forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 1:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:27 pm 
Аватар

Аз и да добавя, че жАлтити вече са разкарали ктб-то от екипите. Време беше. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:28 pm 

acrimonious написа:
Синя Душа написа:
А защо трябва да очакваме нещо? Публиката на Левски трябва да е в конфликт с всеки, който така ебава отбора ни. А ние се държим като прасетата с лупи и очакваме, че някой ще купи нещо на непродаваема цена и ще си обяснявам колко благ е тодор, че продава клуба за 0 лева, а просто няма богати левскари извън форона.
Нали все пак сме в УС на клуба и всички сме запознати, че Левски в момента се управлява с месечна загуба 400 000 лЕва загуба и всички сме тотали ок с това(даже не се повдига и на въпрос :smt005 ), защото все пак сме в УС на Левски и с мърчандайзинг и дарения ще запълним тази дреболия. :loser2
Сериозно... истината е, че това което се случва с клуба толкова години е престъпление и ние сме най-виновни за това.

Демек, публиката на Левски трябва да обяви открита война на Батков, което автоматично ще доведе до погасяването на 12-те млн задължения...? Омно, дейба :D[/quote]
Е да приемеш бюджет с минус 400 000 лв МЕСЕЧНО и да се опитваш да запълниш дупката с дарения и продажба на арикОли е със сигурност по-омно, дейба. :loser2
Само, че в единия случай със сигурност поведението е по-достойно и левскарско(поне според моите разбирания), но в момента не сме фенове, а сме ... спасители

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:30 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Защитаването на Гонзо идва в повече обаче. Легенда или не, отговорен е за не едно фиаско в клуба. Само с желание не става. А ако още има някой, който смята че ако Херо беше дошъл, положението и играта щяха да се променят.. :lol: Йовов ни трябва на мястото на Гонзо but that's none of my business
Йовов?!? Същият който смята, че на Левски трябва нов бащица, а феновете не трябва да се занимават с управлението

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:31 pm 
Аватар

Йовов не ни трябва за нищо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:36 pm 
Аватар

Доста забавно последните страници.

Батков е добър, после е злодей. Гонзо е цар, после е некадърник.

Истината е че и двамата трябва да се махнат незабавно. Но ще има следното изказване от Гонзо : Стойчо не се справи, аз поемам отбора и отговорността да намеря нов треньор, доказан който да подхожда на Левски.

Тоя филм сме го гледали.

А колкото до турците и жълтурците наистина ли смятате че чорбата ще играят за нас ? Те нямат никаква чест бе, на тях живота им е в това да хулят по Левски. Ако трябва Аналс ще пребият всичките си титуляри и ще играят с децата но ще паднат от малките турци.

Хитлерова отрова за двата отбора и да ритат като гасянки на терена !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:36 pm 
Аватар

Единствено според мен Борето би се справил по-добре и то с много условности

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:38 pm 
Аватар

Сега ще ме хейтнете, ама феновете биха съсипали клуба по-бързо и от Баткоф. Не е толкова проста тази игра и в нея трябва човек за големите решения. Феновете сме толкова разделени и готови да се нападаме един друг (включително и в последните събития), че заеби.. Трябва ни човек тип Гелата. Нещастник е ама и малкият му пръст е по-добър бизнесмен от Батю.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:41 pm 
Аватар

gamencerista написа:
Доста забавно последните страници.

Батков е добър, после е злодей. Гонзо е цар, после е некадърник.

Истината е че и двамата трябва да се махнат незабавно. Но ще има следното изказване от Гонзо : Стойчо не се справи, аз поемам отбора и отговорността да намеря нов треньор, доказан който да подхожда на Левски.

Тоя филм сме го гледали.

А колкото до турците и жълтурците наистина ли смятате че чорбата ще играят за нас ? Те нямат никаква чест бе, на тях живота им е в това да хулят по Левски. Ако трябва Аналс ще пребият всичките си титуляри и ще играят с децата но ще паднат от малките турци.

