forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 20, 2025 9:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:32 pm 
Аватар

Не ми се мисли, ако в първи кръг постигнем победа с повече от 2 гола. В този форум ще има ритуални самоубийства, половината ще минат в нелегалност и ще лежат по гори и паланки да отстрелят Царя. Другата половина сигурно ще подсилят чорбата във В, за да докажат някой ден колко е сбъркал Гонзо с тази селекция. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:33 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Коце Маца написа:
А всъщност селекцията, която искаше CZ бяха Станислав Маламов, Димитър Алексиев, Александър Бранеков, Том, Даниел Генов, Алекс Колев и тем-подобни ретарди :lol:

Не ми се връща назад да вадя цитати.

Иначе съм убеден, че австрийчето напуска зимата по взаимно съгласие.
Този филм сме го гледали -> Маймунтен, Бистрон, Чмовш, Рисп..... А и този е с доста по-бедна визитка от изброените.

Бачи, по-спокойно сега. Разбирам, че днес съвременните тенденции във футбола понесоха загуба, така, че отвори устенца и си поеми дозата прясна Каменица, която ти се полага :drinkb .

Никъде във форумa не съм говорил за потна сахарска печка (Бара), нито пък за яко дърво-миризлив селяк (Венци Христов), а пък Георги Костадинов хич даже не съм го споменавал и по име :smt005 :smt005 :smt005 .

Ако Гонзо успее да ни докара и Елтон (ама хич не съм говорил и за него, ти сега да не вземеш да си помислиш) не ти остава нищо друго освен да се наредиш за втора доза преработена Каменица :bigok .

И по-леко с фурнаджийската лопата, че ми изби предните зъби. Единствения мой коментар в този форум относно Димитър Алексиев е, че е кинта и 78 (май това бяха и точните ми думи). Sorry :wink:

Бате, за каква насока ми говориш като безумната маймуна Асане Ндайе и тъпака Преслав Йорданов ти бяха мокрите сънища за селекция :lol: :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:33 pm 
Аватар

Сега гледам за негрото и се чудех как ще дойде като има договор с Кешкемети. Въпросните унгарци са изхвърлени, заедно с Гьор. Само не намирам информация защо? Фалит, лиценз....?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:37 pm 
Аватар

БялоСини написа:
niki92 написа:
БялоСини написа:
Пачека отиде в Шахтьор Караганда. :lol:

Коя печка :shock:

офф помислих, че нашето мамун... Изкара ми акъла бе човек, за какво ни занимаваш с този инвалид

:bigok

:bigok
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:40 pm 

SZ_FEN написа:
hidden767 написа:
Най-страшно става, когато хора с интелект под 100 еденици по скалата на Менса, почнат да си вярват, да говорят за "концепции" и да си упражняват "професионализма" на гърба на клуб, обичан от милиони...

В началото се говореше за селекция от свободни агенти от А група. След отказите на играчите от А група(това го подчертавам за Коце Маца, не за теб), ръководството бързо се преориентира и започна да води чужденци. Признавам, че за мен селекцията още не е завършена.
Не можеш да отречеш обаче, че има стъпки в правилната посока.

Понякога виждаме това, което ни е липсвало дълго време и което имаме отчаяна нужда да видим.... човешка психика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:41 pm 

Коце Маца написа:
SZ_FEN написа:
Коце Маца написа:
А всъщност селекцията, която искаше CZ бяха Станислав Маламов, Димитър Алексиев, Александър Бранеков, Том, Даниел Генов, Алекс Колев и тем-подобни ретарди :lol:

Не ми се връща назад да вадя цитати.

Иначе съм убеден, че австрийчето напуска зимата по взаимно съгласие.
Този филм сме го гледали -> Маймунтен, Бистрон, Чмовш, Рисп..... А и този е с доста по-бедна визитка от изброените.

Бачи, по-спокойно сега. Разбирам, че днес съвременните тенденции във футбола понесоха загуба, така, че отвори устенца и си поеми дозата прясна Каменица, която ти се полага :drinkb .

Никъде във форумa не съм говорил за потна сахарска печка (Бара), нито пък за яко дърво-миризлив селяк (Венци Христов), а пък Георги Костадинов хич даже не съм го споменавал и по име :smt005 :smt005 :smt005 .

Ако Гонзо успее да ни докара и Елтон (ама хич не съм говорил и за него, ти сега да не вземеш да си помислиш) не ти остава нищо друго освен да се наредиш за втора доза преработена Каменица :bigok .

