Седем:Едно написа:
Ами че Гонзо не е добър треньор съм напълно съгласен, но ако трябва да ги сравнявам с бургаската путка, заставам плътно зад Гонзо. И въобще не съм съгласен с това, че Херо е страхотен професионалист. Като няма Порточанов или микренско джудже зад гърба си, които да му осигуряват комфорт, за нищо не става. Да не говорим в Чъц какви люти далавери се правиха. Кариерата му в националния отбор и чужбина е показателна. Нито е левскар, нито е голям професионалист, та да серем върху Гонзо заради него. И не Гонзо е причината Херо да не дойде.
Бачи тук никой не ги поставя един срещу друг, нито пък ги сравнява. Съгласен ли си с мнението че Левски има нужда от промяна и то възможно най скоро? Еми точно, когато имаше частица шанс за такава, нещата пак се осраха. Нормално е да има разочаровани. Аз лично виждам как ние все повече и повече губим облика си на водещ отбор както и респекта на другите клубове. За това съгласи се има вина и Гонзо, защото все пак му е даден картбланш за пореден път, който поне аз не си спомням да е даван другиму през изминалите 7 години. Направи си селекцията и си назначи треньора сам(под една длъжност), след това го уволни и пое неговите функции. Резултатите са меко казано незадоволителни или поне за мен са такива. Дори и с изцяло сглобен отбор от клошари и свободни агенти(което е едно от оравданията), нямаме никакво право да сме без АБСОЛЮТНО НИКАКВА ТАКТИЧЕСКА ГРАМОТНОСТ И ДИСЦИПЛИНА, нали затова са там треньорите. То иначе аз и ти може да го играем такива. Да не би да сме по малко левскари? Чисто и просто вече сме изтощени от положението в което се намира клубът ЛЕВСКИ. Не можем да си позволим по нататъшен отлив от стадиона, а единственото лекарство за това е футболно отбора да покаже облик, стил хъс и желание за победи. Съгласи се че не ти е приятно да гледаш почти всеми мач как Гажеф, ПАЧЕКА, Сърмоф, Домо, Тигърчо, Педерастиньо, falafel 1 и 2, Крумоф, да серат по фланелката, защото аз се уморих да виждам "решени" в наша вреда мачове от гореизброените продажници. Херо може да е всякакъв, но точно тези неща ги вижда от километри. Отностно вината на Гонзо за неидването на Херо, ами в интервюто си Бататюрк, казва че е имало различия и несъгласие от страна на Гонзо! Така че...
И все пак никой от ръководещите органи не се интерисува от нашето мнение. Ние тук си коментираме и ляляме, защото това е главната функция на един форум. И в момента е нормално настроението да е минорно. Все пак пишем антирекорд след антирекорд в славната си история. История с която се гордеем.
Но чак да се стига до дрязги и определения е меко казано несериозно. Пък било и то в името на царя. Едвали и той като отявлен левскар би искал левскарската общност да се разделя на групи точно сега и то точно заради него!
П.П.Да го пращат на специализация Гонзо и да запрята ръкави. Явно е че в сегашните условия за работа други няма да има. Производните на стоеф, овчата глава и прочие не ги броя за кур. Те са разяснявани вече многократно.