forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 10:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 3:01 am 
Аватар

antonatan написа:
На горните редове мощеехме на лампатата :smt026 :smt026
ясно заради кои имаше :ohmygod2

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 9:35 am 

Много зле,двaтa крaя нa секторa бяхa.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 1:31 pm 
Аватар

Двата края на сектора няма защо да се обвиняват, защото повечето са отишли там заради разликата от 5лв в билетите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 1:35 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Аз вече на третото "кой не скача и не пее" се задъхвам жестоко и ме заболява кръста от скачане :? И в последната година ми пада гласът след мачове, а това никога преди не ми се е случвало. Май съм и аз за сектор А вече :?

Точно това обяснявах на един приятел вчера, май ще ставам семкар :strkstrk

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 1:46 pm 

Аз бях в края на сектора от към А и като запеех с агитката ме гледаха като полезно изкопаемо. :strkstrk Просто на хората им се ходи на мач , но 15 лева им идва повечко.Така си обяснявам пасивността в краищата на сектора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 2:13 pm 
Аватар

Не би било проблем, ако не толкова многобройната публика в двата края на сектора си е кротка, ако ние в центъра си правим шоуто. Напълно разбирам, че някои хора предпочитат да дойдат в "Б" заради по-евтиния билет, но са си умерени зрители.. Ако ние си пълним централните трибуни на сектора и си викаме, на никой няма да му направи впечатление, че има 200 човека по горните редове в краищата, които си гледат мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 4:44 pm 

Важното е, че хората са си купили билети и са отишли на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 4:47 pm 
Аватар

Мда, не смятам, че сме в позиция да претендираме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 4:58 pm 
Аватар

Vasilev написа:
Доста,и няма обяснение за това,двата края на "Б" изобщо не си правиха труда да помогнат...Не мога да проумея какво им е мисленето на такива хора,дал си 10лв за мач и вместо да си направиш шоуто стоиш отстрани и си наблюдаваш кротко :smt017

1914 написа:
Докрай Двата края на сектора няма защо да се обвиняват, защото повечето са отишли там заради разликата от 5лв в билетите.

Не съм се влизал в този форум отдавна, не усещам, че мястото ми е тук независимо, че съм левскар; включвам се само за да обясня на хората, че аз съм един от тези "страничните" в Б сектор, които не се поддават на команди и които (о, ЧУДО!) не отиват в Б сектор заради разликата от 5 лв. Тази "песен" с ламбата е най-малоумното нещо, което съм чул да се пее в сектора от години насам - сигурно е някакъв трибют от времето на "робинята изаура", но нищо на света не може да ме накара да я пея.
И още нещо, не съм от тези здрави левскари, които осмардяват целия сектор с трева, но които иначе може да се дерат с пълно гърло; казано най-просто може да си твърд и без да си напушен ултрас, може и си твърд без "да си оставиш гласа", за да си въобразиш, че си част от някаква общност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 5:03 pm 
Аватар

Браво, хер Оригиналност. А за какво друго си в Сектор "Б", ако не за да подкрепиш отбора?! :smt017

Предполагам, не убеден съм, че всички са напушени!

Тъпа е, разбира се, ако всички мълчат или си мънкат под носа, е тъпа, както всяка друга песен/скандиране. Ако изригнат всички (както се е случвало на баскетбол, ама се съмнявам, че велик фен като теб е ставал свидетел), е друга история.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 5:14 pm 
Аватар

Защо се заяждате с човека ? Изразява си мнението!

Ходи ли на мачове - ходи! В Б ли ходи - да! Има си мнение и си го казва, за това не сме чорбетата, защото приемаме критики.

Ако някой го напише горното, не стъпвал на мач, хейтър зад клавиатурата - ОК, но няма как да искаме всички да са еднакви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 5:21 pm 

Не е лъжа, че вчера бая понамирисваше на коноп :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 5:32 pm 
Аватар

Не можеш, а и няма да престане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 5:40 pm 

И сред нас има доста унтерменшени, няма какво да го крием. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 5:42 pm 
Аватар

Редовно има някакви пияни, които пушат и после драйфат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 5:45 pm 
Аватар

Ще започна с това, че не искам да се заяждам, винаги мога да вкарам ирония, сарказъм, обиди и т.н., но не смятам, че е редно... мисля, че трябва да търсим път един към друг, колкото и да сме различни :wink:
BLUES написа:
... че аз съм един от тези "страничните" в Б сектор, които не се поддават на команди

Човек, не мога да повярвам, че възприемаш даването на тон за някакви заповеди, на които да се подчиняваш :shock: Наистина ли смяташ, че огромното мнозинство от краищата на Сектора не пеят по тази причина :?:
BLUES написа:
и които (о, ЧУДО!) не отиват в Б сектор заради разликата от 5 лв.

Човек, пак да подчертая, че не се заяждам, ама, моля те, сподели по каква причина идваш в Сектор Б :roll:
BLUES написа:
Тази "песен" с ламбата е най-малоумното нещо, което съм чул да се пее в сектора от години насам - сигурно е някакъв трибют от времето на "робинята изаура", но нищо на света не може да ме накара да я пея.

