forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 8:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 454, 455, 456, 457, 458, 459, 460 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:33 am 
Аватар

Mен ме е много яд за Гонзо. Ако има човек, който заслужава да успее, това е той. Жалко, че така се развиват нещата, но с тара отгоре няма как да е по-различно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:34 am 
Аватар

Ебаси, да защитаваш някаква бургаска путка, която нищо не е дала на Левски и да сереш върху Гонзо за негова сметка, това не мога да си го обясня. Ванка, би ли ми казал как оценяваш професионализма на Херо? Какво е постигнал в професионален план в кариерата си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:39 am 
Аватар

Сега прочетох, че Батков щял да преговаря с 3 потенциални спонсора. за Лев Инс, Мтел и тото ли става въпрос?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 12:47 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ебаси, да защитаваш някаква бургаска путка, която нищо не е дала на Левски и да сереш върху Гонзо за негова сметка, това не мога да си го обясня. Ванка, би ли ми казал как оценяваш професионализма на Херо? Какво е постигнал в професионален план в кариерата си?

Човек, Гонзо ми е любимец, ма е време да свалим сините очила. Гонзо НЕ СТАВА и го доказва за n-ти пореден път. Той за престоите си в Левски почти няма верен ход. Любовта му към Левски е огромна, но в случая пречи.

Херо от друга страна, успя няколко години да поддържа Чъц само чрез продажба на ф утболисти, които той е намерил, с таван на заплатите 5000 евро. Имаха и стил на игра- нещо, което при нас отсъства от 7 години. Същевременно е единственият, който си казва: "С този потенциал, Левски не може да постигне АБСОЛЮТНО нищо". Нещо, което всички знаем, без отговорните фактори в ПФК Левски АД. Същевременно Гонзо не спира да води играчи с профил на Сашко Александров, които всички, освен него, знаем, че няма да станат...

Всъщност, Тонка, безсмислено е. Нито ти, нито аз гледаме Левски от вчера...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:00 am 
Аватар

Ами че Гонзо не е добър треньор съм напълно съгласен, но ако трябва да ги сравнявам с бургаската путка, заставам плътно зад Гонзо. И въобще не съм съгласен с това, че Херо е страхотен професионалист. Като няма Порточанов или микренско джудже зад гърба си, които да му осигуряват комфорт, за нищо не става. Да не говорим в Чъц какви люти далавери се правиха. Кариерата му в националния отбор и чужбина е показателна. Нито е левскар, нито е голям професионалист, та да серем върху Гонзо заради него. И не Гонзо е причината Херо да не дойде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:01 am 
Site Admin
Аватар

Аз искам,Гонзо да се махне от Левски,не защото е слаб треньор,слаб ръководител,прави слаба селекция,или поставя нереални цели....Искам,Гонзо да се махне от клуба,за да спре да бъде бушон Батков.Да видим Бащицата,какво ще прави като остане напълно сам.Да излезе Гонзо и да каже-Батков,не става,няма пари,положението е много тежко и трябва да се вземат спешни мерки.Чуе ли истината,масата аудитория лично от Гонзо,мисля,че можем да се надяваме на нещо по-сериозно срещу Тара.Така Гонзо би помогнал най-много на Левски.Излиза и казва истината.Директно и без заобиколки.В момента е просто един съучастник на Батков....Дори и да е мега добър треньор или супер успешен директор,начело с Батков,никой нищо не може да постигне... :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 1:09 am 
Аватар

Ч-ц със стила си на игра винаги са били зад Левски. Черно Море миналата година също имаха стил на игра и биха всички отбори от първата седмица. Последните мачове този сезон при нас също се забелязва стил на игра, но за съжаление имаме само няколко прилични играча. Не разбирам това митологизиране на Херо, който неколкократно отказва на Левски, но прие от раз офертите на ВИС 2 и Цецоу Василев.
А цялото хранене на Гонзо за мен е безумие, защото той прави и невъзможното да спаси колкото се може от Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 2:02 am 

За Херо

Непремерени приказки виждам, че са се изприказвали за този човек... Какви професионални успехи има ли? Това е първият треньор в България, който въведе игра в защита с четирима в линия... до преди него всичките спецове си джиткаха с либеро и обясняваха, че "то, това нововъведение е много хубаво, ама ние нямаме изпълнители". На практика Димитров и Муслин са треньорите, чиито тетрадки и до ден днешен се копират от новоизлюпени наставници като Станимир Стоилов и Ивайло Петев.

