forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 8:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:15 am 

Не мога да хвана спатиите с тоя регламент. Всеки път научавам нещо различно....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:19 am 
Аватар

Цитат:
Ще ми се да погледнем в малко по-различен аспект случилото се днес и отпадането ни от шестицата. Според мен, вместо още утре да обесим Гонзо на Герена и да зарадваме прасетата, имаме огромен шанс да превърнем тази неудача в успех. Сега е моментът да стартираме масивна агитация относно акциите и най-после да премахнем основния тумор от Левски, който със сигурност не е човекът, нанизал на шиша си еничарите 15 пъти. Тръста се роди точно от безизходицата и слабите резултати. Вместо да пускаме анкети и да се занимаваме с кадруване на дребно, нека съсредоточим всичките си усилия в основната цел на Тръста, зад която вече са обединени почти всички сини сърца - Батков вън от Левски! Ако играехме добре и имаше резултати, никой нямаше да се юрне да спасява Левски, да взима акции и прочие. Ако Батков беше хвърлил 1 милион, нямаше да се наложи сами да си правим юбилея и той нямаше да ни е толкова сладък и запомнящ се. Ако не бяха заключили Цецоу Василев, нямаше да ни се налага да напълним Арена Армеец и да спасим поне временно отбора, носещ името на Апостола. Защото когато си воювал за нещо, когато си дал всичко от себе си и накрая си го спечелил, това остава завинаги в сърцето ти, разказваш го на децата и внуците и се гордееш с него. Не знам колко от вас ще се гордеят, че са изгонили Гонзо от Левски. Аз лично няма да съм сред тях. И ще ме е срам да го разказвам на внуците си. Сега е моментът да се вдигнем и отново да покажем какво е да си левскар. Трябва пропаганда, трябва надъхване, трябва апостолска работа по градове, села и паланки. Нямаме време за конфликти, спорове и интриги. Има само една цел и е време да я постигнем. Моля ви поне под този пост да не се обяснява колко е некадърен Гонзо, Александров, Пацо Тигъра или кака Сийка чистачката. Тези неща са следствие на голямото зло.

Злият Демон

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:19 am 
Аватар

За тая купа познайте в кой отбор ще е най-голямо напрежението и дали няма да повлияе? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:37 am 

Много се говори за цената на билетите. Ето какво казва Васил Колев в страницата на тръста:

Цитат:
Говорим си с Митко Костадинов сега, за някои неща, които трябва да се опитаме да направим. И ви предлагаме една романтична стъпка, която е огромен шанс за каузата и може би един от малкото пътища да спасим Левски от сегашната му ситуация.
Настояваме драстично намаляване на цените на билетите за всички мачове до края. 1 лев за сектор Б, 3 или 5 лева за сектор В. Не повече от 1 лев за всеки до 18 години или над 60 години. И всички на стадиона в кампания "Нашата любов е по-силна от вашата омраза".
Това е и начинът да се включат всички активно в акциите, ако се получи и най-накрая клубът да премине в ръцете на нови собственици.
Иначе до безкрай ще търсим виновници и никога няма да имаме решения. Нови треньори, нови селекции, нови бушони и т.н. Може би нямаме най-добрият вариант на всяка позиция, но имаме това, че сме левскари. Какво смятате?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:43 am 

Абе не знам 15 кинта някого да са спряли да ги изхарчи като иде на кръчма. Та за билет чак толкоз много да са ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:51 am 
Аватар

Ами за мачове с хасково и марек за повечето хора явно са много.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:56 am 

Момчета и момичета, не съм чел последните страници в темата, нямам сили. Едно искам да кажа: на всеки му е тежко, всеки си казва, че няма как да стане по-зле и ето че става. Много тежки месеци ни очакват, ако не си помогнем сами няма кой да го направи. Имаме възможността сега, когато всеки ни отписва от посещаемост и прочее да докажем наистина колко е силна любовта ни. Натиск от всички места за следващия мач да се ходи, убеден съм че 1 път, ако се съберем на някакъв прокажен мач и си направим аржентината, нещата в сектора и с посещаемостта могат да потръгнат. Малко ни трябва нещата да потръгнат, нека да не си обръщаме гръб. Честта и достойнството не сме губили никога, няма и да ги загубим. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:02 am 
Аватар

bessen написа:
Момчета и момичета, не съм чел последните страници в темата, нямам сили. Едно искам да кажа: на всеки му е тежко, всеки си казва, че няма как да стане по-зле и ето че става. Много тежки месеци ни очакват, ако не си помогнем сами няма кой да го направи. Имаме възможността сега, когато всеки ни отписва от посещаемост и прочее да докажем наистина колко е силна любовта ни. Натиск от всички места за следващия мач да се ходи, убеден съм че 1 път, ако се съберем на някакъв прокажен мач и си направим аржентината, нещата в сектора и с посещаемостта могат да потръгнат. Малко ни трябва нещата да потръгнат, нека да не си обръщаме гръб. Честта и достойнството не сме губили никога, няма и да ги загубим. :levski

