forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 12:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 591 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Авг 01, 2015 11:40 pm 
Аватар

За мен главния проблем беше, че издъхнаха, а първия гол им уби и хъса.

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 01, 2015 11:41 pm 
Аватар

Издъхнаха и след 70 минута не минавахме центъра. Дано се стегнат физически.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 01, 2015 11:43 pm 
Аватар

Фотка да пукне. Толкова, стига сте крякали. 1-0 първото и мачът е друг :smt006 И Дяков да пукне, а Моооооци - два пъти да пукне.

А аз да си взема бележка, че на тоя нещастник Сватбата не му се изхрачих в лицето преди 2 седмици.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 01, 2015 11:45 pm 
Аватар

И аз на морската в Бургас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 01, 2015 11:48 pm 
Аватар

"Водим преговори с нови футболисти, нивото на футбола е такова, че футболисти не искат да идват", коментира още той.
"Тези млади момчета демонстрират израстване, нямат опит, но той идва с мачовете, бъдещето е пред тези футболисти, запазваме спокойствие, първенството тепърва започва, с футболистите, които имаме можем да завършим сезона, когато намерим точните хора, ще ги превлечем. Няма да купуваме играчи просто, за да ги имаме. Левски има най-продуктивната школа, виждате колко футболисти от школата играят в А група", допълни шефът на "сините".

Какво стана с "до края на деня, най-късно утре сутрин"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 01, 2015 11:52 pm 
Аватар

Много ли ти е смешно? Стойчо Стоев на пресконференцията каза, че е трудно да намерим играчи защото не можем да им предложим шест хиляди. И това ли ти е смешно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 01, 2015 11:58 pm 

Съдията е ясен, на всички ни беше ясно какво ни чака. А нашите момчета заедно със Стоев заслужават цялата подкрепа която можем да им дадем :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:03 am 
Аватар

Някой да каже с две думи как играхме , че не успях да гледам и 1 секунда , нито да слушам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:09 am 
Аватар

В пъти по-добре от мача с папагалите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:11 am 
Аватар

New Order написа:
Много ли ти е смешно? Стойчо Стоев на пресконференцията каза, че е трудно да намерим играчи защото не можем да им предложим шест хиляди. И това ли ти е смешно?

1) Не съм гледал пресконференцията.
2) Гледах тази на кичарата преди няколко седмици. На нея каза, че имаме гарантиран бюджет от 6,5 млн. Ако при тези обстоятелства едвам събираме група за мача, в която половината са юноши - да смешно ми е. Смешно ми е как се дават некви срокове и на следващия ден излизаш и обясняваш как с тия играчи можело да доиграеш сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:15 am 

Добре бе, румънският капут какво прави на гредата на Йоргачевич преди изпълнението на прекия? Защо не беше санкциониран с картон? Кви са тея ебани номера... Още повече, че трябваше да има един жълт от първото. За пореден път тенденциозно съдийство. А още по-жалкото е, че турците с мултимилионната селекция, не ни превъзхождаха с нищо до 70-та минута. Дори ги надиграхме. Да не говорим за умишления фал на Марселиньо, грубата игра на Дяков, Саша, Минев... Дано справедливостта възтържествува.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:16 am 
Аватар

Най- накрая имаме треньор, млади лъвчета, които са готови да изядат противниците и 24-25 годишни играчи, които имат някакъв потенциал и се раздават... Не виждам повод за недоволство. Ясно е, че отбора има нужда от две крила два бека и да се картотекират нападателите, но също така е ясно, че нямаме и пари... Според мен сме на правилния път и от тук нататък ще вървим само нагоре. Само дано някой от ръководството ни не реши да маха Стойчо Стоев. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:31 am 

2 точки от 3 мача е добре горе долу. Лошото е само че един от преките конкуренти Локо ПД спечели точка днес, но се надяваме утре Берое и Славия да вземат своето и шансовете ни да изпълним програма минимум - оставане в А група догодина ни се увеличават!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:33 am 
Аватар

Докато имахме въздух, долу горе се бранихме сполучливо. Второто го закъсахме тотално, накрая можеха да ни качат на петица, а Стойчо се скъса да ги увиква...особено Мики и Цонев цял мач, а като влезе и нападателчето...по едно време имах чувството, че се е отчаял тотално....иначе добре се бориха, но футболът не е борба все пак...а футбол.
С една дума, само с тия футболисти няма да стане работата, дори и да картотекират нападателите, няма много да се измени ситуацията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:36 am 
Аватар

djoker1978 написа:
Да плащат си за да са титуляри 15 хиляди струва капиш затова нямаме школа

Ти кога ги плати?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:45 am 
Аватар

Съвсем очакван мач. С малко повечко късмет можеше да измъкнем още един Х, но този път не стана. С този състав повече не може да се очаква, а и физически издишаме. Не виждам защо се плюе по Б.Цонев. Според мен играе по-добре от миналата година. Краев е по-непостоянен, този мач не го видяхме. Деян Иванов израства с всеки мач, дано така да върви. Общо взето всички се бориха и дадоха каквото могат.