За Гонзо

Всеки, който в този момент стои до Батков, е негов съучастник в разсипването на Левски и е време Гонзо да проумее това. Добре ще е да си зададе въпроса какво точно прави в клуба в момента. Дали в качествтото си на наставник изгражда някакъв автентичен игрови стил собствен треньорски почерк ли? Или може би в качеството си на директор изгражда нов модел на управление с акцент върху ДЮШ и създаването на собствени кадри? Нищо подобно. Следователно единственият му правилен ход е да си запази името, да си стегне куфарите и да зачака една по-нормална обстановка на Герена, в която за него със сигурност ще се намери правилното място за реализация.

За Тръста и Батков

Тръстът "Синя България" е едно начинание, което показва, че Левски е жив... просто витае някъде извън ФК-то. Както е нормално за всяка хубава идея, тази също стартира с доста голяма доза ентусиазъм, но вече е добре да се влее и малко доза реализъм. Добре е вече да се разбере, че всякакви преговори и финансови взаимоотношения с Батков компрометират тази фенска организация. В същото време по-трудното е направено - формированието го има, структурата е изградена, само трябва да се постави мисия, която да обедини и останалите левскари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 2:06 am 
Аватар

Сега изгледах интервюто на Батков, и в последната секунда като изцепи едно СПОКОЙНО и се чудех да плача ли, да се смея ли :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 2:08 am 
Аватар

Бяха зад Левски с 2 т. но тогава ние още се водехме най-стабилния финансово клуб в България, а те бяха както сме ние сега. И пак ни биха в Бургас, ако някой е забравил

http://vbox7.com/play:970f0768fb

Приказките колко слаб треньор е Херо са толкова жалки и чорбарски, че няма на къде. Ако наистина не може да направите разлика между слаб треньор /Овчата глава, Сухия, Кокала/ и Херо, толкова по-зле

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 2:27 am 
Аватар

Дебелата свиня пак ни финтира всички. Смятате ли, че кой ще играе от ляво е най-важното в момента?
От всички новини вчера, вие се хващате за най-безсмислената. Евала!
Нашата къща няма основи, вие се чудите какъв цвят да си боядишете комина.
Иронично на една сграда в центъра на София е изписано "Съединението прави силата". Като българи, да погледнем в една посока винаги ни е било трудно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 2:50 am 
Аватар

Ами че Гонзо не е добър треньор съм напълно съгласен, но ако трябва да ги сравнявам с бургаската путка, заставам плътно зад Гонзо. И въобще не съм съгласен с това, че Херо е страхотен професионалист. Като няма Порточанов или микренско джудже зад гърба си, които да му осигуряват комфорт, за нищо не става. Да не говорим в Чъц какви люти далавери се правиха. Кариерата му в националния отбор и чужбина е показателна. Нито е левскар, нито е голям професионалист, та да серем върху Гонзо заради него. И не Гонзо е причината Херо да не дойде.

Бачи тук никой не ги поставя един срещу друг, нито пък ги сравнява. Съгласен ли си с мнението че Левски има нужда от промяна и то възможно най скоро? Еми точно, когато имаше частица шанс за такава, нещата пак се осраха. Нормално е да има разочаровани. Аз лично виждам как ние все повече и повече губим облика си на водещ отбор както и респекта на другите клубове. За това съгласи се има вина и Гонзо, защото все пак му е даден картбланш за пореден път, който поне аз не си спомням да е даван другиму през изминалите 7 години. Направи си селекцията и си назначи треньора сам(под една длъжност), след това го уволни и пое неговите функции. Резултатите са меко казано незадоволителни или поне за мен са такива. Дори и с изцяло сглобен отбор от клошари и свободни агенти(което е едно от оравданията), нямаме никакво право да сме без АБСОЛЮТНО НИКАКВА ТАКТИЧЕСКА ГРАМОТНОСТ И ДИСЦИПЛИНА, нали затова са там треньорите. То иначе аз и ти може да го играем такива. Да не би да сме по малко левскари? Чисто и просто вече сме изтощени от положението в което се намира клубът ЛЕВСКИ. Не можем да си позволим по нататъшен отлив от стадиона, а единственото лекарство за това е футболно отбора да покаже облик, стил хъс и желание за победи. Съгласи се че не ти е приятно да гледаш почти всеми мач как Гажеф, ПАЧЕКА, Сърмоф, Домо, Тигърчо, Педерастиньо, falafel 1 и 2, Крумоф, да серат по фланелката, защото аз се уморих да виждам "решени" в наша вреда мачове от гореизброените продажници. Херо може да е всякакъв, но точно тези неща ги вижда от километри. Отностно вината на Гонзо за неидването на Херо, ами в интервюто си Бататюрк, казва че е имало различия и несъгласие от страна на Гонзо! Така че...
И все пак никой от ръководещите органи не се интерисува от нашето мнение. Ние тук си коментираме и ляляме, защото това е главната функция на един форум. И в момента е нормално настроението да е минорно. Все пак пишем антирекорд след антирекорд в славната си история. История с която се гордеем.
Но чак да се стига до дрязги и определения е меко казано несериозно. Пък било и то в името на царя. Едвали и той като отявлен левскар би искал левскарската общност да се разделя на групи точно сега и то точно заради него!