Хитлерова отрова за двата отбора и да ритат като гасянки на терена !!!

Съгласен!!!
И все пак, отрова и за двата отбора! Изображение

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:44 pm 
Аватар

Чакай бе, чуек. Кой ти говори за феновете. Такъв вариант аз или ти да решаваме фундаментални въпроси не стои на дневен ред. Ние сме фенове, трябва да сме на стадиона, да си подкрепяме отбора и да псуваме орките. Говорим за съвсем различни неща. Феновете обединени примерно в Тръст да притежават 15 до 20%, останалите да са между няколко големи инвеститора. Да има УС, който да избира и назначава президент и други хора, които реално ще управляват клуба при определени параметри.
Моделът Гелата не по-различен от модела Батков и не е това, което искаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:44 pm 
Аватар

Начело на клубът му трябва един човек който разбира от бизнес и един който разбира от футбол! За съжаление от години нямаме нито едното, нито другото! :smt006

п.п. А това все още да защитаваме Гонзо за мен е тотално безсмислено, нали знаете оная приказка дето я е разправял Айнщайн за помощника? :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:45 pm 
Аватар

Бижутера беше ебати директора след махането на мокета :lol: :lol: :lol:
Нямаше право да преговаря с играчи с изтичащи договори(Орльо,Димов и т.н.),нито да търси нови попълнения,нито треньор можеше да търси и назначи...
Всички чакаха Гонзо да дойде и с магическа пръчка да оправи всичко.Даже и не помня тодАр или Гонзо...или кой и защо разкараха Йовов...Можеше да е полезен някъде другаде..я юношеска школа,я скаут,я да ебе жените на вагинал,тигъра,домофона и т.н. с голямата паца

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:45 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Сега ще ме хейтнете, ама феновете биха съсипали клуба по-бързо и от Баткоф. Не е толкова проста тази игра и в нея трябва човек за големите решения. Феновете сме толкова разделени и готови да се нападаме един друг (включително и в последните събития), че заеби.. Трябва ни човек тип Гелата. Нещастник е ама и малкият му пръст е по-добър бизнесмен от Батю.

Ама чакай малко, ти да не мислиш големият бизнесмен Домусчиев много разбира от футбол. Просто си е подбрал правилно хората, които ще му свършат работата. Ние от 6 години насам всяка година правим със "стари курви нов бардак". Въртим всякакви доказани "неможачи" да заемат ръководни постове в клуба. Интересно как Бекали, Мамич, Домусчиев, Маринакис етц са си подбрали точните хора, а наш борат вече 6 години не може да уцели правилните хора, а върти всякакви еднакви некадърници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:50 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Чакай бе, чуек. Кой ти говори за феновете. Такъв вариант аз или ти да решаваме фундаментални въпроси не стои на дневен ред. Ние сме фенове, трябва да сме на стадиона, да си подкрепяме отбора и да псуваме орките. Говорим за съвсем различни неща. Феновете обединени примерно в Тръст да притежават 15 до 20%, останалите да са между няколко големи инвеститора. Да има УС, който да избира и назначава президент и други хора, които реално ще управляват клуба при определени параметри.
Моделът Гелата не по-различен от модела Батков и не е това, което искаме.

:!: :!: :!:
С работещ УС, който да назначи кадърен спортно-технически директор, който да умее да договаря набелязаните футболисти от старши треньора :!:
А не - треньора може да предлага играчи, но кой ще вземем няма да решава той :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:50 pm 
Аватар

Не съм много сигурен, но някои хора не бяха ли на една среща през нощта, когато се молехме на Гонзо да се върне, защото сме загубени и никой не иска да идва да защитава интересите на ЛЕВСКИ? Същите тези сега искат да го гонят и го обиждат... ГОНЗО ВЪН! ДА ЖИВЕЕ ТОДОР - ЕДИНСТВЕНИЯТ ЗАГРИЖЕН ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:51 pm 
Аватар