И по-леко с фурнаджийската лопата, че ми изби предните зъби. Единствения мой коментар в този форум относно Димитър Алексиев е, че е кинта и 78 (май това бяха и точните ми думи). Sorry :wink:

Бате, за каква насока ми говориш като безумната маймуна Асане Ндайе и тъпака Преслав Йорданов ти бяха мокрите сънища за селекция :lol: :smt005 :smt005

Мммм, вкус-но, ням, ням, ням :beerch1

Като говорех, че искам миризливи печки и потни дървета (Аласан Н'Диайе все още го искам ама ... шнур), ти не ми ли обясняваше съвременните тенденции във футбола, как яките, потни дървета от село и Калахари вече не били на мода?

Сега викаш ще се окаже, че ти от малък си си ги искал Венци Христов, Бара и австриеца, не като мен :smt005 :smt005 :smt005 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:46 pm 

hidden767 написа:
SZ_FEN написа:
hidden767 написа:
Най-страшно става, когато хора с интелект под 100 еденици по скалата на Менса, почнат да си вярват, да говорят за "концепции" и да си упражняват "професионализма" на гърба на клуб, обичан от милиони...

В началото се говореше за селекция от свободни агенти от А група. След отказите на играчите от А група(това го подчертавам за Коце Маца, не за теб), ръководството бързо се преориентира и започна да води чужденци. Признавам, че за мен селекцията още не е завършена.
Не можеш да отречеш обаче, че има стъпки в правилната посока.

Понякога виждаме това, което ни е липсвало дълго време и което имаме отчаяна нужда да видим.... човешка психика.

Дори и така да е. Защо трябва да е нещо негативно, че напъваме да вземем двама ръстови играчи с физика (особено Венци Христов)?

Толкова време искахме физически здрав, висок дефанзивен халф, който дори и да може да играе дефанзивно. ОК. Критерия не е висок, ама сега като го има зашо трябва да се оплакваме от това?

Да. Има още много да се работи по селекцията, но знаеш какво казват американците - "give credit, where credit is due".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:50 pm 
DirtyDog написа:
Сега гледам за негрото и се чудех как ще дойде като има договор с Кешкемети. Въпросните унгарци са изхвърлени, заедно с Гьор. Само не намирам информация защо? Фалит, лиценз....?

Същата история като свинете и локото, само че там изхвърлиха цели 5 отбора :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:50 pm 
Аватар

Венци Христов откога е "ръстов", или го сравняваме с обикновените жужета по 170, които взимаме на кило?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:51 pm 
Аватар

Австриецът изглежда с наднормено тегло. Не си правя илюзии, че ще привличаме нещо различно от ментета, които да замажат положението за 1 (полу)сезон, но поне на физика да го докарваха. Негерът все едно идва директно от Африка го водят. Определено при контузии и наказания в защита ще се преквалифицирват хора от други позиции. Отборът няма достатъчна дълбочина и не говорим само за защитата. Златински спокойно можеха да го вземат. Като цяло очаквам да сме малко по-зле от миналата година и пак да ми се убие желанието да ходя на мачове в началото на есента. Дано ме опровергаят и да дават повече шансове на младите, защото така по-лесно ще се преглъщат издънките.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:56 pm 

Wildkid написа:
Венци Христов откога е "ръстов", или го сравняваме с обикновените жужета по 170, които взимаме на кило?

Hа фона на 1.78 (Божинов), 1.80 (Домовчийски) и 1.76 (Аниете), цели 185 сантиметра си ми изглеждат съвсем прилично. Гарата не е много по-висок от Венци.

Най-вероятно пак ще замеряме нападателя с високи топки. Този има физиката и ръста поне всяка трета от тях да достига до него. Няма да се оплача пък ако ще и критериите ми да изглеждат смешни.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Юли 06, 2015 5:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:57 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Като говорех, че искам миризливи печки и потни дървета (Аласан Н'Диайе все още го искам ама ... шнур), ти не ми ли обясняваше съвременните тенденции във футбола, как яките, потни дървета от село и Калахари вече не били на мода?

Сега викаш ще се окаже, че ти от малък си си ги искал Венци Христов, Бара и австриеца, не като мен :smt005 :smt005 :smt005 .

Каво ням-ням, какво вкус-вкус ми говориш :smt005 :smt005
Живееш в некакъв твой паралелен свят.

За Ндайе конкретно казах, че не ни трябва резерва от Берое.
За какви съвременни тенденции съм ти говорил. Казах само, че деля футболистите на добри и слаби, а не на здрави физически и дребосъци.