+1 :levski Това е и моето мнение,като най-вече трябва да наблегнем на мачовете за купата! Мисля даже,че сме длъжни да подкрепим отбора..пък знае ли човек,може да ни изненадат :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:22 am 

Абе тея от морето какво са се надъхали толкова...всеки 2-ри пост е от варненските курви..как искали да се паднем с тях на полуфиналите как ще ни бият..били класи над нас...купата била тяхна :smt017 ???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:25 am 
Аватар

Кога теглят жребия за купата, мисля че е тази седмица

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:27 am 
Аватар

В четвъртък е жребият, падаме се с Локото според мен.

Да допълня пророчеството- Лудогорец затъва в калта на Тича и на финала в Търново "Левски" - Черно море 5:0 пред 20 000 хиляди :!:

Последна промяна Max^10 на Пон Мар 16, 2015 2:34 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:31 am 
Аватар

New Order написа:
Цитат:
Ще ми се да погледнем в малко по-различен аспект случилото се днес и отпадането ни от шестицата. Според мен, вместо още утре да обесим Гонзо на Герена и да зарадваме прасетата, имаме огромен шанс да превърнем тази неудача в успех. Сега е моментът да стартираме масивна агитация относно акциите и най-после да премахнем основния тумор от Левски, който със сигурност не е човекът, нанизал на шиша си еничарите 15 пъти. Тръста се роди точно от безизходицата и слабите резултати. Вместо да пускаме анкети и да се занимаваме с кадруване на дребно, нека съсредоточим всичките си усилия в основната цел на Тръста, зад която вече са обединени почти всички сини сърца - Батков вън от Левски! Ако играехме добре и имаше резултати, никой нямаше да се юрне да спасява Левски, да взима акции и прочие. Ако Батков беше хвърлил 1 милион, нямаше да се наложи сами да си правим юбилея и той нямаше да ни е толкова сладък и запомнящ се. Ако не бяха заключили Цецоу Василев, нямаше да ни се налага да напълним Арена Армеец и да спасим поне временно отбора, носещ името на Апостола. Защото когато си воювал за нещо, когато си дал всичко от себе си и накрая си го спечелил, това остава завинаги в сърцето ти, разказваш го на децата и внуците и се гордееш с него. Не знам колко от вас ще се гордеят, че са изгонили Гонзо от Левски. Аз лично няма да съм сред тях. И ще ме е срам да го разказвам на внуците си. Сега е моментът да се вдигнем и отново да покажем какво е да си левскар. Трябва пропаганда, трябва надъхване, трябва апостолска работа по градове, села и паланки. Нямаме време за конфликти, спорове и интриги. Има само една цел и е време да я постигнем. Моля ви поне под този пост да не се обяснява колко е некадърен Гонзо, Александров, Пацо Тигъра или кака Сийка чистачката. Тези неща са следствие на голямото зло.

Злият Демон

Демоне, прав си брат. За всичко! Сааамо едно нещо ми убягва и не мога да разбера как ще го преодолеем. А това е тоталната липса на ДОВЕРИЕ у масовия човек, който би си купил акции... Работата ми е да се срещам хора и реших в последните две седмици де си направя профил на човека, който би дарил средства срещу акции. Направих нещо подобно - Левскар, постояни доходи над средните, семейство, липса на данъчни задължения и просрочени кредити, дарявали за други каузи. Определих 20 човека и от тях се видях и говорих със 17. И знаеш ли какво установих?
1.Всички знаят за кампанията!!!
2.Никой не чете този форум, повечето не знаят за съществуването му.
3.Един ще дари по своя воля за подарък на сина си, а втори заради мен.
4.Останалите 15 няма да го направят, заради хората, които управляват клуба в последните 6 години. Батков, Гонзо, Тонев, Боримиров...подредил съм ги по неодобрение.

Не претендирам за изчерпателност, но това е моя опит.

