hixxtam написа:
Виж, никога не съм храчил по футболист на Левски. Храчките са само във въображенивто на няклолко като теб, обсебени от интелекта и величието на Гонзо . Да оцениш някой като некадърен да върши дадена работа, на база на постигнатите резултати, не е храчене. Моята оценката за Гонзо като треньор и СТД е слаба и вината за представянето на любимия ми клуб, не само за миналия сезон, а за всички сезони, когато той е бил ръководел на Левски е негова. Докато беше Батков - той беше виновен, сега кой бил получил Левски през задния вход, само не и една самовлюбена в себе си, с непосилно високо его личност и амбиции да се доказва. Това може да помагало като играч, но в никакъв случай не е полезно за ръководител.
За разлика от теб и подобни, аз съм гледал и съм се докосвал до истински футболисти, пред които Гонзо и подобни нему са най-обикновени ръгачи, дори като футболисти, без да говорим за щетите които амбициите му нанасят на Левски с изявите му като СТД. Не го плюя, той толкова разбира и толкова си може - последното му интервю и мнението му, че селекцията на защитата е приключила показва доста ясно как мисли. На всички, дори на най-големия олигофрен е ясно, че с тази защита ни очаква сезон подобен на миналия. И какво според теб, кой е виновен за това - липсата на яснота за собствеността или СТД? Аз или някой лаик го казваме това?
На 65 години съм. Дядо ми и баща ми(Бог да ги прости) бяха левскари и ме запалиха. От 12 годишен гледам мачове на Левски. Такова падение никога не е имало. Разбираш ли, никога.
Нали си повтаряме, че сме левскари и сме избрали Левски за наша най-голяма любов и не ни интересуват титли, купи и т.н. Готови сме да го следваме и във В, А икръжна, Каменица Фен Купа и т.н. Лично за себе си, вече съм убеден, че това няма да е така и ако някога се случи подобен сценарии, като този с Локо Сф то ще има доста хора, които само и само да не постигнем най-голямото падение в историята ни ще са готови да припознават, молят и т.н. Но да оставим тази хипотеза за когато й дойде времето и тогава ще го бистрим.
Нека сега да погледнем нещо далеч по-съществено според мен и в същото време заобикаляно от всички. Падението на Левски започва далеч по-назад и Гонзо има вина за това, колкото вина има и за глобалното затопляне и глада в Сомалия. А именно, че Левски е управляван винаги крайно некадърно в лицето на любимия ТБ, а момента в който можехме да дръпнем напред един друг много голям любител на сафаритата реши, че трябва да е по-алчен и всичко си еба майката.. Но дори и там, според мен не започва истинското падение на Левски като клуб през последните години. Всичко започва със скритата "война", която се стартира с пристигането на тоя дето му е любимо да дава срокове за изпълнение на СМР, ама нещо му се получава. И тая война бе водена до преди 2 седмици, когато официално по терлички се изниза ТБ, но сякаш това му махане прекалено много отклони вниманието от това, кой го махна и защо.. Лицето ТБ твърдеше, че ще се раздели с Левски при една сума, после при друга, после при помощ и накрая го даде набързо за без пари и без да се обяснява много много. На лицето Иво Тонев, който иска да му вярва в приказките от 1001 нощ и да го възхвалява от това че си вдига телефона, нека го прави, защото си е негово право, но за мен истинския крах на Левски и в спортнотехническата и управленска и финансова част започнаха с него. А защо започнаха, защо и по какъв повод тоя палячо дойде, защо бутна сектор без да има 2 лв. осигурени, защо го приехме за левскарче от малък така лесно. Защо тоя дето онзи ден каза феновете да си знаят мястото, относно искането на акции, днес казва че няма грижи и всичко ще се уточни. Защо третия " собственик" съвсем случайно получи поръчка за пореден магистрален лот, точно като от буфер в Лаута, стана левскар от малък.. Ама такива въпроси не са от значение, защото е по-важно кой ще играе от ляво и дали ще бием бИрой 4 пъти или ще паднем поне 3 мача, дали Гонзо имал IQ или нямал... А като се смени политическата система, от която винаги сме искали да сме далеч, а сега не ни прави впечетление, и ни пратят в трета глуха ще се върнем на това с което започнах и тогава сигурно няма да е важно кой ще играе от ляво.