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:53 pm 
Аватар

flo написа:
Bellamy написа:

Ама чакай малко, ти да не мислиш големият бизнесмен Домусчиев много разбира от футбол. Просто си е подбрал правилно хората, които ще му свършат работата. Ние от 6 години насам всяка година правим със "стари курви нов бардак". Въртим всякакви доказани "неможачи" да заемат ръководни постове в клуба. Интересно как Бекали, Мамич, Домусчиев, Маринакис етц са си подбрали точните хора, а наш борат вече 6 години не може да уцели правилните хора, а върти всякакви еднакви некадърници.

Проблема е там и е писано милиони пъти вече, че през всичките тези 6 години тодАр така и не искаше да сложи качествен човек разбиращ от футбол начело на клубът! А през цялото това време за него от изначално значение беше този човек да е легенда и да му служи за щит, а дали става за тая работа му дремеше на мустакО. И си смяташе, че понеже сме Левски все криво, лево ше станат нещата. Само че един път обърне ли се каруца на склона и тръгне ли надолу по дерето няма спиране вече! :smt012

Последна промяна We_Are_Levski! на Вто Мар 10, 2015 9:57 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:54 pm 
Аватар

Bellamy написа:

Не може да си сериозен. Гелата бизнесмен? Еби му майката какво става в тая държава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:57 pm 
Аватар

flo написа:

Ами ще ти кажа защо не може - защото смята като доста хора в този форум, че щом са били добри играчи, значи от тях става добри ръководители и треньори, все едно са завършили Кембридж. Това се повтаря и преди всеки сезон с надежди, а в края - разочарования. Един път по една или друга причина се получи. Надали ще се повтори, докато не се погледне на футбола като бизнес. Този който купува играчите, да го прави с цел да печели от тях. Да влага и да печели. Това значи подмяна и професионализъм на всички нива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 9:59 pm 
Аватар

A акции купихте ли ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 10:01 pm 
Аватар

Гелата направи модерен стадион на селското отборче, сложи ги на картата на Европа и запали цяла България по тях, чак едни заклети левскари се чувстваха длъжни да подлрепят село. Утрои си парите, инвестирани в село. Докара анонимници, селяци и изпаднали български футболисти и влезе в ШЛ. Ама не, не е бизнесмен. :lol: Нещо подобно направи и Цецоууу с жалтите преди да го ебат :strkstrk А за Батъов и Гонзо най-добре говори кадъра от Хасково. Това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 10:02 pm 
Аватар

Добре де, кой може да уволнява или назначава спортния директор? Това към момента би трябвало да е УС. Да се съберат след мача с Марек и ако сме останали във стората шестица, да начертаят пътя по който ще се върви за в бъдеще. Да се назначи нов спортен директор ако трябва и да му се поставят ясни цели какво се очаква от него. Да се започне работа по лятна селекция навреме, а не когато започне лятната подготовка, тепърва да се умува кой, къде, кога?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 10:03 pm 
Аватар

Батков ли е виновен, че ще ритаме с Хасково и Марек?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 10:06 pm 
Аватар

Иван Костов :smt023

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 10:08 pm 

Ама как всички се сещат за Батков само като падаме :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 10:08 pm 
Аватар

hixxtam написа:
Първите мачове на Левски гледах през много далечната 1962 г. Имало е много хубави и много тежки моменти, но като този сезон не е имало. Гледам някакви олигиофрени да ровят в орането и псувам от яд, че виждаш ли, 6 тото място на любимия ми клуб, зависи от тези същите свине, дето се въргалят в кал до колене и всичко това, защото някой не може да си върши работата, а има мерак. Ако не престанем с идолизирането и не погледнем истината в очите, няма как да се оправят нещата. Трагедията тепърва започва, момчета. Много боли, много.

