forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 10:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 3:25 am 
Аватар

the saker написа:
Добре, че дойде :smt035 СС :smt035 да оправи :smt035 малко нещата. :smt035

Той дойде сам.. Вятъра го докара! :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 3:36 am 
Аватар

the saker написа:
Той и гонзо беше намерил добър треньор, но реши след три мача да го махне и да поеме нещата в ръце. Благодарение на този му далновиден ход сега не само, че ще играем в долната половина, но и играта ни е зле. Добре, че дойде СС да оправи малко нещата.

Гонзо реши, или се врещеше навсякъде оставка, оставка...

Фактите от години сочат, че всички - независимо дали става въпрос за мениджър, директор, треньор, футболист, психолог, маркетолог, абе ако ще и чистачката да е, се справят по-добре извън Левски, отколкото вътре в него. Единственият обратен пример, на някой, който се е развил в клуба е Жо. Помня как съм викал с кеф имената на Гаджев и на Пацо Тигъра и е имало за какво, а днес са ебати лекетата. Който и да ни е треньор, винаги най-добрите ни футболисти са тези, които НЕ са минали подготовка. Треньорите не надграждат а със всеки мач стават все по-слаби. Проблемът ни е доста по-дълбок от това, което си представят някои.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 4:04 am 
Аватар

tprodanov написа:
Фактите от години сочат, че всички - независимо дали става въпрос за мениджър, директор, треньор, футболист, психолог, маркетолог, абе ако ще и чистачката да е, се справят по-добре извън Левски, отколкото вътре в него. Единственият обратен пример, на някой, който се е развил в клуба е Жо. Помня как съм викал с кеф имената на Гаджев и на Пацо Тигъра и е имало за какво, а днес са ебати лекетата. Който и да ни е треньор, винаги най-добрите ни футболисти са тези, които НЕ са минали подготовка. Треньорите не надграждат а със всеки мач стават все по-слаби. Проблемът ни е доста по-дълбок от това, което си представят някои.

+10 000 :smt023

Никой не е искал иначе оставката на Пепе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 8:46 am 
Аватар

mandja написа:
Що се отнася до мозъчната пръдня, че той е изгонил Йоканович -> http://www.gol.bg/nachalo/2013-10-10/ba ... ch-i-petev

Ми с тоя линк само показваш, че дори и великоят Наско Сираков не може да излезне на глава с Тодор Батков и че няма значение кой ще е треньор или спортен директор, докато Батков е начело. Дали ще е Наско, Гонзо, Херо или Иван Благочестивий е все тая, защото една вечер Батков ще се напие и ще каже "Е тоя го махаме, е ония го слагаме".

Демек Проданов е прав. Трудно се проумява истината проданова, дано само да не отнеме много време, докато бъде осъзната от цялото левскарско племе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 10:07 am 
Аватар

Аз не виждам, някой някога изначално да е отричал, че Проданов е прав.
Обаче, не виждам и да има генерална и РАБОТЕЩА идея, която да махне мустакатото "праси"

п.п. само да уточня, че не виждам в пространството да има такава идея (а инак предполагам Проданов има :bigok )

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 11:09 am 
Аватар

Аз имам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 11:10 am 
Аватар

Шокирани сме. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 11:29 am 

tprodanov написа:
the saker написа:
Той и гонзо беше намерил добър треньор, но реши след три мача да го махне и да поеме нещата в ръце. Благодарение на този му далновиден ход сега не само, че ще играем в долната половина, но и играта ни е зле. Добре, че дойде СС да оправи малко нещата.

Гонзо реши, или се врещеше навсякъде оставка, оставка...

Значи гонзо е много добър стд, но взима решения под въздействието на това какво се крещи. И при положение, че батков взима всички решения, гонзо за какво стои в Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 11:30 am 
Аватар

Правилният въпрос е, защо Батков стои в Левски.

ПП И Гонзо се пише задължително с Главна буква, па ако ще да е най-некадърния СТД на света.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 11:34 am 

Не! Батков знаем за какво седи в Левски. Гонзо за какво седи в Левски при положение, че батков взима всички решения?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 11:37 am 
Аватар

Радвам се, че знаеш Батков за какво стои в Левски. Аз, признавам си, не знам. Това е спор, който сме водили тук над 10 години и не съм забелязал някой да има точен отговор.