За мен физиката въобще няма значение за даден футболисти, стига да е добър. Такъв е Махмудов, понеже съм го наблюдавал. Стига да е сериозен ще забравим бързо за Аниете.
За останалите все още нямаме никакви наблюдения, така че не разбирам защо е тази радост. Може и да се окажат тотални дърводелци. Поне за австрийчето ми намекнаха, че е тролей и няма да се учудя да е така.
И Маймунтен, и Бистрон и Рисп бяха двуметрову негри и арийци, ама реалността с еоказа друга :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:59 pm 
Аватар

Всяко лято Гонзо залага по една бомба в състава. Миналото беше окомплектованият вратарски пост със Стефано Кунчев и Наумовски, сега е окомплектованата защита с 3 защитника и 2 бека.

Този човек е тоталка :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:00 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Killmister написа:
Щото преди 2010, с две години изключение е било много различно :lol:

Както ти сам много правилно отбеляза, селекцията в нашия отбор никога не е била идеална. Защо точно сега тя трябва да е такава?

Аз се радвам, че на фона на последните 5 години, селекцията ни за първи път се очертава да бъде полунормална (стискам палци това да се реализира) и това ме радва.

Нека първо това да се пpевърне в тенденция и чак тогава да говорим за идеална селекция в Левски.

човек, за каква нормална селекция ми говориш, като нито ти, нито аз, сме ги гледали тия? Ако 1 от всичките става, направо да ходи Гонзо да пуска тoтo.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:08 pm 

Коце Маца написа:
SZ_FEN написа:

Каво ням-ням, какво вкус-вкус ми говориш :smt005 :smt005
Живееш в некакъв твой паралелен свят.

За Ндайе конкретно казах, че не ни трябва резерва от Берое.
За какви съвременни тенденции съм ти говорил. Казах само, че деля футболистите на добри и слаби, а не на здрави физически и дребосъци.

За мен физиката въобще няма значение за даден футболисти, стига да е добър. Такъв е Махмудов, понеже съм го наблюдавал. Стига да е сериозен ще забравим бързо за Аниете.
За останалите все още нямаме никакви наблюдения, така че не разбирам защо е тази радост. Може и да се окажат тотални дърводелци. Поне за австрийчето ми намекнаха, че е тролей и няма да се учудя да е така.
И Маймунтен, и Бистрон и Рисп бяха двуметрову негри и арийци, ама реалността с еоказа друга :loser2

Бачи, целия форум (с изключение на теб, разбира се) разбра аз какво искам :smt006 . При това съотношение, със сигурност проблема не е във форума или пък в мен лично.

Само незрял човек или човек, който не е гледал финала с Черно Море или пък последните ни 5 мача с прасетата, може да твърди, че отбора му не се нуждае от вариативност и поради това няма нужда от дървета.

Не виждам по какъв начин личните качества на Бистрон, Рисп и Диамунтен се вписват в тази дискусия. Ако искаш ,тегли им по една псувня на майка и след това си пусни мачове на Борко Стойчев, Белаид, Пламен Димов и Нину да ти олекне на душата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:15 pm 
Аватар

jordanofff написа:
hixxtam написа:
jordanofff написа:
Крещяща нужда имаме и от яснота в собствеността, ама... :smt031

Сега пък е виновна яснотата в собствеността...
Аз не мога да ви разбера - според вас, Гонзо ли е по важен или Левски. Двете не са неразривно свързани. Гонзо е никой в сравнение с Левски. Ако за теб, jordanofff яснотата е по-важна, за сезона който предстои защитата е най-важна, защото такъв срам като предния сезон, не е имало в цялата история на Левски и не само според мен най-голяма вина за това има СТД.

Всичко е важно за мен, но подредено по приоритети. И наистина, честно казано, не ми пука особено в момента кой ще играе от ляво и колко още ще се надпреварвате да храчите по Гонзо, а кой получи Левски през задния вход и защо..

