европейските стандарти. Не на последно място - в клуба трябва да се направи такава организация, за да може да отговаря на нивото европейски стандарт. До две-три-четири години клубът трябва да се самоиздържа. За мен тогава си добър ръководител, ако докарваш приходи и същевременно играеш футбол, който отговаря на стандартите на "Левски". Другото, което ми навява мисълта е, че прекалено приятелски се кара.

- Нещо по-глобално - защо няма качествен футбол в България?

- Рибата винаги се вмирисва откъм главата надолу. Ако приемем, че главата в едни клубове специално са собствениците, след това директорите и треньорите. Това сме най-големите виновници. Първо трябва да си развием детско-юношеските школи, да поставим там сериозни хора, които да работят. Да им се поставят задачи, планове за работа, да се изисква от тях, да сме по-търпеливи, естествено да ги възнаградим. В един клуб има девет чужденци, които получават по 10 хиляди евро играят-неиграят, а треньорът в школата да получава 1000 лв. и ти да искаш от него...Да, той ще получава по 1000 евро и като направи футболисти, ще получи и награди. А пет чужденци стоят на пейката и гледат, а получават по 8-10 хиляди евро заплата. Това е проблем изцяло в главата - спортното ръководство и собственикът. Мисля, че там са най-големите проблеми. Другият проблем е базата. Никой не иска да инвестира в базата. Ако мислиш за клуба си, това ти е първата стъпка, която трябва да направиш. Аз, когато станах треньор, освободихме 15 човека, бюджетът падна, колкото е сегашният на "Левски" - 5-6 млн. от 10-11 млн. Тези 15 човека имаха големи заплати и тогава Тодор Батков каза, че не може да ги плаща и заминах на подготовка с "Левски" с шестима юноши, 13 от останалите футболисти и пет треньора от школата. Не че аз съм бил треньор от мен да се учат - просто да си изчистим изискванията, да знаем какво искаме и от деца, и от първи отбори. Без да направим нито един трансфер, направихме мисля, че първият изкуствен терен в България - на "Герена", за да може да има къде да тренираш денонощно школата. Така след 2-3 години 50-60% от футболистите, даже и повече - 70-80% бяха играчи от школата на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2015 10:19 am 
Аватар

Мъри да си седи по Азията и да си печели титли, ШЛ и т.н., без да обяснява кое и как.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 12:09 pm 
Аватар

Новата печка хвърлила в размисъл бат Стою-имал някакви качества, ама.......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 12:12 pm 
Аватар

Аман от печки. Ще прозвуча като Белъми ама искам още двама 1.90 арийци като Прохазка със злобен поглед, които ще мачкат злобно по терените у А група и ще бъдат ебати пичовете като характер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 12:19 pm 
Аватар

bogarra написа:
Аман от печки. Ще прозвуча като Белъми ама искам още двама 1.90 арийци като Прохазка със злобен поглед, които ще мачкат злобно по терените у А група и ще бъдат ебати пичовете като характер.

В таз връзка точно оня ден се чудех, дали в Търнава или там по Словения/Словакия не може да няма добри играчи. Щом бачи Роман се нави да дойде и му е добре тука, едва ли ще са чак толкоз скъпи, а и верно няма да са тъпи печки или алкохолици.
Важното е да се вземат играчи - точна бройка, 3-4 човека ама да ги бива, а не 10 по стар обичай. И да са тука на 5 януари или там когато почват подготовка. Веднъж искам да го видя това. Да кажат селекцията е приключена, играчите дето треньора ги иска са тука. Вече зависи от него и тях, какво ще е представянето.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 12:57 pm 
Аватар

АбдитУ какво стана с него,играе ли при рязаните или е резерва?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 1:16 pm 
Аватар

Черният Гном щял да играе за 1500 ойро на месец, после чакаме Златан да се пенсионира и го продаваме на ПСЖ за 10 млн. минимум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 1:45 pm 
Аватар

gsg написа:
АбдитУ какво стана с него,играе ли при рязаните или е резерва?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Даже и в групата още не е попадал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 2:07 pm 
Аватар

akela написа:
bogarra написа:

В таз връзка точно оня ден се чудех, дали в Търнава или там по Словения/Словакия не може да няма добри играчи. Щом бачи Роман се нави да дойде и му е добре тука, едва ли ще са чак толкоз скъпи, а и верно няма да са тъпи печки или алкохолици.
Важното е да се вземат играчи - точна бройка, 3-4 човека ама да ги бива, а не 10 по стар обичай. И да са тука на 5 януари или там когато почват подготовка. Веднъж искам да го видя това. Да кажат селекцията е приключена, играчите дето треньора ги иска са тука. Вече зависи от него и тях, какво ще е представянето.

Първата селекция на Тонев май беше баш така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 6:06 pm 
Аватар

В петък подписваме с брикета. Дотогава ще го учат да се подписва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 8:17 pm 
Аватар

А до Нова година, дали ще го научат да играе? Или Китамбалалала ще си има другарче да разцъкват сантасету на резервната? :loser2 Стоев ще го шлифова тоя сума ти време, дано после излезе черен диамант, а не фира :smt017 Ще изчакам да му се открие тема за да го нахраня предварително, пък дано му е за късмет и бързо да навакса в подготовката :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 8:24 pm 
Аватар

Рабех играе ли футбол още?! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 8:27 pm 

Щом Гонзо не спомена за купуването на бек, значи Жиката клони към оставане :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 8:28 pm 
Аватар

А това новото черно като какъв играе ? Щот за тия 1500 ойро засега май само на вилата на Баждечето се очертава да е бачкатор. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2015 8:34 pm 
Аватар

Нападател и от клипчето, което беше пуснато тук се видя, че е як и се "ръга" добре. Според чорбал сме били впечатлени от техниката му, но бил в ужасна форма. Ще го видим. Като за без пари, поне една алтернатива повече напред не пречи.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]