Съгласен, нормално е някои песни да не се харесват, аз също не харесвам определени песни, но... въпрос на вкус... Да не споменаваме "Дай си сърцето" откъде идва и какъв трибют трябва да се явява... И отново информативно да попитам, кажи една песен, която се харесва в споменатите участъци на Сектора, щото от постоянното НЕпеене се остава с впечатлението, че нищо от репертоара не се харесва...
BLUES написа:
И още нещо, не съм от тези здрави левскари, които осмардяват целия сектор с трева, но които иначе може да се дерат с пълно гърло; казано най-просто може да си твърд и без да си напушен ултрас, може и си твърд без "да си оставиш гласа", за да си въобразиш, че си част от някаква общност.

Аз съм последният, който ще тръгне да защитава дрогата под каквато и да е форма, но не смятам, че това да пея, ме прави наркоман. Както вече споменах, макар и всички да сме Левскари, сме доста различни. Не виждам какво пречи да сме обединени поне в песните си за Левски, пък оттам нататък е ясно, че ще имаме сериозни разминавания, вкл. по основни житейски въпроси.
BLUES написа:
Не съм се влизал в този форум отдавна, не усещам, че мястото ми е тук независимо, че съм левскар

Форумът има доста недостатъци, но да се твърди, че не позволява инакомислие, не е сериозно. Няма да говоря за започнатото и постигнато тук, само ще спомена, че оттук започват доста полезни контакти на хора с различна география, социален статус, възраст, професия и т.н. Дали искаш да бъдеш част от подобна общност си е твой личен избор. Надявам се, поне тук не ти мирише на трева :)

ПС Извинявам се на форумната общност за проявените любезност и толерантност. Преди време четох нещо от Сифреди и... пораженията са налице :?

Последна промяна blurrrr на Нед Фев 22, 2015 5:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 5:46 pm 
Аватар

Редовно, и в повечето случаи са едни и същи хора всеки път. Щом и в Арена Армеец се запали, какво говорим

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 5:56 pm 
Аватар

Ако наистина под команди има впредвид даването на тон е меко казано смешно, а тва го казват много хора. Няма как да се получи синхрон без да се дава тон. Иначе по въпроса за сектора, наистина много хора отиват там не заради цената, а "за да съм У агитката" и за някои от тези хора, лицата в другите сектора един вид не са истински левскари :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 5:57 pm 
Аватар

Кво па толко ви пречи тревата, тука само спортисти....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 5:58 pm 
Аватар

Разликата без "команди" и с "команди" е очевидна. Просто е пародия въобще да се говори за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 5:59 pm 
Аватар

Голяма изненада, че на място, където ходят главно под 30 годишни мъже, се пуши коз. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 5:59 pm 

Светльо написа:
Кво па толко ви пречи тревата, тука само спортисти....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 6:04 pm 
Аватар

Голямо чудо е станало,че някой е пушил трева в сектора!По-добре коментирайте тези,които не използват тоалетната (колкото и мизерна да е ) ,а по свински пример си пикаят на оградата на собствения си стадион !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 6:10 pm 

Ами сигурно го правят след като се дрогират с тревата. :bigok Майтапа на страна, но има доста неадекватни изказвания! :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 6:15 pm 

Щото на някои хора им става по-весело, когато се напушат. Зависи от мат'риала, който са взели. Това е все едно да питате що някой е изпил 15 бири преди мач и се е напил като гъз.

Дискутирате глобални теми от ежедневието, няма никакъв смисъл.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 6:16 pm 
Аватар

Бе нормално е да има трева по агитките братче, айде стига глупости

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 6:23 pm 
Аватар

Стига да не пречиш на никого, а да се раздаваш и подкрепяш, когато си в ядрото, не виждам никаква разлика дали ще е алкохол или трева преди мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 6:35 pm 

Аз пък мисля, че този, който се раздава на макс в песните и скачането няма нужда от стимуланти за веселие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 6:40 pm 
Аватар

Сектор Б си е даже доста софткор по отношение на употребата на наркотици. Ако отидете на Лацио - Рома например лошо ще ви стане :lol: да не говорим за белгийци, холандци или някои немски агитки.
За алкохола от скромния ми опит и разговорите с хора от най-различни отбори и агитки (някои oт които практикуват т.нар groundhopping и ходят по 20+ мача годишно на различни чужди отбори) съм се убедил че в цяла източна Европа има спящи/повръщащи хора по стадионите. На един мач в Братислава имаше барем трима легнали на земята в гостуващата агитка и на никой не му правеше впечатление :lol: а на хокеен мач в Русия съм виждал повече пияни хора, отколкото има петък вечер в София.
Не че подкрепям или възхвалявам пушенето на трева, даже съм доста анти, ама просто това е реалността. В цяла Европа, сигурно и в цял свят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2015 6:45 pm 

Ми да. По концерти е същото. Сигурно само на концерт на Селин Дион не би имало такива хора :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]