Lostcause написа:
Как не сме видяли Краев тоя мач, първото полувреме атаките бяха през него. Победи Ангуло в битката помежду им! И в нашето поле му взе топки. И всички първи взе. Второто полувреме по неговия фланг нямаше игра.
За мача ще си направя коментар. Тук говорим за хъс и всички сме доволни че футболистите се мятали. Да ама тоя път не мога да се съглася. След като ни поведоха, отбора се срина психически и остана само селското ритане, без футбол. В мачовете понякога си догонващ, тогава трябва хъс и надъхване.
Първото полувреме ми хареса битката. Деян беше много стабилен. Карнер напредва. Костадинов е много кадърен футболист. Краев игра много добре, Боби изкара тъп картон, след което продължи с глупостите, но не беше лош с топката. Тоя мач съм много доволен и от Белаид, помогна много. Прохазка не беше слаб, но колеблив. Мики на крилото също ми хареса. Единствено Де Нойер ми се загуби малко, но няма осбование за критика.
Тоя спад след гола не трябва да го има, това ме изнерви днес. Съгласен съм с всичко друго, че за моментното състояние финансово и кадрово, имаме симпатичен отбор. Но не забравяйте че ние сме велик клуб, гранд, с емблема и традиции и не трябва да се примиряваме и да сме доволни от тоя цирк.
Другото което искам да коментирам - държиш без смяна, изоставаш с гол, и правиш първа в 70+ минута. И то грешна (според мен) смяна. Махмудов може да е всичко, но ние къде им търсим на тия цаката. Той може да я взима с гръб и да я раздаде, може и фал да си изкара. Пусни го Янев по-рано, или Ради, да имаш среда да получава повече топки Махмудов. Това аз го отчитам като грешка и то фатална... Янев беше втора смяна в 87мин., за кво, за да направи дебют в А група и да усети мача, как отбора му пада и се е предал...
Илия Димитров, като го извикаха за смяната, такава усмивка извади...
После, като влезе Стойчо почна да го храни яко, даже по едно време се хвана за главата....май и от него тръгна втория им гол....не можа да овладее една топка с гръб към вратата...и си еба мамата. Но не може да му се сърдим на момчето...няма никакъв опит. Аз само се почудих, с тази негова физика, как въобще са го взели в професионалния футбол. Признавам си, до сега не го бях гледал, но това, което видях днес, не ми вдъхва никакво доверие.
Ради Цонев и Янев влязоха по скоро да запишат участие, а не да обръщат мача...