Ще започна с това, че не искам да се заяждам, винаги мога да вкарам ирония, сарказъм, обиди и т.н., но не смятам, че е редно... мисля, че трябва да търсим път един към друг, колкото и да сме различни

BLUES написа:
... че аз съм един от тези "страничните" в Б сектор, които не се поддават на команди
Човек, не мога да повярвам, че възприемаш даването на тон за някакви заповеди, на които да се подчиняваш

Наистина ли смяташ, че огромното мнозинство от краищата на Сектора не пеят по тази причина
BLUES написа:
и които (о, ЧУДО!) не отиват в Б сектор заради разликата от 5 лв.
Човек, пак да подчертая, че не се заяждам, ама, моля те, сподели по каква причина идваш в Сектор Б
BLUES написа:
Тази "песен" с ламбата е най-малоумното нещо, което съм чул да се пее в сектора от години насам - сигурно е някакъв трибют от времето на "робинята изаура", но нищо на света не може да ме накара да я пея.
Съгласен, нормално е някои песни да не се харесват, аз също не харесвам определени песни, но... въпрос на вкус... Да не споменаваме "Дай си сърцето" откъде идва и какъв трибют трябва да се явява... И отново информативно да попитам, кажи една песен, която се харесва в споменатите участъци на Сектора, щото от постоянното НЕпеене се остава с впечатлението, че нищо от репертоара не се харесва...
BLUES написа:
И още нещо, не съм от тези здрави левскари, които осмардяват целия сектор с трева, но които иначе може да се дерат с пълно гърло; казано най-просто може да си твърд и без да си напушен ултрас, може и си твърд без "да си оставиш гласа", за да си въобразиш, че си част от някаква общност.
Аз съм последният, който ще тръгне да защитава дрогата под каквато и да е форма, но не смятам, че това да пея, ме прави наркоман. Както вече споменах, макар и всички да сме Левскари, сме доста различни. Не виждам какво пречи да сме обединени поне в песните си за Левски, пък оттам нататък е ясно, че ще имаме сериозни разминавания, вкл. по основни житейски въпроси.
BLUES написа:
Не съм се влизал в този форум отдавна, не усещам, че мястото ми е тук независимо, че съм левскар
Форумът има доста недостатъци, но да се твърди, че не позволява инакомислие, не е сериозно. Няма да говоря за започнатото и постигнато тук, само ще спомена, че оттук започват доста полезни контакти на хора с различна география, социален статус, възраст, професия и т.н. Дали искаш да бъдеш част от подобна общност си е твой личен избор. Надявам се, поне тук не ти мирише на трева
ПС Извинявам се на форумната общност за проявените любезност и толерантност. Преди време четох нещо от Сифреди и... пораженията са налице