А Гонзо стои в Левски, защото някой трябва да върши работата на СТД. Например, да организира лагери, да осигурява екипи, да освобождава футболисти, да управлява работата на треньори, методисти и тн, да развива школата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 11:57 am 

Е нали батков взима всички решения? Гонзо просто ги изпълнява ли? Тоест той е чиновник и просто изпълнява сведените му решения или той взима решенията? Това се опитвам да разбера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 11:59 am 
Аватар

Като се сетя за 24.05.14г и момента в който Наско Сираков излезе ми трепва отново.Цял стадион на крака и скандира Наско Сираков...Без никакво съмнение най-голямата жива легенда на Левски..
Колкото по-скоро се върне с нов президент и екип от кадърни и обичащи Левски хора толкова по-добре..
Някои постъпки негови бяха доста противоречиви ,но все пак това е Наско Сираков.. :ls-cup
..По принцип съм на мнението ,че фена колкото по-далеч е от отбора и управлението му ,толкова по-добре..
Мястото на фена е само и единствено на трибуните...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:04 pm 
Аватар

the saker написа:
Е нали батков взима всички решения? Гонзо просто ги изпълнява ли? Тоест той е чиновник и просто изпълнява сведените му решения или той взима решенията? Това се опитвам да разбера.

Силно се съмнявам някой да знае точната длъжностна характеристика на СТД в Левски, както и правомощията, които всеки един служител в клуба има. Със сигурност обаче знаем, че Батков има навика да взима решения през главата на останалите под него, с които преобръща клуба с главата на долу. Дали ще говорим за смяната на С и С, или за смяната на Кокала (с любезното съдействие на некои фенове), или пък за Казанска афера, смяната на Йоканович - примери доста и едва ли се изчерпват само с това.

Т.е., на въпросът ти едва ли някой знае точно отговора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:09 pm 

Нали сега има УС. Това би трябвало да значи, че батков няма да може да взима решения без тяхното съгласие? Гонзо защо сега не излезе и не направи анализ на сезона и да каже плановете за селекция и развитие на отбора? Аз това искам да чуя от него, но за съжаление се е покрил и единственото което знаем е, че си е подал оставката, но батков не му я е приел. Колко удобно само.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:13 pm 
Аватар

Покрил се е? Кога?
Ако не бъркам, той дължи тези анализи и отговори на УС, и те имат правото да ги оценят. Не съм чул някой от УС да е казвал, че Гонзо се е покрил. А и вчера го гледах по телевизията, съвсем лесно го откриха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:20 pm 

УС та УС, хора не разбрахте ли, че това е поредния параван на Ганьо? Има УС, пък Ганьо пак си взима решенията сам, за чий ... ни е този УС, каква е неговата роля, ако изобщо има такава? На никой да не се сърдят, че ще има много малко публика, или акциите няма да вървят... сами се докараха до - тук. Разчитаме на една кирлива купа, която въобще не е сигурно, че ще я спечелим. И ако не я спечелим, половината отбор ше си бие камшика и лятото нов ще сглобяваме, вероятно и нов треньор ще търсим. Баси цирка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:23 pm 

tprodanov написа:
Покрил се е? Кога?
Ако не бъркам, той дължи тези анализи и отговори на УС, и те имат правото да ги оценят. Не съм чул някой от УС да е казвал, че Гонзо се е покрил. А и вчера го гледах по телевизията, съвсем лесно го откриха.

Той го дължи това не само на УС, а и на всички левскари които го подкрепят и него и отбора. При това трагично представяне и меко казано противоречиви решения досега трябваше да го е направил. Не мислиш ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:24 pm 
Аватар

Какво точно очакваш да чуеш от Гонзо, което не е казал до момента?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:25 pm 

Какво е казал до момента?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:26 pm 
Аватар

Все тая било дали сме втори или седми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:27 pm 
Аватар

Вземете си стая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:29 pm 

Росен написа:
Все тая било дали сме втори или седми.

За кой е все тая? За него, за батков, за жена му? Щото на мен не ми е все тая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:30 pm 
Аватар

Ми явно за него, щото и на мене не ми е все тая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:46 pm 
Аватар

Росен написа:
Ми явно за него, щото и на мене не ми е все тая.

Аз примерно бих се зарадвал ако се излезе и се каже нещо от рода на: "Съжалявам, левскари, но нещата не се получиха както искахме! Имаме план за вдигането на Левски, имаме набелязани футболисти по постове, поне по двама-трима, които ще ни трябват за догодина, за да можем да ги вземем навреме, преговаряме още от сега с някои. Сега гоним купата, подкрепете ни! Ако не успеем да изпълним поставените цели, подавам оставка и този път връщане няма, независимо дали искат да я приемат или не".
Съвсем примерно, изобщо няма нужда да е така. Казват се тоя път някакви цели, казва се какво се прави за постигането им и се иска подкрепа. Много хора няма да я дадат, защото им е писнало, но ако тоя път се каже, че не се ли изпълнят нещата, бай-бай, много хора и ще подкрепят. Обаче "концепцията за развитие на отбора е добра", направо ме изкефи на макс. Кажете я тая концепция, че да я чуем.
Привличаме качествени играчи?
Налагаме млади?
Продаваме играчи за много пари?
Освобождаваме се от ненужните по взаимо съгласие(или им плащаме всичко)?
Влезнахме в 1-вата 6-ца(че даже и 3-то място гоним)?
Взехме купа(под въпрос)?