Последна промяна Кока-Кольо на Нед Авг 02, 2015 12:46 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:46 am 

Как може въобще да коментирате футболното в тоя опорочен мач? С такива съдийски тесли най-лесно се убива желанието у младите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:47 am 
Аватар

Абе трети мач съдиите правят грешки които ни клатят директори и тренери го раздават европейци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:53 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Съвсем очакван мач. С малко повечко късмет можеше да измъкнем още един Х, но този път не стана. С този състав повече не може да се очаква, а и физически издишаме. Не виждам защо се плюе по Б.Цонев. Според мен играе по-добре от миналата година. Краев е по-непостоянен, този мач не го видяхме. Деян Иванов израства с всеки мач, дано така да върви. Общо взето всички се бориха и дадоха каквото могат.

Краев е абсолютен медиен балон. Б.Цонев е две нива над него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:55 am 

Целта ни в тоя мач си беше 0-0 и това си пролича ясно от реакцията на Гонзо и Тонев след първия гол. Не мога да търся вина на Стоев, че с тия футболисти искаше да извлече максимума - 1 точка. Бяхме обаче далече от представянето си в първите полувремена на мачовете с жалтите и ловеч - нито пасове, нито поглед върху играта - изобщо кръгла 0, но толкова без нападател срещу тия. Кофтито е, че първите два кръга мантрата за тия прословути карти на Курдов и Диаби вървеше, но според мен тия двамата няма да помиришат терен поне до края на годината, а и да играят просто ще развалят схемата на игра на отбора. Не знам за кой пореден път се допускат подобни непрофесионални тъпотии заради, които губим точки и после се надяваме да ни спасяват кой ли не. Днеска с нападател щяхме да отбележим, тия са страшно зле в защита, но в атака трябва да им се признае, че ни направиха криви

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 12:55 am 
Аватар

Какво очакваш от ПФК-то ни? Някакви реакции ли? :lol:

Гледах само второто полувреме, не останах особено очарован, ама поне имаше борба. Особено де Нойер и Костадинов много добре ми се виждаха. След 70-ата минута видимо капнаха и силите привършиха.

КАКВОТО И ДА СИ ЛЯЛЯМЕ ТУК - ДРУГАТА СЪБОТА ВСИЧКИ ВЪВ ВАРНА :!: :!: :!:
Момчетата заслужават подкрепата ни, нека отново всички магистрали, първокласни пътища и влакове бъдат сини! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:18 am 
Аватар

Сега изгледах спорните ситуации....никаква засада на Махмудов и чиста дузпа за Гората. На стадиона, при този двуостър сблъсък, не се видяха добре ситуациите, но съдията не се справи, като цяло, накъсваше често играта и нямаше много ясни критерии. Но не бих казал, че той е виновен за загубата ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:24 am 
Аватар

Как не сме видяли Краев тоя мач, първото полувреме атаките бяха през него. Победи Ангуло в битката помежду им! И в нашето поле му взе топки. И всички първи взе. Второто полувреме по неговия фланг нямаше игра.
За мача ще си направя коментар. Тук говорим за хъс и всички сме доволни че футболистите се мятали. Да ама тоя път не мога да се съглася. След като ни поведоха, отбора се срина психически и остана само селското ритане, без футбол. В мачовете понякога си догонващ, тогава трябва хъс и надъхване.
Първото полувреме ми хареса битката. Деян беше много стабилен. Карнер напредва. Костадинов е много кадърен футболист. Краев игра много добре, Боби изкара тъп картон, след което продължи с глупостите, но не беше лош с топката. Тоя мач съм много доволен и от Белаид, помогна много. Прохазка не беше слаб, но колеблив. Мики на крилото също ми хареса. Единствено Де Нойер ми се загуби малко, но няма осбование за критика.
Тоя спад след гола не трябва да го има, това ме изнерви днес. Съгласен съм с всичко друго, че за моментното състояние финансово и кадрово, имаме симпатичен отбор. Но не забравяйте че ние сме велик клуб, гранд, с емблема и традиции и не трябва да се примиряваме и да сме доволни от тоя цирк.
Другото което искам да коментирам - държиш без смяна, изоставаш с гол, и правиш първа в 70+ минута. И то грешна (според мен) смяна. Махмудов може да е всичко, но ние къде им търсим на тия цаката. Той може да я взима с гръб и да я раздаде, може и фал да си изкара. Пусни го Янев по-рано, или Ради, да имаш среда да получава повече топки Махмудов. Това аз го отчитам като грешка и то фатална... Янев беше втора смяна в 87мин., за кво, за да направи дебют в А група и да усети мача, как отбора му пада и се е предал...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:29 am 
Аватар