Виж, никога не съм храчил по футболист на Левски. Храчките са само във въображенивто на няклолко като теб, обсебени от интелекта и величието на Гонзо . Да оцениш някой като некадърен да върши дадена работа, на база на постигнатите резултати, не е храчене. Моята оценката за Гонзо като треньор и СТД е слаба и вината за представянето на любимия ми клуб, не само за миналия сезон, а за всички сезони, когато той е бил ръководел на Левски е негова. Докато беше Батков - той беше виновен, сега кой бил получил Левски през задния вход, само не и една самовлюбена в себе си, с непосилно високо его личност и амбиции да се доказва. Това може да помагало като играч, но в никакъв случай не е полезно за ръководител.
За разлика от теб и подобни, аз съм гледал и съм се докосвал до истински футболисти, пред които Гонзо и подобни нему са най-обикновени ръгачи, дори като футболисти, без да говорим за щетите които амбициите му нанасят на Левски с изявите му като СТД. Не го плюя, той толкова разбира и толкова си може - последното му интервю и мнението му, че селекцията на защитата е приключила показва доста ясно как мисли. На всички, дори на най-големия олигофрен е ясно, че с тази защита ни очаква сезон подобен на миналия. И какво според теб, кой е виновен за това - липсата на яснота за собствеността или СТД? Аз или някой лаик го казваме това?
На 65 години съм. Дядо ми и баща ми(Бог да ги прости) бяха левскари и ме запалиха. От 12 годишен гледам мачове на Левски. Такова падение никога не е имало. Разбираш ли, никога.

Последна промяна hixxtam на Пон Юли 06, 2015 6:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:15 pm 

Niki4a написа:
човек, за каква нормална селекция ми говориш, като нито ти, нито аз, сме ги гледали тия? Ако 1 от всичките става, направо да ходи Гонзо да пуска тoтo.

Разбира се, че в момента всички (не само аз) спекулираме, но много ясно ще обоснова отправната си точка.

1. Вгледай се внимателно в състава ни срещу Волга.
2. Мислено добави към него и Бедоя.
3. Сега ми кажи какво мислиш за този състав такъв какъвто е и за него плюс Карнер, де Нойер, Георги Костадинов, Махмудов и потенциално Бара, Венци, че може и Елтон.

Кой от двата състава ти изглежда по-стабилен?

Задавам ти този въпрос защото именно тези са вариантите пред нас, а не някакви хипотетични такива.

Да. Искам всички тези да дойдат и ако може дори да вземем и още играчи на постовите на които имаме нужда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:18 pm 
Аватар

Niki4a написа:
SZ_FEN написа:
Killmister написа:
Щото преди 2010, с две години изключение е било много различно :lol:

Както ти сам много правилно отбеляза, селекцията в нашия отбор никога не е била идеална. Защо точно сега тя трябва да е такава?

Аз се радвам, че на фона на последните 5 години, селекцията ни за първи път се очертава да бъде полунормална (стискам палци това да се реализира) и това ме радва.

Нека първо това да се пpевърне в тенденция и чак тогава да говорим за идеална селекция в Левски.

Това обяснявам и аз.
Не можем да говорим за нормална и сгрешена селекция като не сме видели нищо от новите играчи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:19 pm 

Виж отговора ми по-горе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:27 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Niki4a написа:

Разбира се, че в момента всички (не само аз) спекулираме, но много ясно ще обоснова отправната си точка.

1. Вгледай се внимателно в състава ни срещу Волга.
2. Мислено добави към него и Бедоя.
3. Сега ми кажи какво мислиш за този състав такъв какъвто е и за него плюс Карнер, де Нойер, Георги Костадинов, Махмудов и потенциално Бара, Венци, че може и Елтон.

Кой от двата състава ти изглежда по-стабилен?

Задавам ти този въпрос защото именно тези са вариантите пред нас, а не някакви хипотетични такива.

Да. Искам всички тези да дойдат и ако може дори да вземем и още играчи на постовите на които имаме нужда.

Тук играем на по-малкото зло ли? Защото ако е така, можеше например в Събота, вече изброените от теб да играят, ама не играха. Можеше и Аниете и Сърмов да бъдат още при нас, ама не ca. Дай да си го кажем, право куме в очи - Селекцията закъсня безкрайно много, a това което все пак пристига, ме притеснява МНОГО! Въобще не виждам светлина в тунела, и си мисля, че си в заблуда относно качествата на бъдещите ни играчи. Моля се, ТИ да си прав, но просто не го виждам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:32 pm 
Аватар

В момента пишем наизуст. Абсурдно е да коментираме играчите, преди да сме ги видели в игра. Единственото което може да се дискутира е- окомплектованата според Гонзо защита, което е безкрайно притеснително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:34 pm 
Аватар

Killmister написа:
Изображение
Тоя ли е мощен бе :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Може ли винаги от торбата с големи, грозни, черни курове, да вадим някакви тънки чернички чурки :slap
Екстра е, майна :bigok Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:35 pm 
Аватар