П.П.Да го пращат на специализация Гонзо и да запрята ръкави. Явно е че в сегашните условия за работа други няма да има. Производните на стоеф, овчата глава и прочие не ги броя за кур. Те са разяснявани вече многократно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 5:22 am 
Аватар

Не съм ви чел, просто ми е супер болно, ебаси :cry: :cry: Тръст, мръст и накрая виждаш, че си ебахти снежинката в цялата ситуация и нищо :( Не че някога ще се откажа, просто виждам как другите приемат отбора, сякаш е даденост и просто чакат "да се върнем там, където ни е мястото", а няма да стане така с чакане ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 8:10 am 

Все още има левскари, които си мислят, че с бащицата е по-добре. Сякаш това е най-тъжното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 9:25 am 
Аватар

Бачи, Хидън го беше казал- в момента има в България двама треньори, които имат око за добри играчи- единият е треньор на ФК Ислям- чорбасъ, а другият Гонзо го отеба.
Вчера Борат директно си го казва, че е "имало разминавания между вижданията на Гонзо и Херо за развитие на отбора" и затова Херо не е дошъл. Макар че то тва е най- логичното- единият го развива със Сашо Александров на 6-7-мо място.. :?

АвстралиецО написа:
Дебелата свиня пак ни финтира всички. Смятате ли, че кой ще играе от ляво е най-важното в момента?
От всички новини вчера, вие се хващате за най-безсмислената. Евала!

Най- важното не е, но на този отбор ,а и на Тръста, в момента АДСКИ МНОГО му трябваше искрица надежда.. Която Херо щеше да донесе... С Гонзо.. както е написал Данте.. надежда тука всяка оставете... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 9:58 am 
Аватар

Тройчо между другото не знам дали има добро око за играчи. Все си мисля, че не гледал Супусепа, Сандрино Мисиджан и Денис Причиненко примерно :bigok
Не е зле нашето ръководство да хвърли око на тая платформа http://wyscout.com/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 10:03 am 
Аватар

Тази е по-евтина - www.footballmanager.com

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:24 am 

Това което казва Херо, е покъртително. Този отбор ще бъде съсипан тотално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:29 am 
Аватар

Силно се надявам повече хора да вникнат в тези думи на Херо : "
Любовта към даден клуб и отговорността нямат нищо общо."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:33 am 

Това е положението, остава да чакаме Ганьо да ни закрие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:39 am 
Аватар

Най-трагичното от вчера е, че се сдобихме с още един агент на ДС в УС. Майната му на останалото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:41 am 
Аватар

Еми ако Гонзо наистина пречи, може би е редно да му се каже- през Тръста например. Иначе е лесно тук да си пишем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:42 am 
Аватар

Герджиков не беше ли и опростил някакъв дълг на розовите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:48 am 
Аватар

И не беше ли хванат в неква транспортна далавера, или това беше другият нещастник, дет не му помня името..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:48 am 
Аватар

Oстави това. Не може символ на свободолюбивостта и антикомунизма, какъвто е Левски да се управлява от агенти на държавна сигурност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:49 am 
Аватар

tprodanov написа:
И не беше ли хванат в неква транспортна далавера, или това беше другият нещастник, дет не му помня името..

Велизар Стоилов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:49 am 

:lol: Росене, ти се сети кога да протрестираш, те агенти подобни на Герджика ни управляват от 15 години сигурно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:50 am 
Аватар

И трябва да свикваме ли :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:50 am 

Ми да, ама това е поредното мръсно ченге. Този път от много мръсните.
Той Омраз го написа преди 1-2 страници и аз се чудех в каква връзка и в тая тема, а чак след това видях, че е дошъл при нас...

АДСКА ТРАГЕДИЯ Е ВСИЧКО В СМРАДЛИВОТО ПФК :!:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:51 am 
Аватар

мичо написа:
:lol: Росене, ти се сети кога да протрестираш, те агенти подобни на Герджика ни управляват от 15 години сигурно.

Аз не протестирам, изразявам недоволството си, че ОЩЕ един комунист ще управлява Левски. Или трябва да го приемам нормално?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 454, 455, 456, 457, 458, 459, 460 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]