Добро утро, Левскари !!!
С този пост не искам да обидя никой, даже напротив искам да благодаря на всички тези момчета и момичета, които правят и невъзможното, сектора ни да изглежда на ниво, в най - слабите ни моменти като отбор в историята ни !
Мача, няма да го коментирам, тотална безидейност, безмислено разиграване на топката, а когато ни се открие възможност или бягаме от отговорност или я опропостяваме с тотално безхаберие!
Относто представянето ни на ниво Сектор - ако преднишното дерби, въпреки загубата, се чувствах горд като Левскар, то след днешното, ми е доста сговнено настроението.Първо искам да кажа, че критиките ми са доброжелателни и не искам да обидя никой, просто изказвам мнението на обикновенния фен! Дългия, днес т.е вчера, просто не уцелваше моментите, не може футболистите да излизат, чорбарите отсреща да крещят, а ние да седиме 2мин с вдигнати ръце и да чакаме всеки да се сети да си ги вдигне, просто губим моментума така. Хореографията беше Оригинална и Перфектна, благодаря на всички допринесли за това!Но откъм ниво пеене, просто бяхме на 30% от възможностите ни! Вина има както всеки един от нас,който е бил вчера на мача, така и момчето, което разпяваше!Идеите му наистина са оригинални,( това с пляскането и ритъма), но би се получило, ако имахме още 1 или 2 тъпана, иначе просто си пляскаме...и едвали се чуваме много...Вчера ми направи впечатление, че изгубихме доста време в опитите с това, както и с повтарянето на "за бира и за 20лв", имаме доста по надъхващи и стойностни песни, отколкото това безумие! Вчера изпяхме има няма 2-3 песни, къде останаха "България е нашата родина", "Дай си сърцето", "със синьо знаме в ръката", новите песни - особено тази за 100години - "Това е песен за 100 години страст" едно от най - стойностните песни, измисляни скоро, но така и никой не се опита да я наложи, "Хайде всички, да дерем гърла", също може да се получи доста добре, но Уви...От известно време забелязвам, че не се дава тон и за нещо, което ни е патент, и до сега още никой не го е изкопирал в БГ, а именно хващането през рамо и "лакатушенето" наляво и надясно, това са само лични наблюдения и не карам никой да се съгласява с тях! Друго, не може при резултат 0:3 да разчитаме на сектор А, да ни вдигне, и да ги караме да пеят с нас, вчера добре се видя как просто не се получи, има си моменти когато просто трябва ние да вдигнем А сектор, а не те нас!!! Относно пирото 2рото полувреме, получи се доста добре, но не е ли по подходящо да е в началото на полувремето или веднага след прасетата, просто от психологическа гледна точка е по надъхващо за хората, и този моментум ще ги държи до края на мача! Прасетата и дебилните им трансперанти като fat, sleep repeat, няма да ги коментирам, но ми направи впечатление, че с тяхните знаменца, вече 2ро или 3то дерби им се получава добре, и тук е въпроса да попитам, къде са нашите знамена ? Нахлуването на терена, от една страна беше безмислено, защото ако кукуте бяха решили да ни премажат, щяха да го направят и щяха да имат пълното право откъм законова гледна точка! Евала на пича дето нахлу пръв, ама после или нахлуваш и правиш нещо или си стоиш вътре и подкрепяш отбора, не може некви малки да са в първите редици и да правят некво безмислено пого и ако ушев даде първа... какво става ? Това е от мен, съжалявам ако съм обидил някой, просто съм афектиран и имах нужда да изкажа мнение! Отново благодаря на всички, които дават и правят всичко за любимия ни отбор!!!
|