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:09 pm 

antonatan написа:
mandja написа:
Що се отнася до мозъчната пръдня, че той е изгонил Йоканович -> http://www.gol.bg/nachalo/2013-10-10/ba ... ch-i-petev

Ми с тоя линк само показваш, че дори и великоят Наско Сираков не може да излезне на глава с Тодор Батков и че няма значение кой ще е треньор или спортен директор, докато Батков е начело. Дали ще е Наско, Гонзо, Херо или Иван Благочестивий е все тая, защото една вечер Батков ще се напие и ще каже "Е тоя го махаме, е ония го слагаме".

Демек Проданов е прав. Трудно се проумява истината проданова, дано само да не отнеме много време, докато бъде осъзната от цялото левскарско племе.

Ама историята говори, че Наско Сираков е успявал да изкара някои от най-славните години в историята на клуба, въпреки Тодар. А Гонзо, например, тва четвърти престой ли му е вече, не знам и аз, но всеки е по-зле от предишния.

Вижте, аз не съм кьорав. И аз искам кардинална промяна на управлението на клуба - да не излезе, че мойта теза е "може и с Батков, дайте да си го държим". Ама тва, че няма значение кой ще е в клуба, просто не е вярно. Има много кадърни хора, които биха се справяли много по-добре и с наличното (което е едно лайно).

Но пък ще призная едно. Въпреки че смятам, че и Добри Джуров щеше да нанесе по-малки щети върху Левски, ако беше директор, не съм сигурен, че Гонзо трябва да се сменя, защото просто аз нямам идея с кого. В последните години се утвърдихме не просто като бедняци, които хем дават малко, хем не го дават и тва, но и като място където отношението към служителите е отвратително и на потресаващо аматьорско ниво, като за тва основна вина имат Тати, Гонзо и не на последно място - самите ние - великата синя публика, която е велика веднъж на високосна .
1) Като се почне от тва да си разкарваш 4ма от играчите до Казан за факс, написан с пастели.
2) Или развалиш договора на Базил де Карвальо, щото не си направил читави медицински прегледи. Как, за Бога, юридически мина тва?!?!?!??! Тогава подскачахме "Евала, Гонзо, че защитаваш интересите на клуба". Ама не е евала, щото не се прави така и е отвратително отношение към играча (който, между другото беше на линия за ТРЕТИ кръг от пролетния полусезон и после знаем кво стана... Аз ако бях, сигурно щях не да танцувам, а да ни пикая върху фланелката.)
3) Или когато отново си Базил де Карвальо, бил си сам Ботев с два гола и получаваш премия банани.
4) Или когато публиката съблече треньор (което аз подкрепям като форма на протест срещу Батков, но за спортната общественост е нещо отвратително тва и ги разбирам).
5) Или когато спортния ти директор каже пред куп журналисти "Крумов и Огнянов може да имат договори, но ако са мъже, ще си тръгнат". Ако може, направо те да ни платят, че си тръгват.

И още, и още безброй случаи на безскрупулно скъсани договори, неизплатени пари и некоректно отношение.

Та да, мисълта ми е, че не мечтая самоцелно за оставката на Гонзо, щото след Херо, имам чувството, че отпадна последния способен човек да направи нещо смислено в тоя изгнил отбор. А нали все някой трябва да го смени тоя велик СТД. Но теоритично има значение- със или без Машиниста, дали на този пост е Гонзо или някой дето трофеите му не са само "Златни скунксове"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:22 pm 
Аватар

Спрете с тоя Херо, бе, колко пъти вече ни отказа? 1,2,3, че им изгубих бройката. Отказа ни и като имаше кинти, и като го нямаше Гонзо, и като не бяхме седми. Стига вече с тея мантри колко добър бил, какъв велик скаут е, треньор, мениджър, титли, купи, европейски финали имал и прочие. Не защитавам Гонзо, защото откакто се завърна съвсем ни натика в блатото с неадекватни решения (трансфери, неустойки), изказвания и т.н., но надали Херо щеше да изкара и 3 месеца в тия условия.

Надявам се само не слагаш знак за равенство между вината на Батю и тази на нас като публика, иначе :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:24 pm 

Не слагам, ама сме фактор. И сме пълни помияри. И така.

Всичко е загубено, а светлина в тунела няма.

А Херо, първо - отказваше предишните пъти по причини, заслужаващи уважение, и второ - в късния Черноморец работеше в по-кирливи условия и от тия и се издържаха основно от продажбите на играчите, които той намираше безплатно - това е факт.

Последна промяна mandja на Сря Мар 18, 2015 1:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:25 pm 
Аватар

Велико :smt007 Публиката на Левски - помияри. Давай да го закриваме тоя клуб, а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:30 pm 

Е те 95% от българите са пълни помияри. Нали сме Отбора на Народа. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]