Еми аз съм нямал честа да гледам Гунди на живо, както теб, а гледам ЛЕВСКИ само от около 30 години съзнателно и колкото и да ми е мъчно също не помня толкова безпомощен, дезорганизиран отбора на сърцето си, както през последните 4-5 години, като последният сезон е направо ШОКИРАЩ.

Искам да задам един въпрос на Проданов и всички подкрепящи Георги Иванов в момента.
За вас по важно ли е идолопоклонничеството към някаква фигура или благосъстоянието на любимият отбор?
За мен е по важно отборът да върви напред. И на въпросът на Проданов кой е виновен за положението в момента? Без да се замисля ще отговоря, че това е лицето Тодор Батмов, защото той е назначил и продължава да назначава Г. Иванов, който с поредицата от несъстоятелни решения ни докара дотук. Колкото шанс за изява е даден на Гонзо през годините, най вероятно никой друг не е получавал в цялата история на клуба или поне аз в 30-те години откакто гледам ЛЕВСКИ не помня. Като не става не става защо НИЕ трябва да страдаме от това? Не е ли показателна оценката на бройката по трибуните за свършената от него работа? Трябва ли да остане един човек в сектор Б, за да разбере, че БОЛНАТА му АМБИЦИЯ погубва отбора?
И аз като повечето от пишещите тук съм скандирал името му. С удоволствие съм пял "Когато на Гонзо паднете..." Като футболист ме е радвал много и ще го запомня в съзнанието си като една ярка фигура, оставила трайна следа в историята ни. Но като треньор и СД ще го запомня като абсолютен провал, а това което сътвори с Херо в толкова важен момент, направо ми оставя горчилка в устата.
Само искам да Ви помоля да не се нападаме и запазим цивилизования тон на общуване. ВИНАТА НЕ Е ВНАС. Аз съм напълно убеден, че всеки един от пишещите тук си е свършил работата в полза на отбора многократно и безвъзмезно. Въпроса е как да се накара масата от хората да почнат да правят това също? За мен отговора е елементарен. Всеки, един на каквато и да е позиция в клуба бил той чистач на кенефи, футболист или Изпълнителен директор, който е доказал до момента, че не е продуктивен трябва да бъде заменен моментално с такъв, който е доказал професионалните си качества. От там няма как отбора да не тръгне само нагоре. Следователно и хората ще се върнат на стадиона, закупуват артикули, даряват и т.н. Повече нито стотинка не трябва да бъде похарчена по и от хора които са се доказали многократно, че НЕ СТАВАТ. Има си агенции които помагат за намирането на подходящи кадри, които се наричат "ловци на глави". Не бихме били нито първите нито последните в ползването на подобни услуги. Не трябва да се чака дали ще влезем или излезем от първата 6-ца, защото това с абсолютно нищо не променя нещата в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 10:09 pm 
Аватар

Росен написа:
Батков ли е виновен, че ще ритаме с Хасково и Марек?

Виновни са редица хора и поредица от събития, включително и Батков. Както каза един колега по-нагоре, всичко си еба майката след изпуснатата титла. До тогава може да не бяхме ставали шампиони няколко години, може играта да не е била кой знае какво, но държахме някакво прилично ниво и почти винаги (с изключение на сезона преди изпуснатата титла) бяхме в борбата за титлата. Още си спомням купената титла на микренци и как същия този убавец Никито мократа поръчка ни кла в мачовете срещу тях за да излязат накрая с 3 т. пред нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 10:13 pm 
Аватар