Та в крайна сметка Македонията също ще излезе прав ,защото успеха на тази кампания не зависи от мен, теб и него, а от хората, които привидно не се интересуват, не са толкова активни във всякакви организации, но ОБИЧАТ Левски и пълнеха стадионите...И ако не дай си Боже не успеем, няма да е заради нас, а заради изкусните ни управленци в последните години, А те НЕ умеят да носят отговорност...

Мантрата, че Борат подарявал клуба е абсолютно несъстоятелна или го давал без пари. Никъде не е писано, че минималната стойност на една ценна книга е нейния номинал. Може да я продаваш и на 1% от стойността и. Тъй, че 16 000 000 за оперативното управление на клуба ми се струва мнооооооого височка цена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:51 am 
Аватар

А на футболистите няма ли най-после няква сметка да им се търси за отпаданеро от 6-цата? То па бива бива ама..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 2:57 am 
Аватар

Сметка се търси отгоре надолу по веригата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:00 am 
Аватар

maxsupport написа:
А на футболистите няма ли най-после няква сметка да им се търси за отпаданеро от 6-цата? То па бива бива ама..

Толкова си могат бе човек.. какво да ги виниш?
Даже мисля, че една среща с Аниете, Феско, Бедоя и Прохазка ще е от полза при положение, че едва ли ще им се играе особено и ще искат да си бегат. Все пак ако се разбягат няма да стане по-добре. Поне така си мисля аз. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:01 am 
Аватар

Тва е ясно, но да не можеш да влезеш в топ 6 на А група треа си абсолютна трагедия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 5:43 am 
Аватар

Adepta написа:
Сметка се търси отгоре надолу по веригата.

Ей най накрая да сме на едно мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 8:34 am 
Аватар

Абе, хора, макло съм изнервен ас и не съм спал добре, ама не е ли време да слезем на земята?! Половината от този форум сте ми като братя, обаче като ви чета ви се чудя на акъла. Славо (обичам го и безкрайно го уважавам) не знаел защо са бомбите, Макето (ще му изям гъза) смята, че независимо, че записахме супер срамна страница в историята на клуба и че на хората им се повръща от дербита с Хасково и Марек, ако на стадиона беше Плебея (СУПЕР много го уважавам и му благодаря за всичко), щяхме да сме по 10000 на всеки мач и Герена да е врящ казан?! На Тучката ( :smt007 ) пък проблемът му не е, че ще сме 20 човека, ами че Васко Колев нямало да нареди хореография, която да вдигнат?!?!!?

НИЕ СМЕ ФУТБОЛЕН КЛУБ.

90% ОТ ХОРАТА ХОДЯТ ЗАРАДИ ФУТБОЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ, А НЕ ЗАРАДИ АТМОСФЕРИ, ХОРЕОГРАФИИ, ПЛЕБЕИ, МЛАДЕЖИ, ГУГУТКИ И Т.Н.

ДОКОГА ЩЕ ОТРИЧАМЕ ОЧЕВИДНИ НЕЩА?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 8:58 am 
Аватар

Аз нямах и грам съмнение, че ще се случи това което се случи за разлика от много други, които говореха нереални неща как свинете щели да играят да не изпуснат титлата и подобни врели некипели.
Свинете няма да вземат титлата това е ясно, няма и да ги изхвърлят от групата и ще си карат както до сега и това е ясно ако ще и 150 милиона дългове да имат към папата.
Също така едно нещо е сигурно свинете никога ама никога няма да променят своя манталитет, който през годините аз съм виждал да показват- лиечекс-цура (титла-купа врътка), цура-локо сф и други подобни порнаци, които просто са им в кръвта на тия подчовеци. Не забравяйте, че те са създадени така! Тяхното създаване, тяхното класиране в началните години от инвитро живота им и годините прекарани в комунистическия инкубатор са доказали как процедира този отбор, това е техния начин на живот колкото и уродлив да е той. Знам че повечето нормални хора и левскари не го разбират това, но просто винаги е било и ще бъде така- отнемане на лицензи на други отбори за тяхна сметка, назначаване на точните съдии, преправяне на програмата на А група в тяхна полза и куп други "нормални" за тяхното съществуване изродии!
Точно поради тази причина не се и съмнявах за миг в това, което ще направят!
Аз дори не ги и виня, тъй като за тази ситуация сме си виновни само ние, въпреки че дори в сегашната ситуация пак имаме решение на проблема и то е в самите нас, и то в чисто футболен аспект, вземем ли купата им го слагаме двоен и троен и никой няма да помни че сме били 7-ми или 8-ми, както и никой няма да помни тяхната калъфка или 3-то място!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 9:07 am 