Усещам как скоро ще разкрием Махмудов като некадърник :bigok Като Дарко, когато Мъри го пускаше дефанзивен халф

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:31 am 
Аватар

targovishte написа:
Сега изгледах спорните ситуации....никаква засада на Махмудов и чиста дузпа за Гората. На стадиона, при този двуостър сблъсък, не се видяха добре ситуациите, но съдията не се справи, като цяло, накъсваше често играта и нямаше много ясни критерии. Но не бих казал, че той е виновен за загубата ни.

Не я накъсваше той, въпреки че не си свърши работата добре. Футболистите си се ритаха доволно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:36 am 
Аватар

Тая засада сериозно ли си мислите, че я вдигнаха за да бутат каузата? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:39 am 
Аватар

Lostcause написа:
Как не сме видяли Краев тоя мач, първото полувреме атаките бяха през него. Победи Ангуло в битката помежду им! И в нашето поле му взе топки. И всички първи взе. Второто полувреме по неговия фланг нямаше игра.
За мача ще си направя коментар. Тук говорим за хъс и всички сме доволни че футболистите се мятали. Да ама тоя път не мога да се съглася. След като ни поведоха, отбора се срина психически и остана само селското ритане, без футбол. В мачовете понякога си догонващ, тогава трябва хъс и надъхване.
Първото полувреме ми хареса битката. Деян беше много стабилен. Карнер напредва. Костадинов е много кадърен футболист. Краев игра много добре, Боби изкара тъп картон, след което продължи с глупостите, но не беше лош с топката. Тоя мач съм много доволен и от Белаид, помогна много. Прохазка не беше слаб, но колеблив. Мики на крилото също ми хареса. Единствено Де Нойер ми се загуби малко, но няма осбование за критика.
Тоя спад след гола не трябва да го има, това ме изнерви днес. Съгласен съм с всичко друго, че за моментното състояние финансово и кадрово, имаме симпатичен отбор. Но не забравяйте че ние сме велик клуб, гранд, с емблема и традиции и не трябва да се примиряваме и да сме доволни от тоя цирк.
Другото което искам да коментирам - държиш без смяна, изоставаш с гол, и правиш първа в 70+ минута. И то грешна (според мен) смяна. Махмудов може да е всичко, но ние къде им търсим на тия цаката. Той може да я взима с гръб и да я раздаде, може и фал да си изкара. Пусни го Янев по-рано, или Ради, да имаш среда да получава повече топки Махмудов. Това аз го отчитам като грешка и то фатална... Янев беше втора смяна в 87мин., за кво, за да направи дебют в А група и да усети мача, как отбора му пада и се е предал...

Илия Димитров, като го извикаха за смяната, такава усмивка извади... :bigok
После, като влезе Стойчо почна да го храни яко, даже по едно време се хвана за главата....май и от него тръгна втория им гол....не можа да овладее една топка с гръб към вратата...и си еба мамата. Но не може да му се сърдим на момчето...няма никакъв опит. Аз само се почудих, с тази негова физика, как въобще са го взели в професионалния футбол. Признавам си, до сега не го бях гледал, но това, което видях днес, не ми вдъхва никакво доверие.
Ради Цонев и Янев влязоха по скоро да запишат участие, а не да обръщат мача...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:49 am 
Аватар

Росен написа:
Тая засада сериозно ли си мислите, че я вдигнаха за да бутат каузата? :smt005

Мога да ти гарантирам, че в същата ситуация засада за гората няма как да има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:51 am 
Аватар

РежемЕ ли вените?

Сватба, целия сух в гъза ти, лайнар!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 02, 2015 1:52 am 

Страничният просто се презастрахова. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 591 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]