sin_1914 написа:
Искам да задам един въпрос на Проданов и всички подкрепящи Георги Иванов в момента.
За вас по важно ли е идолопоклонничеството към някаква фигура или благосъстоянието на любимият отбор?
За мен е по важно отборът да върви напред. И на въпросът на Проданов кой е виновен за положението в момента? Без да се замисля ще отговоря, че това е лицето Тодор Батмов, защото той е назначил и продължава да назначава Г. Иванов, който с поредицата от несъстоятелни решения ни докара дотук. Колкото шанс за изява е даден на Гонзо през годините, най вероятно никой друг не е получавал в цялата история на клуба или поне аз в 30-те години откакто гледам ЛЕВСКИ не помня. Като не става не става защо НИЕ трябва да страдаме от това? Не е ли показателна оценката на бройката по трибуните за свършената от него работа? Трябва ли да остане един човек в сектор Б, за да разбере, че БОЛНАТА му АМБИЦИЯ погубва отбора?
И аз като повечето от пишещите тук съм скандирал името му. С удоволствие съм пял "Когато на Гонзо паднете..." Като футболист ме е радвал много и ще го запомня в съзнанието си като една ярка фигура, оставила трайна следа в историята ни. Но като треньор и СД ще го запомня като абсолютен провал, а това което сътвори с Херо в толкова важен момент, направо ми оставя горчилка в устата.
Само искам да Ви помоля да не се нападаме и запазим цивилизования тон на общуване. ВИНАТА НЕ Е ВНАС. Аз съм напълно убеден, че всеки един от пишещите тук си е свършил работата в полза на отбора многократно и безвъзмезно. Въпроса е как да се накара масата от хората да почнат да правят това също? За мен отговора е елементарен. Всеки, един на каквато и да е позиция в клуба бил той чистач на кенефи, футболист или Изпълнителен директор, който е доказал до момента, че не е продуктивен трябва да бъде заменен моментално с такъв, който е доказал професионалните си качества. От там няма как отбора да не тръгне само нагоре. Следователно и хората ще се върнат на стадиона, закупуват артикули, даряват и т.н. Повече нито стотинка не трябва да бъде похарчена по и от хора които са се доказали многократно, че НЕ СТАВАТ. Има си агенции които помагат за намирането на подходящи кадри, които се наричат "ловци на глави". Не бихме били нито първите нито последните в ползването на подобни услуги. Не трябва да се чака дали ще влезем или излезем от първата 6-ца, защото това с абсолютно нищо не променя нещата в момента.
Гонзо има своята вина, но това е следствие както от неговите качества, така и от ситуацията в която работи. На неговото място през последните години бяха и Боримиров, Йовов, Сираков. Нещо различно да се е случило? Но единственото непроменено през това време бе машиниста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 10:15 pm 
Аватар

Сега ще се постарая да съм в стил подкрепящите бащицата и ще ви попитам "като махнем Гонзо какво ще правим, намерихте ли кой да дойде" :smt031 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 10:17 pm 
Аватар

Ларс Фредрик Рисп написа:
Ама как всички се сещат за Батков само като падаме :lol: :lol: :lol:

А днес дори не сме играли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 10, 2015 10:19 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Гелата направи модерен стадион на селското отборче, сложи ги на картата на Европа и запали цяла България по тях, чак едни заклети левскари се чувстваха длъжни да подлрепят село. Утрои си парите, инвестирани в село. Докара анонимници, селяци и изпаднали български футболисти и влезе в ШЛ. Ама не, не е бизнесмен. :lol: Нещо подобно направи и Цецоууу с жалтите преди да го ебат :strkstrk А за Батъов и Гонзо най-добре говори кадъра от Хасково. Това е.

Гелата прави модерния стадион с 4 милиона лева по програма за развитие на регионите. Сложи ги на картата на Европа следа като си напазарува целокупното бфс. Анонимниците които докара струват по няколкостотин хиляди до милион и половина в ойро. Що се отнася до българските анонимници - Стоянов, Терзиев, Дяков, А. Александров, М. Александров и Минав баха и са национали. Само за Терзиев плати 700 000 лева.

А относно "бизнес" качествата му по-добре да не коментираме. Наистина трябва да си голям бизнес гении за да участваш на 26 години със собствен приватизационен фонд в масовата приватизация. В най-добрите години на ВИС, СИК, Мултигруп.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]