Купата, та купата.... а ако не я спечелим, какво правим? Поредна година без участие в ЕКТ, и старата песен на нов глас. Няма ли промени, нищо добро не ни чака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 9:19 am 
Аватар

Купата ако не спечелим, правим най-лошия сезон в историята си нито повече нито по-малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 9:40 am 

Последно: четвъртият в първенството или финалистът за Купата? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 9:45 am 
Аватар

Yan написа:
New Order написа:
Цитат:

Злият Демон

Демоне, прав си брат. За всичко! Сааамо едно нещо ми убягва и не мога да разбера как ще го преодолеем. А това е тоталната липса на ДОВЕРИЕ у масовия човек, който би си купил акции... Работата ми е да се срещам хора и реших в последните две седмици де си направя профил на човека, който би дарил средства срещу акции. Направих нещо подобно - Левскар, постояни доходи над средните, семейство, липса на данъчни задължения и просрочени кредити, дарявали за други каузи. Определих 20 човека и от тях се видях и говорих със 17. И знаеш ли какво установих?
1.Всички знаят за кампанията!!!
2.Никой не чете този форум, повечето не знаят за съществуването му.
3.Един ще дари по своя воля за подарък на сина си, а втори заради мен.
4.Останалите 15 няма да го направят, заради хората, които управляват клуба в последните 6 години. Батков, Гонзо, Тонев, Боримиров...подредил съм ги по неодобрение.

Не претендирам за изчерпателност, но това е моя опит.

Та в крайна сметка Македонията също ще излезе прав ,защото успеха на тази кампания не зависи от мен, теб и него, а от хората, които привидно не се интересуват, не са толкова активни във всякакви организации, но ОБИЧАТ Левски и пълнеха стадионите...И ако не дай си Боже не успеем, няма да е заради нас, а заради изкусните ни управленци в последните години, А те НЕ умеят да носят отговорност...

Мантрата, че Борат подарявал клуба е абсолютно несъстоятелна или го давал без пари. Никъде не е писано, че минималната стойност на една ценна книга е нейния номинал. Може да я продаваш и на 1% от стойността и. Тъй, че 16 000 000 за оперативното управление на клуба ми се струва мнооооооого височка цена...

Най-точно си го казал това с масовия човек. Аз още преди доста време, спорих със седем:едно по тоя въпрос, че именно масовост няма и има недоверие не толкова към тръста(вече и към него), а към всички ръководни фактори. За повече от 8-9 месеца, нищо не се е променило, освен, че недоверието е в пъти повече в този момент. И това не го казвам за да откажа някой, ти си си направил мини проучване, аз също ще видя да питам всички приятели левскари, които имам или поне тези, с които имам досег, да видя какво ще ми кажат. Подозирам, че резултатът ще е същия като при теб.
Не, че хората нямат 10 лева за билет, не че нямат 100 за пакет акции(някои наистина нямат, говорим масово), но за тия пари искат да си купят нещо, което има смисъл. Тоест, не че се търси възвращаемост, но поне да не дават тия пари, за да помогнат на отбора, а ръководните фактори да ни закопават и закопават и закопават. Освен в този форум(а вече и тук определено на много хора им светна), Гонзо никой не го подкрепя и харесва КАТО РЪКОВОДИТЕЛ, а много хора вече и като човек, защото смятат, че има огромно его и с него вреди на Левски, пък и не си изпълнява ангажиментите, това е. За Батков какво да говорим, не знам има ли човек, който да му вярва... Всъщност сигурно има, единици, на фона на милион, да кажем...
Някой по-горе каза за акциите, че трябват хора с пари, това е. Моделът няма да бъде сменен изцяло, но може да бъде поне частично променен. Да няма един човек с пари, да има няколко човека с пари, УС с тръст в него и дребни акционери. За примерни модели много може да си говорим, но ние нито сме Борусия Дортмунд, нито сме дорасли финансово, нито хората сме дорасли за такива неща. Масовият човек, не 1000 човека, да кажем...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 10:03 am 
Аватар

За мен ситуацията, в която изпаднахме ще даде отговор на много въпроси в следващите седмици. И всички са свързани с участието на Тръста в УС. На НКП не разчитам и грам.

1. Напълно ясно е, че спортно-техническите резултати на отбора са провал. Интересно ми е дали някой ще потърси отговорност.
2. Ще се приеме ли ясна стратегия какво ще се случва с отбора за поне 2-3 години напред и как ще работи - цели, бюджет, маркетинг, спортно-техническо ръководство.