Според мен тия играчи не стават за титла с оглед скандалната защита която се оформя. ( пиша титла, не защото я очаквам, а е хубаво да се знаят очакванията към селекцията, ако докопаме второ място и обиграем отбора, може да говорим другата година, но е с 1001 условности ) Според мен на халфова линия и нападение го докарваме на спекулации, но както всички сте запалили вече според мен е скандално, да смятаме, че е готова защитата. За централен защитник не вярвам да докарат, защото ще е тъпо да взимаш нов играч за резерва, а Белаид не вярвам да остава, за да е резерва. Обаче десен бек е просто крещящо, ако това което казва Марто за Елтон е правилно, променя нещата, страхотен бек. В центъра Прохазка, Костадинов, Цоневи, новия холандец изглеждат добре. Махмудов е добър играч според мен, вдясно е много, много важно кой ще докараме и ако са ВХ и негъра съм повече от доволен. Обаче защита е скандална, първо австриеца ми бие много на менте, но дано не е така, просто очакванията са ми под нулата, но честно казано не очаквах и нищо от Аниете, пък се получи. Вратаря е така-така...

Като цяло поне е хубаво, че НАЙ-ПОСЛЕ се взимат играчи които и като възраст и като контракт можем да си позволим, ако нацелим някой да изкараме пари от него и да задвижим колелото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:41 pm 
Аватар

Пичове, нека минат няколко кръга и тогава сравнявайте, оценявайте и т.н. Идвали са играчи с далеч по-добри визитки и са се оказвали пълна трагедия, както го е имало и обратното разбира се. Докато не видим как ще се сработят новите са напълно безсмислени тези спорове. Много е важно първите кръгове да тръгнем добре, щото ако се случи обратното пак ще гледаме филма от последните 2 сезона... зимата нов отбор, нов треньор, нов СТД и 200 човека на Герена. Дано Гонзо и останалите хора в отбора най-после проумеят, че началото на сезона ни е най-важния период и е супер важно да направим силен старт!!!

Последна промяна AstonMartin на Пон Юли 06, 2015 6:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:42 pm 
Аватар

Отборът ни категорично няма абсолютно никаква нужда от дървета. Дървета, каквито все още имаме, и то доста, за съжаление. Отборът ни има нужда от малко от малко научени на футбол играчи. Отборът има нужда от физически здрави футболисти, но не и такива, на които ръстът и физиката е единственото достойнство (или - дървета). Най-същественото, от което имаме нужда, са тактически грамотни футболисти, които имат поне прилични футболни умения (шут, пас, спиране.....). С 11 такива можем да се класираме в тройката на А група, независимо дали сред тях има 6-ма над 190см, или всички са по 180 максимум. С отбор с 5 дървета по 190, които не могат да ритнат топката, ще завършим пак седми.

Ние нямаме нито едното, нито другото. Остава ни само да се надяваме, че всички ще са здрави през целия сезон, че поне половината от тия привлечените стават за нещо и ще успеят бързо да се впишат, аклиматизират, устроят и изобщо - да разкрият пълен потенциал възможно най-бързо, както и че в малкото оставащи дни ще вземем още някой (а имаме крещяща нужда). Най-големи надежди възлагам на Махмудов, макар да подозирам, че още във втория си мач ще бъде определен от поне половината форум за некадърник (естествено, прекалено рано, както обикновено). Тоя ариец ми изглежда притеснително, но поне се надявам откъм тактическа грамотност да го докарва, което в комбинация с ръста му, може и да свърши работа за А група. Де Нойер изобщо не съм го виждал и чувал, нямам представа - дано става. Чорбоеца.....идва от чорбое, а това е около 90% гаранция, че е тотал-щета. Предполагам ще е нещо като Стефан Велев - дано поне е тоя отпреди контузията, когато направи и един-два прилични мача. Смешно е да очакваме, че тоя ще ни стабилизира. Дано негера да дойде, и да наподобява нападател. Христов не се надявам да дойде.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:46 pm 
Аватар

Искаха печки и арийци - доведоха ги. Сега вече не ги искат. Сега ни трябват пъргави и научени на футбол. :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:52 pm 
Аватар

Венци Христов: цнда е най-големият клуб, искам да играя за "розовите" (ВИДЕО)

Май и тоя ще си ходи по мандаринки от представянето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:54 pm 
Аватар

Ако го вземем ще каже, че е Левскар от малък, ня'а страшно ... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:58 pm 
Аватар

