antonatan написа:
mandja написа:
Що се отнася до мозъчната пръдня, че той е изгонил Йоканович ->
http://www.gol.bg/nachalo/2013-10-10/ba ... ch-i-petevМи с тоя линк само показваш, че дори и великоят Наско Сираков не може да излезне на глава с Тодор Батков и че няма значение кой ще е треньор или спортен директор, докато Батков е начело. Дали ще е Наско, Гонзо, Херо или Иван Благочестивий е все тая, защото една вечер Батков ще се напие и ще каже "Е тоя го махаме, е ония го слагаме".
Демек Проданов е прав. Трудно се проумява истината проданова, дано само да не отнеме много време, докато бъде осъзната от цялото левскарско племе.
Ама историята говори, че Наско Сираков е успявал да изкара някои от най-славните години в историята на клуба, въпреки Тодар. А Гонзо, например, тва четвърти престой ли му е вече, не знам и аз, но всеки е по-зле от предишния.
Вижте, аз не съм кьорав. И аз искам кардинална промяна на управлението на клуба - да не излезе, че мойта теза е "може и с Батков, дайте да си го държим". Ама тва, че няма значение кой ще е в клуба, просто не е вярно. Има много кадърни хора, които биха се справяли много по-добре и с наличното (което е едно лайно).
Но пък ще призная едно. Въпреки че смятам, че и Добри Джуров щеше да нанесе по-малки щети върху Левски, ако беше директор, не съм сигурен, че Гонзо трябва да се сменя, защото просто аз нямам идея с кого. В последните години се утвърдихме не просто като бедняци, които хем дават малко, хем не го дават и тва, но и като място където отношението към служителите е отвратително и на потресаващо аматьорско ниво, като за тва основна вина имат Тати, Гонзо и не на последно място - самите ние - великата синя публика, която е велика веднъж на високосна .
1) Като се почне от тва да си разкарваш 4ма от играчите до Казан за факс, написан с пастели.
2) Или развалиш договора на Базил де Карвальо, щото не си направил читави медицински прегледи. Как, за Бога, юридически мина тва?!?!?!??! Тогава подскачахме "Евала, Гонзо, че защитаваш интересите на клуба". Ама не е евала, щото не се прави така и е отвратително отношение към играча (който, между другото беше на линия за ТРЕТИ кръг от пролетния полусезон и после знаем кво стана... Аз ако бях, сигурно щях не да танцувам, а да ни пикая върху фланелката.)
3) Или когато отново си Базил де Карвальо, бил си сам Ботев с два гола и получаваш премия банани.
4) Или когато публиката съблече треньор (което аз подкрепям като форма на протест срещу Батков, но за спортната общественост е нещо отвратително тва и ги разбирам).
5) Или когато спортния ти директор каже пред куп журналисти "Крумов и Огнянов може да имат договори, но ако са мъже, ще си тръгнат". Ако може, направо те да ни платят, че си тръгват.
И още, и още безброй случаи на безскрупулно скъсани договори, неизплатени пари и некоректно отношение.
Та да, мисълта ми е, че не мечтая самоцелно за оставката на Гонзо, щото след Херо, имам чувството, че отпадна последния способен човек да направи нещо смислено в тоя изгнил отбор. А нали все някой трябва да го смени тоя велик СТД. Но теоритично има значение- със или без Машиниста, дали на този пост е Гонзо или някой дето трофеите му не са само "Златни скунксове"...