Ако не видя тези неща няма да подновявам членство в Тръста, няма и да купувам акции и т.н.

ЗАЩОТО, Батков е основния проблем, но за да бъде разкаран трябва да има адекватна позиция и работа срещу неговото влияние в отбора, трябва да има и действия. Трябва да има и масовост. А масовост без резултати няма да постигнем. Феновете получихме някаква възможност да упражняваме контрол, това е страхотно, но ще я използваме ли на прага на най-срамното класиране в историята на Левски в юбилиейния ни сезон? :smt085 За мен, лично, сега е момента да видя дали от това участие в УС има смисъл. Ако няма... Тогава за мен няма смисъл и от Тръст и т.н.

Преди време имаше и един сценарии как ще ни набутат във втората шестица за да дойде новия месия-бащица. Да видим... :smt012

И накрая... Гонзо, много жалко Гонзо... Не е големия проблем, но го увенчава като черешка на торта. Да си върви с мир. Да покаже достойство. Не свърши нищо от това, което обеща и се искаше от него. И като толкова обича Левски, да идва на мачове, да му се радваме, но ако му предлагат да работи... Просто да отказва, от любов. Че излезе, че като му паднем на Гонзо... :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 10:10 am 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Последно: четвъртият в първенството или финалистът за Купата? :wink:

Четвъртият в първенството :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 10:15 am 
Аватар

"Още на почивката на мача Ботев (Пловдив) - лит(*кс-етрополе (2:0) факторите в Левски бяха бесни. Естествената причина - очевидно немотивираната игра на "армейците", която остави „сините“ на седмо място и във втората половина за следващата фаза на първенството. Серия контакти между факторите на "Герена" уточняваха реакция. Стигна се до дискутиране на вариант за сезиране на ФИФА и УЕФА плюс родната прокуратура за симулативна игра. Гневна декларация от клуба бе най-кроткият обмислян жест на протест. Разбира се, никой в Левски не се дърпа от простата истина „Сами сме си виновни“, но ядът е вулканичен. Повече детайли се очаква да има днес. До дни пък предстои и тежка сбирка на управата на 26-кратния шампион на България. Ще се решава какво да се прави в уникалната за клуба ситуация. Най-ниското класиране във вековната история на „сините“ е точно седмо място още през далечната 1938 г. Сега падат приходите и ще трябва да се свият разходите. Ще се дискутира раздяла със скъпоплатени играчи - кои и колко. Ще се обсъжда намаляване на заплатите за срок от 3 месеца - примерно наполовина. Не може да не стане дума за постовете на старши треньора Стойчо Стоев и спортния директор Георги Иванов. Собственикът на клуба Тодор Батков засега няма намерение да маха Гонзо. Легендата на „сините“ ще си тръгне, ако сам пожелае". "Труд"

:smt007 :smt007 :smt007

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 10:20 am 
Аватар

Съмнява ме "журналиста" писал статията да е бил на място където са били ръководните фактори на клуба и са обсъждали какво да правят, но едно е ясно основни футболисти може да си заминат и да стане по-зле. Ако го допуснат да се случи преди финала за купата, няма да има по-голяма простотия на ръководството!

Последна промяна Живко на Пон Мар 16, 2015 10:21 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 10:21 am 

Ееееее товa вече,нямaм думи нaпрaво. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 10:28 am 
Аватар

comandosa1 написа:
Съмнява ме "журналиста" писал статията да е бил на място където са били ръководните фактори на клуба и са обсъждали какво да правят, но едно е ясно основни футболисти може да си заминат и да стане по-зле. Ако го допуснат да се случи преди финала за купата, няма да има по-голяма простотия на ръководството!

То финала на купата си е кажи-речи края на сезона. :wink:

А и като нищо ще отпаднем скромно на полуфинал и после ще ни обяснят как остава само още една лятна селекция и отбора ще е готов и ще изглежда така както Гонзо иска да го вижда... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 10:30 am 
Аватар

RIR написа:
comandosa1 написа:

То финала на купата си кажи-речи края на сезона. :wink:

А и като нищо ще отпаднем скромно на полуфинал и после ще ни обяснят как остава смао още една лятна селекция и отбора ще е готови ще изглежда така както Гонзо иска да го вижда... :oops:

На полуфинал ще отпаднем ако останем само с юноши, ако се запази отбора който имаме сега няма да отпаднем. Въпроса е ако някой посегне на състава и не направи усилия да се задържи до лятото какво ще правим с него и ако нищо не направим дали не си заслужаваме това, което ни се случва.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]