Късно е либе за китка. Прасето лъв не става :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 6:59 pm 
Аватар

hixxtam написа:
Виж, никога не съм храчил по футболист на Левски. Храчките са само във въображенивто на няклолко като теб, обсебени от интелекта и величието на Гонзо . Да оцениш някой като некадърен да върши дадена работа, на база на постигнатите резултати, не е храчене. Моята оценката за Гонзо като треньор и СТД е слаба и вината за представянето на любимия ми клуб, не само за миналия сезон, а за всички сезони, когато той е бил ръководел на Левски е негова. Докато беше Батков - той беше виновен, сега кой бил получил Левски през задния вход, само не и една самовлюбена в себе си, с непосилно високо его личност и амбиции да се доказва. Това може да помагало като играч, но в никакъв случай не е полезно за ръководител.
За разлика от теб и подобни, аз съм гледал и съм се докосвал до истински футболисти, пред които Гонзо и подобни нему са най-обикновени ръгачи, дори като футболисти, без да говорим за щетите които амбициите му нанасят на Левски с изявите му като СТД. Не го плюя, той толкова разбира и толкова си може - последното му интервю и мнението му, че селекцията на защитата е приключила показва доста ясно как мисли. На всички, дори на най-големия олигофрен е ясно, че с тази защита ни очаква сезон подобен на миналия. И какво според теб, кой е виновен за това - липсата на яснота за собствеността или СТД? Аз или някой лаик го казваме това?
На 65 години съм. Дядо ми и баща ми(Бог да ги прости) бяха левскари и ме запалиха. От 12 годишен гледам мачове на Левски. Такова падение никога не е имало. Разбираш ли, никога.

Нали си повтаряме, че сме левскари и сме избрали Левски за наша най-голяма любов и не ни интересуват титли, купи и т.н. Готови сме да го следваме и във В, А икръжна, Каменица Фен Купа и т.н. Лично за себе си, вече съм убеден, че това няма да е така и ако някога се случи подобен сценарии, като този с Локо Сф то ще има доста хора, които само и само да не постигнем най-голямото падение в историята ни ще са готови да припознават, молят и т.н. Но да оставим тази хипотеза за когато й дойде времето и тогава ще го бистрим.
Нека сега да погледнем нещо далеч по-съществено според мен и в същото време заобикаляно от всички. Падението на Левски започва далеч по-назад и Гонзо има вина за това, колкото вина има и за глобалното затопляне и глада в Сомалия. А именно, че Левски е управляван винаги крайно некадърно в лицето на любимия ТБ, а момента в който можехме да дръпнем напред един друг много голям любител на сафаритата реши, че трябва да е по-алчен и всичко си еба майката.. Но дори и там, според мен не започва истинското падение на Левски като клуб през последните години. Всичко започва със скритата "война", която се стартира с пристигането на тоя дето му е любимо да дава срокове за изпълнение на СМР, ама нещо му се получава. И тая война бе водена до преди 2 седмици, когато официално по терлички се изниза ТБ, но сякаш това му махане прекалено много отклони вниманието от това, кой го махна и защо.. Лицето ТБ твърдеше, че ще се раздели с Левски при една сума, после при друга, после при помощ и накрая го даде набързо за без пари и без да се обяснява много много. На лицето Иво Тонев, който иска да му вярва в приказките от 1001 нощ и да го възхвалява от това че си вдига телефона, нека го прави, защото си е негово право, но за мен истинския крах на Левски и в спортнотехническата и управленска и финансова част започнаха с него. А защо започнаха, защо и по какъв повод тоя палячо дойде, защо бутна сектор без да има 2 лв. осигурени, защо го приехме за левскарче от малък така лесно. Защо тоя дето онзи ден каза феновете да си знаят мястото, относно искането на акции, днес казва че няма грижи и всичко ще се уточни. Защо третия " собственик" съвсем случайно получи поръчка за пореден магистрален лот, точно като от буфер в Лаута, стана левскар от малък.. Ама такива въпроси не са от значение, защото е по-важно кой ще играе от ляво и дали ще бием бИрой 4 пъти или ще паднем поне 3 мача, дали Гонзо имал IQ или нямал... А като се смени политическата система, от която винаги сме искали да сме далеч, а сега не ни прави впечетление, и ни пратят в трета глуха ще се върнем на това с което започнах и тогава сигурно няма да е важно кой ще играе от ляво.

Последна промяна jordanofff на Пон Юли 06, 2015 7:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]