Yan написа:
New Order написа:
Цитат:
Ще ми се да погледнем в малко по-различен аспект случилото се днес и отпадането ни от шестицата. Според мен, вместо още утре да обесим Гонзо на Герена и да зарадваме прасетата, имаме огромен шанс да превърнем тази неудача в успех. Сега е моментът да стартираме масивна агитация относно акциите и най-после да премахнем основния тумор от Левски, който със сигурност не е човекът, нанизал на шиша си еничарите 15 пъти. Тръста се роди точно от безизходицата и слабите резултати. Вместо да пускаме анкети и да се занимаваме с кадруване на дребно, нека съсредоточим всичките си усилия в основната цел на Тръста, зад която вече са обединени почти всички сини сърца - Батков вън от Левски! Ако играехме добре и имаше резултати, никой нямаше да се юрне да спасява Левски, да взима акции и прочие. Ако Батков беше хвърлил 1 милион, нямаше да се наложи сами да си правим юбилея и той нямаше да ни е толкова сладък и запомнящ се. Ако не бяха заключили Цецоу Василев, нямаше да ни се налага да напълним Арена Армеец и да спасим поне временно отбора, носещ името на Апостола. Защото когато си воювал за нещо, когато си дал всичко от себе си и накрая си го спечелил, това остава завинаги в сърцето ти, разказваш го на децата и внуците и се гордееш с него. Не знам колко от вас ще се гордеят, че са изгонили Гонзо от Левски. Аз лично няма да съм сред тях. И ще ме е срам да го разказвам на внуците си. Сега е моментът да се вдигнем и отново да покажем какво е да си левскар. Трябва пропаганда, трябва надъхване, трябва апостолска работа по градове, села и паланки. Нямаме време за конфликти, спорове и интриги. Има само една цел и е време да я постигнем. Моля ви поне под този пост да не се обяснява колко е некадърен Гонзо, Александров, Пацо Тигъра или кака Сийка чистачката. Тези неща са следствие на голямото зло.
Злият Демон
Демоне, прав си брат. За всичко! Сааамо едно нещо ми убягва и не мога да разбера как ще го преодолеем. А това е тоталната липса на ДОВЕРИЕ у масовия човек, който би си купил акции... Работата ми е да се срещам хора и реших в последните две седмици де си направя профил на човека, който би дарил средства срещу акции. Направих нещо подобно - Левскар, постояни доходи над средните, семейство, липса на данъчни задължения и просрочени кредити, дарявали за други каузи. Определих 20 човека и от тях се видях и говорих със 17. И знаеш ли какво установих?
1.Всички знаят за кампанията!!!
2.Никой не чете този форум, повечето не знаят за съществуването му.
3.Един ще дари по своя воля за подарък на сина си, а втори заради мен.
4.Останалите 15 няма да го направят, заради хората, които управляват клуба в последните 6 години. Батков, Гонзо, Тонев, Боримиров...подредил съм ги по неодобрение.
Не претендирам за изчерпателност, но това е моя опит.
Та в крайна сметка Македонията също ще излезе прав ,защото успеха на тази кампания не зависи от мен, теб и него, а от хората, които привидно не се интересуват, не са толкова активни във всякакви организации, но ОБИЧАТ Левски и пълнеха стадионите...И ако не дай си Боже не успеем, няма да е заради нас, а заради изкусните ни управленци в последните години, А те НЕ умеят да носят отговорност...
Мантрата, че Борат подарявал клуба е абсолютно несъстоятелна или го давал без пари. Никъде не е писано, че минималната стойност на една ценна книга е нейния номинал. Може да я продаваш и на 1% от стойността и. Тъй, че 16 000 000 за оперативното управление на клуба ми се струва мнооооооого височка цена...
Най-точно си го казал това с масовия човек. Аз още преди доста време, спорих със седем:едно по тоя въпрос, че именно масовост няма и има недоверие не толкова към тръста(вече и към него), а към всички ръководни фактори. За повече от 8-9 месеца, нищо не се е променило, освен, че недоверието е в пъти повече в този момент. И това не го казвам за да откажа някой, ти си си направил мини проучване, аз също ще видя да питам всички приятели левскари, които имам или поне тези, с които имам досег, да видя какво ще ми кажат. Подозирам, че резултатът ще е същия като при теб.
Не, че хората нямат 10 лева за билет, не че нямат 100 за пакет акции(някои наистина нямат, говорим масово), но за тия пари искат да си купят нещо, което има смисъл. Тоест, не че се търси възвращаемост, но поне да не дават тия пари, за да помогнат на отбора, а ръководните фактори да ни закопават и закопават и закопават. Освен в този форум(а вече и тук определено на много хора им светна), Гонзо никой не го подкрепя и харесва КАТО РЪКОВОДИТЕЛ, а много хора вече и като човек, защото смятат, че има огромно его и с него вреди на Левски, пък и не си изпълнява ангажиментите, това е. За Батков какво да говорим, не знам има ли човек, който да му вярва... Всъщност сигурно има, единици, на фона на милион, да кажем...
Някой по-горе каза за акциите, че трябват хора с пари, това е. Моделът няма да бъде сменен изцяло, но може да бъде поне частично променен. Да няма един човек с пари, да има няколко човека с пари, УС с тръст в него и дребни акционери. За примерни модели много може да си говорим, но ние нито сме Борусия Дортмунд, нито сме дорасли финансово, нито хората сме дорасли за такива неща. Масовият човек, не 1000 човека, да кажем...