hixxtam написа:
Първите мачове на Левски гледах през много далечната 1962 г. Имало е много хубави и много тежки моменти, но като този сезон не е имало. Гледам някакви олигиофрени да ровят в орането и псувам от яд, че виждаш ли, 6 тото място на любимия ми клуб, зависи от тези същите свине, дето се въргалят в кал до колене и всичко това, защото някой не може да си върши работата, а има мерак. Ако не престанем с идолизирането и не погледнем истината в очите, няма как да се оправят нещата. Трагедията тепърва започва, момчета. Много боли, много.
Еми аз съм нямал честа да гледам Гунди на живо, както теб, а гледам ЛЕВСКИ само от около 30 години съзнателно и колкото и да ми е мъчно също не помня толкова безпомощен, дезорганизиран отбора на сърцето си, както през последните 4-5 години, като последният сезон е направо ШОКИРАЩ.
Искам да задам един въпрос на Проданов и всички подкрепящи Георги Иванов в момента.
За вас по важно ли е идолопоклонничеството към някаква фигура или благосъстоянието на любимият отбор?
За мен е по важно отборът да върви напред. И на въпросът на Проданов кой е виновен за положението в момента? Без да се замисля ще отговоря, че това е лицето Тодор Батмов, защото той е назначил и продължава да назначава Г. Иванов, който с поредицата от несъстоятелни решения ни докара дотук. Колкото шанс за изява е даден на Гонзо през годините, най вероятно никой друг не е получавал в цялата история на клуба или поне аз в 30-те години откакто гледам ЛЕВСКИ не помня. Като не става не става защо НИЕ трябва да страдаме от това? Не е ли показателна оценката на бройката по трибуните за свършената от него работа? Трябва ли да остане един човек в сектор Б, за да разбере, че БОЛНАТА му АМБИЦИЯ погубва отбора?
И аз като повечето от пишещите тук съм скандирал името му. С удоволствие съм пял "Когато на Гонзо паднете..." Като футболист ме е радвал много и ще го запомня в съзнанието си като една ярка фигура, оставила трайна следа в историята ни. Но като треньор и СД ще го запомня като абсолютен провал, а това което сътвори с Херо в толкова важен момент, направо ми оставя горчилка в устата.
Само искам да Ви помоля да не се нападаме и запазим цивилизования тон на общуване. ВИНАТА НЕ Е ВНАС. Аз съм напълно убеден, че всеки един от пишещите тук си е свършил работата в полза на отбора многократно и безвъзмезно. Въпроса е как да се накара масата от хората да почнат да правят това също? За мен отговора е елементарен. Всеки, един на каквато и да е позиция в клуба бил той чистач на кенефи, футболист или Изпълнителен директор, който е доказал до момента, че не е продуктивен трябва да бъде заменен моментално с такъв, който е доказал професионалните си качества. От там няма как отбора да не тръгне само нагоре. Следователно и хората ще се върнат на стадиона, закупуват артикули, даряват и т.н. Повече нито стотинка не трябва да бъде похарчена по и от хора които са се доказали многократно, че НЕ СТАВАТ. Има си агенции които помагат за намирането на подходящи кадри, които се наричат "ловци на глави". Не бихме били нито първите нито последните в ползването на подобни услуги. Не трябва да се чака дали ще влезем или излезем от първата 6-ца, защото това с абсолютно нищо не променя нещата в момента.